Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólások: 7 643
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xoki avatar
ÁÁÁ de kevesen vannak animések, jó hosszú időre kihalt ez a téma mindig 😃

Nem rég kezdtem el a One Piecet aki szereti a shouent annak látnia kell (persze a Bleachet is 😃 ) 160. résznél tartok és 610 van nem semmi, viszont eddig ez az anime tartja nálam a szinvonalat a legjobban, észre se lehet venni hogy melyik a filler szinte nem úgy mint a naruto esetében 😃

Csak egy kis téma frissítés 😀
0
0
0
0
Denk95 avatar
Fullmetal Alchemist Testvériség
0
0
0
0
Domfoz avatar
Vampire Knight: TÖBBET!
0
0
0
0
sudosu avatar
Domfoz: Még nem láttam belőle, de ahogy utánanéztem érdekesnek tűnik, egy nézést megér!

Egy kis információ: Múlt hét pénteken nem volt Railgun S, hanem Railgun movie volt helyette, szóval ha minden igaz ma jön a 18. rész!

Van ajánlatom a hétvégére, néhány kötelező darab:

Death Note
"Akinek a neve felkerül a halállistára, meg kell halnia"
Az egyik leghíresebb animéről van szó, készült belőle film is (ha jól tudom)! Van hozzá Magyar szinkronos változat is TV-s hangminőséggel (nem igazán jó minőségű) és szerintem a szinkronszínészek se voltak a toppon. Normális magyar feliratot (amely nem csúszik) elég nehéz hozzá találni. Túl sokat nem tudok róla mondani, mivel még én is csak 2 részt láttam, de többen is javasolták hogy ezt kötelező megnéznem! A zenék tökéletesek a stílushoz illik a Rock és Metál hangzás.

Myanimelist [LINK]

Elfen Lied
Aki szereti az elvont animéket, feltétlenül látnia kell! Teli vérrel, brutalitással és drámával! Diclounius nevű felsőbbrendű faj tagjairól van szó, amelyből némelyik átakarja venni a hatalmat az emberiség felett (lényegében beszélhetünk egy felsőbbrendű emberi fajról is). Főszereplőnk Lucy, aki egy kettős személyiséggel rendelkezik, van egy ártatlan jó oldala (őt Nyu-nak szokták hívni) és van egy gyilkológép üzemmódja is akkor Lucy 😀.

Myanimelist: [LINK]
0
0
0
0
Domfoz avatar
Umineko No Naku Koro Ni, valaki?
0
0
0
0
xoki avatar
Hihgschool D😆 new t már láttam épp várom az uj részt felirattal 😃 A többit lecsekkolom, arigatou 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Pár ajánlat e szezonra 😀:
Először is megjegyzés ne kérdezzétek hol van magyar felirat az alábbiakhoz, mert én se tudom! (ha van egyáltalán) Animetake-n minden fenn van angol felirattal!

Toaru Kagaku no Railgun S
Még most is megy, egész tűrhető anime, nekem nem annyira tetszik így már a 17. résznél, túl sok benne a Misaka. Jó mondhatnák hogy erről szól, de Toaru Kagaku no railgun-ban többet voltak szerepeltetve a Judgement tagjai.
Ajánlott előtte megnézni legalább a Toaru kagaku no railgun-t!

Myanimelist: [LINK]

High School D😆 new
Elérkezett az idő hogy a Gremory ház ismét összefogjon és legyőzze a gonoszt 😀! Jelenleg az 5. résznél tart a sztori! Az ecchi és a poénok jól működnek mint előző évadban, szóval ehhez is ajánlott megnézni az első évadot!

Myanimelist: [url]http://myanimelist.net/anime/15451/High_School_D😆_New[/url]

Fate/kaleid liner Prisma☆Illya
Az eddig látottak alapján a Fate univerzum meggyalázásáról van szó, egy próbát megér azoknak akik rajonganak a Fate univerzumért, nem előfeltétel látni a Fate/Stay-t Fate/Zero-t mert szinte semmi köze hozzá!

Myanimelist: [LINK]

Shingeki no kyojin (Attack On Titan):
Számomra talán az év legjobbja (bár még van az évből). Ahogy a címből adódik titános animeről van szó! A grafikai ábrázolás remekül megvan oldva és korhűen van ábrázolva. Tele van akcióval és vérrel! Az Opening 1 és a Ending 1 zeneileg eszméletlen milyen epic! Talán az a negatívuma számomra hogy hiányzik belőle a dráma, ami kicsi van benne szerintem egy ilyen animéhez nem elég!

Myanimelist: [LINK]

Haiyore! Nyaruko San W
Kötelező darab mindenki számára 😀, a történet nem olyan megrengető, hisz nem is ezért szeretjük ezt az animét! Nyaruko ismét hozza a rámenősségét hogy elcsábítsa Mahiro-t, kisebb nagyobb sikerekkel.
Mielőtt neki ugranátok a Nyaruko San W-nek érdemes megnézni még a Haiyore! Nyaruko San-t is!

Myanimelist: [url]http://myanimelist.net/anime/15699/Haiyore!_Nyaruko-san_W[/url]

Majd meglátjuk mi lesz még ebben az évben, még van egy kis idő 😀! Ha van valami említésre méltó újdonság említek róla pár szót!

Xoki: Igaz nem oly régóta nézek animét de itt vannak mit láttam eddig válogass 😀, szerintem lányos animét nem néztem eddig, hacsak neked az Idol stílus nem annak számít
Myanimelist profilom:
[LINK]
0
0
0
0
xoki avatar
https://www.bubblews.com/assets/images/news/1814488161_1365917824.jpg

Ez a kedvencem, de egy csomót láttam már 😃 és nyitott vagyok mindenre, csak ne legyen lányos 😃 Szóval nyugodtan ajánlhattok jó sokat nekem, még csak most találtam meg ezt az oldalt 😞
0
0
0
0
Domfoz avatar
Valaki látta már a Ghost in The Shell:Arise első részét?Mert ha van olyan jó mint a Stand Alone Complex akkor belenézek.
0
0
0
0
yagamiiii avatar
Sword art online és a Death Note a világon legjobb animék 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Gondolom egy kicsit felfrissítem a témát 😀.
A Sword Art online tényleg az egyik legjobbja a 2012-es évnek, ez volt az első animém a TV-s szemetek után. A SAO előtt már az anime szótól is kirázott a hideg egészen addig amíg meg nem néztem az első részt. Mai napig a legkedvesebb művem, olvastam belőle a Light Novell-t , mangát is.

Én is szeretnék egy animét javasolni ami nagyon megnyerte a tetszésemet a zenék miatt 😀. A Magyar felirat nem tudom hogy áll, de angol felirattal persze már kint van!

Ez a Love Live School Idol Project lenne.
Javasolni azoknak tudom akik szeretik a zenés stílust.

Myanimelist: [url]http://myanimelist.net/anime/15051/Love_Live!_School_Idol_Project[/url]
0
0
0
0
no avatar
Na, hogy egy kicsi újat is mondjak. A 2012-es évben a legjobb anime a Sword Art Online.
Szerintem is a legjobb, eddig üti mindegyiket(persze nem mondom, hogy jobb mint mondjuk egy pár száz részes, de eddig ennek van a legjobb története). Már az első 2-3 résznél mindenki függő lett. Szombat éjjel/vasárnap hajnalban jönnek az új részek. Bűn kihagyni ezt a remekművet.

Adok egy rövid bemutatót:
2022-t írunk. A technológia eléggé magas szintű lesz ahhoz, hogy megépüljön a 21-ik század legfontosabb és legnagyobb alkotása: a Nerve Gear. A Nerve Gear(egyfajta sisak) képes arra, hogy átvegye az irányítást az 5 érzéked felett, a jeleket, amiket az agyunk küld az izmokhoz, felfogja, és értelmezi őket játékon belül, és egyúttal blokkolja is azokat, hogy még véletlenül se kezdjünk futni az ágyban, ezáltal megnyitva a virtuális valóság előtt a kapukat(VR). Egyidőben ezzel kijön az első VRMMORPG, melynek neve Sword Art Online. Amint megnyílnak a szerverek, kb 10.000 játékos lép be, és mindenkit elbűvöl a játék realitásával. Kis idővel később rájönnek, hogy nincs kijelentkezés gomb, majd megjelenik a játék tervezője, aki elmondja az új játékszabályokat:
Csak akkor léphetnek ki a játékból, ha feljutnak Aincrad(a világ neve) 100-ik szintjére és legyőzik a Boss-t(minden szinten található egy "Dungeon", ami tle van szörnyekkel, és van egy Boss Room(szoba), amelyben van egy a többi szörnyhöz nem hasonlítható szörny, vagyis Boss). Ha a HP(életerő) nullára esik, akkor a valódi világban a Nerve Gear megsüti az agyad, és valóban meghalsz. Ha erőszakkal le akarják venni a fejéről az eszközt, ugyancsak megsüti az agyad, mint egy microhullámsütő.
2022 novemberében elkezdődik az úgynevezett Death game(haláljáték), mely 2 éven keresztül fogságban tartja a 10.000 játékost(persze ez a szám a játék végén jóval kevesebb lesz).

Jó szórakozást, jelenleg 10 rész van kint, és ajánlom a regényt is(csak angolul van).
0
0
0
0
alukard avatar
Sziasztok 😀 jó látni h itt is vannak anime fanok 😀 olyan kérdéssel álnék elő h valaki tud e olyan MMORPG játékot ami pl (naruto, Bleach, Soul Eater ) vagy valami ezekhez hasonló ?😀
0
0
0
0
Erik94 avatar
Régen én is szerettem kedvencem a onix 😆 meg a gyadaros 😆
DBZ és a Naruto a jó
0
0
0
0
no avatar
Erik94 írta:
Az mese 😆


Mindegy 😃 attól függetlenül szerettem😃
0
0
0
0
no avatar
Pokémon^^ már ha anime egyáltalán😃.
0
0
0
0
Erik94 avatar
Naruto-ban most 4 filler van de lassan vége és jön a folytatódó érdekes story...Jön a háború
0
0
0
0
Kiyiya avatar
Két új sorozatot kezdtem (kell a szünet így majd 200 rész One Piece után...).
Jormungand: fegyverkereskedős, lövöldözős anime. Ha valaki látta a Black Lagoon-t annak nagy valószínűséggel ez is tetszeni fog.
Sakamichi no Apollon: így első rész alapján nekem bejön. A 60-as évek Japánjában játszódik, középiskolásokkal és jazz-el. (Nem tartalmaz se lövöldözést, se robbanásokat, de lengén öltözött hői szereplőket se.)
0
0
0
0
Erik94 avatar
Én nem szeretem a mangákat a DB GT-t nézem most magyar szinkronnal de lassa már vége is lesz😕Pár hét
0
0
0
0
DMSASD avatar
rendszeresen olvasom a naruto mangát meg a beach-t is de mostanában a Dragon Ball Multiverse mangát olvasom egész jó ahhoz képest h rajongók rajzolják.
http://www.dragonball-multiverse.com/hu_HU/chapters.html?chaptersmode=0
0
0
0
0
Erik94 avatar
De nézed is nem?És a részeket is nézed,fan vagy?A negyedik ninja világ háborút már várom tik is? 😆
0
0
0
0
bEEfRee avatar
naruto mangát olvasom, nem nézem 😜 😆
0
0
0
0
Erik94 avatar
Ki nézi a naruto mangát vagy a DBZ mangát?
0
0
0
0
Kiyiya avatar
Én próbálom kerülni azokat ahol sok a női szereplő v esetleg a főszereplő nő, mert rángógörcsöt tudok kapni a túlnyomó többségtől. A fejhangon visítunk és két percenként bőgünk nemgyerebe. Jó, most ellentmondok maganak az Azumanga Daioh-val, de az vicces volt, akárcsak a már említett Kuragehime vagy a Yamato Nadeshiko Shichi Henge.
Jó példa a Highschool of the Dead. Érdekes lett volna, de 4 rész után abbahagytam, mert falnak tudtam volna menni a női szereplők visításától. (Meg mondjuk nekem sok volt a kilógó női alkatrész...)
0
0
0
0
bEEfRee avatar
Kiyiya én megnézek mindent, stílusától függetlenül. pl.: most a Deadman Wonderland-ot fejeztem be a héten, nálam nem a stílus számít, hanem a történet. ha jó a története, és leköt, akkor megnézem akár a romantikus, vagy a shoujo animéket is. (persze, ha van benne férfi szereplő is)
0
0
0
0
Kiyiya avatar
Én inkább a shonen animéket szeretem. Lásd: Bleach, One Piece, Hellsing, Samurai Champloo, Sengoku Basara, Peace Maker Kurogane, Eyeshield 21, GetBackers, DOGS, Ghost in the shell (a film és a sorozatok is), 07-Ghost. Ha meg elég volt a vérontásból tereprendezésből akkor: Mononoke (sorozat), Ayakashi - Japanese classic horror, Bartender, Chi's sweet home, Mouryou no Hako, Natsume Yuujinchou.
Viszont ha romancicus anime: Kuragehime vagy Ouran.
0
0
0
0
bEEfRee avatar
és miket szeretsz te? 😀 mondjál párat 😜 én bevallom őszintén már felmegyek egy anime online néző oldalra, és szégyellem magam, mert nemtudok már mit nézni 😃 vagy már láttam, vagy pedig annyira nemjó hogy nemjó 😆D az utolsó lehetőség pedig az hogy még nemtaláltam meg eddig, mert vagy nemvolt fent egy bizonyos online oldalon, vagy nemtom 😆
0
0
0
0
Kiyiya avatar
bEEfRee írta:
Kiyiya ha nagyonszépen megkérlek, és küldök még csókot, tudsz nekem valami Toradora féle animéket mondani? nagyon odacsapott nálam a toradora, és jólenne még találni hasonló animéket 😀 közben kezdem is nézni az Ergo Proxy-t 😃


Uhh... Lovely Complex, Kimi ni todoke, Honey and Clover. Meg esetleg Ouran High School Host Club.
Bevallom, én csak az Ouran-t láttam, ez a műfaj nem az erősségem. 😆
0
0
0
0
bEEfRee avatar
Kiyiya ha nagyonszépen megkérlek, és küldök még csókot, tudsz nekem valami Toradora féle animéket mondani? nagyon odacsapott nálam a toradora, és jólenne még találni hasonló animéket 😀 közben kezdem is nézni az Ergo Proxy-t 😃
0
0
0
0
Kiyiya avatar
bEEfRee írta:
Kiyiya Ezer csókot küldök neked 😆D már tudod mennyit kerestem az Ergo Proxy animének a címét 😃 még1000x köszi 😃


Nincs mit. 😀 Ha megnézted, mondd el hogy tetszett.
0
0
0
0
bEEfRee avatar
Kiyiya Ezer csókot küldök neked 😆D már tudod mennyit kerestem az Ergo Proxy animének a címét 😃 még1000x köszi 😃
0
0
0
0
Kiyiya avatar
Most kezdtem megint A One Piece-t (elment az eszem...), meg folytatni kéne a Bleach-et és újranézni az Ergo Proxy-t. :/
Utóbbit ajánlom azoknak aki úgy vannak az animével hogy az csak mese gyerekeknek. 😀
0
0
0
0
ceni98 avatar
Naruto minden mennyiségben 😃
0
0
0
0
no avatar
Death Note és mostanában rákattantam a Naruto Shippunden-re.
0
0
0
0
no avatar
Randy Orton: az egy ember zsiráf keverék nem?
0
0
0
0
Gerdzso avatar
valahogy már nem jön be ez az Anime dolog... számomra nézhetetlen, pedig régen szerettem... néztem a Dragon Ball-t és az Inujasa-t(bocs ha rosszul írtam)... de már megnézni se tudom őket... pedig a DB még kazin is megvolt... o.o
0
0
0
0
Zergi0 avatar
Szinte minden csütörtökön jön ki új rész (a fordítással foglalkozó oldal ) : [LINK] .
0
0
0
0
Randy Orton avatar
Látom sokan említettétek a YuYu Hakusho-t! 😃

A Dragon Ball szériák után nekem is az egyik legnagyobb kedvencem volt, sajnos szerintem kinőttem belőle.

Shinobu Sensui minden idők egyik legjobb karaktere! 😆

https://images.wikia.com/yuyuhakusho/images/5/5e/Sensui.jpg
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Bleach, Naruto, Hellsing, Death Note, Bleach Moviek. jelenleg ennyi 😃
0
0
0
0
meszes17 avatar
szerintem is 😆 meg a naruto shippuuden is
0
0
0
0
neuroflex avatar
én inkább Dragon ball fan voltan nagyon de nagyon imádom még most is legjobb világon sztem😀
0
0
0
0
azbizony avatar
Nekem az Elfen lied, wolfs rain meg a Dragon ball összes része 😃 MOst látom hogy DMSASD írta hogy van Elfen Lied Special is 😃 rá is keresek
0
0
0
0
meszes17 avatar
nekem meg a dragon ball z gt meg a osszes DB
meg a naruto/naruto shippuuden
yugioht kihagytad jah es azis a kedvencem
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Naruto,Naruto Shippudeen,Yu Yu Hakuso,Inuyasha
0
0
0
0
DMSASD avatar
látom elég sokan csak az ismert nagy címeket látták ajánlom az Spoiler!
http://animeaddicts.hu
oldalt rengeteg anime/manga leírása megtalálható és le is tölthető. én Ezeket láttam eddig:
Spoiler!
Ao no Exorcist 1-25
Bleach 1-353 (jelenleg is fut)
Bleach Movie 1 Memories of Nobody
Bleach Movie 2 The DiamondDust Rebellion
Bleach Movie 3 Fade to Black - I Call Your Name
Bleach Movie 4 The Hell Chapter
Bleach OVA 1-2
Blood+ 1-50
Blood-C 1-12
Casshern Sins
Claymore 1-26
Corpse Demon 1-22
Darker than Black 1 Kuro no Keiyakusha 1-25
Darker than Black 2 Ryuusei no Gemini 1-12
Dead Space Downfall [2008]
Dead Space Aftermath [2011]
Deadman Wonderland 1-12
Death Note 1-37
Dragon Ball 1-153
Dragon Ball Z 1-291
Dragon Ball GT 1-64
Dragon Ball Kai 1-97
Dragon Ball Mozi 1-4
Dragon Ball Z Mozi 1-13
Dragon Ball Z Mozi Special 1-3
Dragon Ball Z Mozi OVA Special A Szuper Saiya-jinek elpusztításának terve 1-2
Dragon Ball Episode Of Bardock (2011)
Elfen Lied 1-13
Elfen Lied Special
Fairy Tail 1-111 (jelenleg is fut)
Fairy Tail OVA Welcome to Fairy Hills!
Fairy Tail OVA Yousei Gakuen Yankee-kun to Yankee-chan
Final Fantasy VII - A harc szelleme 2001
Final Fantasy VII - Dirge of Cerberus 2005
Final Fantasy VII - Advent Children
Full Metal Panic 1-24
Full Metal Panic FUMOFFU 1-12
Fullmetal Alchemist 1 A Bölcsek kövének nyomában - Hagane no Renkinjutsushi 1-51
Fullmetal Alchemist 2 Brotherhood - Hagane no Renkinjutsushi (2009) 1-64
Fullmetal Alchemist Mozi - Shambala hódítója
Guilty Crown [2011-2012] 1-11 (jelenleg is fut 22 részes)
High School of the Dead 1-12
Ikki-Tosen - Legendary Fighter 1-13
Karas 1-6
Märchen Awaken Romance 1-102
Mazinkaiser SKL 1-3
Naruto 1-220
Naruto Shippuuden 1-241 (jelenleg is fut)
Naruto OVA 1-5
Naruto Shippuden Movie 1 - The Movie
Naruto Shippuden Movie 2 - Kizuna
Naruto Shippuden Movie 3 - Inheritors of the Will of Fire
Naruto Shippuden Movie 4 - The Lost Tower
Supernatural The Animation 1-22
The Boondocks (kertvárosi gettó) 1-45
Towa no Quon 1-3

Animatrix
Panda maci kalandjai 1973 - The Pandas Great Adventure
The Chronicles of Riddick - Dark Fury (2004)
Vexille 2077 Isolation of Japan [2007]
0
0
0
0
Creelien avatar
nemtud vki egy olyan oldalt ahonnan ezt a két anime-t le tudnám szedni:
Uraboku, Sekirei
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció