A Diablo 4 nem lesz tele mikrotranzakciókkal

Szerző: xoki | 2022. June 16. | hír | 13 hozzászólás

Az Xbox & Bethesda Games Showcase a Diablo-rajongóknak is tartogatott látnivalót, ugyanis egy hangulatos trailer kíséretében bemutatkozott a játék következő játszható karaktere, a Necromancer. Viszont a Diablo Immortal mikrotranzakciós balhéja miatt sokan attól tartanak, hogy a Blizzard a Diablo 4 esetében is hasonló stratégiát fog alkalmazni.

A Blizzard egyelőre nem reagált a Diablo Immortal pénzszerzési rendszere, illetve a rejtett játékmenet-korlátozások miatt kiváltott negatív visszhangra, ellenben a vállalat mindenképpen tisztázni szerette volna, hogy a Diablo 4 egy független projekt, és egy teljesen másik piacra készül.

A Diablo franchise vezető producere, Rod Fergusson Twitteren próbálta megnyugtatni a rajongókat. Állítása szerint a Diablo 4 egy teljes árú játék lesz, amely a PC/PS/Xbox közösség számára készül. A megjelenés után több extra tartalomra, sztori DLC-kre és opcionális kozmetikai cuccokra számíthatnak a rajongók. Tehát mikrotranzakciók is bekerülhetnek a játékba, de egyelőre úgy tűnik, csak kozmetikai cuccok lesznek, amelyek semmilyen játékbeli előnyt nem biztosítanak, illetve nem pénzköltésre ösztönzik majd a játékosokat.

A Diablo 4 valamikor 2023-ban érkezik Xbox Series X/S-re és PC-re.

Diablo IV
Diablo IV
Diablo IV
Megjelenés: 2023. June 06. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Hack and Slash
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Twist avatar
Amíg a sok birka úgyis megveszi, addig miért ne néznének mindenkit hülyének? 🤔
Pár éve még nem hittem volna, hogy a Bethesda alá lehet süllyedni, de a Blizzard mindenben is első akar lenni.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Majd meglatjuk, meglatjuk... A vak is azt mondta... :D

Elovetel tuti nem lesz tobbe a Blizzard-tol
1
0
0
0
tamas98765 avatar
Már lassan ott tartunk hogy az úgynevezett "AAA" játékok megfognak szünni mivel kreativitás és normális bugmentes játékmenet híján mindenki át fog pártolni a feleannyiba kerülő indie piacra.
Ezek a cégek csak abból állnak ki hogy ígérnek fűt, fát majd átvernek 60€-s címek ami olyan üresek hogy azt hiszed valami Early Access játékot vásároltál.Majd jönnek a DLC-k aminek alapból benne kellett volna lennie és persze a mikrotranzakció.
A TriplaA elég röhelyes lealacsonyodáson ment keresztül a 2000-es évek óta ahol nem DLC-k voltak hanem Expansion(ami ért is valamit)
2
0
0
0
💬 7
santakigyo avatar
@tamas98765: A játékosok rontották el az egészet. Nem nézték, hogy egy olyan tartalomért fizettek ami eleve a játék részét képezte csak kivették, hogy utólag pénzt kérjenek érte. A legszánalnasabb, hogy meg is köszönték a plusz "segítséget".
1
0
1
0
downuser avatar
@santakigyo: Ilyen ez, mikor felgyújtják az ember házát, majd a rákövetkező napon az utcában valaki elkezd sátrat árulni "kedvezményesen" .
0
0
0
0
tamas98765 avatar
@santakigyo: Sajnos hiába is mondanánk a mostani casual vásárlónak ez a normális 😩
Nem nézték, hogy egy olyan tartalomért fizettek ami eleve a játék részét képezte csak kivették, hogy utólag pénzt kérjenek érte
Ja diablo III milyen ***a volt külön megvenni a nekromantát (a k*rva annyukat)
0
0
0
0
BLACKPINK avatar
@tamas98765: Nekem megvan a diablo 3 megvan 2017 óta a reapers of souls al együtt de azóta se vettem emg a necromancert.. meg nem is fogom :D
0
0
0
0
tamas98765 avatar
@BLACKPINK: Egy hős vagy!
Csak sajnos az a legnagyobb problémám hogy az volt az egyedüli kaszt amit szerettem
0
0
0
0
BLACKPINK avatar
@tamas98765: Én már a 2 ben sem voltam odáig érte, 3 ban is átlalában Wizard meg Monk ment :D
0
0
0
0
tamas98765 avatar
@BLACKPINK: Ízlések és pofonok vagy kinek a pap kinek a papné
0
0
0
0
BLACKPINK avatar
az első nap, aztán szép lassan telitolják mint minden játék ami ezt igérte
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció