Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ceni98 avatar
RPCJFAN írta:
Tudtok valami igazán véres idegölő horrort?
Aminek olyan a hatása,hogy a sötét szobában fel kell csapnom a villanyt,mert annyira para!? Ami FPS vagy TPS
alien vs predator 2010
amnesia
0
0
0
0
hnemaria avatar
call of duty modern warfare 1,2
crysis 2
CS:source...
0
0
0
0
JaniWalker avatar
Tudtok valami Játékot aminek nagyon jó a multija és lehet törtel játszani?Lehetőleg FPS,Köszi
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
ha egy játék szaggat használj cheatengine-t, én úgy játszottam 200szoros gyorsításon stratégiaival, a játék 1,45 órát írt ki, pedig 5 perc volt 😆
0
0
0
0
madchief avatar
CatchO írta:
atrox95 írta:
FPS RPG RTS keveréket nem tud valaki? pl mint a dungeon keeper 2, Dawn of War 2(mindegyik kiegészitő), Borderlands.

hát talán FAllout 3 és Fallout New Vegas

Dragon Age, igaz ez nem FPS
0
0
0
0
atrox95 avatar
FPS RPG RTS keveréket nem tud valaki? pl mint a dungeon keeper 2, Dawn of War 2(mindegyik kiegészitő), Borderlands.
0
0
0
0
no avatar
CatchO: kösz szépen! 😉
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!

Tudtok nekem egy normalis TDU2 torrentet ajanlani?
0
0
0
0
jls4 avatar
Nem tudtok egy jó grafikájú játékot .? Ha lehet akkor legyen FPS előre is köszi !! Jah és menjem az én gépemen !! 😀😉 És ha lehet akkor üziibe is küldjétek el !! Előre is köszi !! 😀😉
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
MC MaRcI írta:
ja csak az angol tudásom nem éppen perfect
ha kicsomagoltad a sikkmodot, tegyél be mindent a C:\Program Files (x86)\DOOM 3\base mappába

Ezeknek kell benne lennie: pak009.pk4 pak0010.pk4 pak0011.pk4 weapon_machinegunBLACK.pk4 weapon_shotgunBLACK.pk4 ридми.txt readme.txt pak0010.pk4 pak6weapons.pk4 pak_modfiles.pk4 gamex86.dll game00.pk4 DoomConfig.cfg config.spec -- valamint a "maps" könyvtárat is be kell másolnod base-be . Ez az egyetlen mód ami működött nekem ahelyett, hogy a modot a játékban töltöttem volna be.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
ja csak az angol tudásom nem éppen perfect
meg még azon belül állítgatni kell valamit a mod-ban
azért kérdem hogy akinek már meg volt milyen értékeket irt be
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
MC MaRcI írta:
SEGÍTSÉG

a doom 3-hoz letöltöötem egy sikkmodot
http://www.youtube.com/watch?v=VU6ZFHfV_P4
ilyen lesz a grafika

csak az a baj nem tom hogy kell beálllítani aki találkozott már ezzel a móddal az segítsen KÖSZÖNÖM
ez volt a videó alatt kb az 5. kommentben leírva:when you have sikkmod extracted, put everything into C:\Program Files (x86)\DOOM 3\base

Which should be: pak009.pk4 pak0010.pk4 pak0011.pk4 weapon_machinegunBLACK.pk4 weapon_shotgunBLACK.pk4 ридми.txt readme.txt pak0010.pk4 pak6weapons.pk4 pak_modfiles.pk4 gamex86.dll game00.pk4 DoomConfig.cfg config.spec -- you also need to copy the folder "maps" into base directory. This is the only way which worked for me instead of loading the mod inside the game.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
SEGÍTSÉG

a doom 3-hoz letöltöötem egy sikkmodot
http://www.youtube.com/watch?v=VU6ZFHfV_P4
ilyen lesz a grafika

csak az a baj nem tom hogy kell beálllítani aki találkozott már ezzel a móddal az segítsen KÖSZÖNÖM
0
0
0
0
RPCJFAN avatar
Tesla GoD írta:
RPCJFAN írta:
Tesla GoD írta:
igazán nem lehet egyszerre paráztatni meg vérfürdőzni is, mert ha 1 játékban folyamatos a vérfürdő, akkor általában az a te közreműködéseddel készül, és ha tudod, hogy az ellenfeleket 2 lövéssel kinyírod, akkor nem fogsz tőlük félni, azokban a játékokban max ijesztgetni tudnak, meg megvillantani 1x-2x egy erősebb szörnyet, de mikor már szemben állsz vele úgyis rájössz h neki 3 lövés kell, és elillan a minimális parahatása neki is, attól meg már csak nem fogsz befosni, h egy szörnynek 80 cspja meg 2 szája van tripla fogsorral😂

Én olyanra gondoltam mint pl.a Dead Space.Amikor jön a brute és ha belelövök egyet akkor 10 liter vér kifolyik meg fröccsen,de közbe parázok is mert jön nekem.
ami most Dead Space szerű gém eszembe jut
-The Thing
-Resident Evil 4&5
-The Suffering 1&2
-Cold Fear
-Alone in the Dark 4&5
vagy közelharcos FPS-nek ott a Condemned

Kösz az ajánlást
0
0
0
0
no avatar
Mondjatok már jó grafikájú és játékélményű játékokat 2007-2011-ig, jöhet FPS RPG RTS! Előre is ThX!
0
0
0
0
madchief avatar
The Thing
7-8 évesen fostam tőle 😆
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
RPCJFAN írta:
Tesla GoD írta:
igazán nem lehet egyszerre paráztatni meg vérfürdőzni is, mert ha 1 játékban folyamatos a vérfürdő, akkor általában az a te közreműködéseddel készül, és ha tudod, hogy az ellenfeleket 2 lövéssel kinyírod, akkor nem fogsz tőlük félni, azokban a játékokban max ijesztgetni tudnak, meg megvillantani 1x-2x egy erősebb szörnyet, de mikor már szemben állsz vele úgyis rájössz h neki 3 lövés kell, és elillan a minimális parahatása neki is, attól meg már csak nem fogsz befosni, h egy szörnynek 80 cspja meg 2 szája van tripla fogsorral😂

Én olyanra gondoltam mint pl.a Dead Space.Amikor jön a brute és ha belelövök egyet akkor 10 liter vér kifolyik meg fröccsen,de közbe parázok is mert jön nekem.
ami most Dead Space szerű gém eszembe jut
-The Thing
-Resident Evil 4&5
-The Suffering 1&2
-Cold Fear
-Alone in the Dark 4&5
vagy közelharcos FPS-nek ott a Condemned
0
0
0
0
RPCJFAN avatar
Tesla GoD írta:

0
0
0
0
bfrenk avatar
Synda írta:
De véres 😀

és RPCJFAN ezt írta írta:
0
0
0
0
Toma97 avatar
bfrenk írta:
Nekem tudna valaki ajánlani jó akciójátékokat? Lehet FPS vagy TPS akár.

azmineggy csak lekössön ne legyen monoton
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
0
0
0
0
bfrenk avatar
Synda írta:
Ezek nemigazán véreznek.

Prototype,Bulletstorm,Cod Black Ops,na jó legyen a Dead Space 2 a 4. 😆
Az igaz félelmetesek 6év alatt 😜

Itt meg az első három nem annyira fosatós... 😂
0
0
0
0
RPCJFAN avatar
Na akkor kezdem szép sorjában😆
Jó kis kalandnak igérkezik😂 Kösz az ajánlásokat😆😲
0
0
0
0
bfrenk avatar
RPCJFAN írta:
Aminek olyan a hatása,hogy a sötét szobában fel kell csapnom a villanyt,mert annyira para!? Ami FPS vagy TPS

Dead Space 1-2, F.E.A.R. 1-2, DOOM 3 + Resurrection of Evil
0
0
0
0
RPCJFAN avatar
0
0
0
0
bfrenk avatar
Nekem tudna valaki ajánlani jó akciójátékokat? Lehet FPS vagy TPS akár.
0
0
0
0
Speper avatar
Toma97 írta:
Ajánljatok egy jó játékot ami leköt

Hát ha egy kicsit pontosabban fogalmaznál hátha! 😃 FPS, RTS, RPG...? Milyenre gondolsz?
0
0
0
0
grafi97 avatar
plz mondjatok nekem vmi űrben játszódó mmo-t ami nem black prophecy és nem fizetős.😃 jaa... és nem bsgo.😀
0
0
0
0
Toma97 avatar
Ajánljatok egy jó játékot ami leköt
0
0
0
0
ArtStyle avatar
vorosroka írta:
Tudtok olyan játékot amit nem kell telepíteni, csak bedugod a pendrivot és arról játszol? info órára kéne.szal gépigénye se legyen,

Heroes Of Might And Magic III + The Shadow Of Death ot ajánlom. teljes méretben 450Mb és megy pendriveröl is. (csak olyan verziót kell letölteni)
0
0
0
0
vorosroka avatar
Tudtok olyan játékot amit nem kell telepíteni, csak bedugod a pendrivot és arról játszol? info órára kéne.szal gépigénye se legyen,
0
0
0
0
ceni98 avatar
XFXFORCE írta:
ken7 írta:
én az előbb láttam a Sprektrumon egy játékot ami nagyon bejön a nevét azt nem tudom csak beszélték hogy különféle látások lehetnek a teretményednek és az elején még az egész világ homályos ..mert újszülött stb stb .. nem tudjátok melyik game lehet ?😃 én a SPORE-ra tippellek de nem tudom biztosan !😕

Jól gondoltad, az a SPORE. 😀
Más jellegű játékról nem tudok.
azaz 😃
azt tök jó műsor 😃
0
0
0
0
no avatar
ken7 írta:
én az előbb láttam a Sprektrumon egy játékot ami nagyon bejön a nevét azt nem tudom csak beszélték hogy különféle látások lehetnek a teretményednek és az elején még az egész világ homályos ..mert újszülött stb stb .. nem tudjátok melyik game lehet ?😃 én a SPORE-ra tippellek de nem tudom biztosan !😕

Jól gondoltad, az a SPORE. 😀
Más jellegű játékról nem tudok.
0
0
0
0
ken7 avatar
0
0
0
0
ceni98 avatar
Imbusz írta:
Manhunt 2😜
NEM véres😆
0
0
0
0
bfrenk avatar
Én olyan stílusú verekedős játékokat keresek mint például:
-Batman Arkham Asylum
-Watchmen: The End is Nigh Part 1-2
0
0
0
0
atrox95 avatar
Tesla GoD írta:
atrox95 írta:
Tudnátok valami Twisted Metal , Pyrobloazer, hard truck apocalypse, Hard Truck Apocalypse: Rise of Clans, wipeout és A.I.M. Racing szerű játékot.
Bandits: Phoenix Rising?

Jónak nézki THX!
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
atrox95 írta:
Tudnátok valami Twisted Metal , Pyrobloazer, hard truck apocalypse, Hard Truck Apocalypse: Rise of Clans, wipeout és A.I.M. Racing szerű játékot.
Bandits: Phoenix Rising?
0
0
0
0
atrox95 avatar
0
0
0
0
atrox95 avatar
madchief írta:
belehet állítani hogy észrevegye

Gameranger-rel próbáld ki.
[LINK]
100% futtat tört és nem tört játékot multiban, de persze csak azt ami a listán van. [LINK]
0
0
0
0
ceni98 avatar
valami hosszú nem véres game-t pls ajánljatok és ne legyen nagy 😃 (ami menne)
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Starcraft, Ground Control, World in Conflict is jók pl...
0
0
0
0
Screamer avatar
Command and Conquer Tiberium Wars .... Kane's Wrath ....
0
0
0
0
ceni98 avatar
age of empires 2-3
age of mythology
red alert 2-3
lotr battle for middle earth
rise and fall
és ha kell még akk szólj 😃
0
0
0
0
fabiocsoki avatar
Légyszíves mondanátok nekem stratégiai játékokat mindent amit tudtok írjatok le légyszí strongholdot ismerem
0
0
0
0
Ray009 avatar
Valaki tudna mondani 1 jó repülő szimulátort? Ha lehet akkor 1 újabbat ami úgy ralisztikus meg a grafika se elavult, persze nincsenek olyan nagy elvárásaim. 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció