Call of Duty: Warzone - új operátort és fegyvereket kapunk

Szerző: xoki | 2020. March 24. | hír | 23 hozzászólás

A Call of Duty: Modern Warfare, illetve az ingyenes battle royale mód, a Warzone hamarosan egy új frissítést kap, amely egy új operátort is magába foglal.

Az új karakter a Talon nevet kapta, akihez egy kutya, Indiana is társul majd. Az eb nem csak a show kedvéért lesz jelen, rengeteg hasznos képessége van. Talon feloldásához az őt tartalmazó csomagot kell beszerezni. A bundle a mai naptól már elérhető a játékbeli áruházban.

Az új karakter tehát mindkét játékban elérhető lesz, de néhány dolog csak az egyik módhoz érkezik. A Modern Warfare például egy új 6v6 pályával bővül majd, ez lesz a Khandor Hideout. A Warzone pedig új fegyvereket vonultat fel, amelyek a következők: 725, MK2 Carbine, .50 GS és az EBR-14.

A Call of Duty Endowment Defender Pack szintén visszatért az áruházba, amellyel ti is támogatni tudjátok a háborús veteránokat, hogy új, minőségi állásra lelhessenek. Ezt a felszerelést szintén mindkét játékban használni tudjátok. A frissítés március 24-én, este 7 órakor élesedik. Az új tartalmakról bővebb információt az alábbi blogbejegyzésben találtok.

Call of Duty: Warzone
Call of Duty: Warzone
Call of Duty: Warzone
Megjelenés: 2020. March 10. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, Battle Royale
Fejlesztő: Infinity Ward
Hozzászólások: 23
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Ha csapattársat keresel nézz be hozzánk!
Magyar Call of Duty Közösség: https://discord.gg/McCRnTP
0
0
0
0
Gomi87 avatar
inkább egy normális cheat szrö kellene a nyomorékok ellen
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@Gomi87: Így is ellövik szegényt, szóval nem sok vizet zavar. Általában amúgy is cheater-nek van titulálva mindenki aki ellövi a másikat 😶
0
0
0
0
no avatar
@LordSzalko: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Kellene, de nem fognak valszeg. Mi nem tartunk ott, hogy ez téma legyen, mert nem találkoztunk eddig egyel se, pedig nem egy-két kört játszunk napi szinten. Vagy lehet, hogy volt cheater, csak annyira skill-es volt, mint a fenti videóban látható egyén. 😜
0
0
0
0
no avatar
@LordSzalko: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Gomi87 avatar
örülj neki a cheatereket leszimitva meg a másik hogy aszt irja hogy 1,4 giga memot szik a vgabol erre 3 gigát megszabál és bedroppol
https://kepkuldes.com/images/f3f8f3640dde7ebad9e30677f7b4ec7a.png
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Gomi87: Szép,de csak sajnálni tudom azt aki ilyet vagy hasonlót használ.Sok értelme nincs így,pont a lényegét veszíti el a BR mód. Haladni fog,lesz sok xp-je,stb de igazából a legnagyobb vesztes a játékban.
0
0
0
0
Gomi87 avatar
@santakigyo: az ok mert normális ember igy fogja fel de gondolj bele hogy mész probálsz tisztán kockulni és orba szájba ilyen nyomorékok vannak akik akkor halnak meg ha kifogy a löszer vagy épp létrázik,attol hogy nekisemmit nem jelent a game de a másik soknak akit igy szed le annak meg elb....a a game élményt
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
Volt már frissítés?
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Neuralink_2022: mostmár van 😀
0
0
0
0
no avatar
Én egy új map-nak örülnék a jövőben a jelenlegi mellé, legyen némi változatosság benne. 😶
0
0
0
0
💬 13
Apor avatar
@LordSzalko: A Q3DM17-es pálya megfelelő lenne ? 😃
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Apor: Hogy én mennyire utáltam azt a pályát mindig is 😆
0
0
0
0
Apor avatar
@YoRHa 2B: Suicide Fall Rulez ! 😉 😆
0
0
0
0
no avatar
@Apor: Isten ments, borzalmas volt anno 😆
0
0
0
0
FoLey avatar
@Apor: Na az egyik amit csak 1v1-re szerettem. 😃
A másik q3dm7 és 13 volt a kedvencem.
0
0
0
0
Apor avatar
@FoLey: Régi szép idők 😃
0
0
0
0
FoLey avatar
@Apor: Igen 9 évet töltöttem azzal a játékkal. 😃
Most is régi játékosok összefogtak és vannak néhány 1.16n serverek,sőt discordjuk is van.
[LINK]
0
0
0
0
Apor avatar
@FoLey: Egyszer kell elkészíteni egy játékot jól, és 20 év után is tolják az emberek 😀
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Apor: Pontosan, ott van még az 1990-es Unreal Tournament (nagy kedvencem) amit mind a mai napig nyomnak.
0
0
0
0
Apor avatar
@Scorn Face: Unreal-ben mennyit nyomultunk anno a PC Games Klubban ! 100 Ft volt egy óra. Míg nem votl asztali gépem, hát, annak ideján egy akkori Gforce 2 - 32 megás vidikari árát sikerült elkockulni 1 év alatt 😆
0
0
0
0
FoLey avatar
@Apor: Quake Champions is jó lenne csak nem annyira Quake 3 feeling.
Esetleg még QuakeLive lenne,de azzal nem nagyon toltam,mert az rosszkor jelent meg amikor még élt a Q3.
0
0
0
0
Apor avatar
@FoLey: A Champions-nál beta tester voltam.

Nekem annyi a gondom vele, hogy nagy hangsúlyt fektettek mindegyik karakter egyedi képességére - kötelezően minden karakternek vannak bónusz képességei.

A Quake 3-ban azt szerettem, hogy mindenki egyenlően kezd, gauntlettel, sima géppuskával.

Nem pedig eltérő képességekkel meg miegymásokkal...

A 2016-os Doom multijának jól áll, hogy fegyverszettekkel kezd az ember - külön képességekkel, de ami egyik játékban működik, a másikban nem nagyon fog - és a Quake multija nem az adott képességekről szól, hanem hogy minél gyorsabban reagálj az ellenfélre. Persze szedhető fel a Quake 3-ban egyéb képesség- teleport, élettöltő, kamikáze 😃 (a Team Arena-ban a kedvencem volt) valamint a Team Arena-ban is felszedhető állandó képesség - ami addig maradt az embernél míg ki nem lőtték - pl: a gyorsabb futás, vagy a plusz páncél, de ezeket a képességeket nem kaptuk az elején, hanem meg kellett szerezni - az állandót és az átmenetit is, és nem minden játékmódban voltak aktívak, inkább a CTF-ben.

A Champions nagyon csili-villi , menő hogy lehet állítani szkineket a karaktereknek, Doomguy-nak egyéb kinézetet, meg Blasko-nak is, Ranger-nek ...stb. de nekem nem adja vissza azt az eredeti Quake fílinget, ami a Quake 2 és 3-mat jellemezte, de még a Quake 4 multija is jó volt, a régebbi, megszokott fegyverek jól modernizáltak voltak benne és lehetett benne pörögni. Meg mindenki Blasko-val, Doomguy-al és Rangerrel megy, ami elég lehangoló, hogy csak ezeket a karaktereket látod a pályán....

A Quake Champions olyan mint az a mézes-mustáros csirke, amiből kihagyták a sót, a kevéske körrit, az őrölt csemege paprikát (a mustár is kevés benne, ráadásul nagyon csíp, mert dizsoni 😃 ).

Valahogy így látom... 😀

Szóval sikerült a COD-ról jól elterelni a témát a Quake-re, majd a gasztronómiára lol.
0
0
0
0
FoLey avatar
@Apor: Quake Champions-al teljesen egyetértek veled én is azt a sok képességet utáltam meg,bár nem lenne rossz ha most kiszedének belőle.
Ha igazi quake hangulat kell,akkor ott van a régebbi széria. 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció