Samsung galaxy Ace telefonom van.
a minőség nem baj, vagy 128-as AAC-t, vagy 320-as mp3-mat, vagy WAV-ot hallgatok.
a kevés mély az nálam elég nagy baj, az Audio Technika-nak jó mélyei vannak?
niteforce írta:
Nem rossz!
telefonnal is jó lenne azért?
Hát...
Azon nem annyira. Persze bőven jobb mint pl a legjobb gyári. Telefonból is azért kellene hozzá legalább egy SGS vagy SGSIII. Ebben van jó hangchip.
De ehhez már legalább 320-as mp3 kell. Elég sok különbség van a 192 és a 320 között.
Viszont a mélye lehet kevés lehet ha ahhoz vagy szokva. Bár nekem még ez is sok. KB annyi lehet benne, mint egy Sennheiser CX300-ba.
niteforce írta:
ez milyen?
Audio-technica ATH-CK400IBGR
Ha már AT rossz biztos nem lehet.
Csak mert úgy döntöttem hogy nem veszek Maxell Retro DJ-t, mert a mostanimnál nagyon kicsit szólna csak jobban, inkább dobok még rá, és veszek valamit ami tényleg nagyon szépen szól.
10K -ért, akörül, tudsz még jó fülhallgatót?
Nekem SoundMagic E30. Ez elég jó szerintem. Csak ehhez már kell egy komolyabb hangkártya is.
Játékra nagyon jó. Tere van olyan, mint egy 7.1-es minőségi hangrendszernek.
niteforce írta:
ez milyen?
Ha már AT rossz biztos nem lehet.
Csak mert úgy döntöttem hogy nem veszek Maxell Retro DJ-t, mert a mostanimnál nagyon kicsit szólna csak jobban, inkább dobok még rá, és veszek valamit ami tényleg nagyon szépen szól.
Yej írta:
Gamer fejhallgató szeretnék venni légyszi segítsetek😃
Ár 5 000 körül, tapasztalt válaszoknak jobban örülnék, olyan kéne amivel hallom FPS játékokban hogy az ellenség mögöttem rúgdalja a kavicsot, vagy a tetőt bontja rám.(persze nem gond ha a zene is ütősen szól vele)
Előre is köszi😀
Yej írta:
Ár 5 000 körül, tapasztalt válaszoknak jobban örülnék, olyan kéne amivel hallom FPS játékokban hogy az ellenség mögöttem rúgdalja a kavicsot, vagy a tetőt bontja rám.(persze nem gond ha a zene is ütősen szól vele)
Előre is köszi😀
Yej írta:
Előre is köszi😀
krisztyon13 írta:
Játékhoz melyik jobb fej hallagato vagy hangfal/hangszoro ?😲
Egyértelműen a fejhallgató mivel sokkal pontosabban meg tudod határozni a hangforrás irányát és távolságát. Viszont ehhez egy jó minőségű hangkártya sem árt...
AKG K601 -hez hol tudnék fülpárnát venni? Sehol sem találok hozzá párnát, a mostanin egy picit elengedte a ragasztás amit megragasztottam nem is látszik de a legjobb megoldás a csere lenne...
Hagrid írta: gyenesmartin Köszönöm a segítséget!Játék közben nagyon jól hallani minden kis zörejt eddig left 4 dead-al meg amnesiával próbáltam a left 4 dead-ben minden egyes zombi nyögését hallani meg a padló ropogását😃,amnesiában szintén mindent hallani,így sokkal félelmetesebb.
Még be kell járatni és utána lesz jó hangja. Az kb 1 hét ha folyamatosan használod.
gyenesmartin Köszönöm a segítséget!Játék közben nagyon jól hallani minden kis zörejt eddig left 4 dead-al meg amnesiával próbáltam a left 4 dead-ben minden egyes zombi nyögését hallani meg a padló ropogását😃,amnesiában szintén mindent hallani,így sokkal félelmetesebb.
whiplaser írta:
steelseries siberia/v1/ vagy inkább speedlink medusa nx5.1? tapasztalatok kelleanének
Most mondjam neked is azt, hogy Maxell Retro DJ?
Már kicsit unalmas, hogy mindenkinek ezt ajánlom.😜
Na de ez sokkal jobban szólna, mint azok a gamer vackok. Lehet ez a gamer cucc bejön a perifériáknál, de ez fejhallgató.
Vagy nem tudom mennyibe kerül ez a steelseries amit kinéztél, de ha 20 körül akkor inkább Shure SRH 440. Vagy valamelyik Superlux amit pár oldallal ezelőtt írtam, amelyik tetszik.
Yej írta:
Előre is köszi😀
Maxell Retro DJ 😆. Ez a legolcsóbb jó hangú fejes.
Előre is köszi😀
Hagrid írta:
Beszereztem egy Maxell Retro DJ-t és nagyon meg vagyok vele elégedve és játékhoz sem utolsó,mindenképpen megéri az árát,annak aki nem akar egy vagyont költeni ilyenekre, annak tökéletes.
Pár napja rendeltem a páromnak médialejátszó mellé egy KOSS Porta Pro fejhallgatót. Ajánlom mindenkinek nagyon szép hangja van az árához képest, na azért nem cserélném le a K601-re de nem is 60k az ára... le a kalappal a fejes előtt.
Beszereztem egy Maxell Retro DJ-t és nagyon meg vagyok vele elégedve és játékhoz sem utolsó,mindenképpen megéri az árát,annak aki nem akar egy vagyont költeni ilyenekre, annak tökéletes.
Hagrid írta:
Köszönöm a válaszokat,erről mi a véleményetek?
Creative Fatal1ty Gamer Headset
Köszönöm
Illetve,ha ez szar akkor a maxell vagy a sennheiser a jobb?
Maxell. Ebben az árban ne keress mást. (Viszont lehet, hogy kényelmetlen lehet elsőre).
parizer01 írta:
Sziasztok! Szeretnék venni egy fejhallgatót 15 ezer forint alatt kizárólag zenehallgatásra. Olyat szeretnék, aminek a mélye is jó. Szerintetek milyet vegyek? 😀
Superluxok. 5. oldalon le van írva nagyjából melyiknek milyen hangja van. Amelyik jobban tetszik azt vedd. Bár némelyikhez kell fejhallgató erősítő.
niteforce: Melyik fejest vetted meg?
Nem tudom, hogy olyat tudnak-e esetleg, hogy beleszerkeszteni az első vagy második hozzászólásba azt a hozzászólásomat amit az 5. oldalon írtam. Csak ha valaki 20K alatt akarna venni fejest ezek közül kedvére tudjon válogatni.
Sziasztok! Szeretnék venni egy fejhallgatót 15 ezer forint alatt kizárólag zenehallgatásra. Olyat szeretnék, aminek a mélye is jó. Szerintetek milyet vegyek? 😀
niteforce írta:
Jobb a Superlux mint ez a Pioneer?
Pedig fele annyiba kerül
Jobb bizony. Kb az AKG K240-el (30k) van egy szinten a 668B. Nagyon jó a Shure 440 is sőt még jobb, de árban a duplája akkora különbség viszont nincs köztük. Ha DJ célra is kellene ahogy írtad is akkor inkább a Shure, ugyanis az zárt.
a minőség nem baj, vagy 128-as AAC-t, vagy 320-as mp3-mat, vagy WAV-ot hallgatok.
a kevés mély az nálam elég nagy baj, az Audio Technika-nak jó mélyei vannak?
Nem rossz!
Azon nem annyira. Persze bőven jobb mint pl a legjobb gyári. Telefonból is azért kellene hozzá legalább egy SGS vagy SGSIII. Ebben van jó hangchip.
De ehhez már legalább 320-as mp3 kell. Elég sok különbség van a 192 és a 320 között.
Viszont a mélye lehet kevés lehet ha ahhoz vagy szokva. Bár nekem még ez is sok. KB annyi lehet benne, mint egy Sennheiser CX300-ba.
A játék nem nagyon érdekel, csak a zene.
ez milyen?
Játékra nagyon jó. Tere van olyan, mint egy 7.1-es minőségi hangrendszernek.
ez milyen?
ez milyen?
15 ezer forint értékben tudnátok mondani egy jó minőségű headsetet?
Például erről mi a véleményetek?
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=3927
Például erről mi a véleményetek?
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=3927
😊 😆
😂
Előre is köszi😀
Creative Fatal1ty Gaming Headset
7 ezerért kapni ezt ajánlom !
Amúgy mitől gamer egy fejhallgató?
Előre is köszi😀
Amúgy mitől gamer egy fejhallgató?
Előre is köszi😀
Egyértelműen a fejhallgató mivel sokkal pontosabban meg tudod határozni a hangforrás irányát és távolságát. Viszont ehhez egy jó minőségű hangkártya sem árt...
Én azt mondanám, hogy fejhallgató, mivel többnyire kizárja a külső zajokat, és így pl. pontosan hallhatod, hogy merről jött egy-egy lövés.
gyenesmartin Köszönöm a segítséget!Játék közben nagyon jól hallani minden kis zörejt eddig left 4 dead-al meg amnesiával próbáltam a left 4 dead-ben minden egyes zombi nyögését hallani meg a padló ropogását😃,amnesiában szintén mindent hallani,így sokkal félelmetesebb.
steelseries siberia/v1/ vagy inkább speedlink medusa nx5.1? tapasztalatok kelleanének
Már kicsit unalmas, hogy mindenkinek ezt ajánlom.😜
Na de ez sokkal jobban szólna, mint azok a gamer vackok. Lehet ez a gamer cucc bejön a perifériáknál, de ez fejhallgató.
Vagy nem tudom mennyibe kerül ez a steelseries amit kinéztél, de ha 20 körül akkor inkább Shure SRH 440. Vagy valamelyik Superlux amit pár oldallal ezelőtt írtam, amelyik tetszik.
Előre is köszi😀
Előre is köszi😀
Egy Pioneer SE-MJ31-hez képest hogy szól?
[LINK]
[LINK]
Erről a fülesről mi a véleményetek?
Nem tudom milyen a maxell, de ezt mindenhol 7-8k-ért láttam...
Valami konkrét tapasztalatod van vele?
hmm..ha betudom szerezni miskolcon akkor olyat veszek, de ha csak rendelni tudom akkor már nem éri meg sajnos. Köszi a segítséget!
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Köszönöm a választ,akkor Maxellt veszek,úgyis mindenhol jót hallok róla.
Köszönöm a válaszokat,erről mi a véleményetek?
Köszönöm
Köszönöm
Tudtok ajánlani valami jó fül vagy fej hallgatót vagy headset-et ami nem olyan drága és megéri?
Tudtok ajánlani valami jó fül vagy fej hallgatót vagy headset-et ami nem olyan drága és megéri?
nemrég beszereztem egy sennheiser HD201-et, szinte mindenhol 6.000 ft körül árulják, és nekem nagyon bejött :)
a Shrue-t akartam, de sajnos másképp alakultak a dolgok, nincs rá pénzem 😞
Majd valamikor sor kerül arra is.
Nem tudom, hogy olyat tudnak-e esetleg, hogy beleszerkeszteni az első vagy második hozzászólásba azt a hozzászólásomat amit az 5. oldalon írtam. Csak ha valaki 20K alatt akarna venni fejest ezek közül kedvére tudjon válogatni.
Tudtok olyan helyet, ahol árulnak kék, piros, vagy narancs Steelseries Siberia v2-t? 😃
Jobb a Superlux mint ez a Pioneer?
Pedig fele annyiba kerül
Jobb bizony. Kb az AKG K240-el (30k) van egy szinten a 668B. Nagyon jó a Shure 440 is sőt még jobb, de árban a duplája akkora különbség viszont nincs köztük. Ha DJ célra is kellene ahogy írtad is akkor inkább a Shure, ugyanis az zárt.
A Superlux.
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]