AC Valhalla: a Ubisoft szerint is jogosak a gameplay trailert ért kritikák

Szerző: xoki | 2020. May 09. | hír | 28 hozzászólás

A Microsoft Inside Xbox livestreamje alatt az Assassin's Creed Valhalla is látható volt, ellenben a sokak által várt játékmenet bemutatóra nem került sor, hanem egy újabb rövid kis trailert mutattak, amelyben alig néhány másodpercnyi valódi játékmenet volt látható.

Az új trailert az Xbox és a Ubisoft YouTube csatornájára is feltöltötték, ahol a like/dislike arányán jól látszik, hogy a rajongók nem azt kapták, amire számítottak. A játék kreatív igazgatója, Ashraf Ismail elismerte, hogy a rajongók jogosan számítottak többre, és megígérte, hogy az elkövetkező hónapok során alapos betekintést kapunk majd a játékmenetbe is.

Ezt követően az Xbox marketing menedzsere, Aaron Greenberg is tweetelt ezzel kapcsolatban, aki szintén elfogadta az őket ért kritikákat, hiszen állítása szerint valótlan elvárásokat alakítottak ki a rajongókban.

Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Megjelenés: 2020. November 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 26
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tamas98765 avatar
AZt megsúgom nektek hogy direkt csinálták igy mivel a negativ reklám is reklám 😉
0
0
0
0
mortou4 avatar
Ne aggódjatok, lesz még annyi videó meg hír, hogy a fülünkön fog kifolyni.
0
0
0
0
no avatar
Egyébként Ashraf egy nappal a "gameplay" trailer előtt tweetelte hogy csak egy rövid gameplay teaser lesz. Erre a Ubisoft meg gameplay trailer címen adta ki a videót...
0
0
0
0
tivike avatar
Azért remélem ebben lesz pajzs. Nem úgy mint a görög részben.
0
0
0
0
💬 4
odinx avatar
@tivike: Szerintem nincs rá sok esély, valószínű megint olyan harcrendszer lesz kb. mint az Odyssey volt.
0
0
0
0
no avatar
@odinx: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
odinx avatar
Hm, oké, akkor nem figyeltem. Köszi.
0
0
0
0
no avatar
@tivike: Akár mindkét kezén is lehet a karakterünknek pajzs, a készítők szerint erre is lesz lehetőség.
0
0
0
0
no avatar
@Zsolt17: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Azt mondták, hogy ezt is meg lehet csinálni. Nyilván sok értelme nem nagyon lenne, de meg lehet csinálni.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Nem mindegy hogy miből lesz rommá downgradelve a végleges verzió? A megjelenésre a tájelemek fele eltűnik, és a fények se lesznek még csak köszönőben sem.
Egyébként egy viking lesz benne hátulról, aki jól mászik, és a bal egérgombbal ellenfelekre támadhatunk.
0
0
0
0
💬 12
botmunpls avatar
@kolbaszkarika: A gépigényéről meg ne is beszéljünk milyen lehet majd...
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@botmunpls: Eeegen, először benne volt a hsz.-emben hogy "és még úgy is optimalizálatlan lesz", de inkább töröltem, mert nem akartam kelteni a hangulatot.
Engem egyébként tökre érdekelne a sorozat, és hajlandó lennék lowon is játszani, de még úgy sem tartja az utolsó rész a 60fps-t. Tudom hogy nem egy erőgépem van, de hogy kompromisszumokkal sem fut rendesen 1080p-ben, az elég gagyi.
0
0
0
0
enslaved avatar
@kolbaszkarika: Nagyon leadtad, mi történt? Csak azt ne mond, hogy alig van időd játszani, ezért váltottál vissza ennyire. Az én felfogásom minden esetben az, hogy amire kevés az idő, az is legyen minőségi, és itt nem csak játékról lehet szó😆 Hiába csak napi 1-2 óra, akkor sem mindegy, hogy az jó szórakozás, vagy éppen idegesítő. Persze a te dolgod, ez csak egy meglátás.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@enslaved: De, eredetileg azért adtam le mert alig volt időm játszani, most meg hogy hazaköltöztem decemberben Magyarországra, már pénzem se lenne jobbra. Igazából minőségi szórakozást ezzel a konfiggal is bőségesen kapok, már átszokott erre a szemem, és semmivel nem nyújt kevesebbet az 1080p high, mint az 1440p ultra anno. (Tudom hogy alavetően kevesebbet nyújt, de remélem érthető hogy hogyan értem.)
De egyetértek veled. Nem fillérbaszásról vagy igénytelenségről van szó esetemben, hanem erre futja most. Persze már ezerszer megbántam hogy gyengébbre váltottam, csak akkor még bármikor megtehettem volna hogy összerakjak egy durva konfigot, aztán nem számoltam vele hogy ez nem lesz mindig így.
0
0
0
0
enslaved avatar
@kolbaszkarika: Értem, és sajnálom, bízom benne, hogy rövidesen újra egy durva konfig adatait olvashatom az eszközök menüpontod alatt😂
Egyébként teljesen igazad van, a 60 fps a lélektani határ, a 30 - at nagyon sokan nem bírjuk.
0
0
0
0
Edven avatar
@kolbaszkarika: Miért nem próbálod ki 30fps-sel? Mármint ugorjuk át a "fúj 30fps-sel még a síromból sem játszanék" részt, én egy hosszabb session alatt hozzászoktam a 30fps-hez újabb singleplayer játékoknál. Így az Odyssey 1080p30, low-medium beállításokon szépen fut sima 1050-nel. Főleg hogy ez egy TPS játék, aminél könyebb megszokni a kevesebb fps-t mint egy FPS játéknál.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@Edven: Pedig sajnos tényleg nem bírja a szemem. 10 perc után könnyezek.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Edven: FPS kiirása nélkül is megmondom ha 30 fps-ben fut egy játék. A szemem kifolyik annyira zavar és nem tudom megszokni.
0
0
0
0
botmunpls avatar
@kolbaszkarika: Hát igen, nekem a 2 éves 1070ti alig hozza (igaz ultra környéki beállításon)...pedig nem egy olcsó kártya volt, reméltem elég lesz pár évig erre a szintre. A procim meg limites is alatta.
De! mikor a tört verziót próbáltam, ott limit se volt és az fps nem ment 60 alá...😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@botmunpls: Ennek nagyon egyszerű oka van, ugyanis az eredeti verzión egy olyan plusz védelem volt, ami még legalább 30% - os terhet rótt a procikra, ami a tört verzión már nem volt rajta. A Ubisoft így azokkal cseszett ki, akik tisztességgel megvették az Origins és az Odysseyt is. Nálam igazából mindkettő jól futott, anno a 9900k, majd a 9700k sem rogyott meg a védelem miatt, de lehetett volna bennük annyi, hogy a feltörést követően leszedik legalább a plusz (vagy a teljes) védelmet, mert onnantól már minek legyen rajta. Natív 4 maggal hozzáfogni sincs értelme a mai napig, és jó, ha van hozzá legalább egy 2060 - as kártya FHD - ig, vagy erősebb, főleg ha nagyobb a felbontás.
0
0
0
0
botmunpls avatar
@enslaved: Igen, tudok a denuvoról, csak nem hittem el, így az origins-t törten toltam ki, mikor le volt árazva pedig megvettem, majd 4 év múlva pedig talán kitolom újra 😃
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Fogalmakkal nincsenek tisztában 😆
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@TRACERHD: Legalább leesett nekik, hogy valami nem kóser 😜
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@LordSzalko: Dehogy esett le nekik, csak reagálni kellett valahogy a JOGOS felháborodásokra 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció