Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tesla GoD avatar
xperia1997 írta:
csőőő all!😃
tudtok ajánlani vmi jó online játékot,vmi többszemélyest,amivel törten is lehet multizni

😉

PLEASE!!!!
attól függ milyen stílusú kell, és milyen gépre, de a CoD 4 az örök klasszikus
0
0
0
0
xperia1997 avatar
csőőő all!😃
tudtok ajánlani vmi jó online játékot,vmi többszemélyest,amivel törten is lehet multizni

😉

PLEASE!!!!
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
most nem nagyon jut már eszembe más sandbox game, szal a gyengébbeket is leírtam, de hogy legyen még pár:
Driver Paralell Lines
True Crime Streets of LA
True Crime New York City
0
0
0
0
jasko avatar
valami jó játékot mondjatokkkk 😃
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Nekem a driv3r nem igazán tetszett, a scarface-t nem próbáltam csak ki azok közül...de lehet inkább felrakom megint az obliviont
köszönöm mindenkinek a fáradozását😀
0
0
0
0
asdasd1 avatar
driv3r-nek gatya az irányítása vagyis motorral rossz menni 😆
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
nemkrisz11 írta:
Nagyon kéne valami játék! Leginkább olyan, ahol van nagy, szabadon bejárható terület (lehet fps, tps rpg, majdnem bármi)

NE: fallout, elder scrolls, gta, just cause, prototype, saints row, godfather, assassin's creed, Dead rising, dragon age, mass effect, sw kotor, TDU, Dungeon siege, the witcher, fable, gothic, risen ,stalker, mafia

Ha létezik még ilyen...

Borderlands
Red Faction Guerilla
Scarface
Driv3r

ezek a gémek jutottak hirtelen eszembe
0
0
0
0
jasko avatar
dirt2 már 46-os vok 😃
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
A the saboteur is megvolt már de köszönöm
0
0
0
0
ceni98 avatar
DiRT2
most nem tok többet hirtelen😆
0
0
0
0
jasko avatar
nekem is kéne vmi játék aminek jó a grafja és nincs benne kutyánmajom 😃
jó a kocsis is
0
0
0
0
bfrenk avatar
nemkrisz11 írta:
Nagyon kéne valami játék! Leginkább olyan, ahol van nagy, szabadon bejárható terület (lehet fps, tps rpg, majdnem bármi)

NE: fallout, elder scrolls, gta, just cause, prototype, saints row, godfather, assassin's creed, Dead rising, dragon age, mass effect, sw kotor, TDU, Dungeon siege, the witcher, fable, gothic, risen ,stalker, mafia

Ha létezik még ilyen...

The Saboteur
Ki is kerestem Neked itt az oldalon, csak katt a címre.
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar

Ha létezik még ilyen...
0
0
0
0
JaniWalker avatar
Ja kösz már megtaláltam én is.Nem rossz játék.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
JaniWalker írta:
Nem tudjátok melyik az a játék amelyiknek valami olyan képe van hogy eg 2. világháborús sisakban egy 4 szemű koponya van a földön? A háttérben meg ilyen szögesdrót?
Resistance : Fall of Men, PS3 exklúzív ufós lövöldözős FPS
0
0
0
0
Daenath avatar
JaniWalker írta:
Nem tudjátok melyik az a játék amelyiknek valami olyan képe van hogy eg 2. világháborús sisakban egy 4 szemű koponya van a földön? A háttérben meg ilyen szögesdrót?

NecroVision ha nem tevedek.
0
0
0
0
JaniWalker avatar
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Oliver95 írta:
Sziasztok😀
Tudnátok ajánlani valami ojasmi gamet mint pl az NFS vagy Juiced hogy sokkocsivan benne amiket csontiglehet tuningolni meg jógraf😊
ami ilyen jobb minőségű tuningolós game eszembe jut most, az a Street Racing Syndicate
0
0
0
0
Oliver95 avatar
Sziasztok😀
Tudnátok ajánlani valami ojasmi gamet mint pl az NFS vagy Juiced hogy sokkocsivan benne amiket csontiglehet tuningolni meg jógraf😊
0
0
0
0
xsebix avatar
LagMatyi írta:
Nekem olyasmi jó gémek kellenek, amiket lehet LAN-ba vagy COOP-ba tolni, lehet fps,rts mind1, és menjen tört verzióval is, következőkön kívül: diablo, starcraft, warcraft, company of heroes, warhammerek, l4d, cs, battlefieldek, borderlands, ghost recon, operation flashpoint, sins of a solar empire, total war részek (ezeket ismerem amik tetszenek, de kell némi változatosság)

Splinter Cell:Conviction
0
0
0
0
bfrenk avatar
XFXFORCE írta:
Ajánlom mindenki figyelmébe az alábbi játékot:

Lord of the Rings Online 😃

Ez mit tud? 😃
0
0
0
0
no avatar
Ajánlom mindenki figyelmébe az alábbi játékot:

Lord of the Rings Online 😃
0
0
0
0
dennis63 avatar
dynasty warriors 6 több játékos módra a legjobb!!
0
0
0
0
madchief avatar
ToCa Rae Driver 3
Blur
R.C Cars
Kane and Lynch😃ead Men(Xbox Kontroller kell hozzá)
Heroes részek
+Left 4 Dead 1-2höz is van osztott képernyős mod de ahoz is kell kontroller
Trackmania(felváltva)
0
0
0
0
Soap 2001 avatar
Köszi! Na meg egy kis egy gépen ketten játszható játékok. Ezeket ne:Lego-k,The lord of the rings:the return of the king,split second
Előre is köszi!
0
0
0
0
no avatar
Ott írta "amikkel már játszottam: AOE3,Cossacks 1-2, Total War-ok stb"
0
0
0
0
ceni98 avatar
LagMatyi írta:
Knights of Honor, Lionheart, Rise and Fall(mondjuk utobbi nem kötött le hosszú időre)
empire total war napoleon total war
0
0
0
0
nolan13 avatar
Köszi,a KoH-t kipróbálom
0
0
0
0
no avatar
Knights of Honor, Lionheart, Rise and Fall(mondjuk utobbi nem kötött le hosszú időre)
0
0
0
0
nolan13 avatar
Üdv!
Egy stratégiai játék kell nekem:
18 vagy 19. századi de ókor,középkor szintén érdekel.
Amikkel már játszotam:AOE3,Cossacks1-2,Total War-ok,Fate of Hellas,Imperium Romanum és társai,Strongholdok,Imperial Glory,
Olyan se naon érdekel ami korszakokat ível át: Civilization,Rise of Nation és egyebek.Valamint azok se amelyek csak stratégia map van: pl.: Hearts of Iron,Faces of War stb.
Remélem nem kértem nehezet😃
Előre is köszönöm a válaszokat😀
0
0
0
0
xperia1997 avatar
Lizard írta:
xperia1997 írta:
Sziasztok!
Én nagyon szeretem az olyan kalandjátékot mint a Fable.
Tudtok mondani vmi ehhez hasonlót?
De ne a Fable 3-at😃!

The Elder Scrolls IV Oblivion

kösz neked is 😉
0
0
0
0
xperia1997 avatar
Synda írta:
xperia1997 írta:
Sziasztok!
De ne a Fable 3-at😃!

Lizard ajánlatát is próbáld ki.

Two Wordls 2,Dragon Age/2,The Witcher,Risen,Divinity 2.

köszi!majd mindegyiket kipróbálom😉
0
0
0
0
no avatar
Killing floor-t letöltöm majd megnézem, vegassal nem sikerült COOP-ozni valamiért, ArmA pedig nem jött be amikor kipróbáltam, de kösz a tippeket
0
0
0
0
madchief avatar
LagMatyi írta:
Nekem olyasmi jó gémek kellenek, amiket lehet LAN-ba vagy COOP-ba tolni, lehet fps,rts mind1, és menjen tört verzióval is, következőkön kívül: diablo, starcraft, warcraft, company of heroes, warhammerek, l4d, cs, battlefieldek, borderlands, ghost recon, operation flashpoint, sins of a solar empire, total war részek (ezeket ismerem amik tetszenek, de kell némi változatosság)

Rainbow Six Vegas 1-2
ArmA
0
0
0
0
Dani-SS avatar
KILLING FLOOR!! nagyon jó game sztem
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
Dani-SS avatar
Soap 2001:Fallout3,new vegas,Just cause1-2,Halo 1-2,Metro 2033,Codok,Medal of honor,Farc cry1-2
0
0
0
0
Soap 2001 avatar
Nekem valami jó kis FPS kellene,aminek nem csúnya a grafikája.Meg talán TPS is jöet.
0
0
0
0
Lizard avatar
xperia1997 írta:
Sziasztok!
De ne a Fable 3-at😃!

The Elder Scrolls IV Oblivion
0
0
0
0
xperia1997 avatar
Sziasztok!
De ne a Fable 3-at😃!
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
pl: Metro 2033, BFBC2, Homefront, Gears of War

ezeken kivül
0
0
0
0
no avatar
pl: Metro 2033, BFBC2, Homefront, Gears of War
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
nekem valami jó kis lövöldözős játék kéne aminek szép a grafikája és ami nem crysis1-2 nem bulletstorm nem deadspace1-2 nem mafia 2
0
0
0
0
Dani-SS avatar
Tudnátok segíteni egy csomó játékot kipróbáltam gépemen többség elis futott alapon vagy maxon.De nemtalálok olyan jó horror játékot ami elfut a vasamon?(Dead Space1-2 kívül)

előre is kösz!
0
0
0
0
ceni98 avatar
dbz mugen-ek más nem igazán van
0
0
0
0
JaniWalker avatar
Ismertek valami olyan játékot pc-re ami olyan stílusú mint a dragon ballok(pl:budokai tenchiaki 3) ps2-n .És működik emulátor nélkül.Kösz.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció