Elrajtolt a Ubisoft Black Friday akciója

Szerző: xoki | 2018. November 19. | hír | 76 hozzászólás

A Fekete Péntek már csak egy karnyújtásnyira van, és természetesen sok akciós játékra is számíthatunk majd ezen napon, illetve sok helyen a nagy leárazásokra már az említett nap előtt sor kerül.

Például a Ubisoft áruházában már el is rajtolt a Black Friday Sale, ahol rengeteg népszerű cím lehet a tiétek jóval az eredeti ár alatt. Ráadásul a legújabb játékaik közül néhányat féláron szerezhettek be az akció ideje alatt. Például az Assassin's Creed Odyssey most majdnem féláron a tiétek lehet, valamint a Far Cry 5 szintén 50%-os kedvezmény mellett vásárolható meg, így mindössze 30 eurót kell kicsengetni érte. Ezeken felül a Tom Clancy's The Division jelenleg 12,5 euróba kerül, a Wildlands 19,99 euróba, a Tom Clancy's Rainbow Six Siege 14 euróba, a Watch Dogs 2 18 euróba, de akár egész nap sorolni lehetne a jobbnál jobb akciókat. Legalább 25 eurós vásárlást követően pedig egy ingyenes Rayman Legends üti a markotokat.

A Ubisoft akcióját itt találjátok.

Assassin's Creed Odyssey
Assassin's Creed Odyssey
Assassin's Creed Odyssey
Megjelenés: 2018. October 05. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Ubisoft Bucharest, Ubisoft Kiev, Ubisoft Montpellier, Ubisoft Montreal, Ubisoft Quebec
Hozzászólások: 76
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
Nem ítélem én sem el a kalózkodást jómagam is veszerzek 1-2 címet úgy.
De viszont a játékokba is ölök nem keveset 😀 ps4... steam.
0
0
0
0
FoLey avatar
Na úgylátom megint a kalózkodás téma jött. Leírom hogy nem az userek hibája hogy feltört játékokat szednek le hanem akik kiadják,mert egy fos védelmet alkalmaznak rá így nem csodálom hogy hamar feltörik és semmit sem tesznek ellene. Aki letölti,spórolt az összeggel a kiadó vagy tesz valamit,vagy így járt. És aki vesz tisztességgel az vegye támogassa,de semmi köze hozzá a többi hozzáállásához hogy miként dönt nem váltja meg a világot ezzel. Tenni akar valamit? Írjon ötleteket a kiadónak.
Érdekes pl. Diablo III 2012-ben jött ki és máig nincs feltörve,vajon miért is?
0
0
0
0
💬 18
susguy avatar
@FoLey: Mert jelentős része a játéknak folyamatos online kapcsolatot igényel? Azért biztos nem mert annyira jó lenne mivel még a nagyobb rajongók is egyetértenek abban hogy ez elég gyengére sikerült.
Ne értsd félre, egyetértek azzal amit írtál, de nem igazán értem milyen példának szántad a Diablo III-t.
0
0
0
0
FoLey avatar
@susguy: Ha folyamatos online kapcsolatot igényelne a diablo iii akkor nem lenne konzolra se tört kiadású. Bár PC-n nincs még feltörve csak konzolnál(csak Xbox 360-nál látom) vagy konzolon offlinen tolhatják? Feltörve is meglehetne oldani hogy offlinen tolják,de Blizzardnál nem nagyon sikerül.
https://www.kepfeltoltes.eu/images/2018/11/166diablo.jpg
0
0
0
0
susguy avatar
@FoLey: Konzolra készült offline mód, ezért tudtak mivel dolgozni a feltörésnél. PC-nél viszont csak online van és minden "instance" és a hozzá tartozó dolgok (mobok, itemek, map layout) a blizzard szerverein fut, amit nem igazán tudnak újracsinálni a semmiből (feltételezhetjük a konzolos fájlok/kódok nem igazán segítenek ezt megoldani).
0
0
0
0
FoLey avatar
@susguy: Legyen úgy,de azért Blizzard kiadó jól csinálják és csak azért hoztam fel ezt a példát.
0
0
0
0
susguy avatar
@FoLey: Ha szimplán a védelemre gondolsz akkor igen, azt hittem arra utalsz hogy annyira jó játékokat csinálnak hogy nem akarják feltörni őket, lehet csak félreértettem az első hozzászólásod.
0
0
0
0
FoLey avatar
@susguy: Védelemre gondoltam,mivel a mai legtöbb játéknál silány védelmük van azért tudják simán feltörni. Erre akartam utalni a lentebb levő kollégának. 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@FoLey: Azért az is hozzá tartozik, hogy akik készítik a törést, azok ellen nem indul semmilyen nyomozás. Azért egy-egy ilyen bandát 10 évre leültetnének, valószínű jól megcsappnna a törések száma
0
0
0
0
szilver avatar
@SuperPuma: Voksi-t elfelejtetted :/
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@FoLey: PC-n tényleg kell Online kapcsolat de minden blizz játékhoz nem csak a diablo hoz 😂 (legalábbs ami Battle.net en jelent meg)
0
0
0
0
no avatar
@FoLey: Valahol a Blizz "érdeme" hogy a D3 nem érte meg a fáradtságot, de pl az SC2 már igen.
0
0
0
0
vyne avatar
@susguy: A wowbol is minden evben keszul emulator amugy, igy lesznek a tort szerverek. 😃
Diabloval is siman meglehetne ezt csinalni,csak hat legyunk oszintek,minek? 😃
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Ha akarják meg tudják csinálni, hogy ne offline legyen, de ne is a blizz szerverein fusson, lásd WoW tört szerverek.
0
0
0
0
susguy avatar
@Palanova: Sok munkával valószínűleg meg tudnák oldani, csak közel sincs rá akkora igény mint a WoWnál. Egyszerűbb elkezdeni Path of Exile-özni és még a Blizzardnak se jut eszébe hogy küldjenek egy szerelmes levelet miszerint lőjék le a szervereket.
Azt se felejtsük el hogy azért a tört szerverek sem működnek olyan nagyon tökéletesen.
0
0
0
0
no avatar
@FoLey: Egyetértek veled részben. Ám ha valaki az oldalra jön, ahol elvileg a warez téma nem megengedett, és reklámozza hogy törttel nyomja, az ne csodálkozzon ha beszólnak neki érte.

Továbbá, hogy a warez az mennyire szól bele egy játék életébe arról nagyon is megoszlanak a vélemények. Egyik fél sem szent.
Készítő-kiadó:
- gyakorlatilag nulla munkával akar kiadni évente verziót a játékából 60€-ért, 8 óra élményt adva
- demot nem készít, aki lehúzza a játékát annak a videóit letiltatja
- bemutatókon, videókon szebb mint a megjelenéskor
- ha készít is demot, a demo jobban fut és szebb, mint a teljes, vagyis ott is megy a trükközés
- 2 óra alatt az adott játékban semmit sem látsz, így kb ki sem tudod megfelelően próbálni
- digitális terjesztésnek hála nem kell akkora számba dvd-ket gyártani, tárolni, szállítani, terjesztői láncot fenntartani, az árak mégsem csökkentek, sőt
-kivágott tartalmak dlc-ként értékesítése

Játékos:
- ki akarja próbálni megjelenés előtt, de nincs demo
- ha van demo, a demo jobban fut és szebb, mint a teljes, vagyis ott is megy a trükközés

Egyetlen megoldás amit viszont nem sokan alkalmaznak: free hétvége megjelenés előtt pár nappal. Ott kb a végleges termék érhető el, kipróbálható, nem csak 2 órára, szintlimit vagy terület limit megoldja, hogy ne nyomja végig ingyen egyik kocka sem.
0
0
0
0
FoLey avatar
@Palanova: Ebben van igazság,de én sem szeretem ezt az egészet. Azért illene egy demot kiadniuk,hogy a játék megjelenés előtt kipróbálják,de sajnos ilyen a 21. század sajnos.
Én is ami tetszik megveszem,de amit nem érdemes kiadnom akkor letöltöm pl. Shadow of the Tombraider. Ám a Metro Exodust tuti vétel nálam nem is kell demo hozzá hogy megtudjam milyen játékélményt kapok,mert okosan választom ki melyiket érdemes és melyiket meg nem.

OFF: De azért mert valaki megteheti hogy minden eggyes játékot megveszi azt ne mutogassa már a pénztárcáját,eléggé bicskanyitogató számomra. Meg ne egy pl. 16 évesnek adjon már tanácsot még diák és örül ha letud tölteni valamit és játszani ha szülei nem óhajtanak kiadni. Azt megértem,hogy valaki örül a feltörésnek csak akkor semkéne így hozzáállni az egészhez.
0
0
0
0
no avatar
@FoLey: Szerintem az kellene, hogy az alap legyen, hogy veszünk játékot, hogy fizetünk érte.

Én nem érzem magam attól rosszul mert a most meghirdetett Civ6 kiegészítőt nem tudom bezsákolni ebben a hónapban, majd csak a következőben, más meg be tudja az RDR2-vel együtt. Ha valaki ezt nem bírja, annak szerintem nem igazán való az egész internet, mert lépten-nyomon meg fog bántódni. (lásd közösségi média...)

A kérkedést, a magamutogatást én is elítélem, kezdve a "sli rtx2080ti kártyáimon hogy futna" huszárokkal, vagy a "meglesz a 60 fps?" és az adatlapon top gamer gép van összeírva.
0
0
0
0
FoLey avatar
@Palanova: Kiszoktam várni,de én inkább máshol veszem meg és olcsóbban.
Jó valaki ezt a játékot szereti megveszi okés ő döntése,de ha valakinek nem tetszik és másik játékot szeretne venni akkor az illető ne erőltesse már a támogatással.

A számítógép felvágást sosem értettem igazából mire jó. Legtöbb nem a saját költségén finnanszírózta vagy ha igen akkor egészséggel használja,de ne vágjon fel vele mert alja az egésznek.
Sajnos mai világban így élünk ezen nem tudunk változtatni.
0
0
0
0
no avatar
Érdekes, ha jól emlékszem megjelenéskor az AC Odyssey 59,99€ volt. Most meg le van értékelve 70€-ról. Mintha az akció elött megemelték volna az árat...
0
0
0
0
💬 2
Andris18 avatar
@Palanova: Hát én pl nem emlékszem rá de még így is sokba kerül 😂
Aztán másnak biztos felcsillan a szeme.
0
0
0
0
no avatar
@Andris18: Steamen most is 59,99€ és szerintem a uplayen sem volt soha drágább. Persze lehet, hogy 1-2 napra felvitték 69,99€-re hogy most arról le tudják értékelni és mégse csessze meg őket érte senki.

Nekem is felcsillant volna a szemem mert ennyit (40€) bőven megér az AC Odyssey a maga 60-90 órás játékidejével.
0
0
0
0
Mapollo95 avatar
Haha, az a retek Far Cry 5 még ingyen se.. 😃 😞
0
0
0
0
💬 6
enslaved avatar
@Mapollo95: Miután már régen letöltötted minek is kellene..............😆
0
0
0
0
Mapollo95 avatar
@enslaved: Nem töltöttem le.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Mapollo95: Csak poénkodtam. Egyébként nem volt az annyira rossz, bár a 3. részt meg sem közelítette.
0
0
0
0
Mapollo95 avatar
@enslaved: Én a végigjátszását néztem meg, önmagában ez egy jó játék, de mivel ott volt az a bizonyos 3.rész, mindenképp ahhoz viszonyítok és ahhoz képest gyenge, monoton. Az meg pláne nem tetszett, hogy végig bekábulva hallucinálva volt a karakter és bármelyik pillanatba elvihették stb :/
0
0
0
0
enslaved avatar
@Mapollo95: Kétségtelen, más volt mint a 3. rész, ezért is írtam hogy ahhoz képest gyengusz volt, de ahogy írtad is, alapvetően nem volt rossz. Az tény még egyszer nem vinném végig, azért a 3. résznél ez sikerült.
0
0
0
0
Mapollo95 avatar
@enslaved: Abszolúte, reméljük a következő rész összeszedettebb lesz 😀
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Én messziről kerülök mindent ami ubisoft, szóval ez kimarad.
0
0
0
0
enslaved avatar
Egyet nem találtam közöttük ami még ne lenne meg és érdekelhetne, de ilyen az amikor az ember már a megjelenés napján megvesz mindent amiket vár.
0
0
0
0
💬 39
Larten avatar
@enslaved: Nekem meg bepállott a lábam.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Larten: Ne használj műszálas zoknit😀
0
0
0
0
Larten avatar
@enslaved: Valódi gyapjúzoknit hordok, itt vágják le a pincében a vietnami rabszolgáim. Mindig motyognak valamit, hogy "jansüshieja jhüsüeja" én meg persze kiabálom nekik, hogy b.ssza meg, nem értem. Tuti hogy PTSD-s az összes, hogy kenném a dzsungel brokijukra.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Larten: Szóval beengeded a migránsokat? Sokba kerülhet ez még neked😀
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: Már majdnem elfelejtettük hogy sok a pénzed, köszönjük a napi emlékeztetőt.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@susguy: Annyira igazad van amúgy, mindig csak ugyanaz van.
0
0
0
0
enslaved avatar
@TRACERHD: Ezzel mindketten így vagyunk, te álomgépről írsz az adatlapodon, én meg meg is veszem amit akarok. Mi a különbség? Mindketten ugyanazt írjuk, csak másféleképpen.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@enslaved: Azt csak viccből írtam de ne zavarjon, olyan gép még cégeknek se kellene.
0
0
0
0
enslaved avatar
@TRACERHD: Mondjuk egy olyan kártya nem árt ha 4K a monitor, a többi valóban erős túlzás, bár ramból soha nem elég😉
0
0
0
0
Aredarn avatar
@TRACERHD: Szar vagy hogy nem veszel 500e ért gépet vagy fölötte. Fogadd el. Én is szar vagyok 😞
0
0
0
0
enslaved avatar
@Aredarn: Elég furán értelmezed a dolgokat, de így 16 évesen még megbocsájtható. Erre a következtetésre jutni egy olyan kommentből hogy ezeknek a játékoknak a zöme nekem már mind megvannak elég szegényes gondolkodásmódra vall azért, de még van időd formálódni.
0
0
0
0
Aredarn avatar
@enslaved: Nem értelmeztem félre. Én a megjegyzés célját nem értettem. Igen én is kiírom egy-egy hardverhez ha esetleg megvettem, de nem feltétlen olyan stílusban hogy ezzel arra utaljak, hogy én ezt megtehetem. Én erre gondoltam az elöbbi kommentemben. Ha így tisztább.
0
0
0
0
szilver avatar
@Aredarn: +1 Teljesen jól értetted.Tisztán érződik a komment stílusán a felvágás,kérkedés,ezt máshogy nem is lehet érteni.
0
0
0
0
Aredarn avatar
@szilver: Örülök hogy ezt mások is így látják akkor is ha még csak 16 vagyok és van még mit fejlődnöm.
0
0
0
0
enslaved avatar
@szilver: Márpedig nem az akart lenni, de értse úgy mindenki ahogyan akarja.
0
0
0
0
tivike avatar
@enslaved: 😃 😃 Oké.
0
0
0
0
gigazte avatar
@enslaved: Van amit pénzért nem lehet megvenni, de minden másra ott a MasterCard! 😂
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@enslaved: Valaki rakja már ezt ki innen, esküszöm hogy fizetek érte. Évek óta szándékosan kelti itt a hangulatot.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@kolbaszkarika: NE!!!Engem kifejezetten szórakoztat ahogy csillogtatja,hogy ő mekkora király gazdag becsületes manus és szid mindenki mást.Szeretem nyomon követni a gyerkőcei életét is és megnyugvással tölt el mikor leírja,hogy nekik is mindent megvett.
NE!!!..ismétlem ne vedd el ezt tőlünk.
0
0
0
0
gigazte avatar
@santakigyo: Egyetértek! Én is nagyon bírom amiket ír! Igazi hangulat ember, aki mindig feldobja az oldalon eluralkodó szürkeséget!
0
0
0
0
enslaved avatar
@gigazte: Nem akarok én feldobni semmit, csak leírom a véleményemet. Az már más kérdés ez kinek hogyan jön le.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Ne félj kígyó, itt maradok veletek minden este egy kicsit Vigilante barátommal egyetemben😆
0
0
0
0
enslaved avatar
@kolbaszkarika: Aki nem folyton siránkozik azt ki kellene tenni? Pont úgy mint egy politikai oldalról? Sokat kellene neked fizetni ahhoz😉
0
0
0
0
enslaved avatar
@kolbaszkarika: Nem tudsz akkora összeget mondani.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@enslaved: Jézus. 😂😂😂
0
0
0
0
enslaved avatar
@kolbaszkarika: Á, ő sem érne nekem annyit😆
0
0
0
0
Bokorfelugyelo avatar
@enslaved: Csak azt nem értem, hogy jön az egészhez az, hogy megjelenés napján megvetted, marha sok embert érdekel...
0
0
0
0
enslaved avatar
@Bokorfelugyelo: Ahhoz képest hogy senkit nem érdekel elég sokan reagálták le. Pont erre voltam kíváncsi, az irónia persze senkinek nem jött le😀
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: Miért csinálsz úgy mintha nem pont ugyanerről szólna a hozzászólásaid 99%-a? Vagy ennyire kíváncsi voltál az elmúlt két évben?
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Mindenki másként ad hangot a saját véleményének, nekem teljesen természetes ha leírom egy ilyen cikk esetében hogy már nem találok olyan játékot a UBI - nál ami érdekelne. Amennyiben lett volna azt írtam volna le. Ti fújjátok fel mindig ezeket a dolgokat, olyan ez mint a mikrotranzakció kérdése, meg vagytok attól őrülve ha valaki egy SINGLE játék esetében nincs ellene.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@susguy: Ez már csak trollkodás inkább. Elolvasom, tudomásul veszem, aztán annyi. Örülök neki, hogy ennyire jól megy a szerkér, hogy érdemes leírni.
0
0
0
0
bassus16 avatar
@enslaved: Én is végigtoltam mindet. Hála az égneg megjelenés napján már elérhetőek voltak a virágboltban.
0
0
0
0
enslaved avatar
@bassus16: Oké, nem tud érdekelni. Legyél rá büszke hogy virágboltival játszol, nagy dicsőség.
0
0
0
0
bassus16 avatar
@enslaved: Örülök, hogy te is így gondolod.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@bassus16: Van akit a rézfa.. bagoly ijeszt meg, van akit a slenderman-el lehet beparáztatni... de hey enslaved, 4 tera feltöltésem van enkóron 😃
0
0
0
0
bassus16 avatar
@kolbaszkarika: :"D
6,25TB
😆
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
csomó régi játék van 3 euróért, amik tök ***ák, arra érdemes lecsapni
0
0
0
0
santakigyo avatar
Talán most kerülnek ezek a címek annyiba amennyit ténylegesen érnek.
0
0
0
0
💬 3
Bokorfelugyelo avatar
@santakigyo: Nagyjából... 😕
0
0
0
0
szilver avatar
@santakigyo: Eddig is volt alternativa megvásárolni ennyiért kb.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@szilver: Nem is azt mondtam,hogy nem volt.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció