Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
http://www.youtube.com/watch?v=hLReK72Job4
Jövőhéten tervezem felújítani a gépem, és kb 50,000 ft-ból jönne ki, kéne egy új alaplap, ez MB ASUS P5 (erdélyben élek, úgyh átszámolom) - 13.000 ft, ez azért kell, mert a másikbe onboard videókártya volt, és nm lehetett cserélni, a proci az Intel Pentium Dual Core E5700 - 3GHz - 20,000 ft, a videókártya Ati 1GB, a típusba nem vagyok biztos, de mintha HD 4650, 12,000 Ft, és 3 giga ddr2 memória (ebből csak 1et kell vegyek).
Namost engem az érdekelne, hogy mien volna vele játszani, leginkább a Mafia 2, v Gta4 érdekelne, max grafikán vinné-e? és hogy szerintetek milyen ez az összeáttítás játékokhoz (ennyi pénzért?)
Előre is kösz 😀😜
Intel Core 2 Duo E4500 2.2 ghz vagy
Intel Dual-Core E5800 3.2 ghz
Mert a core 2 duo alapból jobb, viszont itt már elég nagy a külömbség, és így már nem vagyok benne biztos.
Üdv!
Szerintetek érdemes megvárni a Zambezi procikat?
Lesz olyan ami ráver a 2500k-ra ugyanolyan áron ? Illetve ez le fogja húzni a 2500k árát ?
Most i5 2500k-ban gondolkodom, de csak ha majd szükségem lesz rá akkor lesz OC, viszont hűtőt már most akarok rá venni.
Milyen hűtőt ajánlanátok rá ? COOLERMASTER Hyper 212 Plus ez elég lenne ? (nem akarom 4100MHz-ig húzni, mert a villanyszámla ütne 😀 )
Szerintem ha tudsz érdemes várni, de ez csak jósolgatás, ha lesz a Sandy-bridge-nek ellenfele talán tényleg olcsóbb lesz, (bár nem hinném hogy sokkal), az a hűtő, meg kb bármilyen processzorra elég (na jó kis túlzással). Nekem az i5 2500k-t egy cooler master hyper tx3, hűti, és 4,2 GHz-ig el lehetett hajtani, vészes melegedés nélkül...
Szerintetek érdemes megvárni a Zambezi procikat?
Lesz olyan ami ráver a 2500k-ra ugyanolyan áron ? Illetve ez le fogja húzni a 2500k árát ?
Most i5 2500k-ban gondolkodom, de csak ha majd szükségem lesz rá akkor lesz OC, viszont hűtőt már most akarok rá venni.
Milyen hűtőt ajánlanátok rá ? COOLERMASTER Hyper 212 Plus ez elég lenne ? (nem akarom 4100MHz-ig húzni, mert a villanyszámla ütne 😀 )
játszás és gyorsaság érdekében kérdezem AMD vagy intel a jobb AMD phenom x4 965 vagy egy i5 2500k nagy az ár különbség de tudásban is jobb az intel?
Nem azon múlik....Írd milyen Videkarit akarsz venni? olyan HD5770ig simán jó sztem a Athlon II X4 645
ja igazatok van mert most jobban megnéztem és nagyjából egy árban vannak. Akkor most ez: AMD Phenom II X4 840 jó lesz játékra?
AMD Athlon II X4 645 az ilyen processzor jó játékra?😃 válaszokat előre is köszönöm
Szia, nekem ilyen van, es alkalmas jatekra is, nekem egy HD5670 van mellette, ezt kihajtja, es lehet vele jatszani jol.
Szoval ajanlom, de ha tud Core Unlockert az alaplapod, akkor inkabb egy Athlon II X3 445-ot vegyel, mert azt lehet 4 magositani, (en is negy magositottam) es egy X4 645 lesz belole. es olcsobb par ezer forinttal.
Hello
Ximo Osynho:Az nekem boven elég ha az 5670et 100%on kihajta😜 ezt a gépet már nem akarom tobbet fejleszteni. Ha esetleg megveszem akármeiket csak annyi lesz kiveszem a régi procit berakom a másikat és kész vagy vmit még gépészkedni kéne?😳
Hello
😂😂😂😂😂😂Ez jo volt
koszi
Hello
Ximo Osynho:Az nekem boven elég ha az 5670et 100%on kihajta😜 ezt a gépet már nem akarom tobbet fejleszteni. Ha esetleg megveszem akármeiket csak annyi lesz kiveszem a régi procit berakom a másikat és kész vagy vmit még gépészkedni kéne?😳
ehhez:Biostar K8VGA-M
menne ez a processzor:AMD Athlon II X2 250 3GHz AM3
????
A tuning egy más kérdés. Nem jelenteném ki, hogy egy E7000-est jobban lehet húzni, főleg azért nem, mert kisebb a szorzója (meg egyébként is procifüggő, hogy mennyire húzható.)
az 5670-et mindkét említett processzor kihajtja szerintem, én személy szerint E7500-at vennék, mert kb 15-20%-al erősebb, tuning barát, és nekem is az van a régebbi gépemben, 3,5 Ghz-ig gyári hűtéssel simán fel lehetett húzni.
Szerintem az E5800-E6600-is bőven elég egy 5670-es hez.
BIOS frissítésről nem tudok nyilatkozni.
Az E7500 jobb...már csak azért is mert Core 2 Duo és nem Pentium Dual-Core...
Hi
Nem is azzal volt a gond hogy gyorsabb-e hanem hogy mennyivel és megéri-e rákolteni azt a plussz 9-10k és hogy azok a procik elegek-e az 5670nek meg hogy kell-e Biosz-t frissíteni😆😆
jokerke
1 mb l2 ceshben...
a játékok szeretik a magas órajelet és nagy l2-l3 cest.
ezért voltak pl nagyon jók a játékokban a e 8400 8500 ök....
egy 5670 elég a mai játékokhoz 1280y1024 ben kompromisszumokkal
én ilyen felbontásban dx 11 ben ugyanúgy 55 fpst nyomok ki egy gtx 460 ból 1400 as órajelen , mint 2800 on játszani vga kell..., igaz nem is celeron D
Hello!
Tom nem egy felsokategoriával foglalkozo kérdés de na😆
egy Intel Core 2 Duo E7500 2.93GHz 3 MB cache BOX van annyival gyorsabb mint egy
Intel Pentium Dual Core E5700 3GHz 2 MB cache BOX
vagy egy Intel Pentium Dual Core E5800 3.2GHz 2 MB cache BOX
hogy megérje azt a plussz 9-10k??(és ezek elegek egy ATI Radeon HD5670-nek?)
Másik kérdésem az hogy egy HP QC7800(ami szintén nem mai gyerek😃😉 támogatja-e ezeket a procikat? Vagy netán Bios-t kéne frissyteni?? Kérlek segítsetek! Koszi
plussz 9-10 ezret nem ér meg, de úgy 15% erősebb az E7500 főleg tuningolni is jobban lehet
Intel Core 2 Duo E6600 2,4GHz 4MB chache 1066MHz FSB
Intel Core 2 Duo E6700 2,66GHz 4MB chache 1066MHz FSB
vagy egy
Intel Pentium Dual Core 3,06GHz 2MB chache 1066MHz fsb?
Tom nem egy felsokategoriával foglalkozo kérdés de na😆
egy Intel Core 2 Duo E7500 2.93GHz 3 MB cache BOX van annyival gyorsabb mint egy
Intel Pentium Dual Core E5700 3GHz 2 MB cache BOX
vagy egy Intel Pentium Dual Core E5800 3.2GHz 2 MB cache BOX
hogy megérje azt a plussz 9-10k??(és ezek elegek egy ATI Radeon HD5670-nek?)
Másik kérdésem az hogy egy HP QC7800(ami szintén nem mai gyerek😃😉 támogatja-e ezeket a procikat? Vagy netán Bios-t kéne frissyteni?? Kérlek segítsetek! Koszi