Ki mennyire lusta?
Ki milyen olyan dolgot csinált amire azt mondták: "Hogy ennyire lusta legyen valaki..."
Én egyszer vajas kenyeret akartam enni és volt otthon bontott sós vaj, meg bontatlan sima. Én utálom a sósat, de lusta voltam letépni a simáról a celofánt, úgyhogy inkább sósat ettem. XD
Én egyszer vajas kenyeret akartam enni és volt otthon bontott sós vaj, meg bontatlan sima. Én utálom a sósat, de lusta voltam letépni a simáról a celofánt, úgyhogy inkább sósat ettem. XD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Viccet félretéve, van mikor ellustulok. Bár teszem hozzá, elég sokat dolgozok (fizikai munka: egész műszak alatt, ásás, kapálás, csákányolás, lapátolás, furikozás.) Ráadásul nyáron mindezt a tűző napon 38 fokban.Utána megyek barátnőmhöz, neki is segítek sokat, így néha eléggé kimerülök. De nem fizikailag, hanem szellemileg.
Néha jó kicsit lustálkodni.😀 Viszont aludni nem alszok sokat (5-6 órát) Ha töbet alszok, fáradt vagyok tőle.
Helyette inkább gitározok az százszor érdekesebb 😀
[LINK]
Nem vagyok lógós gyerek, csak szeretek aludni 😜
Másik lustaság jele, amikor fél évig azért volt leszedve a gép oldallapja, mert lusta voltam felrakni 😆
Ha nem lettem volna ennyire lusta, nem kéne augusztusban matekpótvizsgára menni 😃
Meg ha nem lettem volna reggel lusta fölkelni, akkor nem lenne 9 igazolatlan órám késésekből 😂
It makes me that much stronger
Veletek vagyok én is. 😀
Van amikor írni is lusta vagyok a billentyűzeten 😆 😂