Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
olyan kéne ami hozza a feelinget (jedi knight-ok megvoltak)
Medal of Honor Allied Assault
nagyon jó kis játék
hát nem játékkal hanem inkább filmmel fordulnék hozzátok😃 Ajánlana nekem valaki valami 2010 2011-es jó filmet (lehetőleg akció,vígjáték meg ehhez hasonlók)
Machete, Faster, A feláldozhatók, Death Race 2, Jonah Hex, Száguldó Bomba, Született Pusztító, The Troll Hunter.
Véleményem szerint nagyon jó filmek! 😉
HAWX, Lock On, Microsoft Flight Simulator, Il-2: Sturmovik
blazing angels air conflictot kihagytad 😜
Endwar
Xp patch el megy win7 en ? 😃
am olyan game kéne nekem amiben van multi azokat szeretem 😀
melyikben nincs multi?
az egyáltalán nem fos...attól,hogy neked nem tetszik nem kell le fosozni..másnak be jöhet😀
Hát de akkora egy unfer játék felidegesített sokszor
attól,hogy téged felidegesített nem kell lefosozni...másnak igen is bejöhet😉
Nekem valami RTS játék kellene mind1 hogy fantasy vagy modern csak valami jót
S.W.I.N.E.,StarCraft,StarCraft 2,StarCraft: Brood War,Stronghold Crusader,Stronghold Legends,Stronghold 2,Warhammer összes része,Warcraft III - RoC,Warcraft III - TFT,LOTR BFME 1-2*Rise of the Witch-King,Command & Conquer 3 Kane's Wrath,Command & Conquer 3 Tiberium Wars,Command & Conquer Red Alert 3,és az összes Heroes
most csak ennyi jutott eszembe
Akkor olyan mint egy romlott gyümölcs
Nekem valami nagyon élethű gokart játékot tudtok ajánlani 😃
Kart Racer
tudnátok mondani nekem "SANDBOX" játékokat? mint pl.: Just Cause 2 - GTA - True Crime?
The Godfather
The Godfather 2
Mafia
Mafia 2
Scarface
Red Faction Guerilla
Saints Row 2
Driver Parallel Lines
Driv3r
ezek alapjába véve sandbox gémek, van köztük jobb is rosszabb is, meg persze szokás szerint lemaradt pár, de ha eszembe jut valami, akkor pótolni fogom
[LINK]
Nekem valami RTS játék kellene mind1 hogy fantasy vagy modern csak valami jót
Rise of Nations-t és a Company of Heroes-t ajánlom. Nagyon jó játékok. A RoN-ban mindent be lehet állítani (törzs, map, kor, stb), a CoH világháborús, nagyon szép és elég nehéz.