Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
mihez? 😀
vegyel el kisebb X3.mast, csak orajelben kulonboznek, konnyen fel tudod huzni, 2-3 ezret sporolhatsz
Regi gepemben Geforce FX 5500 as szornyuseg volt meg 1 S478 Pentium 4 gyarilag 3.4 GHz-n. A CRT felbontasaval NFSU2 maxon ment 30 FPS kozelebe is, szoval ez tenyleg igaz
ennyire nem egyértelmű, hogy fullhd van egy core i7 980 x 75 fpst produkál a nála jóval olcsóbb athlon x4 meg 73 at a far cry alatt?
a BBC2 ben meg mind2 57 et???
Ez nektek nem jelent semmit????
de a grafikonok mondják az igazat...
de akkor is tanulságos ez a teszt is....
hiába ugyan olyan erös felbontásba, ha erösebb kártyával már nem bánik el...
asszem ebből is lejön valami, hogy a core i7 980x meg az athlon x4645 nagy felbontáson mit tud.....
Létezik egy oldal amit tom's hardwarenak hívnak,. eszméletlen jó teszteket lehet ott olvasni. ott van egy olyan cikk, hogy milyen processzor kell egy gémernek és biza 2500x1600 ban az jön ki egy felső kategóriás videokártyánál , hogy egy core i7 930 ugyanannyi fpst présel ki mint egy athlon x3 .
Igaz angolul tudni kell hozzá......
Ahogy elnézem a mostani géped, sokkal jobb procid van mint egy athlon. Akkor mértnem vettél azt ha olyan jó??
Egyszer már belinkeltem, még egyszer nem fogom
És hol is van az a link? 😀
Én sose vennék 6 magos phenomot még 4 magosat se.
HA amd akkor atlhlon II .VAn egy nagyon jó cik a tom' hardvareon.
Milyen proci kell egy gémernek.
Egy 17 ezres x3 at hasonlítottak össze egy core i7 920 szal.
Megdöbbentő az eredmény a játékokban.
Akinek egy erős vga ja van és full hdban játszik tökmindegy hogy x3 van core i7 van alatta.2500x1600 még kisebb a különbség.1-2 fps.
Na erre a cikkre kíváncsi lennék. 😃
Tom' hardware milyen proci kell egy gémernek a cikk neve
Akinek egy erős vga ja van és full hdban játszik tökmindegy hogy x3 van core i7 van alatta.2500x1600 még kisebb a különbség.1-2 fps.
Tom' hardware milyen proci kell egy gémernek a cikk neve
Ugylátom,hogy a mostani játékokhoz elég egy Amd Athlon x2 2.4Ghz.Persze min.Nah szóval vagyek egy uj procit vagy huzzam fel eztet 2.4 re?
szerintem egy új processzoral jobban járnál. manapság olcsón elég jó processzort lehet már venni. De ha teneked máér az elég ha minimumon menjen egy kedvenc vagy a mivel akarsz játszani játék akkor elég az X2 OC.
Sziasztok
Herbyke
Miféle játéknál?
Gta vice city? Cod ? De nem mai az biztos 😆
az biztos mondjuk 2009-2011-es játékokkal biztos hogy nem volt, mert egy X3-as kevés lenne már. (bár függ hogy milyen játék)
kösz akkor az marad
Leginkább Total war (Shogun 2 stb.) játékokat szeretnék játszani, de persze a battlefield 3-at is...
ezen gondolkoztam el, hogy a stratégiai játékokhoz inkább procira fektessek be pénzt?
Ha pl. megjelenik 3 év múlva egy Total war játék akkor a gépemben a videokártya még ajánlott lesz a proci pedig már minimum?
tehát mikor én tavaly vettem a 945-t ami 35ezerFT-volt az 760Intel az meg 49ezer, és a phenom X6 1055 50ezer...ami 50ezer...
Nemhiába választottam ezt az intel procit.
az 1055T 1 nagy semmi... 6 magos de csak 6 szálon fut meg 8MB cache ? pff i7 920 veri nem h 980x
Te is jó nagy hülyeséget beszélsz. Illetve igaz, amit mondasz, de az i7 920 másfélszer annyiba kerül, mint az 1055T, úgyhogy ne ahhoz hasonlítsd, pláne ne a 6x annyiba kerülő 980x-hez...
És azt hozzáfűzném a 6magos Phenomok védelmére, hogy abban az árkategóriában egyedül az új generációs i5-ök jobbak, az első generációsokkal meg nagyjából egálban vannak!
Egy phenom se fogja be az SB ket.
Egy 3.4 es phenom van egyszinten egy 2600 os core i 5 tel.
Igaz olcsóbb.
Ezt nyilván a 4 magosra érted, de közel sem igaz: [LINK]
Sőt! Még a 1100T-vel is elbánik a legtöbb helyen egy i5 750, főleg játékoknál...
Egy phenom se fogja be az SB ket.
Egy 3.4 es phenom van egyszinten egy 2600 os core i 5 tel.
Igaz olcsóbb.
vagy
athlon II x4??
ez a nagy kérdés emberek😃
Szerintetek milyen AMD proci van az i5 2500k erősségében?
vagy majd csak a bulldozer procik közül lesz?
AMD ben nincs semelyik egyszinten az i5 2500k val...
még a X6 T1100 sem 😃
Talán az X6 1095T vagy az X4 970
vagy majd csak a bulldozer procik közül lesz?