Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tudtok valami igazán véres idegölő horrort?
Aminek olyan a hatása,hogy a sötét szobában fel kell csapnom a villanyt,mert annyira para!? Ami FPS vagy TPS
amnesia
crysis 2
CS:source...
FPS RPG RTS keveréket nem tud valaki? pl mint a dungeon keeper 2, Dawn of War 2(mindegyik kiegészitő), Borderlands.
hát talán FAllout 3 és Fallout New Vegas
Dragon Age, igaz ez nem FPS
Tudtok nekem egy normalis TDU2 torrentet ajanlani?
ja csak az angol tudásom nem éppen perfect
Ezeknek kell benne lennie: pak009.pk4 pak0010.pk4 pak0011.pk4 weapon_machinegunBLACK.pk4 weapon_shotgunBLACK.pk4 ридми.txt readme.txt pak0010.pk4 pak6weapons.pk4 pak_modfiles.pk4 gamex86.dll game00.pk4 DoomConfig.cfg config.spec -- valamint a "maps" könyvtárat is be kell másolnod base-be . Ez az egyetlen mód ami működött nekem ahelyett, hogy a modot a játékban töltöttem volna be.
meg még azon belül állítgatni kell valamit a mod-ban
azért kérdem hogy akinek már meg volt milyen értékeket irt be
SEGÍTSÉG
a doom 3-hoz letöltöötem egy sikkmodot
http://www.youtube.com/watch?v=VU6ZFHfV_P4
ilyen lesz a grafika
csak az a baj nem tom hogy kell beálllítani aki találkozott már ezzel a móddal az segítsen KÖSZÖNÖM
Which should be: pak009.pk4 pak0010.pk4 pak0011.pk4 weapon_machinegunBLACK.pk4 weapon_shotgunBLACK.pk4 ридми.txt readme.txt pak0010.pk4 pak6weapons.pk4 pak_modfiles.pk4 gamex86.dll game00.pk4 DoomConfig.cfg config.spec -- you also need to copy the folder "maps" into base directory. This is the only way which worked for me instead of loading the mod inside the game.
a doom 3-hoz letöltöötem egy sikkmodot
http://www.youtube.com/watch?v=VU6ZFHfV_P4
ilyen lesz a grafika
csak az a baj nem tom hogy kell beálllítani aki találkozott már ezzel a móddal az segítsen KÖSZÖNÖM
igazán nem lehet egyszerre paráztatni meg vérfürdőzni is, mert ha 1 játékban folyamatos a vérfürdő, akkor általában az a te közreműködéseddel készül, és ha tudod, hogy az ellenfeleket 2 lövéssel kinyírod, akkor nem fogsz tőlük félni, azokban a játékokban max ijesztgetni tudnak, meg megvillantani 1x-2x egy erősebb szörnyet, de mikor már szemben állsz vele úgyis rájössz h neki 3 lövés kell, és elillan a minimális parahatása neki is, attól meg már csak nem fogsz befosni, h egy szörnynek 80 cspja meg 2 szája van tripla fogsorral😂
Én olyanra gondoltam mint pl.a Dead Space.Amikor jön a brute és ha belelövök egyet akkor 10 liter vér kifolyik meg fröccsen,de közbe parázok is mert jön nekem.
-The Thing
-Resident Evil 4&5
-The Suffering 1&2
-Cold Fear
-Alone in the Dark 4&5
vagy közelharcos FPS-nek ott a Condemned
Kösz az ajánlást
7-8 évesen fostam tőle 😆
igazán nem lehet egyszerre paráztatni meg vérfürdőzni is, mert ha 1 játékban folyamatos a vérfürdő, akkor általában az a te közreműködéseddel készül, és ha tudod, hogy az ellenfeleket 2 lövéssel kinyírod, akkor nem fogsz tőlük félni, azokban a játékokban max ijesztgetni tudnak, meg megvillantani 1x-2x egy erősebb szörnyet, de mikor már szemben állsz vele úgyis rájössz h neki 3 lövés kell, és elillan a minimális parahatása neki is, attól meg már csak nem fogsz befosni, h egy szörnynek 80 cspja meg 2 szája van tripla fogsorral😂
Én olyanra gondoltam mint pl.a Dead Space.Amikor jön a brute és ha belelövök egyet akkor 10 liter vér kifolyik meg fröccsen,de közbe parázok is mert jön nekem.
-The Thing
-Resident Evil 4&5
-The Suffering 1&2
-Cold Fear
-Alone in the Dark 4&5
vagy közelharcos FPS-nek ott a Condemned
De véres 😀
és RPCJFAN ezt írta írta:
Nekem tudna valaki ajánlani jó akciójátékokat? Lehet FPS vagy TPS akár.
azmineggy csak lekössön ne legyen monoton
Ezek nemigazán véreznek.
Prototype,Bulletstorm,Cod Black Ops,na jó legyen a Dead Space 2 a 4. 😆
Az igaz félelmetesek 6év alatt 😜
Itt meg az első három nem annyira fosatós... 😂
Jó kis kalandnak igérkezik😂 Kösz az ajánlásokat😆😲
Aminek olyan a hatása,hogy a sötét szobában fel kell csapnom a villanyt,mert annyira para!? Ami FPS vagy TPS
Dead Space 1-2, F.E.A.R. 1-2, DOOM 3 + Resurrection of Evil
Ajánljatok egy jó játékot ami leköt
Hát ha egy kicsit pontosabban fogalmaznál hátha! 😃 FPS, RTS, RPG...? Milyenre gondolsz?
Tudtok olyan játékot amit nem kell telepíteni, csak bedugod a pendrivot és arról játszol? info órára kéne.szal gépigénye se legyen,
Heroes Of Might And Magic III + The Shadow Of Death ot ajánlom. teljes méretben 450Mb és megy pendriveröl is. (csak olyan verziót kell letölteni)
én az előbb láttam a Sprektrumon egy játékot ami nagyon bejön a nevét azt nem tudom csak beszélték hogy különféle látások lehetnek a teretményednek és az elején még az egész világ homályos ..mert újszülött stb stb .. nem tudjátok melyik game lehet ?😃 én a SPORE-ra tippellek de nem tudom biztosan !😕
Jól gondoltad, az a SPORE. 😀
Más jellegű játékról nem tudok.
azt tök jó műsor 😃
én az előbb láttam a Sprektrumon egy játékot ami nagyon bejön a nevét azt nem tudom csak beszélték hogy különféle látások lehetnek a teretményednek és az elején még az egész világ homályos ..mert újszülött stb stb .. nem tudjátok melyik game lehet ?😃 én a SPORE-ra tippellek de nem tudom biztosan !😕
Jól gondoltad, az a SPORE. 😀
Más jellegű játékról nem tudok.
Manhunt 2😜
-Batman Arkham Asylum
-Watchmen: The End is Nigh Part 1-2
Tudnátok valami Twisted Metal , Pyrobloazer, hard truck apocalypse, Hard Truck Apocalypse: Rise of Clans, wipeout és A.I.M. Racing szerű játékot.
Jónak nézki THX!
Tudnátok valami Twisted Metal , Pyrobloazer, hard truck apocalypse, Hard Truck Apocalypse: Rise of Clans, wipeout és A.I.M. Racing szerű játékot.
belehet állítani hogy észrevegye
Gameranger-rel próbáld ki.
[LINK]
100% futtat tört és nem tört játékot multiban, de persze csak azt ami a listán van. [LINK]
age of mythology
red alert 2-3
lotr battle for middle earth
rise and fall
és ha kell még akk szólj 😃