Érkezik PC-re az Uncharted 4: A Thief's End

Szerző: Pafry | 2021. May 27. | hír | 31 hozzászólás

A VGC értesülései szerint a legendás PlayStation-exkluzív franchise, az Uncharted legutóbbi része lesz a következő olyan játék a Days Gone, valamint az Erica után, amely PC-re is megjelenik valamikor a közeljövőben. A Thief's End alcímre hallgató felvonás öt éve, 2016-ban jelent meg, és akkor gyakorlatilag kimaxolta a PS4 konzol képességeit.

Az információra egy kiszivárgott prezentáció részlet világít rá, amely eredetileg a Sony pénzügyi befektetőinek szólt. A japán cég tehát folytatja a PC-s piac meghódítását, és ezeket remélhetőleg további nagyszerű címek követik majd a sorban.

Az, hogy az Uncharted sorozat első három tagja is megjelenik-e valamikor, egyelőre nem tudni, ahogyan a negyedik rész PC-s portjának megjelenési dátuma sem derült még ki, ám ami késik, nem múlik. Abból kiindulva, hogy a Days Gone PC-s verziójának bejelentése és megjelenése közt szűk három hónap telt csak el, lehetséges, hogy az Uncharted 4 is hamarabb megjelenik majd, mint gondolnánk.

UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection
UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection
UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection
Megjelenés: 2022. October 19. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Iron Galaxy, Naughty Dog
Hozzászólások: 31
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
Na ez remek hír. Nagyon ó játék, s végre lehet élvezni majd normális fps érték mellett is.

Gran Turismo 7 lenne az álom, de az csak álom marad.... 😃
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Nem értem a marketinget ha csak a 4. részt dobják ki PCre 😃
0
0
0
0
💬 1
griff55 avatar
@Szabcsiadi: a red dead is hasonlóan érthetetlen, hogy csak a 2. rész jött ki pc-re
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Ez a nagy betűs játék! Sokáig nem hittem volna, hogy megugorják a 2. részt (addig az volt a kedvencem a sorozatban). De ebben a részben egy percnyi unalom nincs. És ezt minden elfogultság nélkül írom. Tényleg , aki nem játszott vele az nem tudja mit veszített. Én simán tartom, hogy a ps4 gen legjobb játéka, pedig jött ott ki nem egy mestermű csak, hogy megemlítsek egy Bloodborne-t vagy GoW-ot és társait. De ez mindent felülmúlt. Az elvárásaimat teljesen. Mikor megjelent nem hittem a szememnek, hogy ilyen látvány van. Nagyon szőrősszívű vagyok és mindenbe belekötök, amibe lehet. De b+ nem hittem el, hogy a legeldugotabb helyeken is rendben volt a grafika ugyanolyan szinten, mint a játék bármelyik fő részénél... Mai napig szívesen játszom ezt a játékot, szerintem a grafikája még ma is példaértékű, hogy mit kihoztak a ps4-ből! Ritkán mondom, hogy 10/10 sőt, mindig hangsúlyozom, hogy nincs 10/10-es játék, de ez az... vagy nagyon 9,999999999999 😃
0
0
0
0
💬 3
showtekk avatar
@DoggyDog: És mit tanácsolsz abban az esetben amiben én is vagyok, hogy nem rég vettem egy ps4 pro-t, mivel eddig soha sem volt konzolom és most sorra pótolom be a kimaradt exkluziv cimeket, viszont az unchartedet épp azért skippeltem eddig, mivel nem akartam a 4. résztől kezdeni, viszont sajnos igy elsőre játszva mai szemmel már a 2. 3. rész grafikailag is és játékmenetileg sem tetszik igazán és egyszeruen nem köt le, hiába próbáltam többször is. 😆 Próbálgassam még, vagy elég ha megnézek egy összefoglaló videót a történetről ami után belevágok a 4. részbe?
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@showtekk: Szerintem adj nekik esélyt még. Igaz én anno játszottam, amikor kijöttek és akkor bizony ezek a játékok aláztak rendesen. A 2. rész az viszont eszméletlen jó azt ne add fel. Azt bírom benne, hogy minden annyira el van túlozva, minden hatalmas benne a helyszínekre értem. A 3. rséz is zseniális. Az első rész meg még kicsit "kezdetlegesnek" tűnhet tényleg mai szemmel, de számomra az is maradandót alkotott (de az első résszel már nagyon rég játszottam). Akár nézhetsz egy összefoglalót is, de szerintem annyira jó játékok, hogy érdemes rászánni azt a 10-10 órát, amit tartogatnak a 4. rész előtt. De a 4. után a csajok kalandját se hagyd ki az is jó lett 😀 Ha most vettél ps4-et, akkor egy darabig el leszel a sok zseniális játék pótlásával.
0
0
0
0
showtekk avatar
@DoggyDog: Első részről nézek akkor videót, a 2.tól meg elkezdem, köszi az infot! 😀

Igen, nem rég vettem Pro-t a Last of us 1-2őt, Pókembert játszottam ki eddig, most a God of Wart tolom, de igy akkor utána az Uncharted következik. 😀
0
0
0
0
alacka97 avatar
Én teljesen megelégednék azzal, ha a konzol eladások miatt kitartanák az ilyen nagy címeket 1-2 évig, utána portolnák PC-re, így mindenki jól jár, de látom erre rájöttek ők is. Szerencsére ezek a játékok 2 év után is verik az aktuális PC-s játékokat. 😃 1 évig volt PS4-em és kijátszottam pár nagy címet köztük az új God of War-t és a Spiderman-t és az Uncharted sorozatot, de azóta is csak PC-n játszok és bőven kiszolgálnak a PC-s játékok. Inkább a gépemet fejlesztem, mint konzolt veszek és pont emiatt is jó döntés ez a cég részéről, mert sok olyan ember van, mint én. Szívesen játszok ezekkel a játékokkal, de az évi 2-3 minőségi exklúziv játékért konzolt fixen nem vennék max később használt piacon, de az már a Sony-nak nem jelent plusz bevételt.
0
0
0
0
Mizushio avatar
Jöhet. Épp ma vittem ki a Days Gone-t kegyetlenül jó játék volt. Egy jó 80 órás film volt számomra. Minden percét élveztem.
0
0
0
0
💬 1
mortou4 avatar
@Mizushio: Hova vitted?
Dzsaszt kidding. 😉
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Jöhet, rendszerint vevő vagyok az összes volt PS/Sony-exluzívra, megvettem és kijátszottam kb. mindet eddig. Olyan címeket, mint pl. Heavy Rain, Two Souls, Detroit: B.H., HZD, + most pl. tolom a Days Gone-t. 😀
0
0
0
0
RaggaBone avatar
God of War....se több se kevesebb.
0
0
0
0
💬 11
santakigyo avatar
@RaggaBone: Az egy különleges játék. Az első olyan ahol nem akartam főküldit csinálni, mert a keresgélés, stb is annyira jó, hogy sok játék a nyomába se ér. A játékmenet elkepesztő.A látványvilág lenyűgözött.
Ez persze magán vélemény, de számomra 10/10

Viszont az Uncharted esetében nem értem miért igy adják ki. Olyan ez mint egy több részes film negyedik részét vetitenék le. 😕
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@santakigyo: Szerintem csak az az oka hogy az első 3 rész már tényleg nem mai darab. És felhozni mai szintre sokkal több költség lenne a sony-nak. Persze ez csak az én véleményem.....nem vagyok marketinges se sony fejes 😃
0
0
0
0
santakigyo avatar
@RaggaBone: Van belőlük ps4 változat is ami már javított irányítás és grafikát is tartalmaz. De lehet az áll a háttérben ami írtál, mert egyébként elég régi cimről van szó igen.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@santakigyo: Igem valóban van remastered belőlük. De a pc-s közösség kényesebb a grafikát illetően...a sebességről nem is beszélve. Jó lesz ez a 4 is nekünk....feltéve hogy valaha tudok vga-t venni mert lassan 5-6 hónapja vga nélkül létezik a vasam. A HD4600 (khm...intel..khmm) finoman szólva sincs a helyzet magaslatán.
0
0
0
0
enslaved avatar
@RaggaBone: PS4 - en imádtam, ezt nagy eséllyel PC - n is végig fogom játszani, remélhetőleg nagyon odateszik majd grafikailag a játékot.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@enslaved: Ha nem is nyúlnak érdemben hozzá, csak növelik a frame-et meg a felbontást már akkor sincs oka szégyenkezni. Am jut eszembe....én egy Order 1886-ot is szívesen látnék.
0
0
0
0
enslaved avatar
@RaggaBone: Nekem a nagy kedvencem PS4 - en a The Last Of Us II volt, de azt egyhamar nem fogják biztosan PC - re kiadni.
0
0
0
0
zsexer avatar
@RaggaBone: Az Order grafikailag letaglózó volt, egészen elképesztő, hogy hogyan nézett ki a játék...Viszont mint játék, sajnos borzalmas. Van olyan chapter, nem is egy, ahol csak átvezetőt nézel, baromi gagyi egyszerű megoldásokkal operál a játék, messze a leggyengébb eresztés ha a grafikát nem vesszük ide. Sokkal, de sokkal jobb játékok vannak, amiket szívesen látnék Pc-re, hidd el az Order egy kínlódás ezekhez képest...
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@zsexer: Voltak hibái tény. Viszont nekem az egyedi stílusa (mármint látványbeli) elvitte a hátán a dolgot. Sőt maga a sztori is jó volt. Sajnálom hogy nem lett folytatása, tanulva az első rész hibáiból. Mert potenciál bőven volt benne.
0
0
0
0
no avatar
@RaggaBone: Már-már túl szép lenne 😜
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@LordSzalko: Eddig én is így voltam vele, mert lássuk be amik jöttek eddig playstation-ről egyik sem olyan nagy cím volt ami kvázi eladta a konzolt is. Ez viszont igen, így kicsit bizakodóbb vagyok mint anno.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
A PC most éli az aranykorát! Nagyon várós!!!!!
0
0
0
0
💬 6
botmunpls avatar
@TRACERHD: Öhm..vga nincs, ha van is baromi drága, és emiatt nem sokan beszélnek róla de az AMD procik jelenlegi ára fentebb van mint tavaly ilyenkor, az újabbak még drágábban jöttek ki, ezzel együtt az intel is kicsit fölélőtte az új gen árakat az elődökhöz képest... A DDR4 ram pedig szintén drágult jó 20-30%-ot (2*8-as hyperX modellek 25-30 környékén 6-8 ezret drágultak január óta, de ősz óta más gyártó is megy felfele).
Szerintem túlzás ezt aranykornak nevezni.
0
0
0
0
no avatar
@botmunpls: Elég nyilvánvaló egy játék híre alatt hogy nem hardver-re gondolt!
0
0
0
0
botmunpls avatar
@ahaaa: Állítás: a pc most éli az aranykorát.
Ha nem hardverre gondolt: a sok elkaszált játék, meg amiket évekig fognak csúsztatni a covidra hivatkozva, az aranykor lenne, azért mert van 1-2 ps cím ami megjelenik pc-re?
0
0
0
0
no avatar
@botmunpls: Gondolom arra gondolt hogy olyan játékok is jönnek PC-re amiknek úgymond nem szabadna, aranykornak tekinti mivel lényegében ez tényleg pozitív dolog, hiszen nem sok időszak volt amikor ilyen remek konzolos gameket portoltak PC-re!
0
0
0
0
botmunpls avatar
@ahaaa: Szerintem pont ez az oka, hogy nem jönnek ki azok a címek, amiknek kellene, mert tologatnak mindent, aztán meglátta a sony a piaci rést, és így próbál még többet szakítani.
Nyilván ezzel jól járnak a pc-sek, de ez ettől még nem lesz aranykor.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció