Filmhírek

Szerző: Nogitsune, 2013. December 01., téma
Fórum » Film, sorozat
Ide jöhet minden ami filmekkel kapcsolatos, első képek, bemutatók, berendelés, vagy bármi ami filmekhez kapcsolható. Ki is lehet beszélni ezeket.
Hozzászólások: 826
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Masterthief avatar
Épp tegnap este néztem. Hatalmas film.
Csak ajánlani tudom. Paul Walker emlékére.
0
0
0
0
Bukta avatar
Fúúú gyerekek nekem a John Wick is egy nagyon várnivaló film 😆 😎
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Az American Sniper-re tényleg érdemes lesz oda figyelni. Clint Eastwood egy zseni, rossz filmet nem csinált. Tehetséges színész és rendező. Nagy kedvencem tőle a Gran Torino és a Il buono, il brutto, il cattivo. De még ott van a Changeling és az Invictus. Remélem ez is megüti majd ezt a szintet.
Egyébként Bradley Cooper jól kigyúrta magát.

Új Exodus trailer.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Ez a John Wick meg az American Sniper elég várós filmek 😃
0
0
0
0
neuroflex avatar



[movie=youtube]TEV6f3RYQSM[/movie]
0
0
0
0
Sicu33 avatar
A Tak3n tarilere nagyon jó,tuti meg fogom nézni,én is most láttam vagy 10 perce 😃
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Várom én is a második évadot, de nem hiszem, hogy túl fogja szárnyalni az elsőt. Matthew McConaughey játéka verhetetlen. Ettől még persze várom, és örvendeni fogok ha tévedtem az előző kijelentésemmel kapcsolatban. Reméljük hozza az elvártakat.



Szegény Liam Neesont nem hagyják boldogan élni, először a lányát, majd őt és a feleségét rabolják el, most rá akarnak kenni egy gyilkosságot 😆
0
0
0
0
Bronson avatar
Kíváncsian várom! [LINK]
0
0
0
0
Sicu33 avatar
kakasu : Ez még csak pletyka,habár érdekes lenne Ryan Reynolds-t Deadpool-ként látni a filmvásznon 😃
A Bad Boys 3-ról nincs semmilyen hír? Állítólag Bay megfogja csinálni,illetve ezt halottam,de inkább rákérdezek,hátha ti jobban tudjátok 😀
Szerk : IMDb szerint csak pletyka még de én is ezt olvastam :
'2016 február 12. A Twentieth Century Fox bejelentette, hogy mégis elkészíti a Deadpool filmet.'
0
0
0
0
neuroflex avatar
Deadpool 2016-ban érkezik a mozikba!

A Fox végre megadja a rajongóknak amit már nagyon régóta vártak és tető alá hoz egy Deadpool filmet Ryan Raynoldsal a főszerepben.

A 20th Century Fox hivatalosan bejelentette, hogy megkezdik a Deadpool film produkcióját és ha minden jól megy, három hónappal az X-Men: Apokalipszis előtt, 2016 február 12.-én már a mozikban láthatjuk az egyik legvagyányabb antihőst. A főszerepet várhatóan Ryan Reynolds kapja, miután az első Farkas filmben már eljátszotta a karaktert. A rendezés Tim Miller-re hárul, aki a Zombieland íróinak, Rhett Reese és Paul Wernick forgatókönyve alapján dolgozhat. A bejelnetéssel egyidőben a stúdió néhány más filmjének premierjét is tologatta, amikről a folytatásban mindent megtudhattok.

A Michael Fassbender főszereplésével készülő Assassin's Creed film 2015 augusztus 7.-i premierjét sajnálatos módon elnapolták, jelenleg bizonytalan időpontra. Helyébe, Josh Trank Fantasztikus négyese került ami a 2015 június 19.-i időpontról csúszott augusztus 7.-re. Végül pedig a Paper Towns című John Green adaptáció ugrott több mint egy hónappal előreébb, 2015 július 31.-ről, június 19.-re.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Én ezeket a filmeket várom :
Bad Boys 3
TED 2
Fury
The Equalizer
The Judge
Left Behind
0
0
0
0
bukta2 avatar
PFUU ez a harag eléggé várós!
0
0
0
0
Nogitsune avatar



Van egy olyan érzésem, hogy ez a Fury egy rohadt jó háborús film lesz. Amilyen rég nem volt már.

Egy jó hír a Bourne rajongóknak: Spoiler!
Matt Damon visszatér Jason Bourne szerepébe
Öt éve folyik a csendes háború Matt Damon és az Universal Pictures között, a színész ugyanis kategorikusan ragaszkodik hozzá, hogy csak akkor hajlandó újra Jason Bourne szerepébe bújni, ha ismét Paul Greengrass rendezi a filmet. A stúdió eleinte dacolt a sztárral, és Jeremy Renner főszereplésével el is készítette 2012-ben A Bourne hagyaték-ot, és bár a film nem teljesített rosszul, tavaly már az hír járta, hogy újra tárgyalásokat kezdtek Greengrass-szal és Damon-nal egyaránt…
… és ma be is jelentették, hogy immár a tárgyalások végső szakaszába léptek, azaz szinte biztos, hogy a legendás Jason Bourne újra visszatérhet a mozivásznakra .
A pontos tervek még nem tiszták, a stúdió azonban gyorssávban szeretné elkészíteni a filmet, ami, ha minden rendben zajlik 2016. július 15-én már bemutatásra is fog kerülni.
További jó hír, hogy az Universal a Jeremy Renner által megformált Aaron Cross szálat sem kívánja félredobni, továbbra is folyik a fejlesztése a sorozat azon szálának is.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Annabelle tényleg jó lesz 😆

nem tudja valaki mikor lesz a Magyarországi bemutató? 😀
0
0
0
0
bukta2 avatar
ííííí lesz ANNABELLE!!!!!!!!! zsír 😃 meg ez az éhezők viadala is biztos jó lesz! az előző 2 is nálam 10/10
0
0
0
0
neuroflex avatar



[movie=youtube]ZBvK6ni97W8[/movie]
[movie=youtube]vNKqNBey9MQ[/movie]
[movie=youtube]9_sLwcc5ezM[/movie]
0
0
0
0
Nogitsune avatar

Húh, James Gandolfini utolsó filmje 😕 ezt biztosan megfogom nézni.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Beelzebul : Igazad van,nem sok mondanivalója van.
Antonio Banderasnak nem valók a sci-fi filmek 😆
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Itt a maximum is kevés lesz, traileren is látszik, hogy egy ostoba film lesz. (szvsz)
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Ezt az Outcast trailert én is láttam,hát,remélem a maximumot kihozzák belőle 😀
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Nagyon meglepődtem, semmi elő jele nem volt. Legalább is én nem tudtam, hogy gondjai vannak. Nagyon sajnálom, minden filmjében amit láttam tőle nagyot alakított, karakteres. Nagy kedvenceim tőle az Insomnia, Good Will Hunting és a Dead Poets Society. Azt hiszem a többi filmjeit szép lassan fogom pótolni.




Elysium + I, Robot = Automata 😆
0
0
0
0
Bronson avatar
Beelzebul : sajnos igaz... 😞 remek színész volt, kedvencem tőle a One hour photo c. volt...
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Tegnap megnéztem a Lucy című filmet. Kicsit csalódva jöttem ki a moziteremből. A film maga szerintem eszméletlen jól indult, szeretem az olyanokat amiben a mai normális világ keretein belül történnek olyan természet feletti dolgok amik azért valahogy meg vannak magyarázva és nem lógnak át a sci-fi világába (Mint például az Eredet). Itt is meg volt egy jó kis alap koncepció amit kihasználtak anélkül hogy valami teljesen abszurd történt volna. Aztán a film felénél már kezdtem érezni hogy az eddig szikra kezd kicsit kialudni. Egyre több olyan dolog történt ami a "normális világ keretein" kívülre esett, és ami a legvégén történt ( Hogy mi történt a csajjal a film végére) arra tényleg csak a fejemet tudtam fogni hogy ez most ugye csak valami vicc.
Lényegében annyira nem volt nagyon gáz, voltak benne élvezhető pillanatok. Egy tipikusan 1x megnézhető film.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
EZ most komoly????? [LINK] Ez sokkoló és tragikus. Oda egy remek színész, RIP 😞

Bronson: Hasonló gondolatok jártak az én fejemben is, mármint, hogy elmegyek. Le a kalappal a srác előtt, ö igazán élt, még ha röviden is. Annyival volt könnyebb neki, hogy Amerikában akárhova megy angolul beszélnek, itt Európában közel sem ilyen egyszerű.
Ezt a filmet várom még hasonló témában:
0
0
0
0
Bronson avatar
Beelzebul : ne is mondd... amikor végignéztem az volt az első gondolatom hogy kidobom a gépet, meg minden szart a francba és világgámegyek 😆 mikor utánajártam és megtudtam hogy igaztörténet eléggé padlót fogtam, remek film... a zenéi úgyszintén nekem ez a kedvencem
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Player123: IMDb szerint augusztus 28.
Bronson: De szerettem az Into the Wild-et, elgondolkodtató film volt. A zenéi is rohadt jók voltak. Spoiler!


És pedomaci lecsap:
0
0
0
0
Player123 avatar
Sziasztok.Nem tudja valaki,hogy pontosan mikor lesz a Mozikban a Tini Ninja Teknőcök?
0
0
0
0
Bronson avatar
igencsak dögös volt a Runaways-ben meg az Into the wild-ban is, én birom! 😆
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Mondjon akárki akármit Kristen Stewart igenis jó csaj 😆
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Tegnap megnéztem a Hercules filmet 4D-ben,eléggé elrontották szerintem,aki megnézi,az tuti elpocsékolt az életéből 98 percet...
0
0
0
0
Bronson avatar
Beelzebul : szerintem nem csak rajta múlt, lehet akkorra már voltak befektetői és ragaszkodtak hozzá... nekem bejött az összes filmje, marhára bírom a stílusát, nekem a Jackie Brown volt kicsit kusza, unalmas... de a Kill Bill-t nagyon szeretem, azt ajánlom!
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Szerintem ez kicsit hülyén jött ki, egyszer mondja nem fogja megcsinálni, következőleg mégis. Engem mondjuk nem nagyon izgat, a filmjeiért nem vagyok oda. Django és Pulp Fiction ami tetszett tőle. A Reservoir Dogs-ot például nagyon untam. A Kill Bill-t meg sose láttam.

Ez a film nagyot fog ütni úgy érzem.


0
0
0
0
Bronson avatar
Igen, úgy volt hogy nem lesz belőle semmi, azzal is hencegett hogy van egy csomó másik forgatókönyve készen és nem is érdekli többet a Hateful eight... aztán valamiért úgy döntött mégis ez lesz, de persze átírta állítólag. Amit még várok tőle az a Kill Bill kiegészített változata. Állítólag lesz belőle valami, nem zárkózott el. Arról van szó, hogy az a bizonyos anime rész a filmben sokkal hosszabb lett volna és állítólag a kivágott rész volt a kedvence Tarantinónak és azt akarják majd visszarakni bele...
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Pénzügyi gondjai voltak/vannak és azért vállalt el minden szart. Valami adásági dolog volt a képben. Viszont úgy tudtam, hogy már kilábalt belőle...

Én most néztem meg a Feláldozhatók 3-at,nagyon penge film lett,várom a 4. részt 😆
Nézzétek ti is meg,én szerintem áldozok rá,és megnézem moziba is

Én Clint Eastwood álláspontján vagyok, nem kérek a Feláldozhatók 3-ból 😆

Most olvastam, hogy a Quentin Tarantino-s The Hateful Eight című film mégis elkészül (ez volt amelyiknek a forgatókönyve kiszivárgott és sírt, hogy nem csinálja meg). Poszter is érkezett: Spoiler!
https://i.imgur.com/QWmsDh7.jpg
0
0
0
0
Bronson avatar
djwarp : nem tudom mi állhat a háttérben, szerintem mindenre igent mond, túl sok filmet vállal el szerintem... utoljára a Joe-t láttam vele, az sem nyerte el maradéktalanul a tetszésemet (főleg a befejezés...) de jobb volt mint a Tokarev...
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Bronson : Miért van az,hogy Nicolas Cage,egyre gyengébb szerepeket kap? Régebben olyan nagy színész volt 2005ben a Lord Of War című filmért Oscart is kapott,most meg harmad gyenge filmszerepeket kap 😞
Spoiler!
Azt mondod? Lehet adok neki egy esélyt,nekem a Drive Angry is tetszett 😆

Remélem a Left Behind című film jó lesz,illetve annak ígérkezik a trailer alapján 😀
0
0
0
0
Ayistion avatar
Én megnéztem "A Feláldozhatók 3"at angolul, hogy is mondjam... Többet vártam 😀 De igazából nagyon jó kis film, ha megjelenik szinkronosan megnézem még egyszer.
0
0
0
0
Bronson avatar
Angolul már jó ideje kint van, szerintem hamarosan lesz magyar szinkronnal is...

Spoiler!
én megnéztem, hát.... nem egy nagy durranás, nekem unalmas volt...
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Tud valaki valamit a Tokarev című filmről? Nálunk mikor jelenik meg?
0
0
0
0
no avatar
Csak én nem találom sehol a Feláldozhatók 3-t?
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Én most néztem meg a Feláldozhatók 3-at,nagyon penge film lett,várom a 4. részt 😆
Nézzétek ti is meg,én szerintem áldozok rá,és megnézem moziba is 😀
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Micsoda kár, hogy a nyaralás alatt láthatom eme képkockákat először gyenge minőségbe. De legalább láthatom 😜


0
0
0
0
neuroflex avatar
LEAKED Batman Vs Superman Teaser Trailer (SDCC 2014)

0
0
0
0
gigazte avatar
Expendables 3
[LINK]

Azért ez kész vicc, hogy egy ilyen kaliberű filmmel ez megtörténjen! Nem igazán szoktam moziba járni, de a támogatásom abszolút megkapja a film!
0
0
0
0
neuroflex avatar
https://kepfeltoltes.hu/140726/345454632thumbnail.php_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
The Last of Us - Maisie Williams lehet Ellie

A tavalyi év egyik legsikeresebb videójátékává vált a The Las of Us című posztapokaliptikus alkotás, amelynek egy fiatal lány, Ellie, és egy idősebb férfi, Joel a főszereplői. Miután az utóbbi időben kezdenek éledezni a videójáték-adaptációk, ezért ezt a sikert is meg akarja lovagolni a stúdió, így nemrég be is jelentették, hogy egy élőszereplős filmet készítenek belőle.

A producer Sam Raimi, és az író Neil Druckmann promótálták a filmjüket a Comic-Conon, és bejelentették, hogy már megvan az első kiszemeltjük Ellie szerepére. Ő pedig nem más, mint a Trónok harca Maisie Williams-e, vagyis Arya Starkja, akivel már találkoztak is ez ügyben a rendezvényen, de még konkrétumok nem hangzottak el. Williams már a Trónok harcában is sokféle arcát megmutatta, érdekes casting lenne azt meg kell hagyni. Az előadáson az alábbi posztert is közzétették
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció