Days Gone: érkezik a PC-s verzió

Szerző: Pafry | 2021. February 23. | hír | 29 hozzászólás

A Sony Interactive Entertainment elnöke, Jim Ryan a GQ-nak adott interjúja során bejelentette, hogy a Days Gone lesz a következő PlayStation-játék, amely PC-re is portot kap. A 2019 tavaszán megjelent játék nagy népszerűségnek örvendett, és annak az évnek az egyik kiemelkedő címe volt.

A játékban egy motoros arcot, Deacon St. Johnt irányítjuk, aki egy globális járvány által elpusztított világban keresi a saját útját, rendeltetését, miközben hordákban csapnak le a megmaradt emberekre a korcsoknak nevezett zombiszerű lények. A Days Gone alapvetően pozitív értékeléseket kapott a kritikusoktól és a játékosoktól egyaránt, így sejthető volt, hogy idővel a PC-s közönség is megtapasztalhatja a nyílt világú kalandot. Jim Ryan nyilatkozata szerint

nem volt visszás hatása a Horizon Zero Dawn PC-re való kiadásának, így a Sony további lépéseket tesz majd ebbe az irányba.
Ki tudja, ezek után talán a 2018-as God of War lesz a következő?

A Days Gone PC-s verziójára már nem kell sokat várni, ugyanis még idén tavasszal megjelenik, egyelőre még nem tudni, melyik platformon.

Days Gone
Days Gone
Days Gone
Megjelenés: 2021. May 18. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Bend Studio
Hozzászólások: 29
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ghost0003 avatar
Én szerintem az Uncharted is jöhetne majd egyszer 😀
0
0
0
0
DzsekkSzperro avatar
Király,remélem,a Ghost of Tsushimát is megkapjuk
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Johet! Eddig az osszes PC-s atiratot bezsakoltam, mind nagyon is tetszettek, HZD, Heavy Rain + tarsai! 😎
0
0
0
0
woodbear avatar
AJÁNLOTT:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 10 64-bits
Processzor: Intel Core i7-4770K@3.5GHz or Ryzen 5 1500X@3.5GHz
Memória: 16 GB RAM
Grafika: Nvidia GeForce GTX 1060 (6 GB) or AMD Radeon RX 580 (8 GB)
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 70 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: SSD for storage is recommended
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Az egyik legjobb zombis IP az elmúlt 10 évből, PS-en sajnos iszonyatosan küszködött technikailag még a PRO-n is, emiatt lett annyira "underrated" de láttam az új PS5-ös gameplay-t, konkrétan ég és föld a különbség. Ha PC-re is azt hozzák el, jöhet minden mennyiségben, fun gameplay, egész jó sztori, hatalmas terület, gyönyörű grafika, pontosan az ilyen exkluzívokat kell pc-re hozni 😎

Csak könyörgöm, ne játsszák el ugyanazt mint a Horizonnal és ne kelljen 15 patch hogy normálisan fusson...😂
0
0
0
0
💬 2
DavidHUN avatar
@Unstoppable: Nekem a Horizonnal sem volt semmi bajom, ugyanolyan volt amikor első nap letöltöttem mint 15 patchel később 😃
0
0
0
0
Unstoppable avatar
@DavidHUN: Akkor te a szerencsés kevesek közé tartozol. Mondjuk nekem is az első pár patch után már nem voltak komoly gondok, de előtte...😆
0
0
0
0
bukta2 avatar
Megjött a hivatalos gépigény, Gamestar már posztolta, durva hogy minimumnál egy core I5 2500K is elég neki 😃 nem egy mai processzor!
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Én örülök neki 😀 instant buy !
0
0
0
0
NordWinter87 avatar
Ez jó hír! Ha nagyon belejönne a Sony, akkor a Shadow of the Colossus-t is átdobhatná PC-re. Légyszilégyszi 😆
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
PS4-en elég volt belőle az első 4 óra. Azon kívül ,hogy nyomasztó a karaktereket lehetetlen volt megszeretni és indokolatlanul nehéz volt semmire nem emlékszem már. Jöhetett volna normálisabb ex is pc-re.
0
0
0
0
no avatar
Egy éve kitoltam PS-en, alig vártam, hogy játszhassak már vele, de nekem kicsit csalódás volt. Monotonná, ismétlődővé vált a játék egy idő után. Valami olyasmit vártam, mint a last of us, de köze nincs hozzá játék élményileg.
0
0
0
0
💬 4
santakigyo avatar
@donpappa81: A LoUS egy lineáris vezetésű játék ez meg egy open world.
Amíg annyiból áll az egész,hogy van egy igen jó rövid főtörténet,de azt elhúzzák a fejlődési rendszerrel amihez javarészt ismétlődő mellékfeladatokkal férsz hozzá,valamint gyűjthető vackokkal addig nem is lesz ez másképp.
A Ghost of Tsushimat próbáltad már???Na az meg már pofátlanul lusta megoldásokat alkalmaz.Elkezdesz játszani van egy 10/10 játék első ránézésre és kb 10 óra játék után már 10/6 áll (Számomra)
0
0
0
0
Potato91 avatar
@santakigyo: Szia!

Én pont most játszom a Ghost of Tsusima-val. Még az elején tartok. Masako úrnő történetét csinálom. Eddig tényleg 10/10 a játék számomra. 😀
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Potato91: Vannak benne érdekes dolgok amik számomra rengeteget rontottak a játékélményen.Nem írom le mik ezek,kíváncsi vagyok majd rá miként fogod látni.
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Tudom, hogy nem egy kategória a két játék, de valahogy akkor is többet vártam tőle. A Tsushima még várat magára, itt csücsül a polcon bontatlanul . 😀 Háááát' arról is hallottam jót is, meg rosszat is, majd kiderül milyen lesz számomra.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
MIVAAAAAAN??????????????????????????????????????? NINCS NÁLAM BOLDOGABB EMBER MOST ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ DE ***A HÍR EZ A FOS NAPOM VÉGÉN!!!!
0
0
0
0
santakigyo avatar
Hát aki szereti a zombis témát,mert ugye ahhoz áll a legközelebb az nem fog csalódni.Nagyon kevés ilyen szintű alkotás van.
Nagyon jó története van és kellően hosszú valamint szerintem jó játék és ami a legfontosabb ,hogy nagyon hangulatos.(Főleg este esőben az erdőben mikor ködös a táj)
Ami a legfontosabb és talán egyik hasonló témájú játékban sincs ez az elem,hogy nem lehet rambo módjára járkálni a fertőzöttek között mert hamar megvan a baj és talán ez teszi jóvá az egészet mert kétszer is meggondolja az ember,hogy belevágjon a harcba vagy spuri tovább... de még néha motorral is nehézkes elmenekülni.
Vannak hibái bőven,meg átgondolatlan elemei,de alapjába véve akinek átmegy amit a fejlesztők elképzeltek akkor egy nagyon jó kis szórakozást kap.
PC-n egér+bill kombó na meg 60 FPS biztos sokat dob majd az élményen.
0
0
0
0
odinx avatar
Hát ez tényleg jó hír, remélem nem lesz nagy gépigénye, mert akkor tuti vétel lesz.😎
0
0
0
0
Twist avatar
Én egyetlen játék portjának örülnék mostanság, az pedig a Last of Us széria.
0
0
0
0
💬 5
enslaved avatar
@Twist: Azt nem csodálom, szinte csak azok miatt vettem PS4 - et, na meg a God Of War és az Uncharted 4 miatt. A Days Gone - t nem játszottam végig, egy barátomtól elkértem, de kb. a felénél meguntam.
0
0
0
0
Twist avatar
@enslaved: Na igen, a God of War volt az a cím, ami miatt majdnem vettem konzolt. Aztán úgy voltam vele, hogy előbb-utóbb csak kiadják PC-re is. Azóta is várom...
0
0
0
0
enslaved avatar
@Twist: Igazából a konzolok, főleg a PS - ek a saját sírjukat ásnák meg, ha nem lennének csúcs exclusive címeik. Az már egy más kérdés, hogy 4-5 év után már ki lehetne adni PC - re is ezeket.
0
0
0
0
bigfooot avatar
@Twist: Plusz uncharted széria
0
0
0
0
EchoMMM avatar
Fix hogy csúszni fog . Lesz belőle nyár is mire megjelenik . De legkésőbb ősz .
0
0
0
0
Hunnia98 avatar
király alig várom de azért egy Dying Light 2 nek jobban örültem volnna de legalább lessz mivel elütni az idöt mire megjelenik ha idén megkapjuk egyáltalán a Dying Light 2.
0
0
0
0
💬 1
HARD avatar
@Hunnia98: Én nemrég játszottam végig a Dying Light első részét és hát full semmi az a játék 😞 hatalmas csalódás...története totál semmitmondó.Se eleje se vége nincsen full semmi az egész nem értem ...még is sokan várják a második részét.Én a Days Gone második részét várom.Ott van lényege van története,mondanivalója.Remek játék 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció