Az Assassin's Creed Valhalla új frissítésével 3 skill és rengeteg javítás érkezik

Szerző: Pafry | 2021. April 27. | hír | 16 hozzászólás

A Valhalla optimalizáltsága a Ubisoft saját bevallása szerint sem sikerült a legfényesebben, de a kiadó mindent megtesz annak érdekében, hogy kijavítsa a temérdek bugot. A legutóbbi frissítéssel már rengeteg nagyobb hiba kikerült a játékból, most pedig egy újabb masszív javítócsomag érkezett, az 1.2.1 képében.

Javították többek között a nagyjából egy hónapja jelen lévő hibás lóhangokat, valamint visszakerültek a korábban kivett halfajok, a halakkal kapcsolatosan egyébként több bugfixet is csináltak. A javítások mellett a leghangsúlyosabb változás a három új skill bekerülése, ezek a Cold Rage, az Eye of the North, valamint az Intense Rage. Ezek leírását, és minden további változást megtekinthettek a hivatalos patch note oldalán.

A patch egyébként PC-n nagyjából 14 GB-ot foglal majd el, ami egy picivel kevesebb csak, mint az előző havi, csaknem 16 GB-os frissítés.

Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Megjelenés: 2020. November 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
odinx avatar
Én inkább megvárom míg mindent javítanak, talán nyárig sikerül. Amúgy jó kis játék.😃
0
0
0
0
💬 4
botmunpls avatar
@odinx: Mivel full amd-s a géped, így nem hiszem hogy emiatt szükséges lenne várnod.
0
0
0
0
odinx avatar
@botmunpls: Hát mediumon csak futni fog, úgy vittem végig az Odyssey-t is. Majd leveszek pár dolgot beállításoknál és jó lesz. Szerintem olyan nyár környékén, ha jó áron lesz.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@odinx: Sokkal jobban van optimalizálva mint az Odyssey.
0
0
0
0
odinx avatar
@AMDMonsteR: Akkor jó, már csak normális árazás kell neki és tuti vétel lesz. Azt olvastam, hogy Epic-re jön csak. Steam-re nem.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Esik az eső pár épületen belül.

Amúgy adom
0
0
0
0
💬 10
enslaved avatar
@AMDMonsteR: Beszéltük már azt, hogy állandóan droppolt a játék az előző frissítés óta. Érdekes, hogy amióta kíváncsiságból kipróbáltam az Iobit Game Boostert, ez a probléma mondhatni a múlté lett. Most jön le a frissítés, kíváncsi vagyok mit hoz. A Game Booster egészen biztosan hatékony, ugyanis direkt kikapcsoltam-bekapcsoltam, és nélküle mentek a droppok.
0
0
0
0
Jammokus avatar
@enslaved: Iobit game booster? Rémálmaim lesznek attól a cégtől 😕
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Jammokus: 2 programjukat leszámítva nincs velük gond!
0
0
0
0
enslaved avatar
@Jammokus: Pedig a Driver Booster (abban benne van a game booster is) meg a Software Updater teljesen oké.
0
0
0
0
Jammokus avatar
@enslaved: Pont a driver boosterjük ami egy vírusos hulladék, mindig a gyártó oldaláról kell leszedni drivert legyen az intel vagy amd vagy nvidia az a legtisztább és legmegbízhatóbb módszer ott fixen nem kapsz be vírust és nem tesz kárt a gépedbe.
0
0
0
0
Jammokus avatar
@enslaved: Plusz volt hogy ez a "driver booster" az ismerősömnek újabb verziójú drivert szedett le mint ami kint volt a gyártó oldalán szóval ha ez nem gyanús akkor semmi sem az. 😂
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@enslaved: Nálam nincsenek drop-ok, sőt, nagyon AMD konfigokon nem látom, hogy lennének a játék orientáltsága miatt. Egyébként az Adaptive-sync sokat dob minden platformon a teljesítményen.

Gamebooster-t meg még sosem használtam, és nem is nagyon tervezem. Pár játék úgy érzékeli mint a virtuális környezetet, és például Battle-Eye és Easy Anti-Cheat ugrik is rájuk, legalábbis régebben mondták páran, bár személyes tapasztalatom nincs, úgyhogy ebbe nem mennék bele.

Egyéb iránt jelen AMD driver mellett, ezzel a frissítéssel, 1440p + 1.5 resolution scale mellett egy 5700XT is tartja benne a 60FPS-t, szép folyékony játékmenettel.

Nvidia háza táján a driverek amúgy is lassítják általában előző genes kártyákat, valószínüleg ez is közrejátszik 20-as és 10-es vagy 16-os szériájú NV kártyák esetében a teljesítmény ingadozásban.
0
0
0
0
enslaved avatar
@AMDMonsteR: AMD játék, nyilván szereti ha a proci meg a kártya is az. Ezzel a lassító driver dologgal meg nem teljesen értek egyet, én inkább azt mondanám, az előző szériákon már nem igazán van hatásuk, az új viszont gyorsul tőlük. Egy cimborám ma írt rám, hogy a jövő héten egy haverja rengeteg féle kártyát fog tudni hozni kintről, állítólag folyamatosan, igaz 1 év garival, de kit érdekel, ha igazak lesznek az árak amiket mondott: 3090 450 ezer, 3080 400 ezer, 3070 350 ezer. Mondjuk hiszem ha látom, de a remény hal meg utoljára😀
0
0
0
0
Apor avatar
@enslaved: Ne bomolj már 😃
Tudom hogy amd-preferált cím, de annyira csak nem kaphattál akkora droppokat. A gépeden 4K-ban csutkára tolva mindent bírnia kéne átlag 50fps-el, ha kicsit lentebb veszed very high-high közé (árnyékok sima high) és lekapcsolod az alulfeszelést a procidon (korábban írtad hogy nem teljes kakaóval járatod) rendesen kéne vinnie bármilyen mikrolag nélkül.
Nem próbáltad eddig?
Illetve a gforce experience-en belül is tudsz varázsolgatni, hogy menjen röccenés nélkül.
Esetleg tudnál mutatni egy benchmarkot hogyan fut booster nélkül és boosterrel? Kíváncsi lettem.
😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció