Figy Xboxnál a GTA IV követelménye 1MB szabad a hely a winyón/memória kártyán! Ez azt jelenti neki tökmindegy hogy van -e benne winyó vagy nincs, szóvall gyönyörűen fog menni úgy(kivéve tört verzióval)
Elite😃igitális HDMI kimenet
- Microsoft Xbox360 120GB merevlemez
- Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad
- Microsoft Xbox360 fejhallgató
- Microsoft Xbox360 előlap
- Microsoft Xbox360 component HD-Av kábel
- Microsoft Xbox360 HDMI kábel
- Microsoft AV, optikai adapter
- 1 hónap XBOX Live Gold előfizetés
Premium:- Digitális HDMI kimenet
- Microsoft Xbox360 60GB merevlemez
Arcade😃igitális HDMI kimenet
- Microsoft Xbox360 256MB memóriakártya!
- Microsoft Xbox360 Av kábel
- 5db Arcade játék
2-3ezer-ért feszkó emelés a ventiknek, vagy olyan chip.-et tesznek bele, amivel a ventik mennek kikapcsolás után 5 percig így nem kell mennie dashboard-on
Az Xbox 360-on van tudtommal. Az a 3ledes hiba vagy minek hívják. Az azt jelzi h behalt a GPU. Az a régebbi gyártási technológiával készült X360-okon szokott előfordulni, mert a kisebb technológia miatt nagyobb hőt termel a GPU, ezért valahogy elmozdul, a hő hatására.
PS 1-en remek élményem van például a Legend of the Dragoon című játék kapcsán, az ilyesmi RPG-k nagyon jól állnak a konzoloknak, és az irányításra sem lehetett panasz. Megint más tészta, hogy mondjuk egy Baldur's Gate-be nem mernék konzolon belekezdeni (asszem nincs is rá, csak valami teljesen megmásított hack'n'slash).
A ps1-nél mindig is szar volt az irányítás mert nagyon kezdetleges volt meg attól is függ h milyen játékkal játszol meg a ps-nél sztem azért nem változott az irányítás mert ugyanolyan az írányító de majd kiváncsi leszek milyen nehéz irányítani a race driver gridet vagy a pro street-et
Nekem elobb volt konzolom mint PC-m de az irányitással sehogy sem tudtam megbékélni ezért vettem egy PC-t!
Ja és ahogy vannak konzol exkluzivok ugyanugy vannak PC-exkluzivok mint pl a stratégia játékok vagy a Crysis!
Mert azért nemigen lehetne konzolon stratégia játékot játszani pl a Medieval Total War-t ami nekem nagy kedvencem!
Ja és szojak hozzá az árakhoz is😃
Ha veszel egy jo gépet 210000FT-ért ami minálunk kb
25000 SK azzal már vigan elvagy 3 évig felylesztés nélkul!
én pl 20000 Sk-ért vettem az én gépem és eddig visz mindent csak grafkari-t vettem bele mert az nemvolt a legjobb!Na a konzolnál meg veszel 50000 FT-ért egy Xbox-ot vagy 100000 FT ért egy PS3-at de ezzel az a gond hogy kb 2-3 évenként kell ugyis venni uj konzolt pl PS4-et vagy Xbox akármenyit😃Mert oszt amikor lesznek uj konzolok a régiekre ba**nak rá játékot csinálni!A PC-t meg fejleszted 2-3 évenként egy 20000 FT-vel!és a PC-n meg sokkal tobb mindent lehet csinálni mint konzolon!Ha van egy jo géped akkor sokkal jobb mintha konzolod lenne mert ugyanugy játszol de még csinálhatsz mást is!Na asszem enyi😃
és gondolom rájottetek,hogy a PC-re szavazok!
Nekem azzal van bajom hogy vannak exkluzív konzolos játékok, amelyek nem jelennek meg pc-re, sajnos ez már-már biztos: pl Rayman Raving Rabbids 2 + TV bigyó (az új), Little Big Planet...
Nagyon jó játékok!😞
Ebben én sem vontam kétségbe a szavaidat, hogy szebb-e a grafika konzolon, szóval nem vagy annyira egyedül a véleményeddel 😀 Én csak azon a téren szálltam vitába, hogy a PC miért drágább, mint a konzol 😀
De tőlem lehet akár szupermegagigaultra jó grafika is, én maradok a jó öreg PC-nél, a konzolt legfeljebb havernál tolom, vagy leugrok játékterembe 😉 Na _az_ feeling 😀
Egy kis kiegészítést tennék az előttem szólókhoz! Egy PC-re készült játéknál megalkuvást kell alkalmazni, mert nincs két egyforma gép, így valamelyest minőségromlással készítik a játékokat. Egy konzolon adottak a hardverek, abból kell a játékfejlesztőknek a maximumot kihozni, hiszen mondjuk egy PS3-on vagy egy Xbox360-on minden gépen úgyanaz van, mindegyiken úgyanúgy elfut, így néha sokkal jobb grafikát, szebb és jobb játékélményt lehet kihozni egy játékból, mint úgyanazt számítógépen!!!
- Microsoft Xbox360 120GB merevlemez
- Microsoft Xbox360 HDMI kábel
- Microsoft AV, optikai adapter
Premium:- Digitális HDMI kimenet
- Microsoft Xbox360 60GB merevlemez
Arcade😃igitális HDMI kimenet
- Microsoft Xbox360 256MB memóriakártya!
- Microsoft Xbox360 Av kábel
- 5db Arcade játék
Mi a a különbség a xBox 360 Elite, Premium és arcade közt???
kösz! 😃
Ha mindegy akkor ventit!
de egy olyan chip menyi??
Jah és menyi egy hütő hözzá?
Elkezd világítani egy piros lámpa akkor mi van? Behalt vagy túl melegedett?
De akkor is szar volt az irányitás!
és biztos nem változott
Ja és ahogy vannak konzol exkluzivok ugyanugy vannak PC-exkluzivok mint pl a stratégia játékok vagy a Crysis!
Mert azért nemigen lehetne konzolon stratégia játékot játszani pl a Medieval Total War-t ami nekem nagy kedvencem!
Ja és szojak hozzá az árakhoz is😃
Ha veszel egy jo gépet 210000FT-ért ami minálunk kb
25000 SK azzal már vigan elvagy 3 évig felylesztés nélkul!
én pl 20000 Sk-ért vettem az én gépem és eddig visz mindent csak grafkari-t vettem bele mert az nemvolt a legjobb!Na a konzolnál meg veszel 50000 FT-ért egy Xbox-ot vagy 100000 FT ért egy PS3-at de ezzel az a gond hogy kb 2-3 évenként kell ugyis venni uj konzolt pl PS4-et vagy Xbox akármenyit😃Mert oszt amikor lesznek uj konzolok a régiekre ba**nak rá játékot csinálni!A PC-t meg fejleszted 2-3 évenként egy 20000 FT-vel!és a PC-n meg sokkal tobb mindent lehet csinálni mint konzolon!Ha van egy jo géped akkor sokkal jobb mintha konzolod lenne mert ugyanugy játszol de még csinálhatsz mást is!Na asszem enyi😃
és gondolom rájottetek,hogy a PC-re szavazok!
Gépigény!!! A Rayman Raving Rabbids 2 megjelent pc-re nekem megvan!! Csak az a neve hogy Rayman Ravens Rabbid. Vagy az nem az?
Nekem is az a tudomásom, mint gépigénynek, hogy a Raving Rabbids 2 nem jelent meg PC-n.
Nagyon jó játékok!😞
De tőlem lehet akár szupermegagigaultra jó grafika is, én maradok a jó öreg PC-nél, a konzolt legfeljebb havernál tolom, vagy leugrok játékterembe 😉 Na _az_ feeling 😀