Screenshotok játékokból
Ebben a fórumtémában saját, általatok készített screenshotokat oszthattok meg egymással, bármilyen játékból. Emellett megbeszélhetitek kinek, hogy tetszik egy adott kép, esetleg a játék, kinek milyen beállításokon fut, stb...
Gamestaron sajnos megszűnt a fórum, ott is volt egy ilyen téma, lendítsük fel újra, itt a Gépigényen!
Gamestaron sajnos megszűnt a fórum, ott is volt egy ilyen téma, lendítsük fel újra, itt a Gépigényen!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ez a szin jatek ismeros a san Andreasnal ps2-n, naplemente
Képeken sajnos nagyon nem jön át, de One X-en 4K-ban renderelve piszok jól néz ki, X360-hoz képest ég és föld.
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
nem épp egy fotorealisztikus grafika, de művészi szépség
Ez a jelent volt az első képen meg Aby-vel a kórház ami nagyon elvolt találva.
Amúgy ebben egy legendás armor van, vagy van benne több, mint a Black Flag-ben?
Ezt a szobra körüli ládában találtam ha jól emlékszem.
Van jó pár legendás gear.
Nem tudom, de én sosem használtam a Brotherhood-on kívül más részben. Valahogy nem passzolt azokhoz a karakterekhez szerintem.
Egy küldetés miatt 4 legendás lényt le kell győzni. Egy küklopszot,szfinxet, minotauroszt és A negyedik ,,medusa" lesz. Nagyon szuper játék egyébként, ha nem próbáltad mindenképp adj egy esélyt neki. 😀
Azt is megvárom, h leárazzák.
Kíváncsi leszek a Valhallára.
Spoiler!
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Köszi a gyors választ!
Menj fel Steam-re, a GTA V Kozzosegre ott a te helyed annyi kepet talasz amennyit csak akarsz..
YouTube-on egyébként vannak elég szép alkotások, a napokban jött velem szembe egy 😃