header
Need For Speed Most Wanted (2012)
Need For Speed Most Wanted (2012) cover
Megjelenés: 2012. October 30.
Műfaj: Akció, Verseny
Fejlesztő: Criterion Games
Kiadó: Electronic Arts

Need For Speed Most Wanted (2012) gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz)
RAM:
2 GB RAM
GPU:
Graphics card (AMD): DirectX 10.1 compatible with 512 MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 or 6000 series, with ATI Radeon 3870 or higher performance) Graphics card (NVIDIA): DirectX 10.0 compatible with 512 MB RAM (NVIDIA GeForce 8, 9, 200, 300, 400 or 500 series with NVIDIA GeForce 8800 GT or higher performance)
DX:
DirectX 10.0
OS:
Windows Vista (Service Pack 2 and all available windows updates) 32-bit
STO:
20 GB available space
Hang:
DirectX Compatible

Ajánlott gépigény:

CPU:
Quad-core CPU
RAM:
4 GB RAM
GPU:
DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950)
DX:
DirectX 11
OS:
Windows 7 (Service Pack 1 and all available windows updates) 64-bit
STO:
20 GB available space
Hang:
DirectX Compatible
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
OrborunDisney SpeedstormThe Crew 2Need for Speed UnboundNeed For Speed UndercoverObliteracers
Hozzászólások: 5 940
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Dwight Schrute avatar
A nagy közutálat ellenére én minden percét élveztem a játéknak annakidején. Irányítást meg kellett szokni ,aztán nem volt gond. Egyedül a csilivili aszfaltot tudom felhozni mint negatívomot, néha már annyira vakított , hogy az miatt rongyoltam bele valamibe 🤣
0
0
0
0
💬 1
zsiroslangos avatar
@Dwight Schrute: Annó végigjátszottam ps vitan.Nem lett volna annyira rossz ha nem egy burnout féle játékot akartak volna eladni Need for speed néven,ráadásul a most wanted alcímmel ami olaj volt a tűzre.
1
0
0
0
no avatar
Dlc-k nélkül elég lapos
0
0
0
0
krepszlaszlo47 avatar
Sziasztok itt az összehasonlitás mennyire valós? i5-750 amd radeon h6450 és 16gb ram azt irja 720p 25fps
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@krepszlaszlo47: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Bonnie and Clyde avatar
A világ legundorítóbb versenyes mocsadéka a fejlesztőkkel együtt...
0
0
0
0
💬 6
Liptik avatar
@Bonnie and Clyde: És még az elenfelek csalnak, mert ha nagyon lehagytad őket, akkor az elenfél valahogy úgy be ér téged, hogy csak na (talán teleportál vagy extra boostot kapnak). A régi Most Wanted sokkal jobb, ez csak a multi miatt jó, én ingyen beszereztem originen, amikkor ingyenes volt. A Crash Screen meg borzalmas, meg az autó tesztreszabása, áthaladszz egy benzínkutin és megvoltozik az autó színe.
0
0
0
0
Bonnie and Clyde avatar
@Liptik: Életemben még egy játéktól sem volt ennyire hányingerem mint ettől r*hadjon meg aki ki találta. 😶
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@Bonnie and Clyde: Nem az a tipikus NFS tény inkább burnout feeling. Én kipörgettem konzolon és PC-n egyaránt, egyszer érdemes kijátszani. Ugyanígy vagyok the RUN-al. Nem éppen a legjobb NFS de egy végigjátszást megérdemelt. 😆
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@Arthur Morgan: A RUN-nak nagyon jó hangulata van! Az irányítás rendben van. A negatívumok számomra a kötött játékmenet és a quick time eventek. Ezen kíül az egyik kedvenc NFS részem.
Egyébként nekem ezzel a most wanteddel sincs semmi bajom. Az első autókkal perkek nélkül sokaknak frusztráló lehet a sok crash cam, stb. De ez csak azért van mert a többi NFS résszel ellentétben ebben érdemes (a crash cameket elkerülendő) használni a féket. Amint ez realizálóott bennem egyből megbékéltem a játékkal. Jahh burnoutos kicsit, de az akkori NFS szériának már nagyon kellett valami vérfrissítés.
0
0
0
0
Bonnie and Clyde avatar
@Arthur Morgan: Tisztelem a vérnyomásod rajtam a perfúzió sem segít ha nfs mw 2012 van szó vicc az egész. 😀
0
0
0
0
reflmix avatar
@Bonnie and Clyde: Nekem viszonylag bejött, mondjuk sokat hozzá tett a kocsik hangja.. Sőt szerintem azért élveztem ezt annó, azokat profin el találták
0
0
0
0
no avatar
Szerintetek egy 150ezer forintos laptopon 35-45 fps az nagyon borzalmas? (Nem szaggat)
0
0
0
0
💬 3
TomSlier avatar
@Murdaj: Attól függ mi van abban a laposban.
0
0
0
0
no avatar
@TomSlier: Ryzen 3 3200u, Radeon Vega 3, 4gb ram
0
0
0
0
TomSlier avatar
@Murdaj: Korrekt ha nem sima HD-ban futtatod minimum grafikán 😃
0
0
0
0
no avatar
sziasztok, kompatabilis lenne az Nvidia quadro k 1000m el?
köszönöm
0
0
0
0
tdavid00 avatar
Ez egy hulladék! Főleg a "crash cam". Kb. 7 másodperccel vezetek a második előtt, erre ütközök és visszadob az utolsó helyre. Mi ez, ha nem a fejlesztőket minősítő hulladék ez?!
0
0
0
0
💬 7
Memento Mori avatar
@tdavid00: Nem kell ütközni és nincs crash cam. 😀
Ahogy minden autós játékra, erre is igaz, hogy egy fél másodperces lassítással súlyos időveszteségeket lehet megelőzni.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Memento Mori: Régebben kikapcsolható volt. Ezzel nem játszottam sokat, mert hihetetlenül idétlennek tartom a kivitelezést. Pedig a modellek, textúrák nagyon jók, viszont a játékmechanika...
0
0
0
0
tdavid00 avatar
@Memento Mori: Az rendben van, hogy ütközöl, de ezt a régebbi NFS-ekben nem így oldották meg. Ha még Burnout lenne, megértem, ott nincs ezzel bajom. És szerintem ez nem pozitív irány a játékosmegtartó-képességnek. Sajnos egy idő után ez a pár másodpercnyi átvezető ragequit-té alakul.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@tdavid00: Valójában ez a játék szó szerint egy burnout. Nekem is akkor sikerült megbékélnem vele, amikor ezt beláttam és eszerint tekintettem rá. Egyébként ütközések jelentősen kevesebbszer történnek, ha nem az alap kocsikkal (Amik nagyon könnyen törnek és nehezen kezelhetőek.) rohangál az ember. Direkt vannak perkek amivel nehezebben és jóval ritkábban jutsz el a crash camig ütközéssel. Egy direkt crashre gyúrt kocsival kb tizedannyi crash cam-el találkozol.
Csak azt akarom mondeni ezzel, hogy ne engedd el ilyen könnyen a játékot, mert tényleg sokkal jobb cucc, mint az első egy-két óra után gondolná az ember. Fel kell fejleszteni a kocsikat és szokni kell, hogy a legtöb nfs-el ellentétben itt komoly szerepe van a féknek.
0
0
0
0
19ati93 avatar
@tdavid00: hát ha összetöröd magad az nem a játék hibája 😆
0
0
0
0
tdavid00 avatar
@19ati93: 😕 A Need for Speed Hot Pursuit 2 óta játszom NFS játékokkal és érdekes módon ez a játék váltotta ki belőlem a legnagyobb ellenszenvet. Nyilván mindenki ütközik, de maga a "crash cam" mechanika az, ami ezt a játékot (ill. a többi NFS-játékot) gyűlöltté teszi számomra. Ez a Burnout-játékokban még elfogadom, de egy NFS-ben már nem.
0
0
0
0
19ati93 avatar
@tdavid00: tudom fura egy valami, én se szerettem régen de hát megkellett szokni úgymond
0
0
0
0
no avatar
szerintem k*rva jó játék
0
0
0
0
💬 2
Memento Mori avatar
@Barni8000: +1
Én is szeretem. Szvsz a 'burnoutosítás' akkor kifejezetten jót tett a szériának.480 órám van benne. És előtte törttel is rengeteget játszottam.
0
0
0
0
Liptik avatar
@Barni8000: Ja a muktija nem rossz, csak ezt a Crash screen idegesít.
0
0
0
0
DDarkness avatar
Melyik a leggyorsabb és irányíthatóbb kocsi amit csak úgy az út széléről fel tudok kapni? Most egy kimaxolt Lamborghini Aventador J-m van, de a BMW M3 GTR-t nem bírom vele lehagyni.
0
0
0
0
💬 2
hursandani4002 avatar
@DDarkness: Az egész játék a skilleken múlik csak, mivel az A.I. valami eszméletlen buta. A DLC-s Aventador J alapon nagyon nehezen irányítható. Amúgy egy jó tipp, hogy mindegyik kocsira milyen tuningot rakj, az easydriveban. Kerekeknél a "Track Tires"-ot, nitrónál inkább a "Burn nitrous'-t, felfüggesztésnél a "Lightweight"-et, testnél a "Aero Body"-t, a váltónál meg a "Long Gears"-ot, és mind ezeknek a Pro változatát ha unlockolod 1x. De a M3 GTR bossnál "Short Gears" sebváltót használd, mivel csak kanyarodni kell annál a versenynél, nincs hosszú szakasz ahová jó lenne a "Long Gears". Kocsiknál meg a "Porsche 911 Carrera S"-t vagy a "Nissan R35 GTR"-t ajánlom. 😃
0
0
0
0
Liptik avatar
@DDarkness: Én azt nem szerettem, hogy jól lehagyom az ellenfelet, az ellenfél oda teleportál közel hozzám és nagy száguldással leelőz és ő simán lehagy, tehát ha rontasz egyet, akkor az egészet rontottad.
0
0
0
0
DDarkness avatar
Nagyon ki szeretném vinni ezt a játékot. Ha nem nézem az irányítást akkor ez a game 10/8-as, de ha az irányítást is nézem akkor 10/0 és az alatt. Se billentyűzettel se controllerrel nem lehet normálisan bevenni egy kanyart.
0
0
0
0
💬 7
hursandani4002 avatar
@DDarkness: "Tap brake to drift."😊
Amikor kanyarodsz, hirtelen fékezel, nyilván nem kézifékkel, és utána gáz rá. Hamar meglehet tanulni az irányítását. 😃
0
0
0
0
DDarkness avatar
@hursandani4002: Igen ezt már csináltam, de ha szűkebb az út akkor kb megsimogat a beton 😃
0
0
0
0
hursandani4002 avatar
@DDarkness: Addig jó míg simogat, és nem adja be a "Crashed" animációt. 😂
Trainerrel lelehet kapcsolni szerencsére. 😜
0
0
0
0
nemmegycsaklowon avatar
@DDarkness: Akkor valószínűleg nálad van a probléma. Viszont azt jó lenne tudni, hogy milyen játékkal játszol, mert ha esetleg tört verzió akkor lehet az a probléma. Bár az sem mindegy ha tört játékkal játszik az ember, hogy honnan tölti le. Ismerek egy jó site-ot ha gondolod dobj egy privát levelet és megosztom veled is 😀
0
0
0
0
DDarkness avatar
@nemmegycsaklowon: ncore-ról szedtem le a limited edition-t 😃
0
0
0
0
nemmegycsaklowon avatar
@DDarkness: Nem értem mi lehet a probléma, én mindenesetre megpróbálkoznék egy másik verzióval a helyedben, mert volt már arra példa, amikor NFS sorozatból szedtem le valamit és ez nálam is így volt. Szerintem mindenképp próbálkozz meg egy másik verzióval és biztos, hogy orvosolja a problémát! 😀
0
0
0
0
DDarkness avatar
@nemmegycsaklowon: Egy config fájl szerkesztése javított a gondon. Bár még mindig idegesítő egy játék 😃
0
0
0
0
nemmegycsaklowon avatar
Nagyon jó játék.

Csak ajánlani tudom mindenkinek. Bár nekem történetszegény a dolog egy kicsit, némileg többet vártam volna, ennyiből a régi MW 2005 jobban tetszett. Nagyon jó volt a sztori.
Ebből viszont ezt hiányoltam, leginkább nekem valami árkádra hasonlít. De ezt leszámítva nagyon jó kis játék.

Toljátok ki.
0
0
0
0
no avatar
Ezen a laptop konfigon szerintetek hogy futna?
i5-450 m 2.4 ghz, nvidia geforce gt 320m 1gb vram 500mhz
Windows 10 pro 64-bit, 8Gb ram ddr 3, 500gb hdd
0
0
0
0
💬 2
19ati93 avatar
@mradioface: lowon ha elmegy ilyen 15-20fps környéke,de szerintem az már játszhatatlanba is átmegy/mehet
0
0
0
0
nemmegycsaklowon avatar
@mradioface: Szerintem szaggatna
0
0
0
0
no avatar
Nekem ezen a gépen van kb 20 fps
quad q8200
4gb ram
HD 5450 1gb és amugy az összehasonlításnál x en van az 512 es videókártyánál az én 1gb s videókártyám
minek laggol?
0
0
0
0
💬 2
Memento Mori avatar
@Bitch123: Mert annál sokkal erősebb gép kell neki.
0
0
0
0
nemmegycsaklowon avatar
@Bitch123: A videókártyád gyenge. onnan tudom, hogy egy ideig én is 5450-el tologattam a játékokat, és az alacsony bitszám miatt aránylag jobb játékoknak az 5450 sajnos kevés. Mindenképp cserélj kártyát ha megteheted.
0
0
0
0
no avatar
Szerintetek hány FPS-sel menne?
CPU: Core 2 Duo E8400 3,0 ghz
GPU: Radeon HD 5670 512MB VRAM
RAM: 4GB DDR2
OS: Windows 10 Pro 64
A válaszokat előre is köszönöm!
0
0
0
0
💬 2
Memento Mori avatar
@Diesel: Ha nem mész nagyon 1366*768 fölé, alacsony beállításokkal a 30 fps-t szerintem tudná tartani.
0
0
0
0
nemmegycsaklowon avatar
@Diesel: 30-ad szerintem lazán megvan.

Ez egy egész ***a kis konfig.
0
0
0
0
Bill0121 avatar
Max beállításokkal még mai szemmel is viszonylag szép a grafika de a játék nekem élvezhetetlen 😜 Egy céltalan idegesítő játék, inkább csinálták volna meg egy az egyben a 2005-ös játékot ezzel a motorral!!! Ez nekem kuka 😜
0
0
0
0
💬 6
Bonnie and Clyde avatar
@Bill0121: Egyetértek arra jó hogy összetörd a gépet. 😂
0
0
0
0
Bill0121 avatar
@Bonnie and Clyde: Ez tipikusan olyan game egy idő után hogy, mozdul a lábad aztán a kezed! Rúgjam a gépet vagy beüssem a monitort! 😂 Aztán mérlegelsz, drága volt a gép 😢 Exit to window.
0
0
0
0
Bonnie and Clyde avatar
@Bill0121: Tapasztaltam gyenge idegzetűeknek erősen tilos! 😂
0
0
0
0
hursandani4002 avatar
@Bill0121: Miért lenne idegesítő? 😃
Én nekem 400órám van benne, és még máig elkocsikázok benne. 😜
0
0
0
0
Bill0121 avatar
@hursandani4002: Egészségedre öregem, tegyél bele még 400-at, de azt már ne írd meg mert így is sokkot kaptam 😜 Nálunk párom játszott vele 1órát én meg 3x1 órat. Neki megfájdult a feje és hányingere lett, én egyszer utána megvertem a kutyát majd belekötöttem a szomszédba, harmadjára pedig megittam a húsvéti maradék piát, K.O! Azóta nem játszottam vele 😜
0
0
0
0
hursandani4002 avatar
@Bill0121: Nekem is ilyen volt az elején, amikor először játszottam vele, utána valahogy ráéreztem, és az egyik kedvenc NFS játékom lett. 😃
0
0
0
0
Liptik avatar
Jöhetne valami normális NFS!
0
0
0
0
💬 3
Arthur Morgan avatar
@Liptik: Az a baj , hogy manapság annyira lebutítanak minden játékot , hogy a játszhatóság rovására megy a dolog.
Mert , ha valami nehéz a sok vérpistikének akkor csökkennek az eladások is. És inkább akkor leegyszerűsítik olykor inkább a játékokat.
0
0
0
0
Bonnie and Clyde avatar
@Liptik: Az már nem lesz de egy igazi underground 2 folytatást eltudnék képzelni mai grafikával. 😀
0
0
0
0
Liptik avatar
@Bonnie and Clyde: Az jó lenne.
0
0
0
0
sokeszter avatar
hali. jó kis játék, de versenyzéskor az útvonalat elég nehézkes követni. Idegesítő az állandó "Wrong Way" felirat 😀
0
0
0
0
💬 2
19ati93 avatar
@sokeszter: biztos jófelé haladsz?
0
0
0
0
sokeszter avatar
@19ati93: hát ez az, én sem tudom ,mert nehezen követhető az utvonal 😉 😆
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Origin-be hogy lehet előről kezdeni ezt a részt?
Szeretném előről kezdeni az egészet, de nincs új játék opció, a szinkronizálást meg próbáltam,
hogy a helyi file-okat használja, de úgy sem sikerült...
0
0
0
0
no avatar
hat en nemtudom mivan ezzel a jatekkal. de fut vagy 15 fps el😃 Aztan a Payback meg maxon megy 50 el.
0
0
0
0
💬 2
Memento Mori avatar
@lordcharlos: Supersampling nélkül maxon 60fpst tudnia kéne nálad. Régi gépembe fx6100, 280x simán vitte.
0
0
0
0
no avatar
@Memento Mori: még lowon is max 20😃
0
0
0
0
Liptik avatar
Ez ingyenes volt
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Liptik: Ingyenes volt?? Na ne!
0
0
0
0
neuroflex avatar
ez engem nem fogót meg :I
0
0
0
0
no avatar
Nos végeztem teszteket, és most van 3 giga RAM a gépben és a proci már 3,11Ghz-en jár. Itt egy pár kép a tesztről --> http://kephost.com/images/2017/09/30/NeedforSpeedMostWanted2tesztCPU311Ghz.jpg <-- és itt egy a beakadáskor --> http://kephost.com/images/2017/09/30/NeedforSpeedMostWanted2tesztbeakadas.jpg <-- annyit látni, hogy a GPU lemegy 0-ára a CPU pedig 100-ra, egyébként elég korrektül használja az erőforrásokat, csak mikor beakad akkor megy fel a proci 100-ra, esetleg nem bírná kihajtani a proci a vidikarit, vagy mi lehet?
0
0
0
0
💬 1
hursandani4002 avatar
@istyukiraly: Proci és a videókártya gyenge e-hez a játékhoz.
0
0
0
0
no avatar
csasztok nekem egy 2magos 3.06ghz es procim van 4gb ddr3 1066mhz-es procival es eg yati hd 5570 1gb 128bites videokartyam a win 10 pro 64bittel hozza csapja hogyan menne nekem?😎
0
0
0
0
💬 1
Wihay avatar
@laccpacc: 30 körül..
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok...!!
Egy kis segítségre szorulok...
feltelepítettem de valami Origin hibát ír...
Pontosabban azt hogy zelepítsem az origint...
de semmi ilyet nem találok a letöltött mappában... valaki valami ötlet ?? Előre is.köszönöm..
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@CsikosTiborc: hali! Az Origin olyan mint a Steam csak annyi a különbség hogy az Origin az EA-s... Itt van hozzá a download link: https://www.origin.com/irl/en-us/store/download
0
0
0
0
Idohjos avatar
Nekem ez a rész nagyon nem jött be. Idegesítően sok, és kikapcsolhatatlan ütközésnél a lassított video. Ezen kívül gyötrelmesen lassúak az autók, pláne földúton. A kanyarodás maga is kínszenvedés. Nappal szépek a kocsik, és a csillogó aszfalt, de ez semmi másról nem mondható el. Sztori nincs, nem inspirál benne semmi, semmire. Rendőrök pedig időnként rettenetesen erőszakosak. versenyek közben sincs az ideális útvonal rendesen feljelölve, így fél szemnek mindig a minitérképen kell lennie, de még úgy is el lehet tévedni könnyen, és akkor kezdhetjük megint előröl. The Run hoz képest én erős visszalépésnek éreztem. Kizárólag a szabadság, és a játékidő nőtt. A látványból elvettek, és minden másból is.
0
0
0
0
💬 1
19ati93 avatar
@Idohjos: Szerintem se méltó az eredeti MW névhez. Ahhoz képest 0 az egész.
0
0
0
0
Liptik avatar
Lehet ebből is lesz egy teszt.
0
0
0
0
lambert avatar
Hali. Hát nagyon lowon tudnál vele játszani egy majdnem stabil 30 fpsel
0
0
0
0
💬 5
MC MaRcI avatar
@lambert: 6450?
1.5gb rammal?
el sem indul nem hogy lowon majdnem 30fps
hülyeségeket ne írjunk már a másiknak
0
0
0
0
no avatar
@MC MaRcI: Hát gondoltam, hogy esélytelen. Azért köszönöm
0
0
0
0
no avatar
@istyukiraly: 2gb ram dual core cpu win10 32bit med-high settings 720p 30-40 fps with out record 40-70+
0
0
0
0
no avatar
@completely: Most jelenleg ez a configom, hát low-on elég gyér mivel néha elég durván beszaggat.
alaplap: Asus p5gz-mx
CPU: DualCore Intel Pentium E2220, 2400 MHz (12 x 200) Conroe-1M (O.C.:3,06GHz)
RAM: 2GB DDR2
GPU: AMD Radeon RX 3850 (512mb)
OS: Windows 7 32bit SP1
HDD: WDC WD2502ABYS-02B7A0 ATA Device (250GB SATA)
Szal érdekelne ez a low end pc dolog, ez valami patch? Mert youtube-on láttam egy vidit amibe mutatott egy cfg-t ami teljesen low-ra van állítva a videó alól le is töltöttem de a szaggatás az megmaradt, a vidikarit OC-ztam is és még úgy is vaszeg (ezt csak feltételezem) a videó RAM kevés mivel nem tudja a VRAM-ba gyorsítótárazni a textúrákat és miegymás dolgot, szóval látni is, hogy valami kevés neki. Bár igaz, hogy 256bit-es a kari és ezért is furcsa, hogy full LOW-on is beszaggat. Még annyit hozzáteszek, hogy ez a laggolás elég változó mert valamelyik versenyen egész türhető 2-3szor beakad és ennyi, de valamelyiken meg szinte folyamatosan szaggat. Vagy még van egy feltételezésem, mégpedig nem tudom, hogy a proci ki tudja e hajtani az RX3850-et, ezt pl honnan lehet tudni, hogy kihajtja e elég jól?
0
0
0
0
lambert avatar
@MC MaRcI: Hogy ne menne el.
0
0
0
0
no avatar
Hali!
Ezen futna?
alaplap: Asus p5gz-mx
CPU: DualCore Intel Pentium E2220, 2400 MHz (12 x 200) Conroe-1M (O.C.:3,06GHz)
RAM: 1,5GB DDR2
GPU: AMD Radeon HD 6450 (HP) (512mb)
OS: Windows 7 32bit SP1
HDD: Maxtor 6Y160P0
0
0
0
0
Patrik550 avatar
Még ma is néha néha előveszem.
0
0
0
0
czene avatar
Grafika és a hang nagyon jó,de nekem az irányítással meg gyűlik a bajom rendesen.
0
0
0
0
Barni57 avatar
Köszönöm a véleményeket,akkor ki fogom próbálni!
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
pc55555: véleményem szerint nagyon egyben van a játék. Szép a grafikája, az autóknak brutál jó a hangjuk, játékélmény szintén kimagasló. Zenéket én mondjuk kikapcsoltam, szívesebben hallgatom az autókat. 😃 Sebességérzet úgyszint rendben van.
Egy hátrányt hoznék fel, mégpedig mikor összetöröd az autót és kénytelen vagy végignézni a crashed kamera szemszögéből. Egy idő után idegesítő. 😆

Összességében én azt mondom, hogy érdemes kipróbálni. 😀
0
0
0
0
laca87 avatar
szerintem jó, látványos és a zenék is elég f@szák
0
0
0
0
Barni57 avatar
Sziasztok!
Szerintetek ez a játék jó?
Mert nem ismerem, csak a carbon van meg. DE kipróbálnák egy újat,szóval megéri ,és jó játék?
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@Barni57: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
hursandani4002 avatar
Hát azért nem éppen. A maga stílusában egy nagyon jó játék. 😀
0
0
0
0
no avatar
@hursandani4002: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
hursandani4002 avatar
Ez valahogy hihetetlen, mert az AI olyan szinten könnyű, hogy bárki elsőre kijátssza.
Nekem 350órám van a játékban Originen, és tisztán emlékszem rá, hogy amikor először játszottam vele sem volt gond az irányítással, se a nehézséggel.
0
0
0
0
xCube avatar
Ha így nézzük, akkor a Rivals a legszarabb, mert én abban nem tudok tovább jutni a borzalmas irányítás miatt. Ez a játék nem okozott gondot.

Mondjuk egyébként is a Rivals és a 2016 -os NFS a leggyengébb próbálkozás a szériában. A The Run sem egy nagy eresztés, de még az is élvezetesebb, mint ezek.
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Sziasztok!
Megvettem a játékhoz a Heroes Pack DLC-t, de a játékon belül nem látom a tartalmakat. Eddig az volt, mikor játszottam, hogy mutatta a DLC-s autókat, csak kiírta, vegyem meg. Most viszont nincsenek ezek az autók a helyükön. Extra content-nél azt írja, megvan a DLC.
Akkor most miért nem látom a játékban?

szerk.: már minden rendben. A játéknál a javításra rá kellett menni és a következő elindításnál már köszönte is, hogy megvettem. 😃

Dani36: lehet, de csak autófestés és teljesítmény tuning van.
0
0
0
0
no avatar
ebben lehet tuningolni? 😆
0
0
0
0
no avatar
https://www.youtube.com/watch?v=tKJve8Z1ykU

Itt a teszt GTX 950M-en. 😀
0
0
0
0
no avatar
A többi sincs meg, és nem fút pentium 4 processzorral. Vagy ha igen élvezhetetlen lesz.
0
0
0
0
no avatar
Intel Pentium 4 3.4 GHz menne ?

Alacsony grafon ?

Többi gépigény megvan.
0
0
0
0
Dipper Pines avatar
köszi, mediumon megy mint az állom
0
0
0
0
Floriian avatar
Igen, egy próbát megér. FPS-t nem tudok tippelni.
0
0
0
0
Dipper Pines avatar
hello, ezen a gépen elmenne? ha elmegy kb hány fps-re számíthatok?
dual core 3.0ghz
4gb ddr3 ram
ASUS RADEON HD 5450 1 gigás ddr3 vga
win 7 32 bit
0
0
0
0
no avatar
Az ingyenességet ha már ott volt a listán, hogy lehet visszavarázsolni?
0
0
0
0
no avatar
Egy ATI mobility radeon hd 5470 512mb ddr3 és egy Intel core i3 370M 3mag 2,40ghz vinné low on 30 fps el a need for speed mw 2012-őt???(4gb ram al)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció