background
avatar

SuperGamer

Szint: 2
9 éve tag, offline
53 ☀
Az oldal ezen része csak a tagok számára látható!
Ha szeretnél tag lenni, regisztrálj és jelentkezz be az oldalra!
Kedvenc játékok
Need For Speed WorldCall of Duty 4: Modern WarfareGrand Theft Auto: San AndreasTom Clancy's Rainbow Six Vegas 2Grand Theft Auto IVCall of Duty: Modern Warfare 2DiRT 3Need For Speed The RunNeed For Speed Most Wanted (2012)
Gépsarok képek
Nincsenek képek
Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
dotta98 avatar
Avatar király! Forever Chelsea 😀
0
0
0
0
TITTORELLO avatar
te melyik szervereken játszol sampon?
0
0
0
0
SuperGamer avatar
Kicsit elkéstél 😆 de azért köszi😃
0
0
0
0
no avatar
Köszi szépen ! 😀 Már mükszik is 😀
0
0
0
0
SuperGamer avatar
Köszi 😀 Hajrá 😃 Igen Gta Multiplayerezek.1. lépés: ezen az oldalon le kell töltened a Gta Sa Mp-t http://www.sa-mp.com/download.php 2.: Fel kell telepítened a Gta mappájába. 3.: Megnyitod, keresel szervereket a neted, de olvass utána, hogy melyik mod milyen.Kimásolod a szerver ip címét. 4.: a Servers menüre rákattintasz és add server, oda bemásolod a szerver ip címét és leokézod.Ki fogja akkor dobni a szerver listára a szervert. Duplán rákattintasz és connect. Innentől már mehet is a játék.
Másik megoldás: az Internet menüre kattintasz alul és ott kidobja a szervereket. Az általad kiválasztott szerverre rákattintasz, connect és megy is a játék. Remélem Sokat Segítettem !
0
0
0
0
no avatar
Jó az avatarod ! Hajrá Chelsea 😀 Tudnál Segíteni abban, hogy ha Gta Sa multiplayerezel, akkor hol kell letölteni a multit és hogyan kell használni?
0
0
0
0
almos avatar
Tetszik az avatarod! Hajrá Chelsea!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció