Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hali szerintetek melyik a jobb?? 😃
AMD Phenom II X4 970 3.50GHz vagy
AMD Phenom II X6 1055T 2.80GHz??
Vagy is az a 2mag felér 700mhz külömbséggel?? 😃 mert szerintem jobb a X6 de azért ki kérem a véleményeteket 😃
X4 970 jobb, ha 6 magosat akarsz legalább 1090.
Hali szerintetek melyik a jobb?? 😃
Vagy is az a 2mag felér 700mhz külömbséggel?? 😃 mert szerintem jobb a X6 de azért ki kérem a véleményeteket 😃
Játékra lesz ?
A játékok csak 4 magot használnak.
i5 2500K 5GHz vagy i7 860 4GHz?
Ferarri tuning vagy motor nélküli trabant 😃
5.0 Ghz felesleges.. 4.0Ghz en is böven elég
Olyan kérdésem lenne, hogy ha a buldózer csak augusztus felé és a tömeg gyártás csak szeptemberben jön akkor a Phenom II X4 sorozat drágulni fog vagy csökken (Bár h meddig azt nem tudom) Mert 2hónapig húzni kell nem? vagy a 955 eltünik úgy mint a 945, és a 965 lesz helyette?
nem tud mar tovabb csokkenni nagyon az ara, mar igy is eleg alacsonyan van az ara. szerintem viszont olcsobb lesz.
i5 még azonos órajelen is jobb
[LINK]
es siman tudod odaig huzni egy jo hutovel
Én ajánlanám mindenkinek az i5-2500K-t, ár/érték arányban szerintem egész jó.
(50000 ft/ 3,3 ghz, 4 mag)
44-ért már kapsz 2500k-t! 😉
hardX: Nekem sikerült és igen a 955-el ér fel 3.2GHz-en marad, ennek csak annyi hátránya van hogy uttána szoftveresen nem tudod követni a magok hőfokát, tehát vigyázni kell a húzással! 😉
es igen a B55 az 955-el er fel
Ha veszek egy Phenom II X2 555-öt akkor mennyi az esély rá hogy sikerül B55-re négymagositani? Ja és a B55 egy 955-tel ér fel?
a phenom x4 955 ugyanaz mint a 965 csak kisebb a frekvenciiája? és ha húzom akor már nem érvényes a garancia?
Egyébként H67-es alaplapot néztem ki, (írtam is a milyen alaplapot vegyek topicba).
Lentebb belinkeltem egy tesztet és van amiben az X6 még a 860-950-es i7-eket is elveri meg a i5-2500k-t is. Szóval nem tudom melyiket vegyem.
[LINK]
(50000 ft/ 3,3 ghz, 4 mag)
Szerintetek az Intel Core 2 Duo E7500 milyen processzor? 😃
drága és 775-be jó
Ezt eladom és a másikra nem sokat kell rápótolni😀
Azért kérdeztem hogy jóféle e mert az enyém már gyenguska egy kicsit még oc al is....
Úgy tűnik, hogy szeptember előtt nem nagyon kapunk Bulldozert. 😞
Lehet bár ez nem hivatalos, az AMD nem mondott semmit.
😆 ezek a kérdések (nem személyeskedés)
Mihez képest jóféle? Játékokhoz már nem annyira, Sőt mostani játékok kihasználják a 4 magot, aki mostani játékokkal akar játszani annak min. Qxxx sorozat vagy Phenom II X3 720.
HD 4850 még jól menne alatta, de annál erősebb nem ajánlott
Pentium D 945 dual core 2 x 3,4GHz ez jóféle proci?
én fesz emelés nélkül adom a 3,5GHZ-t 2,8rol 😃
Az meg azért van, mert az auto fesz magasabb, mint a gyárilag megadott, de nem értem, hogy miért. 😆 Az én procim gyári feszültsége 1,3V, míg az alaplap automatikusan 1,4-et adott neki. Először én is lepkéztem, amikor nekem is megvolt feszemelés nélkül a 3,5. 😃
niteforce: Nem, nem ugrott semmi gari. 😀
Ramjaimat 1333-rol 1600 ra huztam (667-800) A gari elveszett? feszt nem emeltem
Procimat 4 magositottam. Athlon X3-bol X4-nek. ASUS turbo key 150 MHz-t radob a proci orajelere. Gari ugrott?
Videokartyamat szoftveresen tuningoltam, addig ameddig az MSI after burner engedte. Feszt ott sem emeltem. Garancia mar nincsen?
Kosz a valaszt! 😃
Ja es a bolt extreme digital
😆DD teljesítménygond... az is lesz az is marad 😃
Ha már benyomták ezt a cikket, azt pontosabban leírhatták volna, hogy nem a teljesítménnyel, hanem a tuning potenciállal vannak gondok, mert a hozzád hasonló félreértelmezi, és ha még Intel imádó is az illető, kapásból el is kezdi szidni az AMD-t... 😀
én nem imádom egyikat sem... csak az a lényeg hogy ha fizetek érte egy árat akkor az olyan is legyen.
Pontosan azért késik, hogy ne szart kapjunk a pénzünkért...
én úgy tudom hogy a garancia addig tart amíg meg nem mozdítod az órajelet... ha meglett odavan a garancia. Mondjuk úgy is lesz aki megveszi egyböl vizet neki meg tuningot... oda van a garancia de ők tudják
Ha már benyomták ezt a cikket, azt pontosabban leírhatták volna, hogy nem a teljesítménnyel, hanem a tuning potenciállal vannak gondok, mert a hozzád hasonló félreértelmezi, és ha még Intel imádó is az illető, kapásból el is kezdi szidni az AMD-t... 😀
én nem imádom egyikat sem... csak az a lényeg hogy ha fizetek érte egy árat akkor az olyan is legyen.
én úgy tudom hogy a garancia addig tart amíg meg nem mozdítod az órajelet... ha meglett odavan a garancia. Mondjuk úgy is lesz aki megveszi egyböl vizet neki meg tuningot... oda van a garancia de ők tudják
HAJRA AMD ! 😃
[url]http://prohardver.h/hir/kesni_fog_bulldozer_amd_computex.html[/url]
Nehogy megfogja majd a "NAGY" intelt 😆