Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Processzor: Intel Core 2 Duo T5500 1.66 Ghz
Memória: 1 GB DDR2
Videókártya: Intel GMA 950
DirectX-verzió: DirectX 9
Op. rendszer: Windows XP
belehet állítani hogy észrevegye
én próbáltam de valami steam.exet kért 😕
ezt pedig itt találod:
X:/ProgramData/Xfire
belehet állítani hogy észrevegye
én próbáltam de valami steam.exet kért 😕
Am az Xfire beveszi? vagy honnan menjek fel szeróra?
Na én még soha nem kértem játékot, így itt az ideje: egy olyan játék kéne, ami rossz, de nem teljesen játszhatatlan, hanem annyira rossz, hogy már szinte jó, tehát "kínosan szar, de élvezhető"...
Jah és lehetőleg elmenjen a C-3PO nevezetű gépemen.
F.E.A.R. Combat,Stickman,GTA2
úúú, Stickman, az meg is van, hogy felejthettem el, mai napig rémálmaim vannak a pálcikaemberekkel, nagyon rossz játék. kösz, azért jöhet még
Jah és lehetőleg elmenjen a C-3PO nevezetű gépemen.
Pure (ez mondjuk quados de nagyon durva.
Fuel
Fuel
Helló!
Nekem olyan játék kéne ami hasonlít a Race Driver Grid-hez és az NFS Shift-hez.(versenyzős és jó legyen a grafikája)
DiRT 1-2
Helló!
Nekem olyan játék kéne ami hasonlít a Race Driver Grid-hez és az NFS Shift-hez.(versenyzős és jó legyen a grafikája)
Kérnék pár elvetemült stratégia rajongót ,hogy ajánljon nekem egy pöpec kis stratégiai játékot Korlépegetős,városépítős,harcolós de imádom a taktikait is (total warokon játszok azt nem kell )
Red Alert 2-Yuri's Revenge
Red Alert 3
Empire Earth 1
Warcraft III- The Frozen Throne
Age of Mythology+Titan expansion
Empire Earth 1-2-3
Company of Heroes+Tales of Valor+Opposing Forces
Kérnék pár elvetemült stratégia rajongót ,hogy ajánljon nekem egy pöpec kis stratégiai játékot 😀 Korlépegetős,városépítős,harcolós de imádom a taktikait is 😃 (total warokon játszok azt nem kell 😀😉
Sziasztok!
Crysis 2 futna a gépemen fullon ?
Ezt nem gondoltad komolyan? Persze, hogy elfutna. De ez a kérdés nem is kapcsolódik ehhez a témához!
Crysis 2 futna a gépemen fullon ?
unreal tournament (bármelyik része)
Hi all!
Tudnátok nekem jó game-t ajánlani, mert amik vannak már szinte meguntam (játékaimnál van h ezzel játszom/megvan nekem) és szeretnék vmi újat, és ha lehet jó graffal és játékélménnyel😂 Szeretem az autós és FPS játékokat is, bár inkább FPS.
Előre is köszi!
Üdv.
FPS: Fallout3/New Vegas(bár ez RPG, de FPS nézetes), Call of Dutyk, Battlefieldek, Crysisok, Medal of Honor, Turok
Fallout 3 neked hol FPS nézetű ? o.O nekem megvolt, és TPS nézetű 😀
de-de FPS és TPS nézetben is lehet tolni 😃
Procc Core i3 (3.06Ghz magonként) Ram: 6 GB DDR3 Mereblemez 1 TB VGA:GIGABYTE GTX480 1536Mb-os
Oprendszerem pedig Windows 7
A válaszokat előre is köszi.😃😃😃
Hi all!
Tudnátok nekem jó game-t ajánlani, mert amik vannak már szinte meguntam (játékaimnál van h ezzel játszom/megvan nekem) és szeretnék vmi újat, és ha lehet jó graffal és játékélménnyel😂 Szeretem az autós és FPS játékokat is, bár inkább FPS.
Előre is köszi!
Üdv.
FPS: Fallout3/New Vegas(bár ez RPG, de FPS nézetes), Call of Dutyk, Battlefieldek, Crysisok, Medal of Honor, Turok
Fallout 3 neked hol FPS nézetű ? o.O nekem megvolt, és TPS nézetű 😀
( a Borderlandson, stalkeren, fall outon kivül )
Hi all!
Előre is köszi!
Üdv.
Köszi! Ezek közül kb. mind megvan, kivéve Crysis, asszem azt beszerzem, köszi😂
Előre is köszi!
Üdv.
talán nem True Crime?
A leírás alapján nem, mert a true crime borítóján csak 1 csávó van összesen. Ott nincs egy csaj se, ha csak ki nem adtak valami True sex city verziót. 😆
lego racers 1-2
left 4 dead