Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
csőőő all!😃
tudtok ajánlani vmi jó online játékot,vmi többszemélyest,amivel törten is lehet multizni
😉
PLEASE!!!!
tudtok ajánlani vmi jó online játékot,vmi többszemélyest,amivel törten is lehet multizni
😉
PLEASE!!!!
Driver Paralell Lines
True Crime Streets of LA
True Crime New York City
köszönöm mindenkinek a fáradozását😀
Nagyon kéne valami játék! Leginkább olyan, ahol van nagy, szabadon bejárható terület (lehet fps, tps rpg, majdnem bármi)
NE: fallout, elder scrolls, gta, just cause, prototype, saints row, godfather, assassin's creed, Dead rising, dragon age, mass effect, sw kotor, TDU, Dungeon siege, the witcher, fable, gothic, risen ,stalker, mafia
Ha létezik még ilyen...
Borderlands
Red Faction Guerilla
Scarface
Driv3r
ezek a gémek jutottak hirtelen eszembe
most nem tok többet hirtelen😆
jó a kocsis is
Nagyon kéne valami játék! Leginkább olyan, ahol van nagy, szabadon bejárható terület (lehet fps, tps rpg, majdnem bármi)
NE: fallout, elder scrolls, gta, just cause, prototype, saints row, godfather, assassin's creed, Dead rising, dragon age, mass effect, sw kotor, TDU, Dungeon siege, the witcher, fable, gothic, risen ,stalker, mafia
Ha létezik még ilyen...
The Saboteur
Ki is kerestem Neked itt az oldalon, csak katt a címre.
Ha létezik még ilyen...
Nem tudjátok melyik az a játék amelyiknek valami olyan képe van hogy eg 2. világháborús sisakban egy 4 szemű koponya van a földön? A háttérben meg ilyen szögesdrót?
Nem tudjátok melyik az a játék amelyiknek valami olyan képe van hogy eg 2. világháborús sisakban egy 4 szemű koponya van a földön? A háttérben meg ilyen szögesdrót?
NecroVision ha nem tevedek.
Sziasztok😀
Tudnátok ajánlani valami ojasmi gamet mint pl az NFS vagy Juiced hogy sokkocsivan benne amiket csontiglehet tuningolni meg jógraf😊
Tudnátok ajánlani valami ojasmi gamet mint pl az NFS vagy Juiced hogy sokkocsivan benne amiket csontiglehet tuningolni meg jógraf😊
Nekem olyasmi jó gémek kellenek, amiket lehet LAN-ba vagy COOP-ba tolni, lehet fps,rts mind1, és menjen tört verzióval is, következőkön kívül: diablo, starcraft, warcraft, company of heroes, warhammerek, l4d, cs, battlefieldek, borderlands, ghost recon, operation flashpoint, sins of a solar empire, total war részek (ezeket ismerem amik tetszenek, de kell némi változatosság)
Splinter Cell:Conviction
Ajánlom mindenki figyelmébe az alábbi játékot:
Lord of the Rings Online 😃
Ez mit tud? 😃
Lord of the Rings Online 😃
Blur
R.C Cars
Kane and Lynch😃ead Men(Xbox Kontroller kell hozzá)
Heroes részek
+Left 4 Dead 1-2höz is van osztott képernyős mod de ahoz is kell kontroller
Trackmania(felváltva)
Előre is köszi!
Knights of Honor, Lionheart, Rise and Fall(mondjuk utobbi nem kötött le hosszú időre)
Egy stratégiai játék kell nekem:
18 vagy 19. századi de ókor,középkor szintén érdekel.
Amikkel már játszotam:AOE3,Cossacks1-2,Total War-ok,Fate of Hellas,Imperium Romanum és társai,Strongholdok,Imperial Glory,
Olyan se naon érdekel ami korszakokat ível át: Civilization,Rise of Nation és egyebek.Valamint azok se amelyek csak stratégia map van: pl.: Hearts of Iron,Faces of War stb.
Remélem nem kértem nehezet😃
Előre is köszönöm a válaszokat😀
Sziasztok!
Én nagyon szeretem az olyan kalandjátékot mint a Fable.
Tudtok mondani vmi ehhez hasonlót?
De ne a Fable 3-at😃!
The Elder Scrolls IV Oblivion
kösz neked is 😉
Sziasztok!
De ne a Fable 3-at😃!
Lizard ajánlatát is próbáld ki.
Two Wordls 2,Dragon Age/2,The Witcher,Risen,Divinity 2.
köszi!majd mindegyiket kipróbálom😉
Nekem olyasmi jó gémek kellenek, amiket lehet LAN-ba vagy COOP-ba tolni, lehet fps,rts mind1, és menjen tört verzióval is, következőkön kívül: diablo, starcraft, warcraft, company of heroes, warhammerek, l4d, cs, battlefieldek, borderlands, ghost recon, operation flashpoint, sins of a solar empire, total war részek (ezeket ismerem amik tetszenek, de kell némi változatosság)
Rainbow Six Vegas 1-2
ArmA
Sziasztok!
De ne a Fable 3-at😃!
The Elder Scrolls IV Oblivion
De ne a Fable 3-at😃!
ezeken kivül
előre is kösz!