EA Play 2019: 14 perc Star Wars Jedi: Fallen Order játékmenetet kaptunk

Szerző: xoki | 2019. June 09. | hír | 67 hozzászólás

A Star Wars Celebration idején látható volt a Star Wars Jedi: Fallen Order első trailere, és az eseményen megtudtunk néhány érdekességet is a játékról, viszont játékmenetet sajnos nem mutattak. Ekkor megígérték, hogy az idei E3-on játékmenetet is láthatunk majd, és így is történt.

Valószínűleg már alig várjátok, hogy megnézhessétek, szóval íme a Star Wars Jedi: Fallen Order első hivatalos játékmenet demója:

A 14 perc játékmenet helyszíne Kashyyyk, ahová körülbelül három óra játék után fogunk majd eljutni. Teljesen vágatlan játékmenetet láthattok, amely során arra is fény derült, hogyan használjuk majd a fénykardot, illetve magát az erőt. Az erőnek köszönhetően rengeteg lehetőség nyílik majd meg előttünk, például a falon futhatunk, lelassíthatjuk ellenfeleinket, vagy odahúzhatjuk az indákat, hogy aztán könnyedén átjussunk egy szakadékon. Néhány ellenség ellen taktikára és képességeink lehető leghatékonyabb használatára is szükség lesz.

A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én fog megjelenni.

Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Megjelenés: 2019. November 15. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Respawn Entertainment
Hozzászólások: 67
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
mortou4 avatar
Eddig tetszik, csak egy kérdés... Chewi hogy néz ki?! 😃
0
0
0
0
sokeszter avatar
Huh, van egy kis Lara Croft feelingem 😀 jók a hangok 😀 az a kis robot fura a hátán 😀 jó lesz ez, nagyon tetszenek a hangok,a grafika is jó ,nagyon várom 😀
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Részemről felejtős a most látottak után...
0
0
0
0
otikee avatar
Hát nem tudom, de nekem tetszik a játék, igaz a grafika néhol hagy kivetni valót pl csubi elég érdekesen néz ki benne, anno a tv maci nézett így ki kb.
Valamit még csak változtatnak rajta remélem pozitív élményben lesz részem, biztos végig fogom vinni.

*
Igaz nem ide tartozik, de még valami Predatoros játék jöhetne már ki utolsó részén el voltam....
0
0
0
0
💬 2
Apor avatar
@otikee: 2020-ban jön a Predator Hunting Grounds, és mindenki legnagyobb örömére csak PS4-re !

https://www.youtube.com/watch?v=wiSmINxtLC8
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Apor: Az se igy fog kinézni, viszont mindenképpen érdekesen mutat. Már jobban felkeltette az érdeklődésemet mint a SW. Nemsokára leköszön a ps4 generáció, azthiszem a végére beszerzek egyet.
0
0
0
0
odinx avatar
Én eddig csak a Star Wars: Episode I: The Phantom Menace játékkal játszottam. De az nagyon megfogott. Mit gondoltok, egy hasonló játékmenetű játék, mai igényes grafikával milyen lenne? Nem is értem, miért nem egy hasonlót csináltak. Ez a falon futás inkább Prince of Persia vagy Assassins Creed, de mivel alpha talán még jó játék is lehet belőle.😀
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Nem volt kedvem bele nézni a kommentekbe, annyit láttam megy a negativitás és meg is értem. Nem volt türelmem végig nézni a gameplay videót mert unalmas volt, pedig tényle kíváncsian vártam. DE ez még csak ALPHA GAMEPLAY, és reménykedem, hogy valamit változtatnak mert ez így még nem okés játék. Most kaphattak bőven feedback-et a rajongóktól és lehet hallgatnak is ezekre. Én személy szerint még nyitott vagyok és nem temettem el ezt a játékot. Remélem még van más is aki így gondolja.
0
0
0
0
griff55 avatar
Részben egyetértek a korábbi hozzászólókkal. Szeretem a star wars-ot, a jedi academy-t egyenesen imádtam. De itt valahogy nincs meg az a star wars hangulat, érződik , hogy nem is annak szánták eredetileg. Egyértelmű, hogy inkább a kisebbek vannak megcélozva, semmi szétvágás, meg a főszereplő is elég gyerekesre sikeredett... Kipróbálni ki fogom, de megvenni biztos nem.
0
0
0
0
enslaved avatar
Nem értem miért kell embereknek egymást gyepálni egy játék miatt. Akinek tetszik megveszi, akinek meg nem az nem. Én pl. gyűlölöm a Dark Souls féle őrületeket, más meg szereti, én imádom a két utolsó AC - t, más meg nem. Kétlem hogy ez lenne a világ legégetőbb problémája. Mindenki azt veszi meg amit szeret.
0
0
0
0
💬 17
santakigyo avatar
@enslaved: Jogos, de mivel ez egy anonim oldal így mindenki azt mond amit akar. Nincs tétje. Pl nekem igy elsőre nem jön be a játékmenet, kicsit bugyuta meg unalmas. Megyek előre rám jönnek leölöm őket megyek tovább. Ami feltűnt, hogy áll az ellen és nem reagál semmit. Nincs benne semmi érdekfeszitő. Mondjuk egy 15 perces gameplay alapján nem lehet véleményet mondani, viszont ilyenkor mindig a legjobb részeket mutatják be... és ha ez a legjobb...
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Persze, igazad van, az ember úgysem az alapján vesz meg egy játékot hogy néhány okos milyen véleményt ír itt róla. Egyébként olyan ez is mint a mikrotranzakció. Több fórumon olvasgattam hozzászólásokat, és a legtöbből azt szűrtem le, hogy a legfőbb gond az sokaknál hogy fizetni kell a plusz tartalmakért, amikor amúgy is csak kuporgatva tudta megvenni az alapjátékot, vagy pedig torrenthez ez majd nem jár ( idézem a kedvencemet: mocskos szemét banda, letöltöttem és nem lesz meg a hal formájú kardom, rohadjanak meg)😀 Szóval vannak bőven akik még torrent mellett is sokat várnának el egy játéktól.
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved:
Több fórumon olvasgattam hozzászólásokat, és a legtöbből azt szűrtem le, hogy a legfőbb gond az sokaknál hogy fizetni kell a plusz tartalmakért, amikor amúgy is csak kuporgatva tudta megvenni az alapjátékot, vagy pedig torrenthez ez majd nem jár

Nagyon szűrten olvasgathatsz mert a legtöbb embernek közel sem ezek szoktak lenni a problémái. Nem mondom hogy nincs ilyen, de erre szoktam mondani hogy hülyék mindig és minden oldalon lesznek, ha pedig valaki szándékosan a legrosszabb példa alapján ítéli meg a másik felet, az is csak magát minősíti. A többség jelen esetben pedig közel sem az amit te említesz.
Mondjuk nem egyszer elő fordult már hogy hasonlókat hoztál fel valaki más ellen mikor se igaz nem volt, se köze nem volt a témához.
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Jaj, elnézést, én nem rád gondoltam, te sokkal okosabb vagy annál hogy ezek miatt utáld a mikrotranzakciót, na meg amire te azt írod hogy jó játék vagy rossz játék az úgy is van😉
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: A különbség az hogy veled ellentétben utána is nézek a dolgoknak mielőtt beböfögök valami hülyeséget 😆 De persze a kisujjad is biztos megbízható forrás.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@susguy:
De persze a kisujjad is biztos megbízható forrás.


😂
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Gondolom olyan lehet a te tájékozódásod, utánaolvasásod is mint a politikában szokták, ha a Népszabadság írja az biztosan hiteles, ha az Origó akkor csak hazugság lehet. Mindenki egy adott oldalnak hisz nem igaz?
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: Gondoljad ha neked ettől könnyebb.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@enslaved: Linkelj már légyszi egy oldalt ahol azt lehet leszűrni, hogy ez volt a fő problémája valakinek is, hogy fizetős dlc-k lesznek és hogy kuporgatva tudják megvenni az alapjátékot. 😂 Őszintén érdekelne hogy ekkora ***ság tényleg van, vagy csak te rántottad ezt így ki hirtelen csikkzsebből.
De van egy tippem: Sehol nem olvastál te szart sem. Max te gondolod így. 😊
Főleg, hogy az ígéretek szerint nem lesz sem mikrotranzakció sem későbbi dlc-k, sem semmilyen fizetős plusz tartalom.
Te vagy a mikiegér magazinból tájékozódsz vagy én olvasok rossz helyen. 😆
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@enslaved: Ettől független te is megosztottad a véleményed a DS és AC játékokkal kapcsolatosan is. Vitád is volt nem egy ebből, ahol te is kiálltál a véleményed mellett. Ennek okán értelmetlennek tartom ezt a hozzászólásod. 😀 No offense!
De kell róla beszélni. Nem, nem a vita miatt, hanem mert lehet valaki levon valami következtetést egyik vagy másik oldal érveiből, stb. Nincs ezzel gond.
Mindig mondom, hogy nem a vita a probléma, ennek itt van a legjobb helye, hiszen ez itt egy fórum, a véleménynyilvánítás legszentebb helye. (Meg eredetileg ugye egy köztér, ahol meghallgatták egymás nyomorát a rómaiak. 😀 )
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@Memento Mori: +1 minden tekintetből a kommentedre
0
0
0
0
enslaved avatar
@TheMenkuPocok: Nem is te lennél ha nem helyeselnél egy olyan kommentre ami ellenem irányul, ( túl ) fiatal barátom😀
0
0
0
0
enslaved avatar
@Memento Mori: Így van, leírtam mit gondolok róluk, de nem tiprom a sárga földbe a Dark Souls-okat sem, ahogyan nem nevezem fiatal majmoknak azokat akik szeretnek Fortnite - ozni, vagy éppen nem kövezem meg azokat akik megvették a Metro - t, mert ugye milyen aljas ember az aki bármit is játszik ami Epic Store...........
Egyébként igazad van abban amit a legvégén írtál, én is elolvasom mások nyomorát, ahogyan most is megtettem😉
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@enslaved: Itt azonban sajnos esélyes a sárba tiprás. Ugyanis nem szimplán egy játékról van szó, hanem egy egész éra logikátlan elpoposításáról puszta haszonszerzés céljából. A hetvenes évek vége óta gyűlik a rajongótábor a sw univerzumba és kis túlzással a bolygó háromnegyede sw buzi. Na ezt baszkurálja most szét a disney gőzerővel.
Ez a játék is logikátlan átgondolatlan pénzverde. Semmi több. Csakúgy mint minden sw tartalom a disney műhelyből... Úgyhogy azt hiszem jogos, ha kapják a srácok jobbról balról. A sw fanok 99%-ának kifordul a bele az újvonalas sw cuccoktól. Nem véletlen. Sajnos ez ilyen foci.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Memento Mori: Sokan ugyanezt írták az újragondolt AC - k esetében is, nekem mégis minden idők legjobb játékai lettek. Ez van, mindenki maga dönt. Egyébként meg mint ahogyan a sci-fi témák eddig is hidegen hagytak ez sem fog érdekelni, viszont a gyerekeim mióta látták már követelik, ennyi meg nekem pont elég ahhoz hogy ne hordjam le még akkor sem ha tényleg rossz lesz. Nem baj az ha tizenéves gyerekek lézereznek egy kicsit kedvenc karaktereikkel, plusz sikerélményük is lesz mert nem kell DS féle bossfight - okat vívniuk😀
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@enslaved: Nekem is vannak utódaim, de azért mert a lányom szeret játszani Barbie hercegnő varázslatos lovaskalandjaival, még nem fogom magasztalni a játékot, vagy nem megmondani róla, hogy egy bugyuta kupac szar az a program ahogy van. Egyébként az új ac részek nem vittek logikai zsákutcákat vagy ellentmondásokat az ac univerzum történeteibe, nem kerültek bele oda nem illő dolgok, etc. Az új sw játékokkal meg könyvekkel és sorozatokkal, mind ezeket nyomják most a sw világba. Ez a játék pedig egy elavult idióta látványpékség 15 éveseknek. És jahh én is megveszem nekik ha szeretnék, sőt ha tetszik netán akkor magamnak is. De ez most attól még egy 10 éves játék szintjén van, moder(nebb) grafikai köntösben. Ennél mindenki sokkal többet vár ennyi idő után egy singleplayer sw játéktól. Kivéve persze a gyerekeket vagy a nem fanokat, akinek rohadt mindegy ez milyen lett. A ciki az hogy 15 éves sw játékok ennél sokkal jobbak. Plusz nem lógtak ki a sw univerzumból sem, nomeg nem a huszadik lerágott csont volt egyik sem. És erről szól itt a fáma. Ez ajáték meg nagyon sok sebből vérzik egyenlőre. Persze lehet ebből még körökre osztott fps hack and slash postás szimulátor is a megjelenésig. Netán egy jó sw játék. Bár az utóbbit kétlem.
0
0
0
0
Apor avatar
@Memento Mori: Abszolút egyetértek minden betűddel.
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
nálam a star wars széria az új battlefront okkal meghalt.
de ebben látok némi reményt hogy talán jó lesz.
prince of persia star wars köntösben annyira nem hangzik rosszul.

de azért egy vidiből még nem derül ki hogy igazából milyen a játék.
az akkor derül ki mikor már játszik vele az ember.

majd kipróbálom és ha tetszik akkor nem fog érdekelni a mikrotranzakció, akkor is megveszem eredetiben.
0
0
0
0
Apor avatar
Ajánlom a kommenteket a youtube-on mindenkinek.

Már most úgy néznek erre a ''játékra'' az emberek, mint a piromániás a vizes szalmára.

Mindent elárul a Disney-EA társulásról a közönség reakciója.

És igen... ha kell, leírom 1000-szer ;

Gagyi tucatszemét lesz az egész.
0
0
0
0
💬 2
sunray20 avatar
@Apor: De nem kell. 😉

Akit érdekelt az elsőre is egyetértett veled, akit meg nem, az az ezredik után se fog.
0
0
0
0
no avatar
@Apor: És akkor mi van? Ha a kommentekben szétfikáznak valamit úgy, hogy még ki sem lehetett próbálni, akkor az egyenesen azt jelenti, hogy egy újabb ipari hulladék játékot kapunk? Nem mondom, hogy hasra estem ettől a gameplay trailertől, de amíg nem jelenik meg és nem próbáltam ki, addig nem mondok róla se jót, se rosszat. Értek már meglepetések, mindkét irányba.
0
0
0
0
bassus16 avatar
Szerintem nem olyan rossz ez. 😃
0
0
0
0
💬 1
Apor avatar
@bassus16: Csak gagyi.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Ez valakinek jónak tűnik? 😃
-Sablonos himihumi overpowered karakter. Kék lézerkard, droid cimbi.
-Karakter mozgások borzalmasak és lassúak. 2010-es playstation játékokat idéz legjobb esetben is.
-A fizika teljes hiánya.
-Családbarát disney lézerkard amivel egy koszos rohamosztagost nem lehet kettévágni (megint).
-A videó alapján egy hack and slash/akció/platformer. (force unleashed jobb grafikával?) ennyit az összes Jedi nem futott/mászott falon az egés SW univerzumban.
-Bullet time sw játékban 2019-ben? 😃
És akkor még nem tudunk semmit az unikornisfingszagot húzó aranyozott lézerkardokról a 15 dolcsis lootboxokból meg a 60 dolláros dlc-kről szokásos EA módra.
Ne haragudjatok ha megbántok valakit vele de ez a star wars nekem rohadt nagy szarnak tűnik.
Tudom, tudom alpha gameplay meg minden, de akkor is... Ez távol áll az ígéretestől sajnos. Eddig sima Disney szemét...
0
0
0
0
💬 7
501_DPSZ avatar
@Memento Mori: itt nem lesznek lootboxok, DLC-ket jelenleg nem terveznek hozzá.. gondolom ha sikeres lesz, akkor csinálnak 1-2 DLC-t.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@501_DPSZ: Ezt örömmel hallom. Legalább tudok valami pozitívumot is a játékkal kapcsolatban.
Igazából dlc hegyek is jöhetnek felőlem, ha jó lesz a játék. De én tartok tőle, hogy hentelős látványjáték lesz, fanservice a fiatalabb korosztálynak.
0
0
0
0
susguy avatar
@Memento Mori: Azért tartsuk figyelembe hogy ezt mondták. Sajnos hogy a végén mi lesz az teljesen független egy ilyen cégnél.
0
0
0
0
susguy avatar
@Memento Mori: Örülök hogy nem csak engem zavart a mozgás. Egyre csak jöttek az olyan részek ahol egy nagyobb ugrással kellett volna megoldani az egészet és kész. Franc fog megállni egyensúlyozni a fán meg rohanni falon, fel- vagy átugrok azt kész, nem Tomb Raiderezni akarok egy Star Wars címben.
Többek között ezen is látszik mennyire nem képesek eltalálni jól a hangulatot.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@susguy: A mozgás volt az első ami kiverte a szemem. Fáj ilyet látni 2019-ben. Kiköpött olyan mint ha valami prince of persia sw fanmod lenne. Valahogy éreztem, hogy a disney legyalázza majd a sw világot, de nem gondoltam, hogy ilyen hamar. És ha csak a játékokról lenne szó, talán még el is nézném nekik, de a filmek is... Inkább ne bővült volna soha többé semmivel a sw univerzum, mint amit most csinálnak vele. Rettenetesen sajnálom a dolgot.
0
0
0
0
WeKing avatar
@susguy: Respawn játék, alap, hogy van benne falon futás 😆
0
0
0
0
lolzler avatar
En azt mondom messze ez lesz mostanaban a legjobban vart jatek szamomra, azokhoz kepest amiket mostanaban az arcunkba tolnak. Nem vagyok a legnagyobb star wars fan a vilagon, de jatszottam az osszes eddigi star wars jatekkal es mind lekotott eddig. Legyen valaki akarmekkora rajongo...de ha kicsit is szereti a star wars vilagat akkor ezzel is jatszani fog... nekem szemely szerint tetszettek az eddig latottak, mert keves ilyen jatek jon mostanaban. 😀

A 20. call of duty, battlefield es battle royal jatekok utan barmi ilyen johetne...
0
0
0
0
PeAdam avatar
Nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem ez elég gyenge 2019-ben ilyen pocsék grafikával, ennyire jellegtelen csőpályával promózni egy játékot.... Egy uncharted 4, vagy Horizon Zero Dawn, vagy RDR2 mellé téve olyan, mintha egy generációt visszaugarnánk 😃 Az a szomorú ebben, hogy lenne benne potenciál, de szerintem az EA már képtelen jó igazán minőségi single player játékot csinálni.
0
0
0
0
💬 1
santakigyo avatar
@PeAdam: Mondjuk, hogy nem full nyitott vilagú játék lesz számomra már pozitív.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Az ellenfelek nem sok vizet zavartak. Vagy nagyon könnyű módban játszott az illető, vagy még valami korai stádium.Viszont ha tényleg csak ennyire lesz erdekfeszítő akkor nem sok jóra számítok.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Újabb StarKiller 2.0 ... Nah ezt a játékot se fogom várni... Grafika semmi új ! Filmbeli elcsépelt szar lesz ! Irigyelem azokat akinek ez tetszik 😃 Ez egy nagy rakás szar 😃 Filmből belerakták a katona fegyvert... régen sosem volt ilyen... csak Disney nél vannak ilyenek 😃
0
0
0
0
💬 12
kaland21 avatar
@MaximumGame: Nem olyan rossz játék ez én látom benne hogy ez azért több ennél amit mutattak remélem nem tévedek engem azért meggyőzőtt nem mondom hogy leültem a seggemre de én látok benne valamit!! 😀
0
0
0
0
Apor avatar
@kaland21: Igazad van. Ez a játék nem rossz. Ez a játék egyenesen sz.r .

A főszereplő karakter megformálásnál sem erőltette meg magát a Disney bagázs....

Szőke, világos szemű, kék lézerkardos figura - pipa
Kék lézerkard - pipa

Ellenfelek:

Birodalmi katonák - pipa
Fekete ruhás erőhasználó botozós rosszarcú - pipa
Nagy böszme pókszörny - pipa
Platforming - pipa

Ááááhh.....

10 éve megkaptuk a Force Unleashed-tól ugyanezeket, sőt, abban nem lomha a karakter, tudsz benne száguldani, meg repkednek az ellenfelek amikor az erővel bizgerálod őket. Itt meg magadhoz tudod húzni az indákat és ellenfeleket az erővel....gratulálok hozzá, a Force Unleshed-ban csillagrombolókat vágtál a földhöz, nem pedig "huzigáltál" az erővel. Ja, azt kihagytam hogy két lábú birodalmi lépegetőket vághattál benne ketté, meg böszme nagy birodalmi robotokat csomagoltál össze az erővel, a Tie-vadászokat meg elkaphattad a levegőben.

Futás a falakon erővel ? Erőgyorsítás-lassítás ? Jedi Knight 2-3-ban is van. Több mint 16 éves játékok....

Az androidod meg nem egy cuki robot-pók-majom izé, hanem egy komoly alakváltó droid, aminek a humora is jó.

Napokig tudnám sorolni miért nem érdemes várni ezt a trágyalevet, ezt a sokadik rókabőrt, mely semmi újjal nem fogja kiegészíteni a SW játékuniverzumot, inkább csak silányabbá és elcsépeltebbé, valamint a bankkártyánk meg soványabbá teszi.

Ha Te várod és tetszik, lelked rajta, irigyellek hogy bejön Neked.
0
0
0
0
Unstoppable avatar
@Apor: Egy 10 perces Alpha footage-ből te mint a szakma kiemelt és elismert tudósa már meg is mondtad hogy milyen lesz a játék, kár is tovább fejleszteni köszönjük, Apor a videójátékok és a Star Wars univezumának világszerte ismert mestere megmondta a tutit mindenki csomagolhat. 😂

A főszereplő karakternek milyennek kéne lennie? Esetleg legyünk egy Ugnaught-al aki kék és raszta haja van, börtöntetkói, meg RGB-s a fénykarjda aminek a színét egy mobil app-al tudja változtatni?

Ellenfelek kik legyenek a birodalom bukása elötti években? Grey jedik? vagy Sith nagyurak? Vágom én simán belefér hogy Darth Nihilus ott bujkált 2000 évig egy fa alatt és most előjön csakhogy neked jó legyen.

Force Unleashed...az a játék egy dühöngő volt. Starkiller iszonyatosan overpower volt, az egész játék úgy nézett ki hogy kaszabolás-cutscene kaszabolás-cutscene...ez lenne a mérce? Elég nagy baj.

Értem én hogy egy open world több ezer bolygós testre szabható karakteres, skill rendszeres KOTOR 2k19-et akar mindenki de attól hogy annak örülnénk még nem lesz nagybetűs sz*r ez a játék. Igen egy cső-sztori sw játék lesz, amiben ismerős elemek lesznek ismerős környezetben...ki az isten mer manapság kockáztatni? Főleg az EA-nél akiknek megmondta a Disney hogy ha a következő sw játékuk is akkora foskupac lesz mint a BF II akkor elveszik tőlük a sw jogokat. Naná hogy a jól bevált kliséket használják.

Ha majd kijött a játék és élvezhetetlen akkor én in befogom a pofám, de addig az ilyen Apor és hozzá hasonló kommentek csak gyerekes toxic fröcsögések amiért nem azt a plüssmackót kaptátok amit kinéztetek a játékboltban hanem a tőle jobbra lévőt...😊
0
0
0
0
Apor avatar
@Unstoppable: Látom ideget szúrtam Nálad.

Persze nincs két egyforma ízlés és vélemény, de borítékolom Neked, erre a játékra akkora kereslet lesz a megjelenése után mint a szőrös fagyira a korcsolyapályán.

Semmi értelme nincs ennek a játéknak. Erőltetik benne a klónháborúk utáni időket, ami már gyémánttá lett sulykolva, a cuki kisrobotot a gyerekek miatt, meg a PG 12-őt, hiszen a lézerkard nem vághat benne rendesen, ellenben kapunk köpködő pókszörnyet meg CGI színészeket.

Nem állítom hogy én nyomom ki magamból a spanyol viaszt, viszont, aki nem látja hogy ez a játék csak egy "easy moneygrap" a Disney-től és megveszi, az vessen magára.

Én nem fogok megvenni egy SW játékot, mert van benne lézerkard meg 1-2 erőtrükk, ami régebben is volt SW játékokban.

Rekord refund lesz ez a játék. Én szóltam.
0
0
0
0
kaland21 avatar
@Apor: nem akarlak megbántani de a srác padawan milyen erőket használjon ha még kezdő? Star Killer már nem padawan volt jó igen Vader tanítgatta de már benne volt az erőképsségekben rendesen!!!
0
0
0
0
Apor avatar
@kaland21: Igen igazad van padawan.

Lehetne mondjuk 2 padawan, cooperative-ban.

Vagy kettő sith beavatott cooperative-ban.

😕

Ja nem, mégse.

Rókabőr singleplayer, ez igen, ez kell egy 2019-es SW játékba !

Felejthető ez a Skywalker időszakos történet is.

Tették volna a KOTOR időszakába. Úgyis abból akarnak majd filmet...elvileg...de már félek előre...
0
0
0
0
kaland21 avatar
@Apor: mér kell mindent multiba tolni? a Single benne van hogy csak TE játszod?! Ne kelljen már minden játékba belegyömöszölni legalább 2 embert!! Igy is annyi idióta van a sok multiplayer játékokban!! TISZTELET A KIVÉTELNEK! Én még mindig azon az állásponton vagyok hogy ez a egy jó jéták lesz ha tévedek akkor tévedek emberből vagyok!!! De ne egy alpha footagből itéljük már el egyből a gamet!! Ez olyan mintah látsz egy új könyvet de a fos a borítója és ezért nem veszed meg de közben meg maga a könyv nagyon jó!!
0
0
0
0
Apor avatar
@kaland21: Mondok Neked valamit.

Látok egy érdekesnek tűnő könyvet. Beleolvasok az elejébe, mondjuk az első 10 oldalt, azt negyed órán belül elolvashatod lájtosan egy boltban.
Eldöntöm hogy tetszik, megveszem.

Látok egy érdekes film címet. Megnézem a neten az értékeléseket, megnézem az előzetesét, ha érdekesnek tartom megnézem.

Látok egy Star Wars játékot 2019-ben.
Megnézem az előzetesét. Gondolom magamban Force Unleashed rókabőr, abból is lájt verzió, de talán nem qrják el nagyon.

Várok 4-5 hetet.

Megjelenik az első "gémpléj", és látom, hogy az EA és a Disney azért hogy kettőt előre tudjon lépni, hármat lép visszafelé.

Nem kell bele multiplayer. Cooperative kéne bele, de nagyon.

És rombolható környezet.
0
0
0
0
kaland21 avatar
@Apor: Én ebböl azt szűröm le neked fontosabb mások véleménye mint a sajátod mivel mások relatív értékelését nézed meg én sose ugy nézek meg könyvet vagy filmet hogy egyből go fel IMDB-re hogy most menniy pontot kapott valami hanem majd ÉN eldöntöm hogy nekem az a film könyv játék mennyit is ér nem mások véleményét tartom szem elöt!!
0
0
0
0
Apor avatar
@kaland21: -.-" ...

Erről a játékról saját véleményem van, nem pedig mások által formált.

Vannak dolgok, melyeknek utána kell nézni, egyéb dolgokról elég érdeklődni.

Legjobb példa az Anthem.

Nem vettem meg. Elég volt látnom az előjeleket, a készült bughalmaz videókat, a 0%-os bónuszú lángszóróval, a 30 dolláros páncélmatricával és társaival.

Vagy Te rögtön bekajálsz mindent, amit eléd raknak ?

Mondok mást, miért savazom ezt a...játékot....

Anno, régen, ünnep nap volt egy SW film, vagy játék megjelenése.

Igyekezett a Lucasarts a legjobbat kihozni, a legmagasabb minőségben a SW univerzumból amit csak tudott.
Nem lusta módon, előző játékokból CTRL+C CTRL+V-zett mozdulatokkal (Battlefront 2 - Kylo Ren - erőhúzás és kardszúrás, meg a főszereplő csaj kisrobotja, ami csak át lett színezve) és szuper sablonos alibi gagyi történettel szúrták ki az ember szemét, melyre ráhúznak (mert ráfognak) valami DLC rémálmot, nulla egyedi megoldásokkal, kapzsi módszerekkel.

Írom ezt úgy, hogy tőlem nagyobb SW rajongó kevesebb van, én anno mindenre rátettem a kezem, ami Star Wars volt. És nem magát a SW univerzumot szidom, csak azokat, akik rátelepedtek és visszaélnek vele. A Disney-EA célja már nem az, mint mondjuk anno az Activison és a Lucasarts célja volt.
Ők nem alkotnak már, csak kontárkodnak, és simán letolják az emberek torkán a minősíthetetlenül pocsék sz.rjaikat.

Mostanra ennek vége. Lassan fél évente jelenik meg valami hulladék, vagy játéknak látszó valami, amire ráteszik a SW logót, és elvárják az emberektől hogy dobják messzire az agyuk.

Legjobb példa erre a Star Wars tej.

Ráteszik a tejes dobozra a SW feliratot, meg egy csubakkát a C3PO-val, és mindenkinek hasra kell esni a SW tejtől, ami 40Ft-al drágább e-miatt. És az emberek megveszik !

Nálam ennek vége. Ajánlom másoknak is, hogy a Disney trágyahalomról legurult SW feliratú galacsint, senki ne keverje össze a szaloncukorral.
0
0
0
0
kaland21 avatar
@Apor: "Vagy Te rögtön bekajálsz mindent, amit eléd raknak ?" Ezt nem tudom miből szürted le de nem igaz!! Majd ha megjelent a játék és látok rendes gameplayet és ha nem szar akkor esetleg megveszem!! Semmit nem rendelek elő soha sem mert tudom mi van és amit most írtál jogos pl a star warsos tejre gondolok Battlefront 2-vel szerencsére nem játszottam és nem is fogok!!! Ami nem igaz hogy letolják az emberek torkán amit kiadnak nem KÖTELEZŐ megvenni max annyi hogy szomorú leszel mert kiadtak egy fost ennyi!
0
0
0
0
kaland21 avatar
@Unstoppable: Mindhta csak én írtam volna köszönöm Unstoppable!!! Számból vetted ki a szavakat azért is írtam hogy én látom a játékban hogy ennél sokkal több van benne mint amit msot ebben az alpha footegből le lehet szűrni!!
0
0
0
0
gigazte avatar
Az eddig látottak alapján nem estem hanyatt... Valamiért olyan bugyutának érződik az egész játékmenet!
0
0
0
0
💬 2
Apor avatar
@gigazte: Egy bögre sz.r többet fog érni ennél a játéknál.

Az menthette volna meg ha van benne coop, vagy lézerkard darabolás, de semmi ilyesmi nincs.

Velünk akarják megetetni ezt 2019-ben ? Elmennek a csába'.
Kettő - másfél évtizede fényévekkel jobb SW játékokat kaptunk.

A Force Unleashed 1-2 nem volt egy nagy etvasz játékmenet terén, de a zene, a hangulat, az egyedi történet és megoldások engem magával tudott ragadni.

Persze a Jedi Outcast és az Academy marad az örök kedvenc.

Ez meg...ez a Fallosz Odűr vagy mi a címe...ez egy nagy rakás sz.r .
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@Apor: Jaa ja mondd meg nekik ! 😃
0
0
0
0
Apor avatar
Nevezzék át - Force Unleashed III : The third foxskin. Your money never survive -ra .

------

Szerintem vegye elő mindenki a Jedi Knight 2-3 -at, írja be a konzolba (shift + 0 ): devmapal majd g_saberrealisticcombat 1-et.

Ja, és olyanra színezheted benne a kardot amilyenre akarod. Ja, és van benne multiplayer.
Meg van benne erőfojtás.

Ja, és lefut mindenkinek.
0
0
0
0
💬 3
MaximumGame avatar
@Apor: +1 PONT 😃 ugyan ez a véleményem
0
0
0
0
Apor avatar
@MaximumGame: Én nagy SW rajongó vagyok. Mindig is szerettem, míg a Diseny rá nem telepedett.
Onnantól kezdve rendesen szétrimbolták az egész frencsájzt ahogy kell.

Nagyon mérges vagyok...
0
0
0
0
FoLey avatar
@Apor: Leszedem a Jedi Knight 2-öt azt még nem toltam végig,de egyetértek veled! Én is szeretem az SW-t,de az utóbbi időkben csak árnyéka önmagának.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció