Bezár a Telltale Games

Szerző: xoki | 2018. September 22. | hír | 59 hozzászólás

Valószínűleg senki nem gondolta volna, hogy a közeljövőben sor kerülhet a Telltale Games bezárására, akiknek olyan népszerű játékokat köszönhetünk, mint a The Walking Dead, a The Wolf Among Us, a Tales from the Borderlands, a Minecraft: Story Mode és még sorolhatnánk.

Tegnap felbukkant a hír, mely szerint a Telltale Games 25-re csökkentette az alkalmazottak számát, és a hír hallatán sokan szóhoz sem jutottak, hiszen rengeteg népszerű címet köszönhetünk a stúdiónak. Népszerűnek népszerű, ellenben mint kiderült, a The Walking Dead első évada óta egyetlen egy játékuk sem hozott bevételt, ezért a cég kénytelen volt csődöt jelenteni. 2017-ben már megváltak az alkalmazottak egy részétől, ráadásul az egykori vezérigazgató, Kevin Bruner pert is indított ellenük.

Nemrégiben a Telltale pedig sajnos megerősítette a híreszteléseket.

A cég hamarosan végleg lehúzza a rolót, de először még teljesítik a kötelezettségeiket a partnereik felé. Viszont a körülbelül 250 alkalmazottból mindössze 25-en maradtak. Ez pedig azt is jelenti, hogy szinte az összes projektjüket leállították. Több forrás is állítja, hogy például a The Walking Deadet sem fejezik már be, és a stúdió kizárólag egy címen fog még dolgozni, amely a Netflixnek készülő Minecraft: Story Mode lesz.

A cég hamarosan további információval szolgál majd az elkészületlen játékok sorsáról, reméljük a Minecraft mellett elkészülhet még más is, mert például a The Walking Dead így befejezetlen marad. Nektek hiányozni fognak a Telltale játékai?

The Walking Dead: The Final Season
The Walking Dead: The Final Season
The Walking Dead: The Final Season
Megjelenés: 2018. August 14. (PC)
Műfaj: Kaland
Fejlesztő: Telltale Games
Hozzászólások: 59
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
[LINK]

https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aZ3925z_700b.jpg

Akár még ez is igaz lehet.
0
0
0
0
Belchior10 avatar
Ha a Ubisoft lesz mostantól a kiadó, akkor számolhatunk azzal, hogy megduplázzák a jövőben megjelenő játékok árait, meg tesznek bele pár mikrotranzakciót és máris nem lesz veszteséges a sorozat. 😀
0
0
0
0
💬 1
Mesterlovesz avatar
@Belchior10: Ubisoftos walking dead:

a: kill zombies with knife
b: use ak47 (5$)
c: use flamethrower (10$)

a: eat the food yourself
b: give ithe food to your friend
c: order huge pizza (5$)

A quick time eventeket is kicsit át kellene alakítani, nem az lenne, hogy nyomd meg gyorsan az E t, hanem "you are out off ammo, you have 3 seconds to buy more for 5$
ENTER: buy ammo (5$)
ESC: let Clementine die
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Én azt nem értem, hogy egy The Walking Dead szerű adventure játék rajzolt grafikával hogy lehet veszteséges. Kell bele egy minimális point & click action, egy két quick time event és kész. Teljesen ugyanazzal a keretrendszerrel lehet csinálni a részeket, mint az előzőket. Még csak az sincs, hogy legyen jobb grafika, vagy fizika vagy bármi. Ezt szerintem nagyon minimál budgetből ki lehet hozni. Mire költötték a pénzt?
0
0
0
0
💬 1
susguy avatar
@Mesterlovesz: Licenszek, gondolom én. Jóformán évente több cím jogára is beruháztak, miközben még az előzőeket is folytatni akarták.
0
0
0
0
enslaved avatar
Itt van annak az eredménye amikor nem veszik az emberek a játékokat hanem letöltik. Börtönbe kellene csukni az össze crack-elő csapatot. Persze mindjárt jönnek a folyton warezolók hogy ez hülyeség.
0
0
0
0
💬 26
susguy avatar
@enslaved: Akárhányszor hisztizel ezzel a hülyeséggel, ugyanannyiszor nem lesz igaz. Sőt, szívrohamot fogsz kapni ha megtudod mennyire igaz az ellenkezője, vagy hogy nem egy alkalommal a szegény kihalóban lévő fejlesztőcég faj néhány példánya külön megemlíti hogy egyáltalán nem zavarják őket ha valaki warezolja valamelyik terméküket.
[LINK]
Persze könnyebb mutogatni a mocskos náci kalózokra mint lenyelni a keserű pirulát és belátni hogy igenis a fejlesztők/kiadók szúrtak el valamit. Csodálkozom hogy a globális felmelegedést nem írtad még valamelyik crack csapat számlájára.
De ha esetleg meg tudod magyarázni hogy igenis a warez miatt történt és hogy érdekes módon miért nem dőlt még össze az összes többi cég akkor hajrá. Azon kívül persze hogy ha nincs warez akkor nőnek az eladások, mert az már kismilliószor be lett bizonyítva hogy egyáltalán nem igaz.

Mielőtt elkezdenél mutogatni, nem, még mindig nem warezolok.
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Köszönöm a reagálást. Fogadtunk páran hogy te leszel az első aki megjelenik ha ezt leírom, nyertem egy csomó csokit😆
Egyébként meg nagyon sajnálom hogy megszűnnek, imádtam a Walking Dead sorozatot, nem beszélve a Borderlands - ról.
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: Ó, ha tudnád én hány táblán ülök a te agyszüleményeid után. Amennyit nevettünk rajtad, az a legkevesebb hogy neked is jut valami 😀
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Az hogy kinek mennyi jut beszélhetnénk róla. Rövidesen én egy 2080 Ti - n fogok "ülni" a 4k monitor előtt, szép kis képeket fogok majd feltenni róluk😉 Gondolkoztam már hogy a Sony OLED 4K tévémről is tenni kéne fel képeket ahogy a God Of War megy rajta PS4 - ről, na de nem látom nagyon értelmét, másik fórumon még cikket is írtam róla, jöttek is a tipikusan magyar megjegyzések hogy ez egy kocsi ára, trafikod van?, stb. Az ilyen emberek miatt lett olyan a stílusom olykor amilyen, és le is ültetném a csalókat egytől egyig, de a felhasználók sem úsznák meg sima kis ejnye-bejnyével, mert ők tartják fenn ezt az egészet. További szép napot ebben az esős őszi időben😀
0
0
0
0
Kelori avatar
@enslaved: Olyan amilyen... Hmm, arrogáns?
Látom a pénz az isten. "Akinek nincs semmije az annyit is ér", ugye? Érdekes filozófia ez, de hát ki vagyok én hogy ítélkezzek feletted, elvégre én csak egy csóró kisvárosi srác vagyok, nem érhetek fel a te hatalmasságodhoz. De tudod mit vettem észre miközben csodáltalak? Az emberjelmezedből ilyenkor egy kicsit kilátszik az állat.

Ha 40 éves létedre azt hiszed hogy a pénzed határoz meg hát akkor őszinte részvétem. Száz meg száz fontosabb dolog van a pénznél.

Tudom kár bármit is írnom, hiszen elintézed egy egetrengetően kreatív "irigy vagy" felkiáltással. Wow, ilyet még sosem hallottam.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Kelori: Tudom, csak unom már hogy Milton állandóan belém köt. Senki mással nem szoktam így társalogni, de szerintem ő azt lesi mikor írok valamit és mikor támadhat be. Nem tehetek róla ha torrent és úgy általában csalás, hamisítás ellenes vagyok, ill. nem zavarnak egy játékon belül a mikrotranzakciók sem, főleg ha azok single játékok.
0
0
0
0
Larten avatar
@enslaved: Mondjuk ha nem lennél egy ekkora öntelt paraszt, akkor valszeg nem állna beléd senki. Olyan ez, mint amikor kimész a Hős utcába egy "utálom a cigányokat" feliratú táblával a mellkasodon, és csodálkozol, hogy nyakon szúrnak. Vonzod a konfrontálódást, mint szar a legyet.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Larten: Általában nem szeretik azokat az embereket akiknek van saját véleményük és az nem egyezik sok más emberével, ne aggódj ehhez már hozzászoktam. Öntelt parasztnak nevezel, én mégsem haragszom rád, elvégre 20-25 évesen sok ember még pályakezdő és biztosan borzasztó azt látni nekik hogy vannak akik már régen kitanultak és sokra vitték az életben. Tipikusan magyaros mentalitás, de van még időd ezen változtatni.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@enslaved: Miért kell évek óta azt olvasni a beírásaid 80 százalékában, hogy neked mennyi pénzed van? Most őszintén, szerinted kit érdekel egy nicknév, meg egy profilkép anyagi helyzete? Egy személytelen fórumon futtatod a személyedet. Alapvetően is gáz a felvágás, de névtelenül tenni ezt, az már inkább valami betegség lehet. Általános iskolában hallottam utoljára ilyen megnyilvánulásokat, mint amiket te lenyomsz itt néha. De ott is csak az alsótagozatban, mert a 11 évesek már gáznak tartják.
0
0
0
0
enslaved avatar
@kolbaszkarika: Megint belém kötött a legkedvesebb barátom itt az oldalon, pedig csak leírtam szerintem miért is ment tönkre a kiadó. Ennyi. Ha nem esik nekem én sem írtam volna semmit a továbbiakban. Az a baj hogy ezeket már nem veszed észre.
0
0
0
0
Larten avatar
@enslaved: Nem a saját véleménnyel van baj, az olyan mint a segglyuk. Veled van baj, és a stílusoddal. Így 40+ felett legalább 1 gyerek után, heti max 1 kufirc kell ahhoz, hogy ekkora segg legyen valaki? Mert akkor soha nem fogok gyereket nemzeni.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Larten: Jobban is teszed ha nem lesz gyereked, ugyanis ahhoz sok minden kell, neked szerintem max. egy dolgod van meg hozzá (talán).
0
0
0
0
FoLey avatar
@enslaved: Minden mondatodnál csak a pénzt mutogatod. Mi vagy te egy roma fuxos nyaklánccal? Akkor nem ez az oldal való neked. 😀
0
0
0
0
enslaved avatar
@FoLey: Sajnos ilyeneket hoz ki belőlem pár hozzászólás. Amúgy vannak a kezem alatt nem ma barnult emberek, de ők ezerszer értelmesebbek mint akik itt engem leparasztoznak, ugyanis külföldi orvostanhallgatók. Lehet egyszer éppen egy engem leparasztozónak fog segíteni egy gyógyszer, csak azt nem fogja tudni úgysem, így parasztozik tovább. Egyébként a politikai oldalakon sem vagyok nagyon közkedvelt, mivel nem szokásom mindenért Orbánt hibáztatni, és nem sírok folyton hogy itt milyen szar az élet. Ez már elég hogy utáljanak valakit, nem igaz?
0
0
0
0
FoLey avatar
@enslaved: Máshogyan is lehetne visszavágni és nem a pénzzel. A pénz meg nem old meg semmit hidd el.
0
0
0
0
enslaved avatar
@FoLey: Hidd el ha én másképpen vágok vissza az sokkal velősebb lesz, de lehet megfogadom a tanácsodat. Larten felé egészen jó volt szerintem😀
0
0
0
0
Larten avatar
@enslaved: Hát pont nem.
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Ha nem zavarja a játékfejlesztőket a warezolás akkor egyáltalán minek kell védelem a játékaikra, főleg olyanok amelyek még a tisztességes vásárlókat is megszívatja ? Elég nagy az ellentmondás itt. Ha ugyanannyian vennék meg a játékokat abban az esetben is ha nem lenne rajtuk védelem akkor persze minden rendben is volna, de szerinted ez valóban így lenne? Én nem hiszem.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@enslaved: Az tény ha nem lenne warez akkor a Sony kiadná az exkluzív játékait másik platformokra is mert akkor nem lenne ugye pénz veszteség. Viszont a warez-ben az a jó hogy a régi lejárt licences játékokat is megtalálod ott.
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: Nem hittem volna hogy egy ennyire triviális dolgot külön el kéne magyarázni, de tessék:
Két külön példa -> két külön hozzáállású cég.
Ha egy Ubisoft minden játékára rádobja a Denuvot, akkor nyilván nem ők azok akiket nem zavar a kalózkodás.
Ha egy CDPR bármi védelem nélkül kiadja a Witcher 3: Wild Huntot, vagy Notch a saját twitterén, a saját játékára írja hogy akinek nincs rá pénze, nyugodtan kalózkodja le, akkor nyilván nem ők azok akik mindenféle védelmet dobálnak a játékaikra.
Bónuszként itt van hogy mennyit adtak el a két említett címből
Witcher 3: Wild Hunt - 10.000.000+
Minecraft - 144.000.000+

Sajnos nem sokra mész azzal, hogy szerinted logikus az elméleted, ha nem vagy hajlandó utána nézni hogy mennyire el vagy tévedve. Én sem reggel a toaletten ülve termelem ezeket, hanem veszem az öt másodperc fáradtságot és utána nézek guglin.
Persze ahogy a mondás is tartja, ignorance is bliss.
0
0
0
0
bassus16 avatar
@susguy: @enslaved: kinek mennyi jut beszélhetnénk róla. Rövidesen én egy 2080 Ti - n fogok "ülni" a 4k monitor előtt,
Menny már a francba komolyan, ilyen szövegeket a nagyotmondó óvodások is meg irigyelnének. :”D. Kis korodban szegény voltál, hogy most egy szelet bocicsokival is eldicsekedsz? Vagy szerinted 2018-ban egy 4k-s monitor meg egy videókártya akkora tétel, hogy tapsolni kellene? Szerintem regisztrálás alatt kikellene tölteni egy pszichológiai tesztet mindenkinek...
0
0
0
0
enslaved avatar
@bassus16: Ne irigykedj, hiszen még semmit nem tudsz az úszómedencémről, autóimról, házamról, stb.😆
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Arra azért kíváncsi lennék a megjelenés napján teljes áron mennyi ment el belőlük és mennyi később amikor már bagóért árulták őket. Ha pl. a Minecraftot meg akarja valaki venni az bizonyos oldalakon kemény 1000 ft - ba kerül.
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved:
Arra azért kíváncsi lennék

[LINK]

Annyit azért segítek, hogy Grey marketet nem számolják bele az eladásokba, és annak amit írtál semmi köze a warez témához.
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Végtére is mindenki játsszon azzal amivel akar, nem is értem miért idegesítem magam feleslegesen ilyenekkel. Szidja csak nyugodtan mindenki pl. a mikrotranzakciókat, az úgysem gátol meg abban hogy én éljek velük. Peace.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Véleményem szerint nem a warez miatt ment tönkre, hanem mert belevágtak egy csomó címbe a hirtelen jött hype hatására és azt hitték el lehet adni bármit mert ők készítették. Náluk nagyobb nevű csapat is hasalt már el selejt termékkel a piacon, ugye Bioware ME: A, ugye Ubi: AC.
És ez utóbbi kettőnek sem a warez okozta a vesztét.

Más kérdés, hogy ha ki akarsz próbálni egy játékot, megvétel előtt nem sok lehetőséged van rá. Steam 2 órája kb semmire sem elég. A régebbi ~10 óra lenne a jó de sok AAA címet (Titanfall 2, régebbi COD-ok közül is jó pár) le is lehet tudni annyi idő alatt. És az sem a warez hibája.
Persze vannak free hétvégék, és talán az a jó megoldás, de nem megjelenés után fél évvel, pláne multival is rendelkező címek esetén.
Ebből a szempontból az Ubi jól csinálta, Division 1 és Wildlands is kapott egy open hétvégét megjelenés előtt.

Nem csak túlélő játékoknál, de náluk különösen a 2 óra semmire sem elég.
Subnauticában kb az első "területet" tudod felderíteni annyi idő alatt és még az építést, létfenntartást, járműveket, többi területet nem is láttad.
No Man's Skyban kb az első bázisépítés éppen hogy belefér és annyi.
Persze nehéz lehet egy túlélő játéknak kedvcsináló demot összerakni amiben van minden érdekesség de szerintem nem lehetetlen feladat (konkrétan egy training részbe kell beengedni a játékost ami bemutatja mi mire való, és azon belül kap egy kis szabad kezet. Subnautica esetében a főhős kiképzésének a része lehetett volna egy holoszoba vagy training terület ahol a technológiával ismerkedik meg, és felkészíti a túlélésre ha esetleg lezuhan az űrhajó - az a jó felkészítés, aminek hasznát veszed ha baj van - és ez része lehetett volna az alapjátéknak is, így nem kel külön csak a demóra előkészíteni. Sőt akár a történet része is lehetett volna, pl a hajón tartják meg ezt a képzést baj esetére és pár legénységi taggal együtt végig kellene nyomni). De egy free hétvége sem megoldás, mert pl a Subnautica letudható 24 óra alatt.
Star Control Origins, 2 óra alatt még a Naprendszert sem hagyod el, nem találkozol komolyabb fenyegetéssel és a hyperutazást sem tapasztalod meg.

Régebbi demó megoldások jók voltak, de sajnos a készítők azzal is visszaéltek helyenként. Demó pályákon jobban ment a game mint a teljes verzióban, olyan dolgokat raktak a demóba ami a véglegesbe nem került bele (kicsit olyan, mint a mostani filmes trailerek - kimaradt, kivágott jelenetek tucatjai vannak egy-egy trailerben de a végleges filmbe már nem kerültek bele).

C&C 1 demója 1, 6, 10-es pályákból állt. Volt benne minden. Kezdő lépések, egyszemélyes küldetés, bázisépítés közepes tech szinten.
Carmageddon 1 demo, 4 perc egy városi pályán, de az teljes élmény volt.
Revolt demo, 1 pálya, 8 autó, mindegy fegyver. Itt sajnos el is lőtték az összes puskaport, nem kerültek be új fegyverek a végleges verzióba, csak új pályák és autók.
Drakan 1 PC demo, a második pálya kb a feléig, volt benne minden, repülés, felszíni harc, kulcskeresés, úszás.
0
0
0
0
no avatar
https://gamer.hu/2018/09/23/a-ubisoft-a-jofej-szerepeben-munkat-ajanlottak-nemreg-becsodolt-telltale-games-nek/
0
0
0
0
Shadow9 avatar
"Népszerűnek népszerű, ellenben mint kiderült, a The Walking Dead első évada óta egyetlen egy játékuk sem hozott bevételt"
...ez csak nekem ellentmondás?
Ami népszerű, az fogy. Ami fogy, az bevételt generál. Ha nem is irgalmatlan profitot, de legalább nullára kijönnek, nem? A semminél pedig többet ér a dolgozónak, ha tud belőle kaját venni, nemdebár? Mert a két szép szemükért nem kapnak kenyeret...
...nekem ez magas.
0
0
0
0
💬 1
Unstoppable avatar
@Shadow9: Én is ugyanezen gondolkodtam. A walking dead első évada lassan 7 éve jelent meg, azóta 5 másik franchise-t is kihoztak, kérdem én hogyan? A játékiparban gazdasági negyedévek vannak, legkorábban a második walking dead season végén lekellett volna hogy essen, hogy basszus itt valami nincs rendben a pénzzel, akkor viszont miből lett a Minecraft, a Tales from the borderlands, vagy a game of thrones? Évekig fizetés nélkül dolgoztak, vagy a walking dead nyereségét élték fel? Eléggé valószínűtlen mindkettő...érdekes helyzet az biztos.
0
0
0
0
Belchior10 avatar
Szomorú hír, mert az elmúlt években komolyan megkedveltem a játékaikat. Remélem a TWD-t majd valaki befejezi, mert nem lenne jó, ha így érne véget. Ráadásul akik megvették a játékot, azok mindegyik epizódjára már előre odaadták a pénzt.
0
0
0
0
MariusTitus avatar
Kár érte kiváló ügynök volt.

Walking dead/batmannel játszottam tőlük és mindkettő nagyon jó volt.
Sajnálom hogy a jó fejlesztőket elküldik de a treyarch gyárthat hulladékot mint a black ops 4.
0
0
0
0
no avatar
Nagy kár nem ért.. 😃 soha nem játszottam a játékaikkal és nem is tervezek ilyen hülyeségbe időt ölni ... 😀
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
2018 van. Az összes olyan játék ami nem agyatlan shooter, vagy grafikára kiélezett agyonhypeolt semmi, az bukó. pont. RTX kell a népnek, nem sztori meg játékélmény.
0
0
0
0
💬 1
CsonkaBenyo avatar
@Mesterlovesz: Sajnos ez így van.
0
0
0
0
no avatar
Azért szűnnek meg amiért a többi is meg fog ,nincs rá igény ezért kicsi a bevétel, vagyis a kereskedelmi és gazdasági farkastörvények lépnek életbe.Nem igazán nyomtam egyik játékukat sem.Talán Mészáros Lőrinc egy nagy lehetőség lett volna számukra a megmeneküléshez , ő olyan okos mint a ....om!
0
0
0
0
💬 4
Kiki4444 avatar
@Dpoci: Hogy sikerült ide keverni a belpolt?😃😃😃
Egyébként szerintem se csináltak eget verő gameket. Walking Deaddel játszottam, 4.évadnál abbahagytam,és soha nem vettem elő újra(Life Is Strange-t is abbahagytam,de azt volt kedvem újrakezdeni az elejétől,végig is játszottam).Pedig élveztem a játékot,de annyira nem hogy újra játsszam (hiszen elölről kellett volna kezdeni az apró részletek miatt).Wolf Amoung Us dicsérik sokan,de a többi játékuk nem lett nagy siker,se a Batman,a Minecraft Story mod meg egyenesen katasztrofálisra sikeredett(Néztem Sirius végigjátszását).Igazából ez a rajzos grafika se jött be,egyszerűen a modellek állatira el vannak nagyolva,am fő szereplőket azért nem ártana részletesen kidolgozni.Nem alkottak semmi maradandót maradjunk annyiba,kitaláltak egy modellt és azt próbálták fejni a végtelenségig....
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@Kiki4444: Nekem a Tales from the Borderlands jött be de nagyon mert amúgy is imádom a Borderlands-ot.
0
0
0
0
no avatar
@Kiki4444: Mészáros Lőrinc magyar belpolitika?Én azt hittem egy sikeres , okos vállalkozó.
0
0
0
0
Shadow9 avatar
@Dpoci: OFF:
Ahogy neki sikerül, úgy én is tudnék sikeres lenni, de se vállalkozó nem vagyok, se a kondérhoz nem ülök elég közel... és egyiket sem akarom, szóval nem is leszek olyan sikeres...
ON
0
0
0
0
technolive avatar
BORDERLANDS😢😢😢😢
0
0
0
0
no avatar
Hát őszintén szólva én nem szerettem a játékaikat, de ez csak az én ízlésem, nem őket minősíti.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@FrostnovaZ: Menő az avatárod.
0
0
0
0
susguy avatar
@FrostnovaZ: D A N K M E M E S X - D
0
0
0
0
TerrorDom avatar
Na ne már. Pedig mióta vártam a The Wolf Among Us folytatását. Főleg úgy, hogy nem is olyan régen jelentették be, hogy készül. Remélem azért valahogy megoldják, hogy lezárják a játékaik történetét valamilyen módon.
0
0
0
0
Wihay avatar
Hiányozni fognak persze, főleg a TWD miatt is.. Azt senki nem mondta hogy nem áll érdekükben alá írni egy nagyobb céghez lásd: EA,Ubisoft (vagy csak én gondolom így?)
0
0
0
0
💬 3
IdkBroo avatar
@Wihay: A projekteket át tudják adni más cégeknek , nem ? Biztos lenne olyan cég, aki szívesen átvenné a játékok folytatását, mert tudják mekkora favoritok készülnek itt....(Sajnálom ha hülyeséget írtam)
0
0
0
0
Wihay avatar
@IdkBroo: Ez nem az egyáltalán.. Ilyen volt a Remedy által készített Max Payne is, Rockstar fel vásárolta és 2012-ben jött a folytatás avagy a Max Payne 3..
0
0
0
0
TerrorDom avatar
@Wihay: Az a baj, hogy a játékaik nem hoznak elég bevételt. Így hiába fordulnának nagyobb cégekhez, azoknak nem állna érdekükben olyannal foglalkozni ami már nem megy egy ideje és csak deficithez vezetne.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció