Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólások: 7 643
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TheMenkuPocok avatar
Igen, amiket flyaway2 ajánlott mindenképp kezdd el. A Black Bullet ízlés kérdése, ha nem zavar meg az első részben az egyik szereplő nagyon jó kis animét nézel meg 😆 sok sikert
0
0
0
0
zslti234 avatar
Köszi a részletes infót 😀 Akkor már most szidom az "AoT copy-t" mert iszonyúan tetszett az első évad. Nem hazudok 2 nap alatt végignéztem. Annyira jó lett. 😆 Na meg persze mindig ott lett vége az epizódnak ahol szinte a körmöm rágtam már, úgyhogy muszály volt tovább nézni.
A Berserk-et sokan ajánlották már, bár ha jól tudom most sokan szidják. Meg ha jól láttam akkor készül a játék is.
Akkor tanácsodra elkezdem majd a"Starter pack-ot" 😆
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Hát ha már annyira AoT-hoz hasonló kell akkor a Koutetsujou no Kabaneri a jó választás. 99%-os egyezés. Ugyan az a grafika, majdnem ugyan az a story, csak itt zombi szerű lények vannak és nem óriások. És ha ez nem tetszik akkor szídd le ahogy csak tudod, mert ez miatt csúszott el a 2. évadja az AoT-nak 2017-re.

Hát, a Death Note egy kicsit se hasonlít de mindenféleképpen nézd meg, alapmű. Az Elfen Lied egy gore, elég sok vér van meg brutalitás, a Mirai Nikki is elég jó szerintem. A Black Bullet-ből csak 1 részt láttam pedig sokan mondják, hogy jó, bár nekem nem jött be. Volt benne egy idegesítő loli csaj, ő a fő oka, hogy nem folytattam.
Örülök az új tagoknak, feléld a fórum.😃😃😃 Ha új vagy a témában akkor (mostfigyelj) a Sword Art Online biztosan tetszeni fog.😃 Majd ha már benne vagy a témában akkor fogok ajánlani komolyabb címeket is, amik most le vannak írva az kb Anime starter pack.

És Berserk. Rosszul emlékeztem, tényleg kihagytak egy arcot. Úgy emlékeztem, hogy az még benne van az animében.😃dd
0
0
0
0
zslti234 avatar
Köszi a tippeket.😀 Mindenképpen meglesek néhányat. 😎
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Sziaaaa szóval AOT-hoz hasonló (amikor ezeket nézd meglesz az az érzés amire vágysz. Mert én is az AOT hoz hasonlókat szeretem. Na: Death Note. Elfen Lied. Mirai Nikki. Black Bullet. Tokyo Ghoul. Parasyte. Remélem segítettem. Ha a Black Bulletet megnézed akkor kva boldog leszek mert az a kedvencem és kevés Magyar ismeri.
0
0
0
0
zslti234 avatar
Hali skacok 😀

Most így a nyáron eldöntöttem hogy bele kóstolok az Anime világába. Szóval kérdezném hogy tudtok e ajánlani valami jó animét ? Eddig a One Punch Man-t és az Attack on Titan-t néztem meg. Egy AoT-hoz hasonló animék viszont érdekelnének. 😃

Köszi a válaszokat előre is. 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
https://pre01.deviantart.net/f7d0/th/pre/i/2016/197/c/4/thinking_by_gergely0201-daa8j74.jpg
Ez így kb minden tevékenységem 1 hónap alatt, ami az animékkel kapcsolatos
Spoiler!
Na meg múlthéten vagy négyszer megnéztem...ne kérdezzétek miért
0
0
0
0
dispPaP avatar
Vagy egy hónapja itt se voltam, meg WP-n se. 😆 Új Berserk hála a stúdiónak nem csoda hogy annyin áll. Borzalmas, kihagytak egy arcot... nézhető de közel élvezhetetlen egy-két dolog miatt. Aki nem olvasta a mangát pl nem is fogja érteni miért üldözik Gutsot, meg miért esett össze ilyen hamar.

Ha minden jól megy tervezek Bloggal visszatérni, csak még vacilálok hogy mivel. 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Na hát azért MAL, nem ilyen szörnyű ez a Berserk. 6,15ös pontozás.
Oké, oké, nem tökéletes de ne várjuk el manapság az ilyet. Nem tudom hány részes lesz, de nem hiszem, hogy több mint 24, és valljuk be, nem fér bele minden.
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Egyenlőre nem olyan rossz ez a szezon.

A Berserk animében elég hatalmasat csalódtam, a CGI részemről egy kalap sz*r (amihez még hozzászoknék), de ami rosszabb, hogy az első epizód alatt egyből átugrottak szinte teljesen két arc-ot. A Berserk fanok totál ki vannak akadva tőle és nem mondom, igazuk van. Azt hittem kapok egy faja Berserk fojtatást, de erre fel nagyon nem lett olyan, mint ahogy azt vártam volna. Berserk ide vagy oda, de egy ilyen szintű adaptálás nálam 5/10 a legjobb esetben.

Viszont egy másik anime, amiről beszélni akartam az a ReLife. Biztos vagyok benne, hogy sokan nem értenek egyet velem, de szerintem valami eszelősen jó lett. Amit külön ki szeretnék emelni, azok az ost-k. Egyszerűen őrülten jók és őszintén szólva kicsit emlékeztetnek a Durarara-ra, pedig a két anime nem függ össze, legalább is amennyire azt én tudom. A másik dolog erről az animéről, hogy egyszerre kiadták mind a 13 részét és mindet be is daráltam. Nem tudom mennyire fog megmaradni a fejemben az, ami történt az animében, de per pillanat hihetetlenül jónak tartom és remélem jön egy második széria is majd belőle. Feltéve, hogy addig nem folytatom a mangával. Ez igy startból 9/10.
0
0
0
0
visor261 avatar
Hát emlékeim szerint a bakumanban se sok volt arról hogy miből vették a felszerelést, mennyit kaptak 1-1 lapért... 😜
Hát én most feleslegesen mondom hogy mennyire várom az overlord 4-edik évadàt ha még a másodikat se adják le :/
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Mostanában nem is hallani semmiről amit reklámoznának itt.
Régebben azért egy két agyonhypeolt sorozat, esetleg 1-1 film volt
0
0
0
0
xoki avatar
visor261 ne várj el sokat tőle és akkor jó anime lesz. (mivel ugye nem kell egy nagyon komoly pénzügybe részletesen belemenő vagy mittomén' milyen animére számítani 😃 )

GodSie: semmi 😆 amint láthatod épp egy hajszálnyit feléledt a forum téma, eddig kihalt volt 😃
0
0
0
0
visor261 avatar
a Shirobako-t még nem láttam viszont rajta volt már a listán, de így előre került 😃
0
0
0
0
GodSie avatar
Sziasztok! Újra Itt 😀 mi a helyzet?😃
0
0
0
0
xoki avatar
Shirobako: hogyan készül egy anime
Nourin: kb mint a moyashimon meg a gin no saji csak kicsit komolytalanabb
Bakuman: manga készítés

egyenlőre ez ugrik be csak
0
0
0
0
visor261 avatar
Mondjatok már olyanokat mint a gin no saji és a moyashimon,okami to koushinryou... amiből lehet tanulni dolgokat mint 1 hogyan készültben.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Mert két kommentet írtam és egyik sincs itt.
0
0
0
0
xoki avatar
Csak a főadmin tudja, vagy ha kapsz egy jópár bejelentést rá lvl 20+ felhasználóktól. mert?
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Valaki törölgeti a kommentjeimet vagy mi van?
0
0
0
0
xoki avatar
Igen is meg nem is. Az ha egy japán ember szemével nézzük, mint "animációs sorozat" jelentést alkalmazzuk rá, és nem is mivel nem japán, és általában az anime mint fogalomnak a lényege hogy "japán animációs sorozat". Vagyis nyugaton van így elterjedve legfőképpen...
0
0
0
0
Krissz avatar
Egy kérdés: a Kertvárosi Gettó is animenek számít? (maga a kinézet miatt gondolom)
0
0
0
0
xoki avatar
Megint kihaltunk...
Na szóval... ki mit tervez megnézni a nyári szezonból?
Jelenleg én egyiket se tartom érdekesnek, szóval lehet hogy semmit sem fogok elkezdeni de majd meglátom még az első részek alapján, úgy is tele lesz vele a facebookom 😃
Eddig a mostani tavaszi szezon volt nálam a legjobb amióta követem szezonálisan is az animéket (kb 2 éve), kár hogy már csak 1-2 rész maradt mindenből... :/
0
0
0
0
visor261 avatar
joseph az slice of life,supernatural és comedy, kinek a sol kinek a comedy nem jön be én 3xnéztem végig(1x az alapot 2x a 2009-est)

nézd meg a filmet hátha az bejön neked ha maga a sorozat nem is(de a sorozat kihagyása olyan mint a s;g filmet néznéd meg elsőre) itt egy kis spoiler:
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Simán nem teljesen egyezik az ízlésetek.
Engem pl. mondjuk más témájú darabok kötnek le
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Valaki megmagyarázná nekem, hogy miért is olyan jó a Haruhi Suzumiya anime? Megnéztem és nem volt rossz meg minden, de egyáltalán nem vagyok úgy elszállva tőle, mint egy csomóan mások.
0
0
0
0
xoki avatar
dispPaP: gondolom téged érdekelni fog ez: [LINK]
0
0
0
0
dispPaP avatar
OLyan gec*jó mangákat találtam srácok, majd össze fosom magam. 😃 Aalapból is 1 szezonost nézek, az tűrhető (Boku no Hero), eddig is tudtam, de most már duplán tudom hogy mangák mennyivel jobbak.

Amúgy be kell valljam ritka jónak tűnik a nyári animeszezon, komolyan. Berserk folytatás, még ha a Golden Age arcból ki is lépünk lesznek meglepetések és rohadtul érdekel a CGI grafika mit fog nyújtani.

Nanatsu no Taizai folytatás, ami bár nem volt egy világmegváltó anime, bőven nézhető volt.

Taboo-Tattoo évek óta várom az animét, kíváncsi leszek hogy adaptálják egy harcművészetekre is erősen építő mangáról van szó, egyetlen félelmem hogy egy divat shounent csinálnak belőle.

Orange is feldolgozást kap, kapunk egy sci-fi shoujo-t amire szintén kíváncsi lennék.

D.Gray-man Hallow, visszatér a horror shounenek egyik úttörtője 10 év után...

Arslan Senki: Fuujin Ranbu, bár az első évadot sem néztem végig még....

91 Days egy original anime, de baromi érdekes a plotja, a Berserk mellett tuti nézős.

Saiki Kusuo no Ψ Nan egy elég furcsa shounen, valami hasonló mint az Ansatsu.

Meg jön 2 sport és 2 danganronpa adaptáció.

Tudom hogy lesz köztük csalódás is, és azt is hogy a szezon 80% még így is az ecchi-shounen-fiúhárem kombó, de egész jó így a felhozatal. Lehet csinálok egy szezonos posztot róla.

Mondjuk azt most nézem hogy a Sword Gai csúszik megint 1 évet.... :/
0
0
0
0
Takumi Fujiwara avatar
Nemrég fejeztem be a Mirai Nikki-t. Elkezdtem nézni és egyszerűen nem tudtam abbahagyni, mert annyira érdekelt. Rég volt amikor ennyire lekötött valami.
0
0
0
0
xoki avatar
Nekem még az első részt sincs ihletem elkezdeni, már csak azért se mert pucér csecsemőt mutogatnak benne állandóan...
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Pár nappal ezelőtt sikerült befejeznem a Beelzebub animét. Igaz, hogy 60 epizódos volt, de relatíve hamar befejeztem. Már rég volt, hogy egy anime néző maratont tartottam, mert nem találtam olyat, ami annyira megfogott volna, hogy meg se tudjak vele állni, de ezúttal sikerült. Miután megnéztem az animét többet akartam és elkezdtem olvasni a folytatását a mangában, amit úgyszintén befejeztem. Ami mind a kettőben, a mangában és az animében is zavarta az a befejezés kezelése volt. Mind a kettő ugyan úgy el volt kapkodva, a mangában még jobban.
0
0
0
0
visor261 avatar
Aki unatkozik az nézze meg az Nihon Animator Mihonichi-t 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Minden fajtából egyet legalább* 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Jó neked, van anyni időd, hogy megnézhes mindent 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Valószínű.
Btw én most értem el ahhoz, hogy már szinte mindent láttam, szóval ezért nincsenek új véleményezéseim, mivel ugyanazt irnám le csak kicsit más körítéssel 😃
Majd a szezonok végén lesz csak...
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Most voltak/vannak gondolom a vizsgaidőszakok.
Normális média meg elnézve mostanában nem jött ki.
0
0
0
0
xoki avatar
Sose volt kihaltabb 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Na mi a helyzet animések? 😀 Ki van halva a topic. Jár még fel ide valamelyikőtök? 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Na ha már ekkora az aktivitás akkor ime egy kis véleményezés:

To LOVE-Ru Darkness season 2
Na azt kell mondanom hogy még mindig a legjobb ecchinek tartom, a többivel ellentétben itt legalább van egy jó kis összefogó történet (ami rohadt lassan halad előre...) és körítés. Ez a legújabb évad szóval nem irnik nagy bevezetőt de aki nem tudná ez egy naaaaagyon ecchi anime, perverz csajokkal valamint a szokásos klisé karakterekkel. Főszerepben pedig egy béna félénk fiú van aki tökéletesen eltud úgy esni hogy a lányok félmeztelenek legyen vagy arcát kezét a lábuk közé rakja véletlenül 😆
Ez annyiban más a többitől (legalább is azok közül amelyeket ismerek) hogy itt bizony nem tántorodnak el komoly jelenetek bemutatásától. Ugyebár az átlagnál kimerül mell mutogatásban, nos persze itt se mutatnak többet, de meg kell hagyni azért vannak merész dologok. A kedvencem a taiyakival a szájában elesik és hát a taiyaki másik fele a lukban köt ki. (mindenkinek a képzeletére van bizva 😃 próbálok "szépen" fogalmazni 😃 )
Ez az évad kb 10 rész ecchi és 4-5 rész ecchi + történet. A történet most Yamiról szól, és végre megjelent Nemezis is. MIért is ez a legjobb ecchi számomra? Mert ebben kivan mondva a harem fogalma, főszereplőnk is tudja. Ő csak egy lányt szeret de őt mindegyik ezért egyikük harem tervet akar létrehozni. Amely meg is oldható mivel ő egy másik bolygóról jött
(hiányosnak érezhető leirás annak köszönhető hogy tudni kell az előzményeket hogy ez a kis magyarázat teljes értelmet nyerjen ..)
7/10

Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai

Ez rohadtul bejött. Volt benne valami ami miatt nem lehet abba hagyni. Az egész egy lány és fiútestvér kapcsolatáról szól. Valamint egy kis haremmel fűszerezve. 😃 Azt teszi érdekesé hogy a lány pornójáték függő ráadásul "hugicás" játékokkal játszik 😃 Nagy otaku, testvére pedig segit neki majd barátokat szerezni és ez után fog a kapcsulatuk egy nagy fordulatot venni, és egy még nagyobbat miután apja megtudja titkát. (valamiért hatalmas hate van az otakukkal szemben az animében)
Igazából nem nagyon tudok mit irni róla, egy tipikus slice of life romcom harem annyi különbséggel hogy főszereplőnk megszerzi az egyik lányt Spoiler!
a testvérét!!
DE mindössze két hétre. Utána ott marad egyedül, visszautasitott mindenkit aki szerelmet vallott neki. Szóval ez a befejezés elég béna lett...
8/10
befejezés (specials) 7/10
0
0
0
0
dispPaP avatar
Szegény árnyjbíró öngyilkosságra készül. 😞

Jozsi, nézd nyugodtan elég beteg karakterek vannak benne. Akkora yanderék mint ide lacháza. Rosarita egy külön fajt teremtett a badassyandere mivoltával. 😃
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Black Lagoon-t látta már valaki? Nem rég gyorsan megnéztem az első évadát és meglepett, hogy mennyire bejött a stilusa. Elolvastam róla egy apró áttekintést és eléggé aggaszt, hogy elvileg történet nuku. Arra gondolok, hogy inkább epizódikusan van megcsinálva, mint a tv sorozatok, azzal a különbséggel, hogy itt 2-3 rész számit egy ''epizódnak''. Nincs semmi olyan, hogy egy főellenség, ami összefogná az egészet. Habár lehet az csak rontana a dolgokon.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Sword Art Online-t meg Naruto Shippuudent tudom ott nézni, kihasználom még a 14 nap free premium-ot, aztán addigra a gép is meglesz, utána meg már úgyis le akarom tölteni a megnézésre szánt animéket 😀 Fairy Tail-t úgyis el akarom kezdeni, annak meg csak a 2. évada van fent.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Hat igen, az indavideon nincs fent minden csúcsminőségben, az új animéket általában már jó minőségben rakják fel, Crunchyroll-t meg hagyd is inkább, Mo-n majdnem minden le van korlátozva.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Igazából csak kíváncsiságból regisztráltam be. De ha területi korlátozások vannak, akkor nem a legjobb :\ Pont azok nincsenek fönt amik érdekelnének.
Amúgy meg letölteni azért nem akarom mert fölösleges, hamarosan új gépet veszek, de addig kell valamit csináljak, ha már gamelni nem tudok. Indavideo-t meg csak szimplán nem szeretem. Anno Bleach-et akartam ott nézni és olyan gyalázatos minőségben találtam meg hogy inkább egyben lekaptam az ÖSSZES részt 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Nos segiteni nem sokat tudok, csak annyit hogy nagyon sok animenél meg van hogy melyik országokban érhető el.
De egyébként minek a crunchyroll, ott az indavideo vagy sima letöltés (t) 😃 De szerintem azok amit emlitettél még a youtuben is fenn vannak.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Sziasztok!
Crunchyroll-t használja valaki? Ha igen szeretnék egy kis segítséget kérni. Tegnap este aktiváltam a 14 napos ingyen prémiumot, de így is elég kevés animét találok. Tényleg csak ilyen kevés a kínálat, vagy egy teljes értékű előfizetés kell hogy láss mindent? Vagy egyikse és én keresek rosszul? 😀
Köszi a segítséget!
Sziasztok!

Ui.: Ilyeneket keresek amúgy hogy Fairy Tail 1. évada, D Gray-man.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Nem, valami démonos szarság volt, és kapott második évadot is.
0
0
0
0
xoki avatar
Tán a shimoneta vagy a prison school? 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Volt tavaly valami gagyibb ecchi, amiben volt egy elég kemény jelenet, cenzúracsík volt, de felnyúlt a csajnak anal fistingbe, ha jól emlékszem lehetett hallani meg minden. 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció