1.Porsche 911 Turbo S lehúzott tetővel, ülésen lévő kulcssal. Azé elég hülye a tulaj,nem?! 😃
2. Csávó felszáll a buszra (szerintem c*gány volt) ott áll 3 fiatal (18 alatti) srác,odamegy és megkérdezi: -Kértek sört? 😃 😆 😂
Fura dolgot ? 😀 17 éves csajt egy 38 évesel kézen fogva sétálni 😲
Sok 14-15 éves tiniribancot 😜
Szánalom de unnom már hogy nincs normális nő a világba.
mentem a buszmegálló felé egy iskola mellet haladtam el ahol egy nagy udvar volt az udvaron ülnek a gyerekek egy kis füves részen mikor elhaladtam mellettük egyikük kivált a tömegből és idegből el kezdte rázni a vas kerítést és azt üvöltötte hogy bu******i ameddig el nem hagytam a kerítést úgy megijedtem hogy egy percre lefagytam mienek ezek a mai gyerekek mit látnak ezek otthon vagy a tv-ből látják vagy nem tudom de ennek így nem lesz jó vége mien lesz a következő generáció abba már bele se merek gondolni :'(
Hát én ma egy olyan fura dolgot láttam,nagyon kicsi faluban élek, és láttam 1 nagyon szép lányt az utcán Laughing softDD Ez sztem elég furcsa,mert nálunk nincsenek szép lányok Laughing hardD De utána rájöttem h csak nyaralni van itt -.- :/ Laughing soft
Ha-Ha . Ezen jót nevettem . 😆
Hol laksz? mert én is láttam egy szép lányt 😃 😆 És kiderült hogy nyaralni jött... 😆
Huh..Nem ma volt de nem is tegnap Isten se tudja már mikor..(kb. 2 hete.) Sétáltam az utcán és egy C. betűvel jellemzett "pulyát" egy szál p*csben az utcán rohangálni..Ez elég furcsa nem?
Aki kis állatokat bántalmaz az csak kompenzálni akar valamin.
Én tegnap láttam két lányt az út szélén ülni
mondtam is anyámnak, hogy nézdmár részegek.
olyan hallkan mondtam neki, hogy hiába mondtam el 8-szor nem hallotta meg pedig ott volt mellettem
Furcsa is volt, hogy a lábuk az út közepéig leért. Biztos vártak valamilyen kamiont feljönni.
bukta2 írta:
Hát én ma egy olyan fura dolgot láttam,nagyon kicsi faluban élek, és láttam 1 nagyon szép lányt az utcán 😃DD Ez sztem elég furcsa,mert nálunk nincsenek szép lányok 😆D De utána rájöttem h csak nyaralni van itt -.- :/ 😃
Én kb 2 hete láttam egy tanuló vezetőt (nagymotor). Ez nem is olyan szokatlan vagy furcsa csak épp kerékre kapta a járgányt és úgy ment mögöttünk egy 30 métert 😀 elég jól nézett ki 😃
Hát én ma egy olyan fura dolgot láttam,nagyon kicsi faluban élek, és láttam 1 nagyon szép lányt az utcán Laughing softDD Ez sztem elég furcsa,mert nálunk nincsenek szép lányok Laughing hardD De utána rájöttem h csak nyaralni van itt -.- :/ Laughing soft
Hát én ma egy olyan fura dolgot láttam,nagyon kicsi faluban élek, és láttam 1 nagyon szép lányt az utcán 😃DD Ez sztem elég furcsa,mert nálunk nincsenek szép lányok 😆D De utána rájöttem h csak nyaralni van itt -.- :/ 😃
én nem ma, de tegnap egy öregasszonyt, aki az út egyik szélén lerakta a holmiját, elkezdett járkálni az úton, aztán elindult a cucca felé, felkapta, és tovább állt. de úgy volt ''felöltözve'' mint egy útszéli szolgáltatást nyújtó személyiség 😃
Pozsonyban meloztam ma, Citroen Jumpert vezetek, es van a "kikotoi hid" nevu utszakasz, ahol minden naposak a balesetek, mert a pozsonyi forgalomra abszolut hasznalhatatlan.
Itt tortent a kovetkezo: a varos centruma fele kivezeto szakaszon (ami kb. 10 meteres magassagban van a "foldi" utakhoz viszonyitva) egy mercedes sprinter valamilyen uton modon melle ment az utnak, es egesz egyszeruen lezuhantm persze elotta egy kb. 10 meteres szalagkorlatot meg leamortizalt.
A helyi hirekben benne is volt az eset, en a tortentek utan kb. 10 perccel haladtam el a rocs mellett, nem lehetett kellemes elmeny az auto allapotabol kiindulva.
Oliver95 írta:
Én ma láttam egy oviskorú kisfiút aki aztkiabálta hogy PÓKEMBER!!! és elkezdett ordibálva rohangálni 😆
Ez olyan dolog, mint ami Facebook-on volt, hogy "ha összejön xx lájk, akkor a supermárket közepén azt fogom kiabálni: Pikachu, szeretlek! " Ez biztos valami ilyen lehetett 😆
Zoz780 írta:
4 sávos út mellett ott guggolt egy öregasszony és sz*rt a fa tövébe.
nem újdonság.... "sajnos" én is láttam már ilyet. Hát mondanom sem kell, szakadtam a röhögéstől 😆 (ilyenen csak röhögni lehet)
Nevess csak. Neked lehet vicces, de azoknak nem, akiknek az utcán kell élniük és mindent ott kell elintézniük...
Én nem is azokra mondtam akik kint élnek az utcán. (utalást nem tettem rá)
Tudok pár emberről akiknek van lakásuk, még is kint az utcán csinálják a fontosabb dolgaikat....
Nem nézett ki hajléktalannak...ráadásul ott volt mellette a Profi, szóval aki jött ki a boltból mindenki látta. Köztük én is.
Zoz780 írta:
nem újdonság.... "sajnos" én is láttam már ilyet. Hát mondanom sem kell, szakadtam a röhögéstől 😆 (ilyenen csak röhögni lehet)
Nevess csak. Neked lehet vicces, de azoknak nem, akiknek az utcán kell élniük és mindent ott kell elintézniük...
Tudok pár emberről akiknek van lakásuk, még is kint az utcán csinálják a fontosabb dolgaikat....
2. Csávó felszáll a buszra (szerintem c*gány volt) ott áll 3 fiatal (18 alatti) srác,odamegy és megkérdezi: -Kértek sört? 😃 😆 😂
Sok 14-15 éves tiniribancot 😜
Szánalom de unnom már hogy nincs normális nő a világba.
Hol laksz? mert én is láttam egy szép lányt 😃 😆 És kiderült hogy nyaralni jött... 😆
De most vettem észre, hogy a pár nappal ezelőtt vásárolt Samsung mosógépemnek bugos a programkapcsolója. LOL
Én tegnap láttam két lányt az út szélén ülni
mondtam is anyámnak, hogy nézdmár részegek.
olyan hallkan mondtam neki, hogy hiába mondtam el 8-szor nem hallotta meg pedig ott volt mellettem
Furcsa is volt, hogy a lábuk az út közepéig leért. Biztos vártak valamilyen kamiont feljönni.
7 vörös inges banda tag rugdosott egy kis macskát! Ez furcsa mert állatok helyett embereket szoktak rugdosni!
Én inkább őket rugdosnám...
szerk: Jó elnéztem törlöm.... 😂
Itt tortent a kovetkezo: a varos centruma fele kivezeto szakaszon (ami kb. 10 meteres magassagban van a "foldi" utakhoz viszonyitva) egy mercedes sprinter valamilyen uton modon melle ment az utnak, es egesz egyszeruen lezuhantm persze elotta egy kb. 10 meteres szalagkorlatot meg leamortizalt.
A helyi hirekben benne is volt az eset, en a tortentek utan kb. 10 perccel haladtam el a rocs mellett, nem lehetett kellemes elmeny az auto allapotabol kiindulva.
Báár szerintem ezt sajátmagától csinálta 😆
Én ma láttam egy oviskorú kisfiút aki aztkiabálta hogy PÓKEMBER!!! és elkezdett ordibálva rohangálni 😆
Ez olyan dolog, mint ami Facebook-on volt, hogy "ha összejön xx lájk, akkor a supermárket közepén azt fogom kiabálni: Pikachu, szeretlek! " Ez biztos valami ilyen lehetett 😆
én máma láttam magam az utcán a kirakat üvegben 😆 ilyesztő volt 😲
hát ha megijedsz a saját "képedtől" akkor eléggé önbizalom teli ember lehetsz 😆 Horrorfilmet nem ajánlok, mert ott több ember képét is láthatod 😆
4 hányás méterenként (kocsma mellett) 😆D
Ez nem meglepő. Szinte minden nap ilyen a látkép. 😆
Volt 1 pár üvegszilánk, meg műanyag darabka is... gondolom az autó lökhárítójáról...
Furcsa látvány, tudom...
Nem nézett ki hajléktalannak...ráadásul ott volt mellette a Profi, szóval aki jött ki a boltból mindenki látta. Köztük én is.