Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kéne vmi jó mmorpg,vagy mmorts
mmorts : Battleforge
( olyanra gondolok,mint pls hogy többen ( csapatba megyünk ) vadászrepicskkel vagy akármilyen repcsivel!)
lehetőleg ne legyen gyereks game
egy jó taktikai stratégiát valaki? Company of Heroes-on kívül..
Talán a Tom Clancy's End War...
a civil war-t seholse kapni ésmár a torrent oldalakrol is eltüntek pedig ugy játszanák vele:S megvenném mint a szél ha lehetne...
1-2 torrent oldalon még fent van csak senkise szedi...
History Channel: Battle for the Pacific
Ezeket próbáljátok ki!!!! Nemsokan ismerik,pedig nagyon jó gamek!!
Most nekem kellene a segítség😆!!
Ajánljatok nekem jóféle szimulátorokat, autós játékokat, ami van olyan jó, mint az nfs, vagy Dirt2, vagy Grid!!
Ezenkívűl kellene nekem valami jóféle lövöldözős game is...
THX😂
Race 07,GTR 1-2,Half Life összes,The godfather 1-2
Most nekem kellene a segítség😆!!
Ajánljatok nekem jóféle szimulátorokat, autós játékokat, ami van olyan jó, mint az nfs, vagy Dirt2, vagy Grid!!
THX😂
Battlefield Bad Company 2,Call of Duty Modern Warfare 2 hasonlóak de nagyon el találták őket szerintem 😃
THX😂
Hali!
Tudnátok ajánlani online játszható gamet?Ami gyors,élvezetes!Most a netbanditát próbálom de nem valami nagy szám.(nem flash-re gondolok)
Team Fortress 2-t tudom ajánlani nagyon sok szeretettel! 😆 Nagyon élvezetes, pörgös játék, csapatmunkával meg minden finomsággal! Másoknak is csak ajánlani tudom! (Pár haveromnak se tetszett első ránézésre, kipróbálták, és azóta is nyomják 😉)
Tudnátok ajánlani online játszható gamet?Ami gyors,élvezetes!Most a netbanditát próbálom de nem valami nagy szám.(nem flash-re gondolok)
Próbálkozz valami film játék verziójával. Pl ha tetszett az avatar, próbáld ki a játékot. Vagy valami gazdálkodós. Anno 1404 venice pl.
Nekem tudna valaki mondani egy jó autóversenyzős játékot? Konkrét elképzelésem nincs. Graf annyira nem fontos, mint a játékélmény.
Amik tetszettek: NFSekkel meg még 1-2 másik játékkal toltam, annyira nem vagyok benne. Bízom a véleményetekben. 😃
Előre köszi
Szerk: Shift nagyon nem jött be, mielőtt valaki mondaná 😜
próbád ki a trackmania-t tök állat de csak ha online jáccol amugy teljesen ingyenes nem is kell letölteni torrentel
Nekem tudna valaki mondani egy jó autóversenyzős játékot? Konkrét elképzelésem nincs. Graf annyira nem fontos, mint a játékélmény.
Amik tetszettek: NFSekkel meg még 1-2 másik játékkal toltam, annyira nem vagyok benne. Bízom a véleményetekben. 😃
Előre köszi
Szerk: Shift nagyon nem jött be, mielőtt valaki mondaná 😜
airbonman fps:cod sorozat
star wars battlefront 1-2
A COD-okból mind megvan (kivéve a három) a star warsokat is kijátszottam de sebaj nosztalgiázni jó lesz😆
ajánlani tudok ezer milliot Zéró nked tudok ajánlani egy Majesty 2-ot vagy Fantasy Wars , Black and White 2 , vagy próbálkozz a C&C szériával bár ez már modernabb style-ben van mind a w3 vagy még tudom ajánlani a Lord of the Rings : Battle for Middle Earth 1-2-ot .. ezek oan jo kis stratégiák..
Airbornman nked tudom ajánlani a gta stílusú játékokbol a Saints Row 2 , Driver Parallel lines 😀
ha segítettem orulok 😀
igen sokat köszi😀
bocsi a dupla hsz ért