Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
valaki az enyémre is adna választ? még ma rendelnem kellene!
Elég egy 955/965/970! 😉
videokartyat meg vegyen egy 6950/6970/6990/7*** kartyat
AMD Phenom II X6 1100T Black Edition 200euro
vagy
INTEL Core 2 Quad Q8400 150euro
Én az AMD-re szavaznék, mert azért mégis csak 6 magos.. és az a 50euro nem olyan nagy különbség. DDR3as ramok lennének neki, egyenlőre az a 8600GTS ami a gépembe van (én vennék egy 5850et) aztán ő is venne egy uj VGA-t, csak milyent vegyen ? és valami jó lapot mondhatnátok, kösz
aham értem... ezt találtam... de itt 2 videókártyát is ír van egy olyan amibe 5450 van a másikba meg 5570... most akkor én honnét fogom tudni hogy az enyémbe milyen van? mert azért nagy különbség van köztük... 😃
az a VGA az egy olyan vga, hogy az ilyen 10 ezer forint koruli vgakat (5450, nagyobb 8400GS-ek) potlasara valo, vagyis elegge gyenge, na meg a rendszermemoriabol szakit ki maganak egy darabot.
Jatekra nem alkalmas, multimediara alkalmas.
Ha jatszani akarsz, vegyel egy jo vga-t.
Mellesleg az integralt vga az csak H67 chipkeszleten megy, amivel nem lehet kihasznalni a K elonyet, vagyis a szorzozar mentesseget.
http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-5000/hd-5450-overview/pages/hd-5450-overview.aspx#1
akkor elméletileg egy körülbelül ilyen erős kártya van benne? ha nem akkor tudnál linkelni egy vidikártyát ami kb olyan erős mint ami benne van, mert ha egy ilyen lenne benne az azért nem is lenne rossz 😀
Ejjjj. nem nagyon fogja azokat birni.... ki lehet probalni.
Hát aszonták hogy egy 4570 erejével van az a 5470. Akkor csak bírja egy kicsit.
Az hogyan lehet, hogy az én 2008-ban kiadott AMD Phenom 4X 9950 Black edition processzorom drágább, mint egy AMD Phenom II 6X 1055T processzor?
[url]http://www.***/processzor-c3139/amd/phenom-ii-x6-1055t-3-3ghz-am3-p41842498/[/url]
[url]http://www.***/processzor-c3139/amd/phenom-ii-x6-1055t-3-3ghz-am3-p41842498/[/url]
*az első kipontozott rész: edigital(pont)hu - a második arukereso(pont)hu
Mellette még 4GB RAM, Radeon HD5470 512 MB, Windows 7.
Jatekra nem alkalmas, multimediara alkalmas.
Ha jatszani akarsz, vegyel egy jo vga-t.
Mellesleg az integralt vga az csak H67 chipkeszleten megy, amivel nem lehet kihasznalni a K elonyet, vagyis a szorzozar mentesseget.
Intel Core i5-2500k 3.3GHz LGA1155
ilyen PROCIT rendeltem! de a csávó azt mondta hogy ehez nem is muszály videókártyát vennem... szóval most azt nem vettem... (mivel postakölcség nincs tök mind1 mikor rendelem meg) ez az egész igaz? vagy hülyeség?
van benne egy VGA, azért mondta.
ilyen PROCIT rendeltem! de a csávó azt mondta hogy ehez nem is muszály videókártyát vennem... szóval most azt nem vettem... (mivel postakölcség nincs tök mind1 mikor rendelem meg) ez az egész igaz? vagy hülyeség?
Intel(R) Celeron(R) E3200 2.40 Ghz
azt nem tom:S valami program amivel meg tom nézni?
Everest nevű rendszerdiagnosztika program, vagy ajánlani tudom, hogy kinyitod az oldalát, és általában rá van írva a típusszám a lapra 😉
Asrock
de milyen tipusa? nekem gigabyte G31m-S2L
hol tudom megnézni hogy g31 vagy mennyi?😃
milyen a márkálya az alaplapnak?
Tudnátok ajánlani valami jó processzort?? de lehetőleg 40 ezer Ft alatt legyen 😃 775ös
ami most van: Intel celeron E3200 és ez nem valami jó:/
Intel Core 2 Quad Q8300 30 000Ft
Intel Core 2 Duo E7600 26 000Ft
Intel Xeon E3110 40 000Ft
Intel Core 2 Duo E8400 40 000Ft
Én a Intel Core 2 Quad Q8300 ajánlom. 4 magos és elég jó processzor!
oks kössz😃 azt veszek😃 de ez támogatja az asrock alaplapot?
ha G31 akkor nézd meg, ha G41 akkor tuti, nekem a G31 kifejezetten utálja a tuningot... 2,8GHZröl 3,3ra húztam, 1 nap után a bios nem akarta tovább futtatni ezt a konfigot, ki a procit és visza... megint 2,8ghz-.-
Tudnátok ajánlani valami jó processzort?? de lehetőleg 40 ezer Ft alatt legyen 😃 775ös
oks kössz😃 azt veszek😃 de ez támogatja az asrock alaplapot?
Vegyél használtan egy E8400-at. 20ezer FT-ért van pár hardveraprón. De elöszőr nézd meg, hogy az alaplapod támogatja-e, mert ha régebbi biosod van akkor nem biztos. Menj fel gyártó oldalára és nézd meg melyik procikat támogatja.
Hol tudom megnézni hogy milyen processzorokat támogat az alaplapom?
asszem ez magáért beszél 😀
és hűtővel se jobb