A problémák ellenére is remekül fogy a Cyberpunk 2077

Szerző: xoki | 2020. December 27. | hír | 81 hozzászólás

A Cyberpunk 2077 egy nagyon nehéz rajton van túl, hiszen a CD Projekt Red legújabb játékát rengeteg bug és teljesítménybeli problémák jellemzik. Ez különösen igaz az előző generációs konzolokra kiadott verziókra, amelyeknél annyira rossz a helyzet, hogy a Sony eltávolította az áruházából, és elkezdte visszatéríteni a pénzt a csalódott játékosoknak, ahogy a Microsoft is.

Úgy tűnik, ez a döcögős rajt nem igazán volt hatással az eladásokra. Kiderült, hogy december 20-ával bezárólag több mint 13 millió példány talált gazdára a játékból, amelybe a dobozos és digitális példányok is beletartoznak, ráadásul figyelembe vették azokat is, akik visszakérték a pénzüket.

Jelenleg még sok munka vár a fejlesztőcsapatra, szóval egy kicsit furcsa ilyen korán az eladási adatokkal dicsekedni. Az információ a CD Projekt S.A. által, a befektetőknek közzétett közleményéből származik, tehát nem a gamereket célozták meg a hírrel. Emiatt igazából érthető, hogy próbálnak egy kicsit jobb fényben feltűnni, hiszen a nehézkes rajt miatt elég nagyot estek a részvényeik.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 80
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
AMDMonsteR avatar
@LordSzalko: Loál...
FfF
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@AMDMonsteR: biztos megértemelte.
0
0
0
0
Techthomas avatar
@LordSzalko: Na én meg le maradtam a mókáról.. 😢
0
0
0
0
no avatar
@Techthomas: Következőbe benne leszel, ne aggódj 😢
0
0
0
0
Techthomas avatar
@LordSzalko: Lesz még biztos itt olyan aki '' természetes'' halálba huny el. 😂
Majd legközelebb hátha el csípem 😶
0
0
0
0
no avatar
@Techthomas: Háát, van itt pár olyan profil 😊
0
0
0
0
no avatar
Nem értem a sok "a GTA ezerszer jobb" és "a Witcher is szar volt" és "Az RDR2-ről ne is beszéljünk" hozzászólást...

Ez a játék egyik sem akart lenni, a GTA-róé kifejezetten kijelentették, hogy ne számítson senki olyan játékra, és mindenki csak szőrszálhasogató dolgokat emel ki...
Megérkeztek a játékvilág KAREN-jei
0
0
0
0
💬 8
Legendrush27 avatar
@szlavhalla: Már ott bukik az összes ilyen összehasonlítás, hogy ez egy FPS míg a GTA,Witcher,WD mind TPS játékok .

Amíg a GTA5-ben az FPS csak egy választható plusz mód addig a CP77-ben is a külső nézet a vezetésénél egy plusz választható mód ,de 95%-ban TPS .

Ne is beszéljünk arról, hogy a GTA 5 milyen állapotban volt pl x360on volt szerencsém kipróbálni . Most meg meg vagyunk lepődve, hogy a Cp77 nem megy egy 8 éves !! (X One) konzolon rendesen ?
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Legendrush27: Mind igaz, de valakinek nagyon nem tetszett az írás mert kirakták a szlávot 😆
De vajon miért?
0
0
0
0
mamahotel36 avatar
@AMDMonsteR: Ott, ahol nincs logikus magyarázat, nem érdemes elvárni.
De az is lehet hogy nem szidta eleget a Cyberpunk 2077et.
Vagy nem dicsérte meg "valaki" gépét...
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@mamahotel36: Lol...
Truth been told.
0
0
0
0
FoLey avatar
@szlavhalla: Kajak ki lett tiltva? Indok nincs is? Ez nem is volt semmi szabálysértés.
Bezzeg az ilyen kamu genszteres pár éves tagok sírva nyomják a jelentés gombot.
Olyan tag is lett kihajítva aki szintén sem sértett szabályzatot.
Itt nagyon popsinyalás van a háttérben. 😊
0
0
0
0
MentaStrike avatar
@szlavhalla: https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a1KD0A6_460s.jpg

Szabad tudni, hogy miért lett Szlavhalla kidobva innen @MoonW? Vagy esetleg, mivel megmertem kérdezni, engem is kivágsz, vagy valamelyik moderátor/adminod fog inkább?

Leírta az igazat: CP2077 nem akart az új GTA lenni, sem RDR2. Witcher is teljesen más hangulatú, mint a CP2077, de ahogy elnézem, itt az a menő ezen az oldalon, ha csak az ócsárolás megy. Eskü dedókorszak hangulat. Nőjünk már fel és növesszünk agyat emberek, mert ez már itt nagyon gáz lenni, ami itt megy. Aláírom: Bugos, Glitches, mégis játsszák, miért? Mert van egy adott hangulata és sztorija. És jönnek hozzá a javítások folyamatosan. Last-Gen (Xone és PS4) konzolon meg nem megy jól, de hány éves hardverről van szó, ugye? Tényleg olyan nehéz, hogy ne hasonlítgassuk más játékhoz? Tényleg? Látom igen.

Ha ez nem tetszik, úgyis kidobtok, de az, hogy az ovis szintű hozzászólásokat és a fals információk terjesztői meg maradhatnak? Megfordult a világ, vagy a szabályzat már tényleg nem ér semmit? Ja és ha valakit számonkérnek a tagok többszöri hülyeség leírása után, akkor az meg védekezésképp nyomogatja vadul a "Bejelentés" gombot és a számonkérő repül, jobb esetben kapja a figyelmeztetést? Senki nem szent, de az, hogy az, aki tényleg megérdemelné, hogy kivágják az oldalról, kitudja hanyadik figyelmeztetését kapja, aki meg leírja az igazat, esetleg bemutatja az adott tag hülyeségeit, és leírja hogy miért nem igazak, akkor meg az kapja a banhammert? Szép világ mondhatom. Vagy adott esetben nagyon megy a nyalás alulról, vagy túl jóban van az adott illető egy moderátor/Adminnal. Nem tetszik? Pedig úgy látom ez megy nagyon is.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@MentaStrike: Sok embert veszít ez miatt az oldal. És teljesen jogos...

Kicsit ki van fordulva ez így mindenből...
0
0
0
0
FoLey avatar
@MentaStrike: Ez mindent megmagyaráz. Lehet puffogni,de ez így szokott lenni,de a friss tagok nem védhetik meg magukat téma eszmecserében?
Meg olyanokat írnak,hogy nem is fedi a valóságot. Ennyire nehéz némelynek bizonyítani? Itt nincs se orvosi tapasztalat,se önhibája beismertsége,se tisztesség. Csak itt ahogy megy saskabaré. Jó én is olyan vagyok hogy megmondom magamét,de azért nem tartozok oda ahol az említeteteket felsoroltam. Meg ha mondom akkor igazam is van. Adhat warnt letojom,de én most kiállok értük.
https://kepkuldes.com/images/1ee19f7f37ad6ca70dd9dc9adc489843.jpg
0
0
0
0
ben_aloha avatar
"Egymillió légy nem tévedhet..." 😃
0
0
0
0
benzsaaa avatar
En nem a hibak miatt aggodom, azokat biztos kijavitjak, de a fizikat hogy? kap majd ra uj engine-t? borzaszto, igazabol barmely gta nak jobb a fizikaja..

0
0
0
0
💬 1
Legendrush27 avatar
@benzsaaa: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@Legendrush27: És? mit érsz el vele te.. 😆
0
0
0
0
bigfooot avatar
Nah végre sikerült több órát is nyomni a játékkal :ez a játék valami rohadt jó lett 😀!.
Gta hoz képest valóban másabb a város és az npc-k, de a küldetések és a story sokkal jobban kidolgozott. Pár vicces buggal találkoztam csak, de nem volt zavaró , a grafika ultran és hasít ezerrel. Nekem nagyon tetszik, úgyhogy örülök hogy megvettem
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
csuz-li avatar
A kérdésedre a válasz: Azért, mert a világ pénzét elköltötték marketingre.
Azt meg, hogy egy optimalizálatlan bughalmaz, mindenki megírta, nem csak a Verge. Illetve mindenki látja, aki játszik vele. Nekem is van bent már 125 órám és még a hibajavítások után is az évtized legbugosabb, legrosszabbul optimalizált játéka.
0
0
0
0
Tundi86 avatar
teljesítmény probléma hol ? a division 2 nem tudok meg fordulni sem futni a játékban , a cyberounkban semmi hasonló nincs még akkor sem a fut a googlecrome** a háttérben (nvidia 1050ti , i5 12 gb ram)
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Persze hogy jól fogy, mert egy fantasztikus játék. Nekem megérte előrendelni, egyszeűen zseniális, és úgy beszippamt hogy csak na.
0
0
0
0
💬 1
xHortY avatar
@Warlordcommander: Hibái ellenére is számból vetted ki a szót. 😃
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Remek, akkor bátran lehet félkész játékokat kiadni. 😀 Vegyétek vigyétek, húzzuk le az egyébként is béka segge alatt álló színvonalat 😎
0
0
0
0
💬 23
no avatar
@kolbaszkarika: Igen persze, had döntse már el mindenki mit vesz meg...ott a refund! Vagy majd ti megmondjátok mindenkinek hogy ne játszatok a Cp-vel mert rossz? Imádom komolyan, szar startot vettek és a konzolos verziót ki se kellett volna adni...de azért majd mindenki eldönti mit vesz meg és mit nem!
0
0
0
0
csuz-li avatar
@ahaaa: Az Andromeda ennél jobb állapotban jelent meg és kirúgták a fejlesztőket. ma már ennek nincs következménye. Szerintem erre gondolt és ezzel én is egyet értek.
0
0
0
0
PotykaPal avatar
@csuz-li: Az Andromédánál kirúgták a fejlesztőket, mert elbaltázták a "fejlesztést". A Cyberpunk-nál a fejlesztőket kényszerítette a menedzsment korai kiadásra, tehát maradnak a fejlesztők, ha csak maguktól el nem mennek. CDPR-ékhez egy jobb menedzsment kéne, a fejlesztők jók és már bizonyítottak (bár már sok így is otthagyta magától a céget).
0
0
0
0
csuz-li avatar
@PotykaPal: Mi ez a kettős mérce?
7-8 év után nem beszélhetünk korai kiadásról. És ennyi erővel azt is mondhatjuk, hogy az Andromedánál is "kényszerítették a fejlesztőket a korai kiadásra"
Az alapítók csináltak egy fejlesztő és egy kiadócéget, a szokásos "költségoptimalizálás" miatt. De attól még nem lettek tudathasadásosak. Az Andromedánál tényleg mondhatjuk, hogy két teljesen külön cégről van szó, itt nem, legfeljebb jogilag, avagy könyvelési szempontból.
0
0
0
0
Takashi avatar
@csuz-li: Ezek szerint még sose dolgoztál multi cégnél, sajnos az, ha házon belül van a kiadás az még talán rosszabb helyzetet is generál, mintha egy külsős cég oldaná ezt meg. Mindenképp a menedzsment fogja ezt befolyásolni és a fejlesztők bármilyen felvetése a semmibe van nézve. Rendszeresen tapasztalom, hiába ígérnek fűt-fát felülről, ha nem tudod véghez vinni, de ezt már leszarja mindenki. 😃
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Takashi: Dolgoztam multinál, most meg nem és ennek oka van. 😀 Nagyjából az, amit leírtál, bár én a menedzsmentben voltam.
Mindenesetre a többi kiadó is így működik, de azért ilyenbe nem szoktak belefutni.
Én azért "látom" magam előtt, hogy a fejlesztők találták ki, hogy mekkora fába vágják a fejszét, csak később esett le nekik, hogy nagy a fa és kicsi a fejsze és megindult a sunnyogás. A játékon látszik, hogy a korai szakaszban más volt az irány meg a funkciólista, mint ami megvalósult.
0
0
0
0
PotykaPal avatar
@csuz-li: 3,5 év fejlesztés volt, azt a 7-8 évet el kéne már felejteni, sok helyen olvasom és nagyon félrevezető. 8 éve bejelentették a játékot, de a Witcher 3-on dolgoztak a fejlesztők, egészen 2016. májusáig amikor kiadták az utolsó kiegészítőt a Blood and Wine-t. Szóval 2016. májusától teljes gőzzel rá tudtak állni a Cyberpunk 2077 fejlesztésére, 3,5 év nem kis idő lehetett volna jó játékot kihozni, de még mindig nem akkora, és tapasztalt cégről van szó, mint mondjuk a Rockstar Games és mivel a menedzsment mindenáron a karácsonyi lázat meg akarta lovagolni, befejezésre kényszerítette a fejelsztőket, emiatt lett bugos és "félkész" a játék. Ezenkívül nagy hype övezte a játékot, szerintem korai volt bejelenteni évekkel a fejlesztés előtt, mert már akkor megindult a hype. Rossz marketing és hibás (hazug) információk közlésén csúszott el ez a kiadás, bár nem lett olyan téren katasztrófa, hogy 13 millió példányt eladtak, úgy, hogy ebben benne vannak a refundolt játékok is és ez csak December 10-től 20-ig. Még mindig a Cyberpunk vezeti az eladási listát a Steamen és 200-300 ezren játszák még mindig a játékot (csak ezen a platformon).
0
0
0
0
csuz-li avatar
@PotykaPal: Majd egyszer megsajnálom őket. Másoknak elég a 3 év is. Ők meg azt hazudták, hogy több idejük volt. Dolgoztak azok több évet is, csak nem ekkora létszámmal. Az írók és dizájnerek biztos, hogy nem három éve vannak a projekten, ez látszik a játékon. A létszámot később bővítettek, ahogy minden más fejlesztésnél is van. A "kényszerítésről" annyit, hogy állítólag a fejlesztőket is meglepte a halasztás, a saját nyilatkozatuk szerint, szóval ők is befejezésre készültek, csak gondolom nem tudták, hogy maga a projekt hogy áll, csak azzal voltak tisztában, ami az ő részük volt belőle.
Szidhatjuk a marketinget, én szoktam is, sőt már a megjelenés előtt folyamatosan kritizáltam, de a 13 millió is nekik köszönhető. Már akkor is az eladási listák élbolyában voltak, amikor még meg sem jelent a játék, ami szintén a marketingeseknek köszönhető.
Én is benne vagyok a steam 2-300 ezrében. 😀
Szerintem a legnagyobb hibát azzal követték el, hogy folyamatosan az Xbox One és PS4-es konzolokról beszéltek (hatalmas piac), hogy arra fejlesztenek, és arra fog megjelenni a játék, miközben pont arra nem sikerült megjelentetni. Az újakon is csak a visszafelé kompatibilitás és az erősebb hardver miatt megy rendesebben a játék, ami a teljesítményt illeti, de a bugok, azok ettől függetlenek. A másik nagy hiba, hogy a halasztásokat pont azzal indokolták, hogy nem akarnak félkész cuccot kiadni, ehhez képest kiadtak egy félkész cuccot, ami még ki is van herélve.
0
0
0
0
PotykaPal avatar
@csuz-li: Én is ott vagyok azért a Steam játékosok között. 😃 És igazad van, marketingesek jól végezték a dolgukat. Meg persze lehet én is naiv vagyok sok tekintetben. Summa Summarum: Kaptuk, amit kaptunk és majd a CDPR is kapja amit kapni fog (remélem azért nem perelik szanaszéjjel őket, mert jó játékokat csináltak eddig mindig).
0
0
0
0
csuz-li avatar
@PotykaPal: A befektetők már perelnek. Ők meg buktak vagy egy milliárdot. Szóval nagy a tanulópénz.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@ahaaa: Persze, mindenkinek a saját döntése, hogy mennyire hülye.
Majd ha norma lesz a frenetikus döntésetek miatt ilyen állapotban kiadni egy játékot, remélem nem leszel a sírók között. Sokáig azt hittem, hogy a fortnájtosok a gaming lépfenéi, de nem. A szektások azok.
Tegnap beléptem 2 percre, mert a refund még mindig nem jött meg. Gondoltam hátha jobb lett a patchek miatt, és visszamondom a refundot. A második percben történt, hogy a mellém spawnoló rendőrök elől szerettem volna autóval menekülni. De az autó amit vittem, harc közben félig az aszfaltba olvadt. Szánakozó röhögés közepette vertem az alt+f4re.
0
0
0
0
xCube avatar
@kolbaszkarika: A szektások? A megjelenésig szegről végről követtem a játékot és azután vettem meg, hogy megjelent. Minden hibája ellenére az egyik legjobb játék, amivel 2020 -ban játszottam. Ahhh. ja igen, ezzel váltam szektássá ugye? Szerintem pedig csak élvezek egy produktumot, miközben mások minden áron áskálódnak ellene.

Találkoztam bugokkal? Igen. Leszartam. Fagyott a játék néha? Igen, leszartam.

Adott a játék egy olyan történetet egy olyan háttérrel, amit még sosem láttam? Igen, beleélem magam.

Utáljátok az egészet, szidjátok a hibáiért, én a játékért játszom, nem a hibáiért.

Szerk.: kolbaszakrika Nekem is van egy rakás hibafotóm. Ha akarnám én is élhetném a játékban a bugprotester szerepét és kérhetném a visszatérítést.

De ehelyett egy nagypofájú corporate csaj vagyok, aki ebben a világban akar boldogulni, bugog ide vagy oda. Szerencsére nála az eredmény számít... .

Na ezzel megint a sorkatonák szintjére süllyesztettem magam, mondhatnád. Hát tedd ezt. Ha neked ez a jó és ez ad pozitív löketet, akkor hajrá. Én közben megélek egy szuper történetet nyávogás nélkül.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@xCube:

Találkoztam bugokkal? Igen. Leszartam. Fagyott a játék néha? Igen, leszartam.

Adott a játék egy olyan történetet egy olyan háttérrel, amit még sosem láttam? Igen, beleélem magam.

Utáljátok az egészet, szidjátok a hibáiért, én a játékért játszom, nem a hibáiért.


Teljesen igazad van.
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
@ahaaa: hát a konzolost csúsztatniuk kellett volna addig amíg tökéletesre csiszolgatják, senki sem lepődött volna meg rajta, vagy kiadták volna early access ként és mindjárt nem lenne ez a nagy felháborodás körülötte.
én majd csak akkor veszem meg ha lentebb megy az ára és normálisan optimalizált lesz.
most ahogy van még egy rtx titan-t és 3090 et is megizzaszt, pedig az már nagy szó.
addig is nézem hogy fejlődik a virágbolti gog os verzión.
0
0
0
0
no avatar
@kolbaszkarika: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
csuz-li avatar
nem vagy elfogult? Ez azért elég erős kifejezés... 😆
0
0
0
0
no avatar
@csuz-li: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Chill, itt mindenki szektásnak és elfogult baromnak számít aki élvezi a játékot és nem a hibáin lovagol 😆
0
0
0
0
csuz-li avatar
Én is játszom vele. 119 órám van benne jelenleg és nő. De ettől még egy bughalmaz. Az egyik teszteben valaki ezt úgy fogalmazta meg, hogy a "város hatalmas, és minden bugnak külön apartman jut, ha az nagycsaládos és összehúzzák magukat". Nem hiába perlik a befektetők és a szerződött partnerek a CDPR-t.
Ez se nem jó RPG, se nem jó FPS, se nem jó akciójáték. Két értéke van: a dizájn és a történet. Minden másban jó esetben másod osztályú. Kapásból tudok olyan 5-10-15 évvel ez előtti játékokat, amik jobbak ennél.
0
0
0
0
no avatar
@csuz-li: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
csuz-li avatar
Ugye én elég intenzíven játszom. Folyamatosak az olyan bugok, mint az autóm alá megjelenő másik autó, a levegőben maradt tárgyak, az el nem induló animációk és még sorolhatnám. Ezek engem sem zavarnak, hiszen a nagy kedvenceim a bethesda játékai, ott meg ezek elég alap dolgok. Az már zavar, ha a küldetés alatt átesik az ellenfél a textúrán, miközben ki kellene venni belőle egy kulcsot, vagy valamit és emiatt kezdhetem elölről a küldetést.
Ami viszont igazán zavar azok az elmaradt lehetőségek, amik a játékban láthatóan tervben voltak. Például az, hogy a pályaszerkesztők kidolgoztak egy olyan térképet, ami párját ritkítja, de végül nem lett feltöltve tartalommal, hiszen a küldetéseken kívül semmit nem tudsz csinálni a városban. Vagy épp az autók olyan szinten ki lettek dolgozva, hogy ha ráközelítesz, látod, minden gomb tényleg egyedi, ikonnal is rendelkezik, a panelen látszik, hogy a ventilátor ikon is forog, amiket tényleg senki nem fog nézni, de közben az autók nem tuningolhatók, nem lehet velük semmit kezdeni, a hangjuk meg felejtős. Ahogy kigyullad, az meg 10 éve is gáz lett volna. (itt jegyzem meg, hogy a vezetés nem szar, hanem minden autónak meg van a saját karaktere) Szóval szinte minden ziccer ki lett belőle purgálva menet közben, beleértve azokat is, amiket előre bejelentettek.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Még mindig azzal van a baj, hogy technikailag a Fallout 76 szintjén van a játék. Bethesda, Uborka és az EA meg van bélyegezve ennél kevesebbért is, viszont a CDPR még mindig a best of. Egy első genes i7-el próbáltam. Játszható volt, de én nem érzem benne azt a nagy világmegváltást, amiről mindenki beszél.
0
0
0
0
no avatar
@SuperPuma: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Őszintén én a Mafia III világát élőbbnek találtam. A történetet csinálni jó benne, de a céltalan lófrálás nem kötött le. Üresnek éreztem. Én inkább azt mondanám rá, hogy nincs kész.
Senki nem mondja azt, hogy baj, ha valaki ennek ellenére is kedveli a játékot. Inkább arról, hogy jelenleg a felháborodás jogos azok részéről, akik hangot adnak a nem tetszésüknek, mert nem ezt várták/ígérték.
0
0
0
0
xCube avatar
@kolbaszkarika: Itt húznék egy vonalat a játszhatatlan és a bugos játékok között. A Cyberpunk lehet bugos, de nem játszhatatlan. És amit ad, az nem egy szalon színvonal.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@kolbaszkarika: Nem értem mikor hülyültek meg az emberek ennyire.......én elhiszem hogy a tömeg már a sajátmaga által generált hype miatt kardoskodik....de gyerekek ez így tényleg nem ***a.....ne legyen rinya ha ezentúl egyre sűrűbben jönnek a "félkész" játékok. Igaza van karikának....nekem ezzel csak az a bajom hogy mások ostobasága miatt azok is meg fogják szívni akik kész játékot akarnak a pénzükért nem pedig season patches szarokat....(elhiszem hogy fényesebb a játék mint Salamon töke...de lássunk már túl azon amit elhitettek sokakkal) Ez nem követendő példa! Pedig pont ez lesz a visszajelzés. És most essetek nekem szidjátok anyámat meg átkozzatok ki mert azt értitek nagyon. (akinek nem inge....)
0
0
0
0
no avatar
@RaggaBone: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
A játék kárpótol mindenért. 1.6-os hotfix után teljesen jól játszható pc-n.
A konzolos verzió egyelőre rossz. A Ps4/Xbox One felett már eljárt az idő.
Az új generációs konzolokra meg nem írták még át.
Rosszkor adták ki...
0
0
0
0
zsivko avatar
És csak egy sima kiadás. De az a törődés ami a dobozba volt pont addig lekötött amíg lejött a játék. Amikor a játékba belekezdtem már volt alaptörténelmi tudásom arról, hogy mibe is kezdek bele.
https://kepkuldes.com/images/d10cc5662ee1df5cf3091e7a04ce91dc.jpghttps://kepkuldes.com/images/b32885cd4b2e28cafb2727b7b6a70df7.jpg
0
0
0
0
💬 5
NE0NFACE avatar
@zsivko: Jó kis cuccok!
A Youtubeon van előzmény video. Azon keresztül ismertem meg a játékot.
Mondjuk az epilógus is azt meséli el...
0
0
0
0
bigfooot avatar
@zsivko: Ez melyik kiadás?
0
0
0
0
zsivko avatar
@bigfooot: Sima kiadás
0
0
0
0
bigfooot avatar
@zsivko: A nyaklánc az nálam hiányzott, szintén sima kiadás
0
0
0
0
zsivko avatar
@bigfooot: Amikor előrendeltem, úgy volt feltüntetve a lánc, hogy plusz Cyberpunk 2077 ajándék.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Rugozzon aki akar a hibain, mintha mas jatek tokeletes lenne, plane a megjelenesekor, + plane 1 ilyen osszetettebb mufajban... Addig is mi toljuk paran ezerrel, ennyi. 😎
0
0
0
0
no avatar
Remek alkotás lett, érthetőek az eladási számok, az újrajátszhatósági faktor is hatalmas. Bugok tekintetében nem tapasztaltam komolyabbat mint hogy néha az autóm roncsként spawn-ol, vagy hogy néha has beszélnek a karakterek, bár az utóbbi inkább a mellék küldiknél volt észrevehető, meg egyéb kisebb vicces bugok, de őszintén akit érdekel a játék az lazán el tud menni ezek mellett. Összességében egy marha jó játékról van szó és hatalmas jövő vár rá. Ez tipikusan az játék amit tudni kell játszani, ha csak végigrohansz benne lövöldözve és teljes mértékben ignorálod az írásokat a játékban akkor nem fogod megérteni a mélységét.
0
0
0
0
💬 1
Apor avatar
@LordSzalko: +1

Sőt ! Tudni kell benne autót vezetni !
0
0
0
0
TheRiddlerr avatar
En is meg fogom venni one x-re, a bugok ellenere is. Majd kijavitjak 😀
0
0
0
0
xCube avatar
Nem lep meg a dolog, mivel a játék minden hibáját egybevéve is brutális. Ha át akarod élni az élményt, akkor el tudsz tekinteni a hibáktól, csak nevetsz rajtuk egyet és nem zökkentenek ki a Cyberpunk 2077 -es valóságából. A játékban annyira sok a tartalom és a lehetőség, hogy öröm nézni. Egy másik fórumon az egyik barátom a Fallout New Vegas -hoz hasonlította és csak egyetérteni tudok vele. Az a játék is egy bughalmazként jött ki, mostanra viszont egyike a legjobb Fallout élményeknek. Sokan nem igazán tudják a játékot a helyén kezelni, mert úgy gondolják, hogy ez is egy akcióra és filmes élményre kihegyezett "GTA", holott a játék egy teljes beleélést lehetővé tevő akció RPG / immersive sim, ahol a tetteidnek súlya van és ezek által befolyásolod a történet menetét. Még nem értem a végére, de már látom, ohgy nem csak a három különböző hátteret fogom végigjátszani, hanem más karaktertípusokkal ugyanazokat még egyszer. Most egy nagy pofájú corporate csajt alakítok, legközelebb egy visszahúzódó nomad lehetek, de akár újrajátszhatom corporal csajként is, aki megfontoltan tárgyal. Ehhez az is hozzá jön, hogy már a kezdésnél borzasztóan sokat számít az, hogy milyen irányba alakítottad a karakteredet, minden egyes küldetést többféleképpen lehet végrehajtani és minden egyes köztes lépés, döntés megváltoztatja az események kimenetelét. Mindehhez társul a játékvilág, ami olyan részletes, hogy néha már fáj. Engem sok szempontból emlékeztet az egész a Morrowind -re. Imádok elmélyülni az olvasható tartalomban, ami segít felfogni és megérteni a világot, imádom, hogy az interakciók egymásra épülő mivolta lehetőséget ad a saját utadat járni, imádom a reakciókat, amiket a fő NPC karakterektől kapok... . Meg tudom érteni azokat, akik mindezek mellett is parkolják a játékot, ők egy teljes épkézláb "hibamentes" élményre várnak (lásd The Witcher 3 és Fallout New Vegas), viszont a Vér Pistikéket, akik két óra "GTA flash elvárás" után kukázták a játékot, na azokat nem sajnálom.
0
0
0
0
no avatar
Szivszorito tortenete van, nem sok keszito tudja megcsinalni azt hogy a tortenet vege utan is a fejedbe jarjon a cselekmeny! Azt kaptam tole amit vartam, jo jatekmentet, es egy eszmeletlen tortenetet... remelem tovabb folytathatjuk V kalandjait! Spoiler!
“Viszlát V, és soha ne add fel a harcot!”
0
0
0
0
💬 2
xCube avatar
@ahaaa:
Szivszorito tortenete van, nem sok keszito tudja megcsinalni azt hogy a tortenet vege utan is a fejedbe jarjon a cselekmeny!


Spoiler!
Szerintem ebben az is szerepet játszik, hogy itt nem egy elmúlt kor meséjét, vagy egy fiktív világ eseményeit éled meg, hanem egy részben a mai világra is lefordítható elképzelhető jövőképet. Én imádok elgondolkodni azon, hogy mi visz rá valakit arra az útra, hogy a fél arcát átépíttesse érzékelőkké, egyeseknél beleértve a szájat is, ami magával vonja a mesterséges táplálást, ne adj Isten az egész testét kicseréli az igényeinek megfelelően. Mindezt úgy, hogy a mellékhatások (nekrózis, kilökődés, stb...) ellen folyamatosan szednie kell valamit, vagy nano "kúrákat" kell tartania. Szinte minden, amit a játékban láthatunk már ma is létezik a tesztlaborokban valamilyen szinten és a technológia fejlődése manapság nem kis léptékű... . Nem ezzel nem azt akarom mondani, hogy 30 év múlva kiborgokkal fogunk együtt élni, de a lehetőségek adottak az orvostudomány és a technológia által, hogy belépjünk egy új korba... .
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Spoiler!
Engem inkabb az sujtott le hogy egy olyan embernek mint V milyen nehez sorsa van, semmi mast nem akart csak jo eletet de ez helyett elvesziti az egyetlen igaz baratjat es egyedul marad egy olyan varosban ahol tenyleg senkiben nem bizhat igazan, plusz meg erre rajon az hogy lenyegeben halalos beteg! Aztan a fejeben levo “szellem” egy ido utan a baratja lesz akinek vagy atadja a testet vagy megoli a “baratjat”, amikor beszelhetsz Johny-val az utolso kuldetesek elott azt mondtam neki hogy kesz lennek oda adni neki V testet, de a vegen keptelen voltam azt valasztani hogy vegye at az iranyitast, es a szivem szakadt meg hogy csak a kisebbik rosszat valaszthattam! Es erre meg rajott Johny utolso mondata, hihetetlen hogy mit felepitettek ezzel a jatekkal... es erre nem kepes sok fejleszto, hihetetlen hogy szinte megkonnyezteti az embert a karakterek sorsa, ez a jatek ezert mestermu!
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Egy idő után tökéletes lesz. Na akkor fogok vele játszani 😆
0
0
0
0
Apor avatar
Amúgy tényleg jó és komolyan tetszik ! Fültanúim vannak arra hogy mondtam !
https://kepkuldes.com/images/aa11d280abe854ad3cf284a4ec60f642.png
0
0
0
0
💬 6
FoLey avatar
@Apor: Nekem is loál
https://cdn.discordapp.com/attachments/765586592160415775/792045431467016222/unknown.png
0
0
0
0
no avatar
@FoLey: A fű is honnan nő már ki, játszhatatlan... 😆
0
0
0
0
Apor avatar
@FoLey: 😆 😉 😆
https://kepkuldes.com/images/60614ae62155acbd27ee244bf6000d21.png
0
0
0
0
xCube avatar
@Apor: Dobhatnék még vadabb bugokat is, de nem teszem.
0
0
0
0
Twist avatar
@Apor: A balesetekkel is vigyázni kell. A nagyobb autók szó szerint gyűrnek maguk alá 😆
https://i.imgur.com/7NyQ9na.jpg
0
0
0
0
Apor avatar
@Twist: Néha előfordult ilyen nálam is, főleg 1.04 előtt 😀
0
0
0
0
zsivko avatar
Jó sok tartalom van benne. Hibákat meg javítani fogják. Nekem nagyon tetszik.
0
0
0
0
💬 3
bigfooot avatar
@zsivko: Nekem is, eddig szerencsére elkerültek a bugok, grafika is szép és hasít, kicsit watchdogs éreztem van a város és az irányítás miatt, mármint ott is hasonlóan volt fura a fizika és a járókellők a gta v után, de ha az ember ezt elengedi és a story ra koncentrál akkor nagyon lehet élvezni
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció