Jelentősen megugrott a Cyberpunk 2077 játékosainak száma

Szerző: xoki | 2022. September 20. | hír | 13 hozzászólás

A Cyberpunk Edgerunners animének, illetve a legújabb frissítésnek köszönhetően több tízezren vágtak bele újra a CD Projekt Red legújabb szerepjátékába. A Cyberpunk 2077 megjelenése elég katasztrofálisra sikeredett, de a fejlesztők kemény munkájának köszönhetően a hibák és a teljesítménybeli problémák nagy része javításra került, ezért mindenképpen érdemes adni neki egy újabb esélyt.

Úgy tűnik, a Studio Trigger Netflixen fellelhető Cyberpunk Edgerunners című animációs sorozata és az új frissítés sokak számára elegendő löketet biztosított a visszatéréshez. Az olyan oldalak, mint a SteamDB szerint a Cyberpunk 2077 egyidejű játékosszáma az elmúlt 24 órában 85 000 feletti értékeket produkált. Olyan számokról van szó, amelyre 2021 januárja óta nem volt példa, ahogy a kimagasló pozitív értékelésekre sem. Az előző hónapokban körülbelül 10-15 000 volt a napi csúcs, szóval mindenképpen jelentős ugrásról van szó.

Tulajdonképpen ez a Cyberpunk 2077 második megjelenésének is mondható, hiszen a játékosok nagy részétől most kapott a játék egy második esélyt, miközben az anime valószínűleg sok új rajongót is bevonzott. Emellett, ahogy említettem, az 1.6-os Edgerunners frissítés is most vált elérhetővé, amellyel a hibajavításokon és finomításokon felül az Edgerunnershez köthető küldetésekkel és kiegészítőkkel, például egy Edgerunners kabáttal bővült ki a játék.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Az első féláras akciónál vettem meg a játékot, amikor már elvileg sokat javítottak rajta, ha jól tudom a megjelenés után egy évvel. Hát borzasztó volt, maga a játékmenet, történet, világ stb. ok, de iszonyat sok bug volt még benne, és szarul is nézett ki. Ha akkor 55%-os volt a játék akkor most kb. 80-85%-os, most már egész jól fut és bug-ok sincsenek benne tömegével (azért akad).
0
0
0
0
💬 1
Legendrush27 avatar
@ittmindenfoglalt: Tényleg nem akarom védeni, de én a megjelenés után vettem meg és 2 hét alatt 40 óra alatt végig vittem és játszható volt 2-3 nagyobb buggal. A látvány közepes, a sztori is, de a téma választás erős. Mondjuk én Xbox-on játszottam lehet Pc-n rosszabb a helyzet.
0
0
0
0
milfguard avatar
Azt esetleg lehet tudni hogy mennyi update/patch illetve kontent jön még a játékhoz?
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@milfguard: ps4 xbox one már nem jönnek se dlc se javítás.. 1 nagy DLC még lesz jövőre next genre illetve PC-re és kifújt.
1
0
0
0
milfguard avatar
@Lacdika: Köszi.Akkor még várok a vétellel addig hátha az ára is csökken valamelyest.
0
0
0
0
downuser avatar
Kétszázvalahány óra játék után találtam egy galerit valamelyik eldugott sikátorban. Csináltam egy nagy mentést, és egy gyors mentést a közelükben. Amikor olyanom van, belépek a játékba, betöltöm az utolsó mentést, majd újra és újra elintézem ugyan azt a bandát egymás után 4-5 alkalommal (válogatott módszerekkel) majd kilépek.
0
1
1
0
RigbyTheMad avatar
Magyarországhoz hasonló elmaradott országokban igen nő a játékosok száma, talán. De egyébként ez a játék a kezdetektől fogva egy nagy bukás volt, és még most is az! Akinek nincsen nagy igénye annak persze jó ez a játék.
1
4
0
4
💬 3
Legendrush27 avatar
@RigbyTheMad: Te ki se próbáltad így felesleges is véleményt alkotnod.
0
0
0
0
kismadar avatar
@Legendrush27: Minden felnőtt tartalmas játékot csak szid ez a gyerek, szóval nem kell komolyan venni. 😆 Még tart nála, hogy kiskorában nem engedték az ilyen játékokkal játszani, és ennyire berögzült nála.
2
0
0
0
Vigilante avatar
@RigbyTheMad: De legalább itt vagy te nekünk az igényesség gránit szobra! 🤡🤡🤡
0
1
0
0
xCube avatar
Meg is érdemli a játék, mert egy veszettül jó cím. Engem a megejenésekor is elvitt magával teljesen a hibák ellenére is.
3
0
1
0
💬 1
bigfooot avatar
@xCube: Jaja, ezzel én is így vagyok, nem tökéletes, de én pl semmi bugba nem futottam bele ami zavarta volna a játék élményt és nagyon jó élményt adott
3
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció