header
Diablo IV
Diablo IV cover
Megjelenés: 2023. June 06.
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Hack and Slash
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Kiadó: Blizzard Entertainment

Diablo IV gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Core i5-2500K or AMD FX-8350
RAM:
8 GB RAM
GPU:
NVIDIA GeForce GTX 660 or AMD Radeon R9 280
DX:
Version 12
OS:
64-bit Windows 10 version 1909 or newer
STO:
SSD with 90 GB available space
RES:
1080p native resolution / 720p render resolution, low graphics settings, 30fps
NET:
Broadband Connection

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core i5-4670K or AMD Ryzen 3 1300X
RAM:
16 GB RAM
GPU:
NVIDIA GeForce GTX 970 or AMD Radeon RX 470
DX:
Version 12
OS:
64-bit Windows 10 version 1909 or newer
STO:
SSD with 90 GB available space
RES:
1080p resolution, medium graphics settings, 60fps
NET:
Broadband Connection
NOTE: HIGH:

CPU: Intel Core i7-8700K or AMD Ryzen 2700X
RAM: 16 GB RAM
GPU: NVIDIA GeForce RTX 2060 or AMD Radeon RX 5700 XT
DX: Version 12
OS: 64-bit Windows 10 version 1909 or newer
STORAGE: SSD with 90 GB available space
SETTINGS: 1080p resolution, high graphics settings, 60fps
NETW: Broadband Connection

ULTRA:

CPU: Intel Core i7-8700K or AMD Ryzen 7 2700X
RAM: 32 GB RAM
GPU: NVIDIA GeForce RTX 3080; NVIDIA GeForce RTX 40 Series for fully supported DLSS3 or AMD Radeon RX 6800 XT
DX: Version 12
OS: 64-bit Windows 10 version 1909 or newer
STORAGE: SSD with 90 GB available space
SETTINGS: 4K resolution, ultra graphics settings, 60fps
NETW: Broadband Connection

*Diablo IV will attempt to run on hardware below minimum specifications, including HDDs, dual-core CPUs, and Integrated GPUs. However, the game experience may be significantly diminished.
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Book of DemonsTitan QuestPagan: Absent GodsTorchlight: InfiniteNaxiaWolcen: Lords of Mayhem
Hozzászólások: 364
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Liptik avatar
Én el vagyok akadva a storynál, egy bossnál.
0
0
0
0
💬 3
susguy avatar
@Liptik: Ez az idei év egyik kommentje.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@Liptik: Istenem jó atyám gyermekem, veled meg megint mi a gond? Beakadt egy null pointer valahol, vagy csak simán elcsúszott egy bit balra egy napkitörésből jövő magas energiaszintű neutrinó bombázástól? Vagy csak most ért össze végre ma először az a két neuron ami fejed két ellentétes csücskében létezik, teljesen különállóan egymástól?
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@Liptik: Melyik boss akasztott meg? Mert sztori módban nem nagy szám lenyomni egyiket sem...
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Pont most vetettem bele magam a szezon 3-ba. Már rég játszottam vele, de amit figyeltem már szezon 2 alatt is, ha kontrollerrel játszottam és invertory-t vagy map-ot nyitottam szinte , mindig megfagyott a játék, de nagy nehezen behozta...most ez még szezon 3 -ban , még durvább lett! Viszont egér+bill-el meg semmi probléma megse akad soha a játék, pedig eredeti xbox kontrollerem van. Más is tapasztalta kontrollerrel azt, amit írok? Annyira elszoktam már az egér+bill kombótól, hogy nekem már a kontroller a kényelmes és évek óta csak azzal játszok mindent, de most muszáj voltam visszatérni hozzájuk.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@DoggyDog: Nekem egér+billentyüzettel is ugyanezek a kellemetlen dolgok vannak. Azt hittem a 1050 ti videókártyám hülyéskedik season 2-ben, de most season 3-ban a 3070-essel is ezt csinálja. Az első 5-10 perc után viszont nagyon ritkán csinálja ezt, "be kell melegednie" a játéknak.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@nxnamey: Induláskor nem voltak ilyen problémák a játékkal, ezt egyre jobban bsszák el, ahogy nézem :D Krva idegesítő, mikor az ember nyomna egy Invertory-t, hogy átnézze mit
szerzett erre megfagy a játék percekre és mindegy milyen grafikai beállítás meg milyen géped van, szóval nem az embereknél a hiba, hanem valamit elszartak rendesen. Viszont most egy jó ideje nem léptem be a játékba, amióta meglett a 100-as kari meg az Überek és ugye elég gáz, mert ebben a szezonban is nagyon hamar elérhető volt minden...így az aktuális helyzetet nem tudom, majd szezon 4-re visszanézek újra.
0
0
0
0
csabika21 avatar
undorító egy játék nem igaz 1080p ben nemtudook maxon játszani vele mert be bugositsa az egész gépemet fél fps-em van 130 rool 60 szégyentelen játék fejlesztők még 4 k ban megértel kell 32 gb ram de full hd-n is szégyentelenek ezek a fejlesztők
0
0
0
0
💬 1
TheMenkuPocok avatar
@csabika21: Nálad van a gond fiam, szerintem ott próblémás a géped vagy valami.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Season 2 kimaxolva, mindent megcsináltam, amit kínált , még 2 hét se kellett hozzá, mert közben kihagytam több napot is.

Az összes új Boss-t lenyomtam. Über Duriel-be kicsit beletört a "fejszém" párszor :D Blood Surge-os Necro-t csináltam, elértem a lvl 100-at is (amit a játék indulásakor azt mondtam soha se lesz meg, erre most 2 hét se kellett hozzá, durva!). Na szóval a másik 4 új Boss easy, de Duriel-t kb. 8 perc alatt gyűrtem le ,de sokadik nekifutásra solo-ban. Nyílván, ha menne az ember tovább nightmare dungeon-ozni, akkor lenne jobb cucc stb., de nekem az már off. Nightmare 60-ig vittem ezt a dolgot (114-es lvl ellenfelek). Mivel gyakorlatilag Über Duriel volt a végcél azt megcsináltam, így az igazi endgame hiánya miatt season 3-ig pihenő számomra, akkor újra belevetem magam. Addigra úgyis kileszek éhezve újra kis hentelésre).
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Ha azt nézzük, hogy 1 hete jött ki ez a szezon 2 és 87-es szintre fejlődtem úgy, hogy nem is sokat játszottam...

- Vámpír erők mind maxon
- Lord Zir küldetése végigcsinálva, rövid volt, de legalább nekem adta a Boss harc a végén. Komolytalanabb dologra számítottam, mert maga Lord Zir-t, mikor mutatták nem így nézett ki.
- a Battle Pass kicsinálva
- a Lord Zir vámpír vadász tábla kicsinálva

Akkor megint mi maradt? Vissza a nightmare dungeonokba? :D

Egyébként ez a Blood Harvest event legalább jó, mert pörgős és sok xp-t is ad, ha kinyitja az ember a 3 fő oltárt.

Mondjuk még ott vannak az Überek, d ennyi ahhoz meg farmolj megint NM dungeonokat, hogy fejlődj, tehát ennyi volt az új content. Mondtam, hogy kb. 1-2 hét az off lesz mindenkinek. Azért futkozik sok 100-as már, mert még én is 87-en vagyok, úgy hogy nem sokat toltam. Igaz soloban most 59-es NM dungeont toltam le. Varshan-ból a legerösebbet lecsapom soloban. Duriel-t, még nem próbáltam, de az tuti nem megy, mert az a fő genya most meg az Über Lilith.
0
0
0
0
Liptik avatar
1. szezon indítása óta nem léptem még be a játékba, mert hányingerem lett, mikkor kiderült új karit kell csinálni, és kezdhettem előröl a sztorit.
0
1
0
0
💬 2
kismadar avatar
@Liptik: Mindjárt gyújtok egy gyertyát a tiszteletedre.
0
0
0
0
Puffin avatar
@Liptik: Ha végigvitted egyszer akkor nem kell elölről kezdeni a sztorit.
0
0
0
0
csabika21 avatar
Valami nem stimmel a játékkal memoria hibával kidob majd ugy belassul a gép minden játék szaggat tőle mi lehet a gond olvastam 25 gb ramot eszik de hát akkor is szégyen
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Játszhatatlan f.st csináltak a játékukból :D Még az indulás sem volt ilyen szar... egy invertory megnyitás 30 mp vagy kifagy a játék tőle, a másik, hogy tegnap nem lehetett a patch-et leszedni, mert kemény 1-2 kilobyte-al szedte :D mintha visszarepültem volna az időbe, mikor ilyen sebeséggel szedtünk le egy-egy pornóképet meg mp3-at, de az nem 4 gigabyte volt . Szerintem az eddigi értékeléseket még lejjebb tolják ezzel szépen. Amúgy ez a szezon nem néz ki rosszul, amit eddig tudtam vele játszani.
0
0
0
0
💬 3
TheMenkuPocok avatar
@DoggyDog: Gondoltam arra, hogy vissza térjek, de nem valami bíztató a S2 sem. Mi történt ezzel a játékkal. A release elég jó volt, level ~70-ig nagyon szórakoztató volt a játék. S1-et már ki se próbáltam mert nem hozott elég újdonságot. Remélem egyszer ki lesz patchelve, hogy azért essek neki még egyszer mert amúgy jó játék (csak nagyon elcseszték).
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@TheMenkuPocok: Azóta már jött 2 patch a nagy season 2-es első patch óta. Most jobb a helyzet. Azt mondom elég szórakoztató és pörgős lett a Blood harvest event, gyakorlatilag olyan, mint a Helltide, mert dobozokat nyithatsz kulcsokkal meg közben a megszerzett "véreket" fel lehet használni ilyen kis oltároknál. A legnagyobbhoz 3x50 kell és akkor rádszabadul minden :D Ezek a Vámpír extra erők nem rosszak. De nem hinném, hogy ez a szezon is többet fog kihúzni egy-egy embernél, mint 2 hét.

Az alapjáték tényleg jó volt és az volt szerintem a baj, hogy elhitték, hogy ez elég lesz és hátradőltek, eltitkolták az endgame hiányát, mivel az endgame-ig baromi sok mindent lehetett csinálni, míg ugye eljutott oda az ember és akkor döbbent rá, hogy hopp itt a nagy "semmi" vár csak a sok jóság után.

Nekem, amúgy jól esett visszatérni, mert kb. másfél hónapja játszottam vele. Most újra kipucolom a Strongholdokat, mert azokat csíptem meg nyomom a szezon sztorit azt szerintem off is lesz utána :)
0
1
0
0
kismadar avatar
@DoggyDog: Váljon a Microsoft egészségére, hogy megszerezte ezt a foshalmaz Blizzardot. 😁 Ez a live service Diablo a világ legnagyobb hülyesége volt úgy őszintén. Kicsinálták előtte az Overwatchot is, aztán az ordenáré Warcraft 3 Reforge-ról ne is beszéljünk. Alig várom, hogy meggyalázzák a StarCrafttot is...
0
0
0
0
no avatar
battle-netröl át lehet vinni a steamre a játékot ?
0
0
0
0
💬 1
DoggyDog avatar
Durva, hogy már most a Szezon 2-ről infóznak, mert tudják, milyen gyenge lett ez a szezon 1... amúgy, ahogy elnéztem 1 az 1-ben ugyanaz lesz, mint a szezon 1 csak vámpírokkal, szóval off az egész. Ha így folytatják tényleg elnéptelenedik a játék, miután mindenki kitolta a sztorit meg átélte az első térkép felfedezést. Mondjuk sírni nem kell, mert 100 óra simán van a cuccan bárki számára, amíg még eszméletlen élvezhető! Csak napi szinten ez gyenge. Látom utolsó hozzászólásomban nagyon vártam a Butcher-t, hát megjött és természetesen a legnehezebb fokozaton jelent csak meg, jót küzdöttünk, de lemészárolt rip 78-as nekró karimnak :D A végén már kínomban megpróbáltam a scroll of escape-t használni, de mindig azt mondta nem lehet használni...akkor mi a fenének? Vgay, azért nem lehetett, mert Nightmare dungeon-ban voltam? Ezt nem vágom, mert egyszer sem használtam a játék alatt ezt a cuccot, de ezekszerint értelmetlen, mert ugye pont Butcher-re lett kitalálva elméletileg, mert tudták, hogy az lecsapja a hardcore karaktereket, mint a huzat. Érdekes anno emlékszem a Druidámat megmentették a farkasai, mert azokkal foglalkozott a Butcher én meg letudtam, addig lépni. Itt viszont a nekro-nál nem is foglalkozott a csontikkal, pedig volt 11 csontim...csak rám rontott egyfolytában. Na mindegy nagyon élveztem ezt a hc futmot, de most félrerakom a játékot a szezon 2-ig, ott kipörgetem a sztorit azt kb. az is annyi lesz számomra.
0
1
0
0
DoggyDog avatar
Indítottam nulláról egy új szezon hc karit, de úgy hogy nem skippeltem a sztorit sem. Így végigmenve , még mindig azt mondom baromi jó játék ez! Ha sztori mellett felfedez az ember mindent szép lassan, akkor durván jó a játék csak a végén jön a fekete leves, hogy a végjáték, még gyenge, de szerintem, majd arra is rátalálnak valamikor, ami élvezetesebbé teszi a farmolást. Bár most egy Nekrot csinált, ami nekem eddig nem volt a kedvencem, viszont a druidámnál ezerszer erősebb az már most látszik, pedig a main karim az 80-as szinten van T4-en soloba elpötyög nem mondom, de ez a nekro már most brutál erős Blood Nekro 60-as szinten vagyok, de már most rámentem a Fallen Temple-re próbaként és vereti a népet, de mivel hc a boss-ra, még nem mertem rápróbálni :D Bár bármelyik boss pillanatok alatt elfekszik elötte. Annyira vártam már Butchert, mert szerintem leszedném, eddig most ebben az új játékban kipucoltam a mapon 45 dungeont, de egyikben sem jött :D
0
0
0
0
Gomi87 avatar
az normális hogy 20-25 vagy 27 giga ramot eszik a game 1080p ben vagyis nemcsak a game hanem minden egybenhttps://i.imgur.com/GTtYX03.png
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Amúgy megmondom mi a baj a játékkal, hogy a szezon 1 felejthető, de valamiért az ember, mégis kívánja játszani :D 1-2 napot kihagy az ember és úgy érzi, mintha valami hiányzott volna az elmúlt napokból és újra előveszi a játékot, mert azért, mégis jó játék a maga módján, mégha a szezonnak tényleg nem sok értelme van csak annyi, hogy végigtolod a sztorit, ami nem nagy szám, de legalább kapott egy boss-t és pár teendőt, ami bemutatja ezt a szíves dolgokat. Akinek nincs battlepass-sza annak szerintem kb. 55 - 60-as szintig elég felfejlődnie, hogy a chapter feladatokat teljesítse, bár vannak tier 4-es feladatok is, amiket nagyon táp karival lehet max. megcsinálni ilyen szinten.

A fejlődést durván visszaszorították, gyakorlatilag 45-től felfelé már érezhető is a dolog. Ital 5% xp, party plusz xp és még a kapott port is az xp-re költöttem ez így jó pár % xp a 3 egyben plusz a szint is ugye dob még %-ot és így is durván érezni, hogy mennyit visszavettek...

Szerintem azokat szivatták meg rendesen, akik megvettek a battlepass-szos verziót jó drágán és most szenvedhetnek a játékkal, hogy kiszedjék a cuccokat belőle, amiért fizettek :D

Jobb visszamenni az első nem szezon karijához mindenkinek, aki fejlődni akar, mert a szezonban, ha megszerezte az ember, amit akart nem sok értelme van több időt ölni, hisz a szívek nem maradnak meg a szezon után, így értelmetlen azokat vadászni, hogy valami brutál essen belőlük.
0
1
0
0
💬 4
Puffin avatar
@DoggyDog: Negyedik nekifutásra, 2 fegyvercsere és egy kávé után csak ledobta a láncot ez a szemét...
https://kepkuldes.com/images/5cbee6a4c5b4b26d0cfeec99ec771e34.jpg
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@Puffin: Én most próbáltam a Tormented Echo of Varshan-t vagyis az új Boss legerősebb változatát, hát még nem megy maradjunk annyiban :D
0
0
0
0
Puffin avatar
@DoggyDog: Tegnap lenyomtam Varshan-t. Nem olyan vészes. 😁
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@Puffin: Na ***a, én most offolom a játékot, azért nem is írtam semmit. Nincs kedvem ehhez a szezon 1-hez, de szerintem a szezon 2 se lesz semmivel se jobb max. a 3.-ra ígértek valami ladder stb. cuccot, persze ránéz az ember, majd a szezon 2-re is...
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Update.: Most néztem, akkor mégis van valami sztori? Mert indítottam egy hc karit és ott meg megy a sztori vonal volt már Boss is és még csak 15-ös szinten vagyok. A sima karaktert meg, amit indítottam ott annyi volt, hogy volt egy bevezető videó meg egyszer találkoztam azzal az új figurával és többet nem jelentkezett, pedig már 25-ös szintig felfejlődtem és semmi zöld sztori missziót nem írt végig és most sem, ahogy ránéztem...tuti valami bug csak, akkor így durva, hogy az ember belerakott 25 szintet és semmi sztori küldetést nem ad és valószínű nem is fog adni már annak a karakternek, pedig direkt szezon karit indítottam . Na mindegy.

Nézte valaki ezt a campfire beszélgetést? Szerintem elég "kínos" volt, már maga a kezdés, úgy ültek ott, mint akinek l*** kedve sincs az egészhez, mint valami sértődött kisgyerekek lettek volna...tudták, hogy elbsztak mindent és most itt magyarázkodni kell, gyakorlatilag a soon, soon, very soon, very very soon ment :D Nem is a mostani patch-ről beszéltek, hanem a következőről, hogy abban majd javítják a sorcit meg a barbárt stb. próbáltak terelni egyfolytában. Gyakorlatilag a szezonról kellett volna beszélniük és 1 hete, még tuti püffeszkedve ültek, hogy mekkora ászok vagyunk, majd jött a patch meg a felejthető szezon és mekkorát fordult a világ most már magyarázkodás és soon-ok tömkelegéről kellett beszélniük, ha jól vettem észre egy sorry sem csúszott ki a szájukon.
0
1
0
0
💬 2
TheMenkuPocok avatar
@DoggyDog: Lehet mégis bele nézek a season-ba, kezd újra elő jönni a Diablo darálás kedvem. Most lehet hagyom a sorc-ot és megyek egy necro vagy rogue-al.

A campfire pedig egy vicc volt, de legalább be voltak szarva :D
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@TheMenkuPocok: Napi 1 óra élvezet vele amúgy csak nem kell komolyan venni, ennyi a lényege a játéknak szerintem.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Ez a szezon content nem az, amit vártam és szerintem a háborgók meg főleg nem ezt várták. Én vártam egy jó sztorit, mert azt ígérték, de kb. annyi volt, hogy volt egy felvezető videó, amit már megmutattak 1 hete és találkoztál a figurával, aki elmagyarázta a dolgokat. Utána, pedig ott vannak a chapter-ek, amiket én buta azt hittem új feladatok lesznek meg küldetések erre ugyanazokat kell csinálni, hogy pucolj ki 10 cellart meg 5 dungeont stb. és ezzel teljesíted a chapter-t... most őszintén elindítottam a szezon karaktert, de nem sok értelme van sok időt beleölni a dologba, hisz semmi újat nem hoz a szíveken kívül azt meg szezon végén úgysem használhatod, akkor sok értelme van nem? Október 17-ig tart a szezon, addig lehet pihentetni meg napi 1 órát játszani csak úgy fun-ból és nem foglalkozni a fejlődéssel stb.

Az egyik nagy genyaság szerintem az volt a patch-csel, hogy belassították a fejlődést, mert tudták, hogy kevés a tartalom és emiatt, hogy tovább tartson minden elérése meghúzták ezt a genya lépést. Most a lvl 100 jóval több ideig fog tartani mindenkinek legalább a keveset játszóknak meg az 1 év alatt talán kategória lesz vagy fél év a fene tudja :D

Amúgy Gazsi nevezetű NPC-vel találkoztatok már? Nagyon kár, hogy nem egy kisebbségi akcentust dobtak rá, hamár ezt a nevet kapta.

Szóval ez a szezon 1 nem az, amit várt a nép és a battlepass meg khm...ezért fizettek az emberek plusz 15 ezret az durva amúgy , persze senki nem kényszerítette őket a vásárlásra, de annyit játszani ugyanazt a szezonban, mire kiszedik azt a sok vackot, hát feleslegesnek tartanám, de lesznek sokan, akik megcsinálják, mégha húzzák a szájukat meg szarozzák a játékot végig, akkor is beletol 1000 órát :D Csak nem értem, ha szar miért kell ennyit játszani vele?

A játék jó és ezt tartom, amíg tart sztori a felfedezés a mellékesek a map felfedezése stb., majd utána kiüresedik az egész vagyis számomra ez volt.

Egyet viszont megcsinálok az Erődöket élveztem a legjobban, amikor elsőnek felfedeztem a térképet és most meglehet csinálni újra az összeset azok tényleg mind élvezetesek voltak!
1
0
0
0
💬 3
TheMenkuPocok avatar
@DoggyDog: Teljesen egyet értek, ugyanezek nekem is a gondolataim. A story, meg maga a játék, plusz még az endgame is tetszett, de egy idő után már unalmas. Nincs ezzel semmi gond, pihentetem a játékot. De a Blizzard se kellene ilyen szar patcheket hozzon mert így nem lesz hosszú élete a játéknak!
1
0
0
0
DoggyDog avatar
@TheMenkuPocok: Azért "spóroltam" a játékidővel az elmúlt héten, hogy majd a szezon 1... erre most kiölte belőlem a lelkesedés rendesen a játékkal kapcsolatban :D Szerintem , azért kicsit idegesek lehetnek ott a Blizz házatáján, végre egy játékuk az elmúlt időszakban, ami full jó értékeléseket kapott, a játékosok alig várták, tetszett is mindenkinek, azt mindent megtettek azért, hogy ne tetszen a játékosoknak, mintha direkt elakarnák üldözni őket :D Bár szerintem azt hitték ez elég lesz, majd a népnek, mert nagyon pozitívan és bizakodóan tolták ezt a szezon cuccot és gyakorlatilag a nagy semmi lett belőle, kár érte, de nem baj én megjelenéstől úgysem játszottam semmi mással, egyszer NBA 2K-tem, most legalább lesz idő más játékokra is, meg ránézek, majd a BG3-ra (bár nem tetszett sajnos egyszer sem, amikor próbáltam az early-t...nekem a régi BG-k jobban adták).
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@DoggyDog: BG3-ra szívesen rá néznék, sajna a régiekkel nem játszottam (túl fiatal voltak még akkoriban), de a Divinity Original Sin 2 nagyon tetszett, ezért majd adnék neki egy esélyt.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Level 73 sorc karakteremet ideje nyugdíjazzam, és magát a játékot is szünetelem egy ideig. A season 1 nem hoz lázba egyáltalán, meg az utolsó patch is egy vicc volt minden szempontból. Pár patch, season vagy év után újra rá nézek mert látok benne nagy potenciált.
Nem bántam meg a vételt, jó pár óráig (hétig) lekötött.
0
0
0
0
💬 1
DoggyDog avatar
@TheMenkuPocok: Én csak azokat "sajnálom", akik a drágább verziót vették meg :D Gyakorlatilag amik vannak a battlepass-ba teljesen felesleges dolgok és most ezért játszhatnak "kényszerből", hogy a pénzükért kiszedhessék... ami valós előnyt kaptak, hogy 4 nappal korábban játszhattak a játékkal. Pont most fogalmaztam a véleményem a szezonról, mikor láttam hozzászóltál, de írok róla. Szerintem nagyon elszálltak most a Blizz-nél, mert mindenki elégedett volt a játékkal nagyon a kezdetben, de húztak pár olyan dolgot, amik nem tetszettek a népnek és haragra gerjedt a közösség. Nincs endgame gyakorlatilag és most ezt azzal akarták "nyújtani" a játékot, hogy lelassították a fejlődést, hogy tovább tartson minden. Ez meg ugye nem tartalom csak szivatás, de a játék tényleg jó és ha úgy állsz hozzá, hogy napi 1 órát játszol vele, akkor marad is a jó szinten. Csak, aki függeni akar rajta annak szívás, mert nincs elég tartalom a térkép felfedezése után és a sztori/mellékesek megcsinálásával elveszíti a varázsát a játék.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Szerintem a hc-t hanyagolom, még mindig nem "tisztességes" ez a halál, ahogy bekövetkezik. Most egy 62-es szintű karakterem bánta. Egyszerűen itt nem arról van szó, hogy valami one hit-tel lenyomja az embert, hanem az a hiba áll fenn, hogy az egyik pillanatban vagy a másikban meg már kiírja, hogy megtalálod a karaktered a listádban...ez így nem tisztességes, mert Diablo 2 kicsit, azért ennél a játéknál nehezebb volt single-ben, de ott se haltam meg ilyen hülyeségek miatt és a Diablo 3-ról ne is beszéljünk, mert ott csak induláskor volt nehéz a hc, de utána gyakorlatilag meg se lehetett halni a játékban. Itt van egy elbszott mechanika, ami random elhaláloztatja a karaktert direkt. Nem is lag nem is az, hogy levernek az ellenfelek szépen ütésenként, hanem ezt nem tudom máshogy írni, mint ahogy eddig is. "egyik pillanatban vagy a másikban meg már nem :D és nem azért mert one hit áll a háttérben" Érdekes a sima módban ilyen még soha nem fordult elő, hogy így haljak meg, pedig ott ugye az ember bátrabban tolja, mert ha behal nincs semmi vesztenivaló, de ott még soha nem volt ez, hogy így halna meg a karakter.

Most szerintem félrerakom season 1-ig, mert a sima karakter, még mindig 80-as azóta azzal nem is fejlődtem, inkább a hc-t tápolgattam, mondom feltolom 75-ig a season-ig, de azt se kell már csinálnom :D

Egyébként azt veszem észre egyre többen írják, hogy unalmas meg szar a játék stb. csak ugye ezt azok írják, akik már minimum belepakoltak 200 - 300 órát vagy többet. mit vár ennyi idő után, addig nem volt szar vagy nem értem?
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@DoggyDog: Hát igen, ez a játék stílus ilyen. Egy idő után ellaposodik az újabb content érkezéséig. (Akár az mmo-k, hacsak nincs ötletes pvp mechanika). Én még csak annyit csináltam meg, hogy kitoltam a sztorit, meg van minden a térképen, minden stronghold, lilith, stb. csak side quest-ek vannak még kb. 30-40 és a dungeon-ök 2/3-ában nem jártam, de már én se tudok 2 óránál többet el lenni vele. Igaz, ha bemegyek, az az idő kikapcsolódással eltelik.
Igaz, HC-t azért nem csinálok, mert bár kacérkodtam a gondolattal, de most már nem egyszer volt, hogy azért haltam meg, mert már fáradt voltam és lezseren toltam vagy konkrétan bealudtam pillanatokra. :D
0
0
0
0
no avatar
én az act 3 előtt meguntam. pc-én el lehet adni ? az ultimate edition van meg.
0
0
0
0
💬 1
DoggyDog avatar
@bferenc: Eladni külön nem, max. az account-odat tudod, amin a játék van és azzal együtt.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Az egyik legnagyobb hülyeség, ami persze nem befolyásolja a játékmenetet, de javíthatnák, hogy fényes nappal ne lámpással járkáljanak a falvakban az emberek, mint este :D
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Kehjistan-ban volt egy baromi jó mellékküldetés. Amikor a Pokol Kapuja ellött fekszik egy halott figura és a földön vannak utalások a 3 "nagy ágyúra" Diablo, Mephisto és Baal-re és van egy oltár a falon mögötte. Ugye itt az a feladat, amire az utalásokból kell rájönnöd, hogy keresd meg a 3 oltárt Kehjistan-ban és akkor megnyílik az oltár mögött egy átjáró. Na, ilyen tartalmat hiányolok többet, ebből a hatalmas világból, ami nem csak az, hogy menj ide menj oda, gyilkolj, hanem kicsit gondolkozzon az ember és maga jöjjön rá a megoldásra, hogy mit is kell tenni.
1
0
0
0
Liptik avatar
Ha bejön a szezon 1, akkor a kampányt újra meg kell csinálni? Még csak az ACT 1-et vittem ki.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Liptik: Nem kell. Befejezheted azzal a karakterrel, viszont a season újdonságokat csak egy újjal tudod felfedezni. Viszont még egyszer nem kell végig csinálnod a sztorit.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Szerk.: Tetszetős a season 1, amit mondtak róla. Lesz egy új küldetés sorozatra épített sztori. Lesznek új kihívások, gyűjthető dolgok stb. mindenképp érdemes belevágni, viszont addig nem érdemes "kiégni" a játékon és kb. aki nem tolta ki a sztorit vagy magas szinten van már, nincs miért kapkodnia. Napi 1 órában szerintem bőség addig a játék. Végre javították a hibás side quest-et, amit eddig nem tudtam megcsinálni, még van 7 mellékes, amit nem találtam meg pár dungeon aspect, ezeket megcsinálom, még 20.-áig.

Ma, majd figyeljetek, mert Season 1 bejelentő lesz a hivatalos forrásból. Kíváncsi leszek, mit hoz majd, amiért érdemes lesz játszani season-t, bár az elsőt tuti elindítom, mert most 80-as szinten vagyok, de pihentetem a játékot. Játszom azóta is mindennap, de 1 óra elég belőle most így, hogy elértem ezt a szintet. 100-as meg kb. soha nem leszek :D Majd valamikor...
2
0
0
0
💬 10
Puffin avatar
@DoggyDog: LVL100 meglett ma. 😁
https://kepkuldes.com/images/feca84e59a6adc44aa687abdb28aeb5d.png
2
0
0
0
bukta2 avatar
@Puffin: GG!

Valamelyik nap láttam yt-on egy lvl 100 pvp-s necro-t 19K attack powerrel... jézus ereje mondom...🤣🤣🤣
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@Puffin: Akkor te belehúztál :D Nekem most már nem cél a 100, majd meglesz valamikor alapon. 80-as szintre a Paragon táblákat is szépen kidolgoztam, így nagyon az sem hiányzik. Jó mondjuk Über Lilith az brutális oda , azért kellene jó pár szint meg jobb cucc. Neked meglett már az Über Lilith soloban?
0
0
0
0
Puffin avatar
@DoggyDog: Ott még nem jártam 70-es szint óta. 😆
0
0
0
0
kmetovics avatar
@DoggyDog: Ez az uber Lilith ez valami challenge vagy nehézségi fokozat? És mit ad?
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@kmetovics: Igen a legnehezebb boss a játékban lvl 100-as. Gyakorlatilag felmérheted vele a karakteredet, hogy mit ér :D Mikor azt hiszed már jó vagy, akkor meglátogatod azt egy ütésből lecsap. Szerintem olyan különleges drop-ja nincs, mint anno a 2. részben az übereknek a torch.
0
0
1
0
kmetovics avatar
@DoggyDog: Na akkor ez nekem kimarad szerintem 😅 Jó ha elérem a 100as szintet.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Puffin: Gratulálok hozzá :)
Nekem talán fél év alatt meglesz a 100.
0
0
0
0
Maxidrake avatar
@DoggyDog: Hali! Nekem is van már egy 100 Sorceres, meg most huzom a Barbit az is 70 - es màr, a nightmer dungeon- ból a 60 - as is megyen màr a sosoval. Hàt nem akar kiesni a Shako. De talán majd egyszer meglesz.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@Maxidrake: Elég alacsony a shako drop rate-je amúgy.
0
0
0
0
no avatar
Na végre befejeztem a sztorit.
Vegyesek az érzéseim, addig alapjában véve mindennel elégedett voltam (sztorik, atmoszféra, pályák, játék felépítés, stb.) amíg a korábban ecsetelt módon saját stílusomba játszhattam. Mindent folyamatosan felfedezve, az összes küldit párhuzamosan csinálva a fősztorival. Egész jól kiegészítették és bőséges tartalmat adott hozzá.
Aztán ugye én is rájöttem, hogy bajban vagyok mikor act 2 végén már az 50-et karcoltam alulról, úgyhogy stílust kellett váltanom, nehogy becumizódjak a túltápolásba.
Némileg megtartottam annyit a stílusomból, hogy sztori végéig bár csak a fősztori küldit csináltam, se side quest, se dungeon, se más, viszont a teljes térképet felderítettem az utolsó fűszálig, meg van az összes Lilith oltár és a strongholdok.
Viszont így a főtörténet nekem érezhetően laposodott magában. Act 3 végétől személy szerint nem is tetszett amilyen irányt vettek a dolgok.
Nem fogok spoilerezni, de kb. csak letudtam, nem voltak izgalomba tartó mozzanatok, katartikus élmények. Legyaktam akit kellett, leadtam a végküldit és ennyi.
De azt sikerült elérnem, hogy csak 52-es lettem így pont jól ugorhatok neki az újdonságoknak.
A necro-m továbbra is nagyon tetszik, bár ezt a paragon táblát még nagyon forgatom és agyalok, ahogy az aspect-ek rengetegében is csak pillázok, még nehezen tudom összerakni fejben pontosan mik kellenek majd, hogy a minion buildem fenntartható legyen úgy ahogy én megálmodtam magamnak.
(UI: nagyon hiányolom hogy nincs olyan mint a steam-en, hogy lássam az eddigi játékidőmet. Igen kíváncsi lettem volna mégis mennyit öltem így is bele).
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
60-as szinten végre sikerült leütni a Butcher-t is, most már nagyon lazán ment. A vulnerable damage csodákat tesz. Próbálom elérni a 70-es szintet, hogy mehessek WT4-be. a WT3 már nem igazán jelent kihívást (eddig), nightmare dungeon tier 5-is mind percek alatt megvolt, kb minden oneshot kivéve pár boss. A karakterem lehet már most ki van maxolva itemekkel, ritkán találok valami jobbat mint ami most van rajtam. A paragon board pedig igazán érdekes megoldás, tetszik, hogy itt tényleg mindenki azt csinál amit akar a pontjaival.
0
0
0
0
💬 2
DoggyDog avatar
@TheMenkuPocok: Gyakorlatilag a játék legidegesítőbb és legfrusztrálóbb része volt a lvl 60-tól, addig míg nem sikerült a Fallen Temple. Ugye ott 70+-os enemy-k vannak és a boss az brutális. Mindig léptem a szinteket, de türelmetlen voltam és állandóan a capstone dungeon-t akartam megcsinálni, de ez így nem ment csak lvl 66-on sikerült végre. A boss ellen , majd érdemes benyomni egy fire resist itókát, mert egyfolytában a talajt "izzítja" az ember talpa alatt :D Jó rápróbálni, amúgy a capstone-ra többször, hogy milyen szinten vagy. Elöszőr örülsz neki, hogy végre kitudod pucolni csak az utata az első 2 részén, majd jön a 3. része, amikor az essence-t kell összegyűjteni azoktól a brutális cannibal-októl, na azok kb. mindig egy ütésre leszedik az embert, majd ahogy erősödsz azokat is letudod és akkor jön erre a boss, ami meg azokhoz képest is brutális :D szóval visszamész, még grind festre pár szint erejéig, míg csak meglesz a boss is. Onnan meg már ott vagy a játék "végén" és jöhet az egyre nagyobb nightmare dungeon-ok és az item vadászat.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@DoggyDog: Gondoltam viccből megpróbálom a WT4 capstone dungeon-t, 62-es szinten, lássam miről is van szó. De elsőre meglett izzadás nélkül, a boss egyszer levitt 10% HP alá, de még volt 12 potim 😂
Azt hiszem túl OP buildem van, és ideje WT4-ben kalandozni. Amúgy köszi az ajánlást, tényleg megérte. Piece!
0
0
0
0
no avatar
legedary cucot hogy lehet szerezni mert nekem 24es szint ota nem dob a játék tier 1 ben nyomom se dungeonokban. Azóta 37 es a szintem. Sárga cuccokból is csak olyat dob amik gyengébbek mint amiket használok. Első strongholdot is megcsináltam ott se adott.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@bferenc: Ha nem is dob, de ha van egy szimpatikus aspect és egy jó fajta rare, akkor ha ráteszed, legendary-vá változik. (Meg persze a kovácsnál nem árt upgrade-elni).
0
0
0
0
no avatar
@christoferus: köszi az infot megpróbálom.
1
0
0
0
DoggyDog avatar
@bferenc: Érdemes a sárga cuccokat is jól átnézni, mert valamelyiknek brutál jó statjai vannak és egy kis mókolással jó cuccok gyárthatóak vele plusz rádobod a legendary aspect-et meg a tulajdonságait kicseréled, amik neked nem tetszenek vagy nem kellenek és már is ott egy baromi jó item a figurádon. Egyébként vannak fix legendary cuccok, amiket mindenki megkap a játék során. Pl. Vigo amulettje, Lilith gyűrűje stb. ezeket mindenkinek kidobja a játék a sztori alatt.
1
0
0
0
DoggyDog avatar
Butcher-t már kétszer levertem. Nagy genya amúgy, mert olyankor jön, amikor amúgyis benne van az ember a sűrűjében és ugye tudjuk milyen brutális figura lett ebben a részben a másik, hogy mikor poti hiányban van az ember, akkor bukkanik fel...amúgy poti, vannak ezek az elátkozott poti feltöltő oltárok, ugye az ember fut a mobok elöl és meglátja, hogy na itt feltöltjük gyorsan az életünket meg a potikat, erre még több mob-ot ömleszt az ember nyakába, potik meg életerő helyett, hogy tuti behaljon :D Ezek, amúgy mind okés dolgok sima játék módban, de ez a potis dolog és a Butcher is gyakorlatilag egyenlő a halállal hardcore-ban így. Egyszer sikerült elmenekülnöm hc-ban Butcher elöl, de ott már nem volt potim és mondom it's over, de mákom volt és megtudtam nyitni a teleportot és pont lötte felém a kampóját, de nem ért el.
1
1
0
0
TheMenkuPocok avatar
Tegnap elértem a level 55-öt, kevés időm volt játszani, de még mindig nem tudom megunni. WT3-ban vagyok, cseréltem a buildemen kicsit, most Ice Shards builddel nyomulok előre és jóval könnyebb mint előtte volt Blizzarddal.
Most mellékküldikre pályázok, és a renown-t akarom feltornázni minden régióban. Emellett megvolt az első nightmare dungeon, ami nagyon könnyen ment, de már megérte mert bedobott egy jó legendary-t és majdnem egy fél szintet kaptam xp-ben.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
3 hete pörög a játék, eddig mindennap játszottam vele, de tegnap már éreztem, hogy kezdek belefásulni és ma már először 3 hét után elindítottam más játékot is (NBA). Még pár elmaradott mellékes van, de azokat nem adja be a játék illetve a hibás mellékest nem javították, még mindig... Közben végigjátszottam hardcore módban a sztorit és 50-es szinten vagyok. A sima karival 75-ös szintig mentem, de már az a része nagyon monoton és unalmas nekem. Az ígért 100 különböző dungeon , nagyon egyforma és mikor meglátom , hogy az a feladat, hogy nyírj ki mindenkit az adott dungeon-ban, már a fejem fogom és legszívesebben kilépnék a francba :D Jó játék, még mindig tartom, amíg tart a sztori és a mellékesek és a felfedezni való megvan, de utána a lvl 100-ig az út nagyon unalmas. Igaz, anno Diablo 2-ben a lvl 99 a rogyásig tolt Baalrun-okkal mennyire volt változatosabb? :D Valahogy az ember elfelejti, hogy az tényleg annyi volt miután kitoltad a játékot, hogy beírtad baalrun-01, kiléptél 02 blablabla. Akkor jó volt 20 éve, de ma visszanézve, még ennél is monotonabb. Season 1-ben valami nagyot kellene villantaniuk, hogy én indítsak season karaktert és újra nulláról kezdjem.
1
0
0
0
💬 4
no avatar
@DoggyDog: Én még messze járok, nem is akartam még konklúziót írni, de azért már van pár felgyülemlett gondolat.
Először is bele estem abba a hibába (illetve a blizzard), hogy jól megszokott rpg stílusomban játszottam (mint oly sok panaszkodó redditen). Vissza álltam T1-re, hogy kevesebb XP-t kapjak, de még így is túlszaladok. Én szeretem élvezni a játékot, a nyílt terepet keresztül kasul bejárni, mellék küldizgetni (Dungit a tanácsod alapján csak azt amit küldi kér vagy kell az aspect-je). A lilit szobrok is felizgattak, azokat se hagytam ki.
Így most érek az Act 2 végére és már 48-as vagyok (max. negyed órára a 49-től). Ami azt jelenti, hogy szopóroller következik, rohannom kell mint állat a sztorival, mert saccra így is 60 leszek a végére és nem kicsit ragadok bent a túlfejlődésben (Így felskálázva is csak 8-szor haltam, 2 szerver hiba miatt, kettőnél elaludtam az egyik este folyamatosan:D, kétszer meg tegnap mert át akartam rohanni egy lilith szoborért a strongholdon, csak nem tudtam, hogy falba ütközök és mindenki beértXD).

Úgyhogy mindenkinek jótanács aki most vág bele. Első karit ha tetszik ha nem tényleg meg kell futtatni gyorsan a sztori végére, hogy ne nődd túl a mobokat és ne vesszen egy csomó XP szerző lehetőség kárba.

Amúgy necro-zok (közel 20 éve azzal játszottam utoljára diablo 2-t és szerelmes lettem bele, mellette csak az íjjász tetszett már az elsőtől is).
Van egy olyan beidegződésem, hogy ha segít a játék benne, ha nem én kiélvezem úgy a karaktert ahogy én azt kedvelem. (mint a New Worldben tank ijjász ami másoknak szemfelhúzós volt de én akkor is életképessé tettem, ha nem is best. :D)
Na már most a full minionozás valamilyen szinten rozsdás reszelővel rejszolás a többi buildhez, karakterhez képest. De én a minionos játékot szeretem. Nem érdekel se a kamus minion verzió (ahol valójában csak mint petek rohangálnak a minionok amúgy meg mindent a karakterre buildelnek), se a minionok nélküli, mert az szimpla unalmas mágus csak más skillekkel.
Sokat utána nézegettem, végig kísérleteztem eddig sok verziót és magam részéről kitaláltam egy az élvezeti igényemet kiszolgáló tényleg minionos buildet.
Igaz rengeteget dolgoztat, vért pisálósan lassú a keményebb ellen leölése időnként, de működőképes (egyenlőre).
Hemorrhage-Corpse Explosion-Decrepify-Bone Storm-tank csontik-vas Gólem-Kalan's passzív és töménytelen fejlesztés a blood orbra, summonokra, armorra, közeli és távoli ellenek sebzés csökkentésére, fortify építésre, barrier, reduction-ök szarásig, slow dmg növelésre, crit-re, orrvérzésig hullagyalázásra. :D
Eddig tetszetős és ha nem is lesz top build a játékban (sőt), de a fétisem mindenképp kiszolgálja. 😀
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@christoferus: Na igen, akkor viszont azt kell tenned a sztorival, hogy tedd át T2-re, mert tényleg eljutottál oda, hogy nem fogod élvezni a boss harcokat, amiket csak egyszer tudsz kiélvezni, mert többet nem látod egyiket se a játék folyamán. Nem úgy, mint a 3. részben, hogy a bounty-k a boss-ok hoz is vezettek itt a bounty rendszernek meg a dungeon-oknak külön boss-szaik vannak és azokat váltogatja a játék (kicsit unalmas az a pár al boss amúgy :D Tomblord, broodmother meg a Kazhra ambi stb. kb. 10-15 fajta van). Holott én szívesen megküzdenék újra Duriel-lel vagy Andariel-lel, de nem fogod többet látni őket a játékban. Remélem ezen változtatnak, majd azért.

Én is egy egyéni build-et kreáltam, amivel szerintem így, ahogy én csináltam sehol senki se játszik :D Nekem meg a sima elemental druida volt a kedvencem anno a D2-ben és azt csináltam meg itt is. Hurrikán/Tornádó/Cyclone Armor mellé sehol nem írják a poison creeper-t, pedig brutál sebzést visz be ahogy megmérgezem az egész területet körülöttem...sehol nem láttam volna, hogy ajánlanák a Human glyph-et, pedig mivel én se farkassá se medvévé nem változok át csak ember alakban vagyok, így a human glyph ad nekem plusz sebzést rengeteget, főleg ahogy fejlesztem a nightmare dungeon-okban.

Szóval, ha élvezni akarod a sztorit, akkor dobd fel T2 most a játékot, mert a sztoriban csak lvl 50 a max. szintje az ellenfeleknek. Viszont így az első capstone dungeon meg túl könnyű lesz neked, hogy elérd a T3-at :D

Megtaláltam, amúgy a legdurvább ellenfelet az egyik mellékes Boss-a az Mahjoob-nak hívják, életerő elszívós genya, mire legyűrtem annyi szívtam, mint a fene vele , még a T4-re vezető capstone dungeon Fő Boss-sza se olyan szivatós, pedig az sem kutya amúgy... Én nekro-val soha nem játszottam. Anno a Hammerdin volt még a kedvencem a druida mellett meg a uber smither.
0
0
0
0
no avatar
@DoggyDog: Igen, ezekre én is rájöttem, azért jön a pörgentyűzés rapid módban. :D
Amúgy nem tudom láttad e, a legújabb frissítéssel valamit variáltak, hogy gyorsabb legyen a fejlődés magasabb szinten is.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@christoferus: Figyeltem, amúgy ezt a nagy patch note-t, rengeteg dolgot javítottak, de azt a fránya mellékküldetést, amit eddig nem tudtam megcsinálni azóta se javították... elméletileg rengeteg jó dolog változott a druidámmal kapcsolatban is, de nem nagyon érezhető amúgy belőle semmi :D 1-2 %-ot dobtak rá a sebzésekre, amik engem érintenek.

Hát ez a gyors fejlődés is csak max. annak van, aki egésznap tolja, T4-en már rengeteg 100-as karakter futkozik össze-vissza.
0
0
0
0
Sully_Erna avatar
Sziasztok! Valaki játszik velem? Ma Egész nap elérhető vagyok!
Köszönöm!
ui. Aki szeretne iron pm,hogy fel vegyük a kapcsolatot.
0
0
0
0
Puffin avatar
Lassan, de alakul a karakter.
https://kepkuldes.com/images/c4f48ff8ea5b379288d7efc26562f722.jpg
1
0
0
0
💬 1
kmetovics avatar
@Puffin: Szép. Már én is nagyon elkezdeném, de ottvan a sok PS-es game. Ősszel meg szerintem engem ki fognak rúgni a munkahelyről, mert megszűnök létezni Spoiler!
persze csak hülyülök. Majda haladok velük, ahogy időm engedi 😁
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Esetleg valakinek van bármi tapasztalata a konzolos irányítást illetően? Ps5-re szeretném megvenni a játékot.
0
0
0
0
💬 4
DoggyDog avatar
@bolykib: Én ps-n toltam az első bétát és mondhatni, hogy bár a játék egér+bill kombóra volt anno kitalálva itt már teljesen látszik, hogy inkább kontrollerre fejlesztették a játékot. Teljesen rendben van én végül pc-re vettem meg, de csak kontrollerrel játszom. Semmi hátrány nem származik belőle sőt sokkal kényelmesebb az egész.
1
0
0
0
no avatar
@DoggyDog: Köszönöm a segítséget. 🤗
0
0
0
0
o-Z3RO-o avatar
@bolykib: én Pc egér bill-el kezdtem de valamiért áttáltam kontira és ***a úgyhogy gondolom konzolon is ***a lesz ! 😀 vedd meg megéri jó kis gamesz lett 🏆🏆
1
0
0
0
no avatar
@o-Z3RO-o: Nagyon szeretném megvenni, de már valószínű hogy jövőhónap lesz belőle. Születésnapomra szépen meglepem vele magam 🤗 + addigra hátha találok hardveraprón használt példányt belőle, kicsit sajnos elszálltak az árak és több lassan a kiadás mint a bevétel.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Helyzetjelentés közkívánatra :D

66-os szinten abszolváltam a Fallen Temple-t, már 64-es szinten kitudtam írtani a mob-okat a pályán, de a Boss nagyon durva a pálya végén, így arra még rá kellett gyúrnom pár paragon ponttal. Ugye, ha a térképen felfedezel mindent és csinálod a mellékeseket, akkor kapsz pontokat érte. Érdemes megcsinálni, mert az utolsó szinten 4 paragon pontot is kap az ember, ami ugye összesen 20 paragon pont az 5 terület miatt. Ez nagyot dob a karakteren. Még összesen 30 mellék küldetésem van vissza.

A dungeon-okat ne csináljátok előre, csak akkor ha odavisz egy mellék küldetés , mert utána jobban jár az ember, ha nightmare dungeon-ná alakítod és akkor egyszerre két feladatot is teljesítesz vele, mert magát a dungeont is megkapod és a nightmare dungeont is. De a legjobb, ha a fának teljesítesz egy küldetést és az is pont odavisz abba a dungeonba, amit nem csináltál meg. Szóval azt ajánlom, hogy max. azokat a dungeonokat csináljátok meg, amik a karakterednek kellenek aspect-nek a többi ráér, majd nightmare szinten elkezdeni.

Az egyik mellékküldetés bugos azt nem lehet teljesíteni, míg a Fractured Peaks-en nem találom az utolsó küldetés nem adja be sehogysem.

A map-ot 100%-ban felfedeztem, még van pár Lilith szobor, ami elmaradt azokat megkeresgetem. Szóval, még szerencse, hogy ennyi mellékes is van a játékban, mert amúgy elég monoton lenne. Bár a lvl 100-ig az út már nekem nagyon monoton, ha elfogy a mellékes, akkor marad az a pár tevékenység, amiket lehet tolni. Nem baj, akkor kicsit pihenek vagy indítok másik karaktert, mert milyen gáz, hogy a videókat nem lehet a beállításokból visszanézni? Vagy a megszerzett lore-ot újra visszahallgatni stb. mert rengeteget lehet találni szinte az összes dungeon-ban van lore.
1
0
0
0
Payphoner avatar
Vajon ma DoggyDog kollégának lesz hozzá szólása? :D
1
0
0
0
💬 5
DoggyDog avatar
@Payphoner: Csak nem hiányzik? :D Más nem akar róla írni én meg úgy vagyok vele írtam már eleget róla. Vagy ilyen kevesen vették meg és ezért nem írnak, mert tört meg nincs.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@DoggyDog: Mivel elég kevés időm van játszani keveset tudnék mondani a játékról. Level 51-es sorceress, ice builddel nyomulok előre, most vagyok a story küldetések vége felé, és utána megpróbálkozok majd a capstone dungeonnal. Elég jól droppolnak már most is a legendary-k, van itt-ott egy kis synergy az itemek és a skillek között. Eddig nagyon bejön 😁
1
0
0
0
no avatar
@DoggyDog: Én is azt a tábort erősítem aki eléggé "nagypapa" tempóban halad. Most is csak 31-es vagyok a Necro-val minion builden. Majd meglátom ez milyen lesz, de már egy másik buildet "félretettem" magamnak kipróbálásra, aztán majd még egy rouge-ra rápróbálok a következő évszázadban ha oda jutok, mert imádom az ijászkodást. :D
Engem nem mozgat, hogy korábbiakhoz képest mennyire jó vagy rossz, hogy a hardcore embereknek milyen élmény, főleg D2 vagy PoE mellé téve.
Egy biztos, mindig elmondom, hogy én nagyon de nagyon haragszom lassan 20 éve a blizzre, ott abba is hagytam a játékaikat D1, D2, Starcraft, Warcraft 3 után. (Kivétel volt a HoTS, azt toltam). De most a D4 bétában meggyőztek, hogy elgondolkodjak a játékon. Ugyan ennyit én nem vagyok hajlandó játékra adni, de azért végül mégis meglett, mert ajándékba megkaptam. 😂
Én élvezem ilyen nyuggeresen és valószínűleg évezredekig el leszek vele, ha egy idő után nem is folyamatosan, de elővenni időnként mindenképp jó lesz bármikor.
(Bár az nem tetszik, hogy szezononként lesz valamiféle reset, így sok mindent újra kell csinálni. Jobb szerettem mmo-ban is, hogy ha legalább egy karival kimaxoltam mindent is, akkor ha már nem is játszok nagyon a játékkal, nosztalgiából visszanézek és minden belefektetett időt és élményt láthatok császkálva a világban).
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@christoferus: Én is így vagyok vele, hogy nem kell sietni, bár szerettem volna a top 1000 hardcore-ban lenni, de elengedtem, mert ahhoz baromi sok idő kell és most még szerencse is, mert van, mikor random megáll az élet a játékban 2-szer előfordult már velem, hogy csak ment a hang , de semmi nem történt és feladatkezelőben lehetett csak kinyomni. A reset-et én sem szeretem, mert mostmár látom, hogy a lvl 100 nekem kb. nyár vége felé lesz meg talán, amennyi most tudok játszani.
1
0
0
0
bukta2 avatar
@Payphoner: Engem nem zavar :D legalább valaki ír az oldalra és van mit olvasni, eléggé kihaló félben van ez az oldal már egy ideje, kevés a cikk és nincs forgalom mert mindent megnéz az ember jóval előbb facebook-on vagy más online felületeken, mert ide mire felkerül valami álltalában már 2-3 napos hír...🙄 meg most ez az intel hír is igazából nem sok minden hozzáfűzni való van hogy más lesz a nevük, ennek nincs valami nagy hírértéke ..😅 (sztem) inkább játékokról kellene cikkeket írni, teszteket stb mert ez ami van nagyon kevés és nem éri meg feljönni az oldalra, ezért kicsi a látogatottság is (sztem) és kb nincs is új felhasználó aki hozzászólna a dolgokhoz, régen ez az oldal úgy pörgött hogy csak na... ,,kár érte, kiváló ügynök volt"... 😅
1
0
0
0
DoggyDog avatar
487 millió xp a lvl 100, lvl 85 pont a fele az útnak. Most kezdem érezni a karakterem erejét Nightmare-n már semmi nem akadály 62-es vagyok most. Rápróbáltam a capstone-ra, már menne a dolog, ha kevesebb lenne az mob, akkor leszedem őket, de ha pakkban jönnek, akkor nekem annyi. 65-nél, majd újra rápróbálok.
0
0
0
0
no avatar
Zseniális ez a játék, imádom.

GTX 1070,
Ryzen 5600
16GB RAM

Konfiggal, legmagasabb beállításokon, kifogástalanul, droppok nélkül megy, 100+ fps-el.

Napi 1-3 órát játszok, meló után és egyszerűen nehéz letenni.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Olvastam, hogy lvl 70 az a 20%... fsza kb., akkor a lvl 60-mal vagyok talán 15%-on a lvl 100 felé :D Akkor kb.2 hónap múlva talán meglesz. Nem tudom, akik lenyomták 50 óra alatt azok, hogy csaltak vagy milyen cuccaik voltak stb. Mindegy nem siet az ember sehova csak kb. így a season-ok , majd azokról szólnak, akik éjjel-nappal játszanak, mert másnak esélytelen bármit elérni. Vagy nem is érdemes belevágni a season-okba, hacsak nem ad valami plusz jó content-et. Diablo 3-ban is csak season 5-ig játszottam azt félre is raktam a játék utána már nem érdekelt.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Csak nem elkezdődött a Vakáció? :D Mert tegnap este 5 próbálkozásra se engedett be a játék csak kb. 5 perc múlva , ma meg délelött már megkaptam az első Que-t is...igaz kb. fél percet kellett csak várni, de eddig ilyen se volt. Mondjuk én délelött játszok, mert akkor érek rá, este csak ritkán (lehet ekkor többször is volt que). Hc-ban, amúgy ezt a random meghalsz dolgot kivehetnék, mert ez tuti valami bug vagy valami, mert tegnap elhulottam. Értem ezt arra, hogy ütsz-ütsz-ütsz és full életed van, majd a másik pillanatban kiírja, hogy a karaktered megtalálod az elhalálozottak között. Azért ez így nem hc, hanem csak szivatás rendesen. Az oké, ha látod, hogy fogy az életerőd és behalsz, de hogy 1 mp alatt a semmiből életerő csökkenés nélkül elhalálozol az nem oké, mert annyit nem sebez rád egyik mob se, még egy erős boss se, hogy 1 ütés lennél neki.
0
0
0
0
💬 4
Puffin avatar
@DoggyDog: A World Boss T4-en elkaszált tegnap este egy ütéssel... 🤣
Mondjuk oda még kicsit gyenge a karakterem. De jó cucc esik. 😁
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@Puffin: Jó az más tészta azt nem számoltam bele :D Én a 3. szinten vagyok, de lassan rápróbálok, majd a capstone dungeon-ra, hogy megnyissam a 4. szintet. De valószínű esélytelen leszek rá még, mert a Helltide-on portyáznak 70+-os boss-ok és azok ellen még kevés vagyok.
0
0
0
0
Puffin avatar
@DoggyDog: Hányas szinten vagy és milyen karakterrel?
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@Puffin: Elemental druida 60-as, saját kreálmány nem netes build-ek nézegetve gyártottam. Még anno a Diablo 2-ben ez volt a kedvenc karakterem, így itt is megcsináltam. Hurrikán/tornádó kombó. Nem a legerősebb build, de szépen fekszik mindenki az elementális erő elött :D sőt, így ahogy én csináltam nem is láttam, hogy bárki ajánlaná, de nekem nem a legjobb build kell, hanem saját. Más erre mondaná, hogy szopóka meg "nehéz" vele játszani stb. nekem megfelel. Igaz 58-as szinten már éreztem a nightmare dungeon-okban, hogy kezd gyenge lenni, mert a cuccok, még nem az igaziak. De, mindent végig lehet vele verni csak max. kicsit tovább tart, nem hal be vagy nagyon ritkán (volt egy nm dungeon valami szivatós mindenféle variánsokkal ott 3-szor behaltam (ez ugye a sima karakterem nem a hc) , mire megcsináltam, de az egész játék alatt nem haltam be ennyiszer addig :D).
0
0
0
0
FRC45DX avatar
Virágboltban kapható a játék Diablo IV-P2P (D4 Reflection) néven , ha valkit érdekel.
Viszont kipróbáltam ezt a kiadást, semmi sem hasonlít az eredeti játékhoz. Ha kiforratlan és bugos játékkal szeretnél játszani, töltsd le, ha pedig Diablo IV-el, vedd meg.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Most kezd a játék érezhetően egy kicsit bedurvulni lvl 58-as vagyok és a Nightmare Dungeon-okban már néha van szopóka rendesen. Tegnap befeküdtem egy ilyenben 3-szor. Szóval a hc mód ebben elég durva, ha valaki solo-ban lenyom mindent lvl 100-ig az tényleg teljesítmény most már látom így előre, hogy nem fáklyás menet lesz, ha újra belekezdek. Helltide-on van, még néha durvulás, mikor sok anyag van nálad és nem költöd el valamelyik doboznál, akkor megérzi a játék és egyre durvább ellenfeleket repít feléd az égből és ott ugye, ha meghal az ember bukja az összeszedett anyagok jó részét. Szóval szerintem a játék nehézsége jól van belőve solo játékosoknak, akik nem mások hátán akarnak mindent megcsinálni, hogy csak beállnak valami tápos kari mellé azt megcsinál helyettük mindent. A térkép nagy részét felfedeztem Nightmare szinten nyomulok ott elvagyok amúgy szépen, még egy darabig lvl 70-nél van elméletileg a következő capstone dungeon Torment szint megnyitására, de elöbb is neki lehet futni, persze sok sikert nem kell várni tőle alacsonyabb szinten, hogy sikerülni fog :D 70-ig csinálom a mellékeseket kb. 130-at megcsináltam, jók mert egymásra épülő sztori vonala van több mellékes küldetésnek is, amik érdekesek, meg a Fának a küldiket az ad 121.000 xp-t és közben becsalogat olyan dungeonokba is közbe, ahol esetleg, még van elmaradott plusz feladat is, így két legyet lehet cspani egy ütésre. A játékban fellelhető Lore, pedig brutális mennyiségű az első 3 játékban összesen nem volt ennyi szöveg meg párbeszéd, részletezve egyes dungeon-okat, ha megtalálod a kis fecnit stb.

Elöször mondom mit istenítettek ezen a Paragon rendszeren, mondom egy egyszerü szar, néztem, mint hal a szatyorban...azt mikor az elsőnek a tetejére értem és kapsz 4 plusz táblát, amiből választhatsz és a táblákat egyesével lehet össze-vissza forgatni, hogy merre akarsz elindulni, hogy lenne a legjobb neked stb. akkor mondom oké, akkor mégis csak rendben van ez a Paragon board.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Amúgy ez a lvl 100 nem kis munka, eddig 6263 embernek sikerült és abból csak 163 a hardcore. Napi 1 szintet lépek vagy 2-öt innentől szerintem márcsak. Se több időm se több energiám nem lenne hozzá. Vasárnap beletoltam 8 órát, de az már olyan volt, hogy nem tudnék ennyi időket napi szinten játszani. Nem is értem valaki, hogy tud napi szinten ilyen 10+ órákat játszani, azt elhiszem, hogy nincs más dolga, de akkor is baromi fárasztó ez szerintem bármilyen játékkal nézve is. Amióta meg van a game mást meg se nyitottam és valószínű emelett nem is lenne semmire időm, hogy belekezdjek.

Szerintem egy részt jobban megcsinálhattak volna a sztoriban a Kígyó Templom-os rész, amikor Spoiler!
az a hatalmas kígyó mutatja az utat és a törzse mellett kell mennünk, baromira vártam, hogy a templomban ilyen brutál nagy kígyóval kell megküzdenünk, mint anno Belial volt a Diablo 3 -ban, olyan szintűre gondolok
.
1
0
0
0
💬 8
no avatar
@DoggyDog: És hogy látod, megéri az árát?
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@markedforlife: Írtam már neked a másik ugyanilyen kérdésed alá, onnan nézd meg. Részletesen kifejtettem.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@DoggyDog: Nem tudom eldönteni, ha ezek most trollok, botok vagy csak simán idióták. Mi lett ezzel az oldallal is.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@TheMenkuPocok: Liptik emberei :D
0
0
0
0
kmetovics avatar
@DoggyDog:
Nem is értem valaki, hogy tud napi szinten ilyen 10+ órákat játszani, azt elhiszem, hogy nincs más dolga, de akkor is baromi fárasztó ez szerintem bármilyen játékkal nézve is.

Ezzel én is így vagyok. Megrendeltem a játékot, de kb még elsem kezdtem, max beléptem és beállítottam a grafikát, azt ennyi. Haverjaim már végig is vitzték a storyt. Majdnem megkérdeztem tőlök, h hova sietnek, mert ezt kapom válasznak, mha meg merem kérdezni, h hogy állnak egy open world gammel. Én úgy vagyok, h ha netán nekiülnék reggel mondjuk 8-kor, akkor egy idő után megéheznék, meg kéne egy kávé. Akkor ott vannak a napi rutin melók, meg ami közben eszembe jut. Meg többször is megéhezem és olyankor meg nézni akarok valamit. Meg olyankor azt érzem, h nem haladok a sorozatokkal, ha meg sorikat nézek, akkor úgy érzem, h a játékokkal nem haladok. Most is van kb 7-8 game csak ps-en, amit a nagy őszi dömping előtt végig akarnék pörgetni "gyorsba", de érzem, h úgysem fog sikerülni.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@kmetovics: Nekem most járt le pont a ps plus-szom és úgy voltam vele, hogy ha megveszem a Dio-t, akkor nem újítom meg, mert ott meg én NBA 2K-zek, amihez szintén kell sok idő...így legalább az kilőve, mert nem fizettem elő :D Én sportolok meló mellett sokat, így azt nem hanyagolnám egy játék miatt sem. Nekem az a szerencsém, hogy nem vagyok nagy film és sorozat néző csak télen van türelmem ezekhez. Azt, akkor még ott van asszony is és játsszon az ember, amennyit tud kb. :D
0
0
0
0
no avatar
@kmetovics: Általában azok tolják így, akiknek amúgy nincs külön életük. Kataton módon belezombulnak egyik játék után a másikba.
Nincs ezzel baj, ha nekik úgy jó, amíg azzal nem veszélyeztetik maguk, vagy más életét.
Amúgy sok ilyet ismertem az elmúlt évtizedekbe, kb. belépsz hozzájuk kellemes áporodott szag, hatalmas kupi, kosz, káosz fogad.
0
0
0
0
no avatar
@kmetovics: Általában azok tolják így, akiknek amúgy nincs külön életük. Kataton módon belezombulnak egyik játék után a másikba.
Nincs ezzel baj, ha nekik úgy jó, amíg azzal nem veszélyeztetik maguk, vagy más életét.
Amúgy sok ilyet ismertem az elmúlt évtizedekbe, kb. belépsz hozzájuk kellemes áporodott szag, hatalmas kupi, kosz, káosz fogad.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
3 Nap alatt 40-es szinten vagyok. Kár, hogy nem lehet meg nézni hány darab órát öltem eddig a játékba. Még szoknom kell a mechanikákat, de eddig nagyon tetszik. Sorceress Ice build-el haladok előre, próbáltam a többi element-et is, de ez jött be legjobban.
0
0
0
0
💬 3
DoggyDog avatar
@TheMenkuPocok: Akkor dobtál bele "pár" órát. Én 55-ös vagyok , 50 felett kicsit belassul a fejlődés majd. Főleg, amíg nem léped meg a Capstone dungeon-t, hogy átmehess Nightmare-re. Hardcore-nál meg tudod mennyit játszottál vele, ha meghal, mert ott kiírja (csak a fene se akarja megtudni, annak árán, hogy meghal :D).
0
1
0
0
Roland20 avatar
@TheMenkuPocok: Amd adrenalin-ban meg tudod nézni mennyi időt játszottál
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@Roland20: Az úgy csak a játékkal való időt mutatja nem az adott karakterrel valót. Viszont nálam a Diablo-t nem is mutatja a listában. Viszont sokat dolgozok photoshop-ban azt meg játéknak nézi az adrenalin és mutatja mennyit használtam :D
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Ma lenyomtam a Kurátort, talán az első igazi boss, ami kihívást is jelent a Capstone dungeon végén. Solo-ban játszok csak, így mondom. Most nightmare-n nyomulok tovább.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
A sztroit befejeztem nem tudom pár helyen, miért írták, hogy gyenge meg a játék leggyengébb eleme.... szerintem teljesen rendben volt és nyílván megágyazott egy komolyabb kiegészítő érkezésének, ahol már, majd feltűnik/tűnnek a komolyabb Spoiler!
Prime Evil-ök is
. Összességében egy jó utazás a sztori, bejárjuk a térkép nagy részét és megfordulunk változatos és áll leejtős helyszíneken. Én, azért sok Dungeon-t, kisebb helyiséget és rengeteg mellékest megcsináltam a sztori mellett, így pont 50 és feles szinten végeztem a sztori végére. Most elmegyek térképet felfedezni meg a magasabb nehézségeket feloldani, hogy több xp jöjjön a Paragon szintekhez. Megcsinálom a mellék küldetéseket, mert jó móka az is és rengeteg van belőle. 9.5 pontot megajánlok a játéknek simán. Nem szokott érdekelni, hogy a tesztek mit írnak csak magamnak hiszek, de ez a játék tényleg jól sikerült és jó ez oldschool diablos-nak és új arcoknak egyaránt. Ja és meghalnom nem sikerült eddig a normál karival sem, így baromira sajnálom a hc karim, hogy elveszett egy lag miatt, mert simán végigtoltam volna a hc-t...na, de a héten elindítom azt is az útjára.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@DoggyDog: Megérte az árát?
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@markedforlife: Nekem megérte simán, már most is, ha nem játszanék vele többet. Egyre többet játszik vele az ember, annál többet akarja a játék, hogy játsz vele :D És, még mennyi minden tennivaló van benne... Eszméletlen sokféle dolgot "nyomtak" bele és ugye elég hosszútvára is terveztek a játékkal a nép nagyon szereti (csak az nem, aki nem vette meg és ugye lehúzzák úgy, hogy egy percet se játszottak vele :D).
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Update.: Ma elöször összeomlott a játék :D Gondolom most nagyon leterhelt szegényke. (hc-t ma hanyagolni kell az tuti). Plusz egy küldetés bebugzott, van egy lezárt ajtó és a feladat, hogy nyírj ki mindenkit az adott helyszínen, erre ahogy ütlegeltem a népet, beesett az ajtó mögé és onnan nem jön elő én meg nem tudom kinyitni :D Utána fél óra múlva visszamentem, de még mindig az ajtó mögött volt ... majd rálesek újból mi lett vele vagy kezdhetem e az egész küldetés elöről vagy marad ilyen bugos ez a küldetés.

Az egyik legjobb móka az erődök visszafoglalása, mert azt mindig a szinted fölé lövi be a játék, tehát bármikor mész oda, akkoris jóval erősebb ellenfelek lesznek ott. Ott volt az egyikben, eddig szerintem a legjobb boss harc , amikor a három démonasszonyságot kell legyűrni.
0
0
0
0
💬 1
TheMenkuPocok avatar
@DoggyDog: Nekem egész hétvégén nem voltak gondok a játékkal, networking minden meglepő módon működ9tt. Amúgy meg jó, hogy nem hardcore karaktert készítettem, mert WT2-ben pár boss meg tudott ölni XD
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Nagyon gondolkozom a megvételén, mit gondoltok megéri a 70 ajrót? Diablo 2-t és az Immortal-t játszottam, de ezeken kívül is nagyon szeretem az ARPG hack and slash játekokat (mint pl. Torchlight).
0
0
0
0
💬 5
Skynd avatar
@TheMenkuPocok: Sztem megéri, ha szereted ezt a műfajt akkot mindenképp. A Torchligh-ok se rosszak, de azért egy Diabló az azért jobb. Persze ez csak az én véleményem. :)
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@Skynd: Köszönöm, megvettem és kb 8 óra gameplay után azt mondhatomn nem bántam meg 😁
0
0
0
0
no avatar
@TheMenkuPocok: Ennyire jó? Sokan mondják hogy addiktív, igaz? :D
0
0
0
0
PotykaPal avatar
@TheMenkuPocok: Én kaptam egy kisebb szívrohamot, miután sehogy nem tudtam eltűnteni a többi játékos karaktert, azt igérték nagyszerű Single Player élményt nyújt majd. A játék MMO beütésekkel, micro tranzakciókkal telenyomott játék. Ha ezeket el tudod viselni (nekem sikerült kizárni) akkor megéri, ha nem, akkor ne vedd meg.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@PotykaPal: Köszönöm, teljesen jogos. Megvettem és 8 óra utám monthatom, hogy engem nem zavart a többi ember, és a mikrotranzakciók sem erőltettek (habár EDDIG csak kozmetikus cuccok vannak benne). Meg vagyok elégedve a játékkal.
0
0
0
0
Liptik avatar
Elég komoly a játék.
0
1
0
0
💬 2
no avatar
@Liptik: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Liptik avatar
16-os szintű vagyok még.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@Liptik: Nem is figyeltem visszatértél a pokolból? Jó pár napig fogva tartottak a mélység teremtményei, de visszaengedtek a gépigény-re szerencsére.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Na megtaláltam azt az embert a játékban, aki veszélyes lehet egy hardcore karakterre Spoiler!
Brol Act 3-ban, lenyomtam, de a végén 1 ütésen múlt, hogy vagy én vagy ő hal meg, igaz most nem hc-t tolok nem számított volna a halál, de ő szerintem jó pár hc karaktert legyilkolt már az tuti
. Az egész Act 3-ig senkivel nem találkoztam rajta kivül, aki veszélyes lett volna, pedig nem csak a fő sztorit viszem, hanem rengeteg mellékest csinálok közben és így nem 1-2 boss-szal találkoztam már.
0
0
0
0
💬 2
Default avatar
@DoggyDog: Nekem Butcher volt az első akinél eszembe jutott hogy itt hc-ba lett volna az első temetésem.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@Default: Butcher-ral találkoztam a hc karimmal, menekülnöm kellett bevallom, alig tudtam elfutni előle, mert bazi gyors és mindig odahúz a láncos szerszámával. Portált nem engedett nyitni és a kijárat meg bazi messze volt...ha nincsenek a farkasaim velem, épp velük foglalkozott, akkor tuti kicsinál, így tudtam meglépni egy portálon, de elfogyott az összes potim már és mondom it's over :D
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Pár helyen néztem magyar tesztek alatt, hogy mennyien fanyalognak, hogy "nem jó a játék", meg stb. Egy az, hogy tuti azok írták, akik meg sem vették a játékot. A másik, hogy annyit nem is tudott volna vele játszani, hogy lehúzza, hogy nem jó, ha az "olcsóbb" verziót vette (mivel 2 napja van kint)...ha meg megvette a drágább csomagot, akkor meg tuti nem fogja lehúzni a játékot, mert nem véletlen vette meg a drágább változatot valaki, hisz vagy akkora rajongó vagy elöbb akart vele játszani. Tipikusan olyan kommentek, hogy annak vegyék el a kedvét vele, aki megvette és azt meri írni, hogy ez nagyon jó játék. Pedig én is az első résszel kezdtem a Diablo világát, még 98-ban és én azt mondom, hogy ha ez nem Diablo feeling, akkor mit várt az aki Diablo feeling-et akart? :D Ebben tényleg benne van minden jó, ami ötvözi az első rész komorságát és dark atmoszféráját, majd a 2. rész összetettebb fejlődési rendszerét és jó karaktereit stb. és mindezt még megtoldotta többel-nagyobbal... olyan elvárásaik vannak egyes embereknek, amik már szinte teljesíthetetlenek. Én azt mondom ezt most odatette a Blizz lehet őket utálni, mert pénzéhes banda stb., de ez most oda lett rakva azért rendesen! (márcsak egy Warcraft 4-et kellene odapattintani ilyen szinten).
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@DoggyDog: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Akkor marad a hc karakter ott tiszta lappal indulhatsz :D
0
0
0
0
no avatar
@DoggyDog: Hater-ek mindig is voltak és lesznek.
Ahogy én néztem azért nagyon nagy átlagba nincs negatív visszhang, a tesztelő oldalak, videók alatt elenyésző a nyafogó.
De az mindenképp igaz (még ezen az oldalon is), hogy nem csak a játék tesztelő portálok, de a játékosok egy része is eléggé szélsőértékekben van.
Amikor alapjában véve mondható, hogy jó egy játék, de vannak hibái akkor is 10/10 meg 100/100, meg ilyen még nem volt a világon, vagy kevésbé jó, esetleg pár hiba nagyon észrevehető akkor meg 2/10 meg 20-30/100 és ilyen borzalom még nem volt.
Nincsenek ma már következetes, racionális értékelések nagy tömegekben.
0
0
1
0
DoggyDog avatar
@christoferus: 10/10-es játék nincs is , csak sok van, ami megközelíti. Vagy 10/10 max. úgy lehet valami, hogy kicsit elfogult vele az illető. 10/10-re most kb. a Baldurs Gate 2-öt tudnám kihozni az szerintem mai napig egy etalon játék, de ez is csak egy kis elfogultsággal a részemről. De, amúgy másnál is szerintem van az 9.5-es játék amúgy simán, aki elismeri a stílust.
1
0
0
0
DoggyDog avatar
@christoferus: Amúgy metacritic mutatja mindig legjobban, hogy mennyi hater van. Ott tipikusan azok írnak 0-ás review-kat, akik nem vették meg a játékot és nem játszottak vele. Nem mellesleg még jobban mutatja, hogy aki jót írt azt lenullázák, hogy nem hasznos, amit írt, míg a 0-ás értékelésekeet mindenki hasznosnak ítéli :D D4 is nagyon szarul áll ott, pedig mindenidők legjobb eladási startját produkálta az árcédula ellenére is.
0
0
0
0
no avatar
@DoggyDog: Amúgyis azt szoktam mondani manapság egyéb esetekkel kapcsolatban is, hogy mégis csak jó lenne valamiféle hivatalos beazonosíthatósága az embereknek a neten is, ahogy a való életben, és büntethetősége, mert akkor valamennyire visszatartó erő lenne.
Ugyanezen emberek a való életben kétszer meggondolják, hogy törnek, zúznak, ölnek e, vagy ráordítanak egy idegenre egy pofonért cserébe. :D
0
0
0
0
Hansen avatar
vki jelezne ha lesz vegre WASD? addig tuti nem veszem meg, köszönöm
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Hansen: Te most az irányításra gondolsz?
Mert ha igen, akkor be tudod állítani magadnak egyenként a mozgásirányokat.
0
0
0
0
Hansen avatar
@christoferus: mindenhol azt olvasom hogy nincs WASD egyelőre
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Ma reggeli update. Kellett elszólnom a semmi problemet :D Ma reggel korán belekezdtem a kalandba és szépen haladtam csak gondolom időközben a kis srácok is felkeltek játszani túl sokan a suli elött és akkora latency-vel küzdött a játék pont, mikor egy Dungeon Boss-nál voltam, hogy az egyik pillanatban , még szépen csápoltam a másik pillanatban meg a semmiből kiírta, hogy meghaltam...mondom f@sza, mert én, még azt láttam, hogy full életem van és ütlegelem a Boss-t. Szóval a hardcore mód felejtős most így a játék indulásakor. 27-es szint azt kuka egy ilyen miatt, ami nem az én hibám. Persze ez benne van a pakliban csak , így nehéz az első 1000 hardcore elérése, mert bármikor bárki ilyenek miatt meghal. Szóval nem csak jó reflexek meg ilyenek kellenek, hanem szerencse is hozzá, talán több szerencse kell, mint tudás. Hisz egy hirtelen áramszünet azt neked annyi, egy kis internet kimaradás neked annyi, egy kis szerver leállás neked annyi, lag neked annyi, főleg ha boss-nál vagy, akkor tuti halál :D

Hát ezzel én baromi sokáig el leszek, most vagyok lvl 20 hardcore-ban, szépen lassan haladok, mindent megnézek, inkább a mellékes feladatokat csinálom elöször, de haladok a sztorival is, eddig ismerős a játék, mert , még nem vittem ki act 1-et azt meg ugye, ki lehetett tolni a bétákban is. 10-es voltam, mikor bevállaltam egy mellékest, valakit meg kellett keresni azt hiszem valami Perhnan vagy mi volt a neve ott a Boss, majdnem megszivatott egy sharpshooter figura volt, ugye onnan nincs menekvés hc-ban vagy megölöd vagy véged, én meg nem tudtam mi vár rám, de ez az izgalmas benne , max. majd idegeskedek egyet ha elhullok 20-30 óra után netán... amúgy szépen fut, semmi probléma nem volt ma vele, pedig ma szabadult rá a rengeteg ember. (pc-n vettem meg).
0
0
0
0
💬 11
Maxidrake avatar
@DoggyDog: Hali! Hát igen,ez várható volt hogy a mindenki számára elinduló napon, lesznek leállások,lagg,meg login problémàk, addig semmi gond nem volt amíg csak early acces volt, tegnap este már én is 1 óràt vàrtam mire be engedett,ki kellett volna hagyni a tegnapi napot hc ba neked.tudom hogy az első 100 ra hajtottàl,én csak soft core ba nyomatom, most vagyok 52 es a Sorceres el. Akt 4- et kezdtem el.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@Maxidrake: Igen csak csábító lett volna a top 1000-be lenni, na de ez elúszott szerintem ezzel a halállal. Most rávárok a hardcore karira 1 hetet legalább, aztán csak jobb lesz a helyzet a kisebb lagokkal. Nem rég néztem 7 óra felé, akkor már rendesen állandóan visszadobta a karit, mindig a képernyőn 1-2 centire és hirtelen a semmiből lesznek ellenfelek, amik amúgy ott vannak ugye csak az ember a késés miatt pont annyival később kapja meg őket a képernyőn, hogy már elkezdenek csépelni.
1
0
0
0
no avatar
@DoggyDog: Szerintem aki tegnap reggelre nem volt legalább 80-85+, annak úgyis mindegy, mivel az early miatt kb. béreltek a helyek a top 1000-ben.
1
0
0
0
DoggyDog avatar
@christoferus: Mondjuk az igaz 4 nap előny az rengeteg egy ilyen "versenyben", azért raktam zárójelben, mert ezáltal, itt is meg vannak különböztetve, akik többet fizettek a játékért. Hiába mondták nem pay to win, de már itt is látszik, hogy mégis csak ennél az a nyerő, aki többet fizetett a játékért. Szerintem, ha korrektek lettek volna, akkor az ilyen verseny helyzetben a hivatalos megjelenéstől kellett volna kezdeni, amikor mindenki rászabadul. Na mindegy elélünk enélkül, azért a játék jóra sikerült az a lényeg, bár sokat nem jó vele egyhuzamban tolni, mert monoton (nekem legalább is, max. 3 órát tudok vele tolni egyhuzamban, de sokszor az is soknak tűnik.) Mindegy mostmár nincs hova kapkodni, megnézek mindent úgy haladok.
1
0
0
0
no avatar
@DoggyDog: Hiába jó ez a játék most (kivételesen, ma már ezt lehet mondani a játékipar szereplőinél ilyenkor), a Blizzard azért nem hazuttólja meg magát.
Ha a minimumot költöd a játékukra, akkor jó hogy ott vagy, de te örülj, hogy játszhatsz vele. Ha mégis többet rászánsz, akkor tárt karokkal és vörösszőnyeggel várnak.
Nem is kell feltétlen sietni. Én is végül rávetettem magam. Élvezem, de csak T1-en kezdtem, lightba 1-1 óra aztán játszogatok amíg kedvem lesz vele a kevés szabadidőimben.
0
0
0
0
Maxidrake avatar
@DoggyDog: Ettől még nem lesz a játék pay to win, nekem ultimate verzió van, de abszolút nem sietek, engem ez nem mozgat, felírják a nevemet egy játékban a szoborra, ez nem pay to win ettől még, én még csak végig se nyomtam,akt 4 jàrok, meg meló miatt amúgy se tudnám, ma is holnap is melózok 13 óràt😀, engem nagyon behúzott a jàték világa, folyton elkalandozok mellékküldit csinálni, a játék szerintem nagyon jó lett.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@Maxidrake: Akkor részben van csak igazam :D Végülis csak annyi segítséget kaptak az emberek, hogy 4 nap előny mást nem, de egy ilyennél az baromi sok azért valljuk be, aki szeretne ilyenben részt venni, de "csak" 70 euro-t fizetett érte és nem 90-et vagy 100-at...

Ja a játék világa nagyon durva, tényleg behuzza az embert pár órára, hogy észre se veszi, néha betegesen ömlenek a mob-ok amúgy , nem spóroltak velük azt valljuk be. A művészies megjelenítés a dark atmoszférával és a jó aláfestő zenével szinte tökéletesre sikerült vagy nagyon közel van hozzá. Én is inkább mellékeseket tolok, mert azok is jók és közben legalább felfedezi az ember a terepet. Csinálom ezeket az erődöket is, nekimentem egy lvl 30-as erődnek 22-es szinten az úgy korrekt volt nehézségben számomra :). Ott tényleg lehetett érezni, hogy jóval erősebbek a mob-ok a Boss meg brutális volt valami nagy kecske bak :D Valamelyik klán vezére, lehet a "vérkecskéké" :D
2
0
0
0
no avatar
@DoggyDog: Én is még csak élvezem inkább a világát szép komótosan T1-ben. Élem a nekrót. 20 éve nem Diablo-ztam ilyen élvezettel. Tegnap 3 órát pakoltam bele Act1 és mellékküldik mellett 20-asig vittem. Ugyan nem izzasztott még meg (egyszer se haltam még), de engem ez most nem is érdekel. Chill, fun és hullagyalázás. :D
0
1
0
0
Maxidrake avatar
@christoferus: Én t2 be nyomatom,most vagyok akt 5 felénél, most ràfokuszàlok a stori küldire, hogy tudjak menni T3 ra, én is nagyon élvezem vele a játékot, én is 99 -be nyomtam először a Diablo 1 -et.
1
0
0
0
DoggyDog avatar
@christoferus: Kitart egy darabig az tuti, amíg bejárja az ember kényelmesen a területet és felfedez mindent. Az benne , még a jó hogy akkora a világ, hogy nem igen találkozik az ember más játékosokkal csak a nagyobb városokban.
1
0
0
0
no avatar
@DoggyDog: Ez mondjuk úgy lesz kb. mint az mmo-kban az indulási időszakban. Ha az elejétől haladsz előre folyamatosan (még ha light tempóba is) azért még eléggé "lazásak" a mapok, de aztán előbb utóbb elég sokan fel fogják tölteni az összes szinten. Akkor majd lesznek forgalmi dugók. :D
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció