Újabb tartalmas frissítés érkezett az Assassin's Creed Valhallához

Szerző: Pafry | 2021. March 17. | hír | 16 hozzászólás

A Ubisoft újabb, nagyobb frissítést adott ki a jelenleg talán legnépszerűbb játékához, az Assassin's Creed Valhallához, ezzel a viking kaland tovább bővült bizonyos funkciókkal. A patch már a mai naptól kezdve letölthető.

A frissítés helyigénye figyelemre méltó, PC-n nem kevesebb mint 15,85 GB-ot foglal el a tárhelyünkből. A legszembetűnőbb újítás, hogy bekerült néhány új skill a játékba, ilyen például a Raven's Loot, amelyet aktiválva hollónk zsákmányt szerez azoktól az ellenfelektől, akiket távolról öltünk meg, valamint a Loot Food, melynek segítségével Eivor nagyobb eséllyel zsákmányol élelmet a halott ellenfelek fosztogatása közben.

Bekerült továbbá egy sokak által hiányolt feature, a transmog rendszer is, melynek segítségével szabadon változtathatjuk felszerelésünk kinézetét anélkül, hogy annak tulajdonságai megváltoznának. Ugyan nem olyan lényeges, de ezentúl Anglia-szerte számottevően több macskával találkozhatunk, mivel az ő számukat is megnövelték. Rengeteg bug is kikerült a játékból, melyek bár nem voltak játékmenet romboló nagyságúak, hosszabb távon igencsak zavaróak tudtak lenni.

A változtatások teljes listáját itt tudjátok megtekinteni.

Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Megjelenés: 2020. November 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
botmunpls avatar
Hmm, vajon most mennyivel többet fog fagyni meg system crashelni az előzőekhez képest?
0
0
0
0
odinx avatar
Mire lemegy az ára, addigra talán az összes hiba ki lesz javítva, nem gond én tudok várni.😃
0
0
0
0
no avatar
Akkor Fenrir a 2. fightban már nem marad a föld alatt? Végre tovább tudnék haladni talán? Csak mert amikor kijött a játék kb 30x álltam neki a harcnak és MINDIG lent maradt a föld alatt az a f*s..... vagy ezt nem tudták még javítani?
0
0
0
0
💬 6
Ayistion avatar
@smilod0n: Én nem rég öltem meg, de nekem nem maradt ott elsőre sem.(Xbox)
0
0
0
0
no avatar
@Ayistion: Én pc-n toltam amikor kijött. Úgy gondoltam egy hónap uplay+ előfizuval jobban járok mint a megvétellel mivel ezeket úgyis csak egyszer tolja végig az ember mert utána már brutál unalmas amúgy is. Sajnos az említett bug miatt nem sikerült végig tolni.. de akkor körbenéztem redditen meg youtubeon is, sok embernél volt ilyen és csak annyit tudtak írni, hogy próbálkozzak tovább...
Esetleg meg tudnád mondani (spoiler nélkül), hogy onnantól kb még mennyi van vissza a storyból?
0
0
0
0
Ayistion avatar
@smilod0n: Hát igazából az Asgard story kb ott ér véget. Rakok spilert hogy mások ne lássák akik nem tartanak ott, de te ezt elolvashatod.
Spoiler!
Ugye mikor rárakja Fenrirre a láncot Eivor, ki itt az álomban ugye Havi(Odin), Tyr berakja a kezét a szájába majd azt le is harapja, így lesz teljes Valka első látomása mikor Eivorral mész Siguard után oda a havas sziklára és hiányzik egy keze. Nem tudom hogy Anglia hogy állt neked, ehhez kéne azt is tudni hogy meg lehessen mondani azt hogy mennyi van vissza a storyból.
0
0
0
0
no avatar
@Ayistion: Áááhá... Igazából Angliával majdnem végeztem, azt hiszem már csak egy terület volt vissza ahova ilyen 340 v 350 lvlt ajánlott a játék.
Majd ha kijön a "The Siege of Paris" dlc fizetek még egy hónapot, hátha végig tudom darálni még azt is 😃

Amúgy köszi a választ 😀 Gondolom akkor nem sok lehetett már vissza játékból. Kár hogy ez a fránya bug megakasztott.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@smilod0n: Hát ha csak az a terület volt vissza, akkor már azért majdnem végeztél a játékkal. Nekem a vége nem lett igazából meglepetés mert annyira tudtam hogy mi fog történni meg hogy kivel, bár a valhallában járós rész az meglepett, arra nem voltam felkészülve. 😃
0
0
0
0
no avatar
@Ayistion: Hm, jólvan. Így legalább tudom, hogy a Siege of Paris dlcnél bőven bele fogok férni az egy hónap előfizuba 😃 És még a dlct is ki tudom élvezni legalább.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Akkor most lesz a kalózoknak értelme dolgozni ezen 😊
0
0
0
0
💬 6
Mizushio avatar
@MaximumGame: Már EMPRESS-nek van beta crackje. Épp ma indult a tesztelése. 😜
0
0
0
0
enslaved avatar
@Mizushio: Már régen végig játszottam, aki igazi AC hívő az előrendelte még megjelenése előtt. A DLC - ket várom már nagyon, ahogy a szintén Ubis Fenyx Rising esetében is a másodikat. Lesz itt még Far Cry 6 - is, a Ubi kitesz most magáért.
0
0
0
0
Mizushio avatar
@enslaved: Engem sosem érdekelt a valhalla. Mivel vikingekről szól. Én meg utálom a viking témájú dolgokat. Volt lehetőségem kipróbálni, mert volt uplay+om, de nem érdekelt egyáltalán. Az egyetlen játék ami érdekel ebben az évben az a Dying Light 2. Meg a DOOM part 2 dlc-je. Jah meg 99%-ban MMORPG-vel játszom ami a black desert online (BDO) vagy pedig Destiny 2 és Division 2 grindfest.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Mizushio: Akkor más a stílusunk. Ezekből én csak a Division 2- őt játszottam már rogyásig, de ott is csak a story módot. Valahogy nagyon tetszenek az ilyen fedezékes lövöldözős játékok, de multiban soha.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@Mizushio: Jah csak fizetős : LOL 😃 😂 ez a jövő mi ? 😃
0
0
0
0
Mizushio avatar
@MaximumGame: Tudsz donatelni neki. De ha megjelenik az ingyenes szóval nope.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció