Februárban mutatkozhat be az Assassin's Creed Ragnarok

Szerző: xoki | 2019. November 20. | hír | 45 hozzászólás

Szinte biztosak lehetünk abban, hogy már nagyban készül a következő Assassin's Creed, amely várhatóan 2020-ban meg is jelenik majd. Egyelőre nem tudni, milyen körítést kap a folytatás, de a legújabb pletykáknak köszönhetően kiderült néhány fontosabb részlet a készülő játékról.

Mielőtt belevágnánk, fontos megjegyezni, hogy egyelőre hivatalos bejelentést nem kaptunk, ezért nem szabad szentírásnak venni ezeket az információkat. Egy ismeretlen személy szivárogtatta ki az alábbiakat, amely alapján úgy tűnik, a következő rész címe Assassin's Creed Ragnarok lesz. A játék eddig Assassin's Creed Kingdom kódnéven futott, és állítólag a jelenlegi konzolokra és a következő generációsokra is elérhetővé válik majd.

A korábbi adatokkal megegyezően a játék vikinges témát kap, és ha minden jól alakul, a hivatalos leleplezésre februárban fog sor kerülni. Skandinávia és Anglia területeit járhatjuk majd be, illetve mitológiai helyszínekre is ellátogathatunk. Visszatér a régebbi játékokban megismert mechanikák nagy része, és a legújabb játékok RPG elemei szintén visszaköszönnek ebben a részben is.

Remélhetőleg hamarosan hivatalos információt is kapunk a játékról, addig is itt elolvashatjátok a kiszivárogtatott információkat, és mindenki eldöntheti, hogy elhiszi-e mindezt vagy sem. Ti örülnétek egy ilyen résznek, vagy inkább más területekre és korba látogatnátok el?

Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Megjelenés: 2020. November 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 43
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
jokko avatar
ez a game sose fogta meg a fantáziám
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
Az ókori trilógia befejezése lehetne esetleg a Római birodalom megbuktatása is. Róma elbukik, a Bizánci birodalom felemelkedik.
Téma lenne bőven...
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Kiváncsi leszek hány fajta módon fogják megalázni a skandinávokat, a vikingek sorozatnak sikerült eddig mindent felül múlnia de lehet hogy ez még durvább lesz 😀
Amúgy csak egy kis érdekesség de odyssey-hez visszatérve azt remélem mindenki tudja hogy a görögöknek nem volt alkar vértjük, plusz a játékban lévő lándzsahegy tőr egy szárnyas lándzsa ami pont ebbe a korszakba illene inkább be. 😀
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Warlordcommander: Meg lett mondva, hogy ebből tanulni lehet. Biztos te tanultad rosszul 😜
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
no avatar
Az másik játék szerintem: Thief és Splinter Cell.

Bár igaz hogy az AC Odyban is nem egyszer beosontam a riasztó környékére lerendeztem és utána indult a hadd-el-hadd.
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
Nehéz fokozaton-úgy hogy az ellenfél is fel van skálázva a szintedre- így is muszáj lopakodni, mert nincs esélyed több ellenfél ellen. Ebben a formában sokkal izgalmasabb a játék. A fegyverek meg a páncélok fejlesztésére elmegy az összes arany. Így játszottam végig.
0
0
0
0
tivike avatar
Szerintem meg az a fontos, hogy jó legyen. Az odyssey színvonalával személy szerint szívesen fogadnék egy vikinges részt. Görögorazág után Róma? Nemár.... Akkor inkább ókori Japán. Csak ne nyúljonak vissza a régi részek dinamikájához. Jobb az új irány. Szerintem.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@tivike: Szerintem az ókori érát le kellene előbb zárni és utána jöhet egy északi rész, mivel olyan még nem volt és utána egy távolkeleti adag.

Ókori japán nem biztos hogy jó terep, hiszen ha japán hangulat akkor sokan nindzsákat meg szamurájokat várnak, azok meg talán a feudális japánra (1600 körül) voltak jellemzőbbek. Feudális japánban bőven lenne lehetőség evilági kalandokra, elég ha csak a különféle területek uralkodó családjai közötti balhékra gondolni, és bőven lenne lehetőség a túlvilági, mitológiai lényekre is, melyekben a japán folklór annyira bővelkedik.

Továbbá távol keleten japán mellett ott van pl Kína alapítása is, ami szintén megérne egy jó AC részt, és talán még Kínában is siker lehet, ami nem hanyagolható piac, igaz itt mérlegelni kell a jelenlegi politika és a történelemhűség között...

Plusz ott van a mindenkori korea is amit ismerhetünk a történelemkönyvekből és a kosztümös koreai történelmi drámákból, amik annyira pörögtek a TV-ben pár éve. Szintén érdekes terep egy AC játékra, ahogy egyensúlyozni kell a környező hatalmak között, de mégis a saját népet megóvva...
0
0
0
0
no avatar
Ha ez igaz, akkor az Ubi megint szembe köpi a játékosokat...kezet foghat az EA-val.

Origins körül volt olyan info hogy ókori trilógia lesz.
Az Odyssey ókori görög téma lett, az Origins ókori Egyiptomi. Az Origins végén be lehetett kukkantani az ókori Rómába is pár percre. Minden adott hogy az ókort lezárhassa egy ókori Római játékkal.
0
0
0
0
Andris18 avatar
Még mindig várom az assassin's creed japant. Szamuráj (templomos), assassin (ninja). Fegyverek, kunai, dobócsillag, köpőcső. Lopakodni meg a bambuszban is lehet.
0
0
0
0
💬 7
santakigyo avatar
@Andris18: Csak türelem.Hamarosan elfogy a téma és amikor már a mezőgazdasági munkásokat is kivesézte a játék akkor talán eljön amire vársz.
0
0
0
0
susguy avatar
@santakigyo: Én még mindig az Assassins Creed: Migránsokat várom.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Andris18: Viccet félretéve ha ilyen sikereknek örvend továbbra is a játék(amit a mai napig nem értek miért)
akkor hamarosan eljöhet az is.Ugye ez a szamurájos téma elég nagy múltnak örvend és nem lennék meglepve ha egyszer visszaköszönne.
Bár ez a vikinges téma is jól hangzik,csak kár,hogy egy AC játék keretein belül valósul ez meg.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Andris18: Az kb olyan,mint a magyar verzió.Senki sem mondta,hogy lesz és azt sem ,hogy igen....jó lenne egy nagyobb színt vinni a dologba már magyar részben is lenne rengeteg érdekesség és az ázsiai térségben is.
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Magyar rész Angolul ? 😃 Mert ugye a Magyarok nem szeretnek fizetni a játékokért..
0
0
0
0
EowynTheHunter avatar
Szuper, jöjjön csak. Egyetlen sorozat manapság, aminek van is értelme és történet hű és lehet belőle tanulni. 😀
0
0
0
0
💬 11
no avatar
@EowynTheHunter: Óva intek mindenkit, hogy ezekből készüljön a vizsgáira. Más sorozatoknak is ugyan annyi értelme van mint az AC-nek, sok még a történet szálat is folytatja, ott ahol az előző abba maradt. Az, hogy neked ez jön be egyedül, az totál más téma 😊
0
0
0
0
FDave94 avatar
@LordSzalko: 😃 szerintem amúgy simán lehetne belőle középiskolai szinten, az más, hogy a templomos-asszasszin harc körítés, az nem valóságos, bár talán még arra is vannak valós analógiák. A városok, a korabeli öltözködés hiteles bemutatása, már éppen elég lehetne arra, hogy bármelyik részből vizsgáni lehessen. Utána már a sztori s lehet sz*r. Sőt az a benyomásom, hogy a mellékküldetések pont ilyesmire hivatottak: kor képet adni. Ezt hangsúlyosan éreztem a Syndicate-nél. Kíváncsian várom az új AC-t!
0
0
0
0
no avatar
@FDave94: Én hiába játszottam a legtöbb résszel, biztos nem mondanám azt, hogy tanulni lehet belőle, maximum aki már tanulta az adott témákat azoknak vissza köszönhet egy-egy elszórt esemény a játékokban. Ettől függetlenül élvezetes játékok de nem ezek miatt a dolgok miatt. 😀
0
0
0
0
FDave94 avatar
@LordSzalko: Én mondom, csak nyilván segédanyagnak lenne alkalmas, nem pedig erre támaszkodnék teljesen. Ettől függetlenül pedig nem lehet élvezetes, nem is értem miért mondod ezt, nekem sokat dob az egyes részeken az, hogy a hitelességre törekednek elsősorban a világ megdizájnolása terén.
0
0
0
0
EowynTheHunter avatar
@LordSzalko: Nyilván nem ebből akartam a vizsgáimra felkészülni 😊 ... De az kétségkívül igaz, hogy igenis történelem hű, és fel lehetne használni tanulási segédeszközként, főként általános és középiskolásoknak. A legrégebbi verziókról nem tudok nyilatkozni, de az utolsó néhány AC részben történészek és régészek is aktív szerepet vállaltak, illetve oktató verziója is elérhető a játékoknak, amik nagyon sok hasznos infót mutatnak be interaktív formában. De úgy érzem kár olyanokkal vitatkozni, akiknek eleve nem jön be a játék stílusa, esetleg a játékfejlesztő, vagy az ára, és ezek alapján ítélik meg azt, mennyit tanulhatnának belőle ha igazán belemélyednének. 😀
0
0
0
0
no avatar
@EowynTheHunter: Ez így több sebből vérzik, de ahogy érzed, nem kell ahhoz kedvelni a játékot, hogy lásd tanulni nem fogsz belőle, magát az adott témát sem ábrázolja hitelesen, persze ha be képzeled magadnak úgy biztos, csak ettől függetlenül az állításnak nem lesz alapja. Lehet védeni a játékot e téren, csak nem érdemes mert hülyének néznek 😊
0
0
0
0
EowynTheHunter avatar
@LordSzalko: Látom elkezdted a személyeskedést. Hihetetlen az emberi társadalom egy rétege... Ti akik mindenkit szidtok és lenéztek az oldalon lehet véleményetek és csak a Te és az olyanok véleménye a mérvadó és csak az a jó, amit Ti mondtok. Hihetetlen... Nem lehet itt másnak véleménye semmiről , mert jönnek az ilyenek, akiknek nincs élete és az miatt elkezded, elkezditek a kötekedést. Mindig látom, hogy másnak is írogatsz, mintha komolyan ez lenne az életed értelme. Én innentől veled befejeztem. Gratulálok megkaptad az igazi netes Troll szerepét 😀 Mert, ha még rendes emberi vita lenne és nem személyeskedés akkor lehetne szó eszmecseréről, de így az ilyeneket, mint Te el kell kerülni. Most majd jön a nagy osztásod, de nem érdekel átsiklok felette innentől kezdve. Ez az oldal kezd eléggé úgyis leamortizálódni. Üdv!
0
0
0
0
no avatar
@EowynTheHunter: Tanulni azért erős túlzás, de érdekes volt látni, hogy az adott kor hogyan is nézhetett ki. És azért az sem elhanyagolható, hogy nem egy könyv lapjain olvasod hogy hogyan élhettek a reneszánsz Firenzében, a századfordulós Londonban, az 1700-as években a Karibi térségében vagy az ókori egyiptomban és a görög szigetvilágban.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@EowynTheHunter: Pedig rajtad kívül elég sokan elégedetlenek az "1000 bőr lehúzása" effekt miatt.
Az meg hogy valamennyire hű valamihez...hát fentartással kell kezelni!
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@EowynTheHunter: Rengeteg játék és film van, ami történelmi alapokkal rendelkezik. Néhol meg is egyeznek a dokumentált történelmi históriákkal. Kis részekben tényleg visszaadjak azt, amit kell, de az ember igazi nagy bűvész. Aki szépen ferdít mindent. Úgy ahogy a szája íze tartja, vagy ahogy a fantázia diktálja.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@EowynTheHunter: A történet hű kijelentés nagyon nagyon erős kijelentés, ugyan annyira történelem hű mint egy amerikai film kb.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
enslaved avatar
Semmit nem várok annyira mint ezt a játékot, már az előző kettő is lenyűgöző volt, az Odyssey volt talán eddig az egyetlen olyan játék amibe 400 órát beletettem dlc - vel, mindennel ( az Origins eleve rövidebb volt mondjuk) együtt. Jó lenne ha nem nagyon térnének már le erről az útról.
0
0
0
0
💬 2
AMDMonsteR avatar
@enslaved: Teljesen adom szintén, csak egyetlen bajom van vele. Magától, hogy Assassin's Creed, kicsit eltértek. Inkább egy ókori klasszikus Görögországban játszódó szerepjáték lett. Mindemellett egyértelmű kitűntetett helyen áll AC szériában számomra, meg úgy általában is, mint játék.
0
0
0
0
enslaved avatar
@AMDMonsteR: Ez így van, de azért elég messze áll egy Witcher 3 féle rpg - től, számomra ez inkább akciójáték továbbra is, amihez odatettek némi fejlődési lehetőséget a változatosság kedvéért.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
AMDMonsteR avatar
Azt vettem észre, mivel játszottam billentyűzettel is, aztán DS4 - gyel is, hogy kontrollerrel nagyon fluid az irányítás. Minden jó, minden ott van, ahol jó. Egész egyszerűen azután, hogy át álltam, nem tudok billentyűzeten játszani AC játékokkal.
0
0
0
0
Bonnie and Clyde avatar
Mi értelme, hogy vikinges legyen azt sem tudják hogyan néztek ki, kezdődik megint egy mese minotaurok ellen kb de mind1...
0
0
0
0
💬 5
odinx avatar
@Bonnie and Clyde: Hát remélem legalább lehet használni majd pajzsot, mert ha nem elég hülyén fog kinézni a karakter.😃
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Bonnie and Clyde: Igen találgatások, ferdítések érhetőek tetten a viking témában. (Nem csak ott)
0
0
0
0
Bonnie and Clyde avatar
@Scorn Face: Ez kb olyan lesz mint űrlények világában de ez van, legalább megint ki lesz találva minden karakter fejből érdektelen történettel...
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Bonnie and Clyde: Nekem is ez a bajom, hogy az ac történelmi hitelessége egy nulla pedig azzal reklámozzák mindig hogy ilyen olyan régészek stb is segítettek benne, hát rohadtul nem látni, kapásból tudok hozni rengeteg példát meg oldalakat ír i róla de egyszerűen már nem látom értelmét mert ahány ilyen cikkhez irok mindig a nagy "okosok" lehurrognak, na mind1. Azért sajnálattal fogom majd látni bizzos hogy mit tettek a skandinávokkal, mivel igazán közel áll hozzám az a kultúra, 10. Századi hagyományörző létemre. Ezt leszámítva játéknak még lehet jó.
0
0
0
0
Bonnie and Clyde avatar
@Warlordcommander: Az origins szerintem eszméletlen jó lett, a karakterek a sztori engem megfogott nagyon és örvendtem hogy jó irányban kezdtek haladni kicsit az odysseyben csalódtam de csak azért mert a misztikus lények szerintem nem valók a mellék küldikhez hanem külön kellet volna mint az originsben pl trial of gods viszont attól tartok hogy ez a széria nagyon elmegy egy irányban de ne legyen igazam.
0
0
0
0
gigazte avatar
Uborkáéktól kell egy újabb rókabőr! 😆 Inkább újra felrakom a God of Wart, és ezt meghagyom a mikrótranzakciókat kedvelő embereknek... 😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció