Elkészült a Cyberpunk 2077 TPS modja

Szerző: xoki | 2021. January 04. | hír | 59 hozzászólás

Amióta kiderült, hogy a Cyberpunk 2077 csak FPS módban lesz játszható, sokan úgy érezték, teljesen felesleges lesz egyedi karaktert létrehozni, ha csak nagyon ritkán láthatjuk majd. Szerencsére a modderek gyorsan léptek, és kevesebb mint egy hónappal a megjelenés után már el is készült az első TPS mod.

Egy Cheat Engine modról van szó, amelyet Jelle Bakker modder készített. Segítségével külső nézetes módban is játszhattok a játékkal, de nem árt tudni, hogy a mod még nincs teljesen kész, szóval könnyen belefuthattok néhány hibába is. A mod legfrissebb verziója négy különböző kameranézetet tartalmaz.

Amennyiben ti is kipróbálnátok, nincs más dolgotok, mint erről az oldalról letölteni, majd az alábbi helyre kicsomagolni a fájlokat: Cyberpunk 2077\bin\x64\. Ezt követően a „B” gomb lenyomásával aktiválhatjátok az új kameranézeteket.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 59
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Scorn Face avatar
Persze hogy hülyén néz ki, és taszító.
Nem véletlenül készült FPS nézettel a játék.
Ez a külön mod meg vicc kategória, ha netán beleteszik gyárilag, na az lesz a tuti, a többi megoldás erőltetett és felesleges dolog.
(Persze aki csinálta, annak jó fejlődési feladat)
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@Scorn Face: Maga a fejlesztő nem hiszem, hogy meg fogja lépni ezt a dolgot, a világ eleve úgy lett felépítve amit csak a first-person tud vissza adni igazán. Sok olyan belső tér van például ami a third-person-nek egyáltalán nem kedvezne. Nekem speciel egyáltalán nem hiányzik az utóbbi, gyakorlatilag fölösleges.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Scorn Face: Semmi mást nem csinált, csak "kitette a kamerát". tps módhoz kellene egy új animációkészlet párhuzamosan az fps nézet animációjával és még akkor is ott van annak megoldása, hogy a kamerát ne lehessen beforgatni a textura mögé és még sorolhatnánk, hogy mi minden kellene hozzá, hogy tényleg jól működjön.
0
0
0
0
no avatar
@csuz-li: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
csuz-li avatar
Nekem személyesen sehol nem jön be az fps nézet, de értem, mit mondasz.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Az fps és a tps módhoz más karakteranimáció kell. Ennek a modnak önmagában nincs sok értelme, amíg a tps-hez tartozó animációt el nem készíti valaki. A kettőnek együtt már én is örülnék. Lehet röhögni az animáción így, de az, hogy "hátratett kézzel" ló és kardozik, az fps mód "követelménye".
Mielőtt valaki félreérti: a játékos karakterének animációja nem rossz, hanem olyan, ami az fps-hez megfelelő. Az hiba, ha egy npc a levegőben ül, vagy mozgás nélkül csúszik a textura felett és még sorolhatnám, mert ilyenekből a játék sokat tartalmaz, de az nem, hogy így mozog a játékos karaktere.
0
0
0
0
💬 11
no avatar
@csuz-li: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
csuz-li avatar
Itt is meg vannak az alap dolgok, bár a lábadat látod, de ha lefelé nézel, látszik az árnyékon, hogy nincs renderelve a fejed. De ez is a nézet sajátossága. Igen, én is reménykedem, hogy lesz rendes tps nézet, ha már annyit szöszöl az ember a karakterrel. Ráadásul nekem nem megy fps nézetben a kardozás, szóval személyesen nekem ebben is segítene.
0
0
0
0
no avatar
@csuz-li: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
csuz-li avatar
Igen. Én mindent tps-ben játszom, ha van rá lehetőség. A KCD-t nehezen toltam végig: nem elég, hogy nehéz benne harcolni, de még fps is. 😀
0
0
0
0
bigfooot avatar
@csuz-li: Szerintem az a baj ezzel, hogy egy alapból fps nek szánt játékot hiába csinálnának meg tps re akkor se lenne ugyanolyan, mármint red 2,vagy gta esetén is, nagyon fura az fps nézet, hiába a r* csinálta és nem mod, alapból tps re szánt játék, ez pedig fps re :mármint pl küldetéseknél a karakterek mimikája is úgy jön át jobban ha fps nézetbe vagy
0
0
0
0
csuz-li avatar
@bigfooot: Azért láttunk már olyat játékban, hogy tps-ről fps-re váltott, ha beszélgetni kezdtél.
0
0
0
0
bigfooot avatar
@csuz-li: Jogos, pl mászkálas, vezetés, harc tps aki szeretné, küldi nél pedig mindig vissza fps
0
0
0
0
no avatar
@bigfooot: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
bigfooot avatar
San Andreas hoz adtak ilyen modot anno, hogy láss valamit action közben, vicces volt nah 😃
0
0
0
0
Torrettos avatar
@bigfooot: Jah igen a hot caffe mod, de az is csak nevetni volt jó
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@csuz-li: Igazából elsőre nekem nagyon furcsa volt, hogy FPS-t szeretnének csinálni, hiszem TPS-ben utaztak eddig, és ráadásul elég jól...
Szerintem az eredeti elképzelés, hogy milyen világot szerettek volna felépíteni, veszettül kihasználja a dolgokat... Értsd, amennyi NPC-t terveztek bele, és ugye a mozgó, lélegző terek... Ha ennyi cuccot kell egy motornak irányítani, és ott vagy benne mint erősen változó tényező, az megterhelő (persze az Unreal Engine-nek nem... de más tészta).

Most az, hogy ezzel szemben, nem igazán lett annyira élő lélegző város, már más kérdés 😃

Minden esetre minden Patch-el érezni, hogy fejlesztik még... Eleinte a motorról sem estél le ha nekimentél valaminek, és voltak teljesen üres városrészek. Ahogy viszont haladunk, rengeteg minden megtelik és fejlődik.

Szerintem az első DLC elég nagy lesz, mert valószínüleg sok változást fog hozni.
De ez csak spekuláció
0
0
0
0
csuz-li avatar
@AMDMonsteR: Eddig szerintem azért utaztak tps-ben, mert kardozós játékok voltak a produktumok. Ahhoz meg jobban illik.
Arról már egyszer írtam, hogy mennyire mást akartak az elején és mennyi minden kimaradt. Ott van maga a térkép. Ennyire kidolgozott térképet nagyon kevés játékban látni, talán ez az eddigi legkidolgozottabb, ami olyan játékstílushoz kell, mint pl a Fallout, ahol a küldetéseken kívül is lehet valamit csinálni. Ígérték is, látszik a térképen, hogy tervben is volt, de sajnálatosan elmaradt. De máshol is utol érhető ez. Nézted már, hogy az autókban, ahol van ventilátorpanel, még az is pörög? Szóval sok-sok részletre odafigyeltek, de később kihasználatlanul maradtak a lehetőségek.
Én is kíváncsian várom a DLC-ket. Remélem, nem csak újabb küldetéseket kapunk, mert abból így is van elég. Tudom hülyeség, de lelkes rpg rajongóként én tényleg autótuningot, lakásvásárlást, fodrászt, meg ilyesmit szeretnék, meg olyat, hogy pl a játékgépekkel lehessen játszani, mint a gta-ban, vagy a Fallout-ban. Sőt, ha nem is gwentet, de valami hasonlót is el tudtam volna képzelni. Akciórajongóknak ez nem mond semmit, de nekem nagyon hiányzik. Persze ez lehet, nem valósul meg. Sokkal nagyobb az esély újabb küldetésekre.
0
0
0
0
benzsaaa avatar
ilyen az árnyék fps nézetben, jobb keze mozog csak, a2 láb és a másik kéz merev na erre csináltak egy FREE CAM tool-t az emberek meg azt hiszik hogy a MOD miatt szar az animáció, istenemm..

https://i.ibb.co/0jnNXQh/vlcsnap-2021-01-05-07h55m12s590.png

pár dolog ami kiakasztja a mozgást, bugos lesz az árnyék illetve a karakter mozgása

shift + a + d
space + a + w (levegőbe marad a láb..) -_-
0
0
0
0
💬 7
gigazte avatar
@benzsaaa: Valaki bannolja már csórikámat! Holnaptól én is csak azért leszek az oldalon, hogy leszóljak minden olyan játékot, amit nem szeretek, hogy direkt húzzam mások agyát... Tegye ezt mindenki, mert látom szabad ezt csinálni büntetlenül napi szinten! 😂 Vagy most ez tényleg kell az oldalnak, hogy napi szinten veszekedés legyen? Jó úton haladunk az biztos. 😆
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@gigazte: Ez egy forum, nem? én leírom a véleményemet a JÁTÉKKAL KAPCSOLATBAN!! akaro elvárom hogy te is, mit kell személyeskedni, mi az hogy csorikám?? ember azt se tudod ki vagyok, ahogy én sem hogy te.. valami tiszteletet kéne adnunk a másiknak nem??
0
0
0
0
Bukta avatar
@benzsaaa: Oké, hogy leírod a véleményed, de azt elég egyszer a játék gépigényénél.
Semmi gond nincs azzal, ha leírod a véleményed a játékról, esetleg teszel hasonlatok, mi tetszik és mi nem tetszik + esetleg megvitatni másokkal a nézeteltéréseket normálisan.
De te amilyen formában írsz, meg kb mindenhova ugyan azt fosod ki, ez már nem vélemény, hanem már tényleg kezded mások agyát szándékosan húzni.
Ha ekkora problémád van a játékkal akkor minek foglalkozol vele? Nincs hasznosabb dolog amire időt fordíthatnál?
0
0
0
0
Unstoppable avatar
@benzsaaa: Te nem véleményt írsz hanem direkt trollkodsz, a hozzád hasonlók csak mérgezik a fórumokat. Tiszteletről meg ne papolj, trolloknak nem áll jól a mártír szerep. Vitákat szítasz, mindenbe és mindenkibe beleállsz akármit mond ami nem egyezik a te véleményeddel de még néha akkor is ha igen. Egy toxikus finglavina vagy ember, vagy változtass vagy előbb utóbb ki fognak rakatni innen, ne hogy azt hidd hogy te vagy itt az első ilyen. Aztán gyárthatod naponta az új accountokat...😠
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: Már csak a látogatottság számít 😕😆
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@gigazte: Már ideje lenne ez az ember csak gyűlöletet kelt itt semmi mást. Kurva idegesítő minden kommentje.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@benzsaaa: Te a CDPR-nel dolgoztál csak kivágtak. Miattad bugos a CP. Dolgozz tovább a saját CyberPride projekteden, de teszteltesd rendesen.
0
0
0
0
no avatar
Kinezem emberekből hogy még ez miatt is a fejlesztőket fogják okolni! #triggered #szektások #nevéddaCP-tmertszar!
0
0
0
0
💬 6
benzsaaa avatar
@ahaaa: tudod miért néz ki olyan furán az érnyék FPS nézetben? mert ilyen az animáció.. nem a mod, gagyi hanem az ANIMÁCIÓÓÓ

a moderrek abból dolgoznak ami van, ez csak egy cam tool. nem készítenek hozzá animációt mert tartalmazza a játék
0
0
0
0
Takashi avatar
@benzsaaa: Figyelj már, nem tűnt fel egyik játéknál sem, hogy mindenhol két különböző animációkészletet használnak FPS és TPS nézethez? Minek fröcskölsz mindenhol?
FPS nézethez minek készítsenek észbontó kidolgozottságú animációt, ha úgy se látod? Amit látsz az is teljesen jó, kiszolgálja a funkcióját, látod az ugrást, a szökkenést, a futást, mászást stb.
Ráadásul csak bele glitch-elne a karakterbe a kamera, mert ténylegesen izeg-mozogna a modell akkor ennek az esélye hatványozottan megnőne, ahogy ezt sok esetben lehetett látni a Mirror's Edge-ben is, simán belehetett tekinteni a textúra alá, ha komplexebb mozgást akartál csinálni, pedig az tényleg a mozgásra kihegyezett játék volt.
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@Takashi: Ezt már írtam másnak, de neked is el kell magyaráznom.. rengeteg olyan régi klaszikus FPS játék van ami nem lett 3. nézetre tervezve,, viszont mégis jobb az aniációjuk mindt ennek a remek játéknak.



az ármyékod azért bugos FPS nézetben mert gagyi az animáció, nem a mod miatt mert ez csak egy free cam tool!!
amikor pl ezt megmutatom akkor miért nem írtok rá vissza semmit?? vagy meg se nézitek???!!!
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@Takashi: Arról nem is beszélve hogy elvileg az ONLINE multi is jött volna a játkkal, most képteld el milyen furcsa lenne látni FPS nézetben a másikat, iéyen ronda mozgással..

rakd össe amit írtam, KAMUZTAK NEKÜNK!!!
0
0
0
0
Takashi avatar
@benzsaaa: Nincs mit összerakni, mert úgy látom nem értettél semmit abból amit írtam 😀 FPS és TPS nézethez KÜLÖNBÖZŐ ANIMÁCIÓ TÁSUL! Fogd fel, ennyi, ügy megoldva.

A felhozott videót nézd már meg még egyszer, jól látszik, hogy az FPS nézethez használt animációkészletet használja és épp ugyan olyan suta az egész mint a CP külsőnézetből. Semmivel se néz ki jobban, csak neked elöntötte a szar az agyad.

Függetlenül ettől, fogadd el, hogy már örökre a tiéd a játék, ami azt jelenti, hogyha a szívednek oly fájó pontok nagy részét kijavítják már nem kell megvenned még egyszer. De akkor is benned lesz ez a gyerekes dac és a "csak azért is megmondom azt hogy szar" hozzáállás.
Kár, hogy erre nem sajnálod az időt, de arra hogy türelemmel nézd és nyugodtabb életet élj arra meg igen. Eljátszhatjuk ugyan azt amit a No Man's Sky esetében, de nincs értelme, végül az is kivirágzott.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
AAAPride nincs is phizikaaa 😂
Teljesen felesleges kb mint a Doom-ba.
0
0
0
0
💬 6
benzsaaa avatar
@Legendrush27: te vagy itt a kedvecem
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@Legendrush27: aki szerint nálam azért béna az animáació mert szar a gpum..

fogom a fejem vzz, remélem csak vicceltk
0
0
0
0
no avatar
@benzsaaa: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@TRACERHD: Az a baj, hogy etetjük a trollt. 25napos regisztráció. Egyértelmű, hogy csak trollkodni jött. Méh,ha legalább vicces lenne ...,de fárasztó 😞
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@Legendrush27: Egyszer találkoznék egy ilyennel te.
0
0
0
0
carl18x avatar
Ha már a cikkben nincs tartalom, kénytelen vagyok manuálisan hozzá adagolni! 😃 Can't Stop the Music
0
0
0
0
💬 2
Dorci avatar
@carl18x: 😆😆😆
0
0
0
0
carl18x avatar
@Dorci: Örülök hogy valakinek tetszett! 😃
0
0
0
0
five-0 avatar
A módról készült videót látva a készítője csak röhögni akart egyet a tps módot követelőkön! A jelenlegi formájában én így nem raknám fel letöltésre, sőt már azt is viccesnek találom, hogy ez a mód miért hírértékű mindenhol? 😂
0
0
0
0
💬 4
benzsaaa avatar
@five-0: nem a modder készíti az animéciót ez már tartalmazza a játék.
ez csak free cam tool, nem rendbes "mod"
0
0
0
0
gigazte avatar
@benzsaaa: Meglátszik hogy halvány lila fingod nincs semmihez, csak hozzászólogatsz... 😂 A modderek ugyanúgy csinálnak animációkat, mint a fejlesztők! Itt meg alapból fps nézet van őszintén mit vártál? Külön miért modellezték volna le a tps nézetet a fejlesztők, ha kezdetektől nem is tervezték? Mind olyan kérdés, ami bőven meghaladja az értelmi szintedet!
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@gigazte: npc mozgásaikból rakják össze, ami benne van a JÁTÉKBA ha bele nézel a kodba akkor a FEJ is pl egy ITEM, szóval ez NEM MOD hanem FREE CAM "mod" -_-

a szó szoros értelmébe NEM készítenek hozzá MOZGÁST. hanem csunyán fogalmazva össze LEGOZZÁK 😃
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@gigazte: lépj már be a játékba és nézd meg az árnyékot, és akkor rájösz hogy ilyen az aniáció, szal nem a shadow bugos hanem, gagyi az animációóóóó
0
0
0
0
no avatar
Marad a first-person, de lehet pár ember vágya most teljesült 😆😶
0
0
0
0
💬 3
Warlordcommander avatar
@LordSzalko: Az lehet, de így akkor most mi értelme van beállítani a körmöket? 😃
0
0
0
0
Apor avatar
@Warlordcommander: Nekem ezüst színű a játékban. Csak a játékban. 😀
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Legfölöslegesebb dolog a világon, de ha a sok vérpistikének ez kell akkor tessék.
0
0
0
0
💬 7
no avatar
@Warlordcommander: Minden játék esetében lehetővé tenném a választás lehetőségét. Én pl. mondhatni ki nem állhatom a legtöbb esetben a first-person nézetet, nem kell ehhez vérpistikének lenni.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Petpong: Szóval te egy cod-ot vagy overwatchot, esetleg csgo-t stb is kívülről néznél? Igaz nem kell vérpistikének lenni (csak konkrétan azokra értettem akik már a bejelentés óta sírnak ezen) de van ahova egyáltalán nem illik a tps.
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: Egyiket sem játszanám sehogyan sem, ki nem állhatom az ilyen pörgő-forgó játékokat. Háborús jellegű játékok terén a Sniper Elite - ek vagy a Sniper Ghost Warrior - ok amik bejönnek, talán a Doom 2016 volt az amire azt mondtam ez igen, ez így volt jó. Maradok az olyan játékoknál mint a Splinter Cell, Division, AC, Little Nightmares, Last Of Us, Uncharted, Tomb Raider, Prince of Persia, stb. Amiben igazat adok neked, hogy léteznek olyan játékok, ahová nem illik a tps nézet, de mondjuk egy Cyberpunk pont nem az.
0
0
0
0
Bukta avatar
@Petpong: Hát nem tudom. Én viszonylag gyorsan végigpörgettem(kb 35 óra alatt), és most állnék neki mégegyszer(csak szopok a szakdolgozatom miatt is), viszont nem tudnám elképzelni ezt tps-ben. Esetleg egy olyat mint a Deus ex-ben, hogy lenne jobb fedezékrendszer és mikor fel mögé bújsz akkor a játék ki megy tps nézetbe.
De ez megint olyan, hogy kinek mi.
0
0
0
0
Twist avatar
@Warlordcommander: Ide annyiban illene egy normális TPS, hogy értelmet adna a karakter személyre szabhatóságának. Jelen állapotban teljesen feleslegesen válogatod össze a ruháid és szánsz perceket a karaktered kinézetére. Elég lenne kiválasztani a hangját, meg a körmöt, mert ennyi jön át belőle.
0
0
0
0
no avatar
@Twist: Ez viszont igaz a legtöbb first-person játékra, hiszen órákig lehet szöszmötölni azzal, hogyan nézzen ki a karaktered, aztán mit látsz az egészből? Nekem pl. az AC - k esetében sem volt jelentősége hogyan néznek ki a szereplők, hiába tps, alap felszereltséggel játszottam végig őket, egy fillért nem adtam ki azért, hogy másként nézzek ki, ugyanakkorát tudtam ütni piros páncélban is mint kék fűszoknyában😆
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@Warlordcommander: HA rendesen mozogna a karakter TPS CAM TOOL-al játszanám, de mivel gagyi az ANIÁCIÓ, marad az fps nézet íhy csak a bugos árnyékomat kell elviselnem.

a karakter testreszabhatoságnak van értelme, vagyis lett volna.. csak itt is kamuzak. ELVILEG a MULTIval jött volna, de tudjuk hogy ez is csak MARKETING duma volt.. szoval elvileg majd jön a MULTI is, ott lesz fonots ki hogy néz ki 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció