[LINK]
A menőcsávók erre esküsznek😃
De van 400ért is, szerintem a megfizethető kategóriában gondolták azt a "legjobb" kifejezést. Annyi pénzért biztos jó mondjuk😀
Mi a véleményetek erről a fejhallgatóról?
[url]http://www.argep.hu/main.asp?suche=ath-m50&x=38&y=7[/url] Szakértők szerint ez a legjobb a piacon, a legprofibb fejhallgatók között is! Szerintetek? 😊
Nah, tegnap megjött a digitalizáló táblám 😃 egy Genius MousePan I608. RETTENET JÓÓÓ 😆😆 az a gond hogy még sokat kell szokjam eddig csak próbáltam vele rajzolni de...háát nem igazán jött össze, szóval most gyakorolok 1000-rel 😆 (szurkoljatok!) 😆
ujjzalan írta:
ok kösz már értem! 😃 még egy kérdés: ez kompatibilis az XP-vel? a másik rész meg mindjárt kifejtem bővebben 😆
Kompatibilis, a rajzos gépemen én is Xp-t használok. Huh..most megfogtál😀 Ezt nem néztem még. Adtak mellé vagy 4-5 segédszoftvert, lehet hogy van köztük, mindjárt megnézem😃 Nem, szerintem ez nincs hozzá. De gondolom ha hivatalos Genius segédprogram, akkor le is lehet tölteni külön is.
ujjzalan írta:
Köszönöm, fölírtam 😃 de a photoshop is jó hozzá nem? ezzel a Corel Painter 11-gyel inkább mintha festményeket lehetne csinálni 😃 és ehhez a digitalizálóhoz van ilyen...ömm... írás felismerő...izé? remélem érted 😕 nem tudom jobban elmagyarázni... 😕
ujjzalan írta:
Köszönöm, fölírtam 😃 de a photoshop is jó hozzá nem? ezzel a Corel Painter 11-gyel inkább mintha festményeket lehetne csinálni 😃
Nem, számtalan eszköz van benne, grafitceruzától a vízfestéken át a szivacsig minden. Lehet vele ugyanúgy rajzolni mint egy sima ceruzával. Itt jön jól a toll nyomásérzékelője. Pl grafitnál minél jobban rányomod annál erősebben fog.
Köszönöm, fölírtam 😃 de a photoshop is jó hozzá nem? ezzel a Corel Painter 11-gyel inkább mintha festményeket lehetne csinálni 😃 és ehhez a digitalizálóhoz van ilyen...ömm... írás felismerő...izé? remélem érted 😕 nem tudom jobban elmagyarázni... 😕
Corel Painter 11. Az a jelenleg létező legjobb rajzolóprogram. A táblát meg merem bátran ajánlani, már jó ideje megvan és nagyon elégedett vagyok vele!
thug85 írta:
Konkrétan milyen gyakorlati hasznát veheti az ember egy ilyen digitális rajztáblának?
Én rajzolásra használom. Megfelelő szoftverrel (pl Corel Painter 11) ami kihasználja a nyomásérzékelőt is, sokkal több lehetőség van mint a hagyományos rajzolásnál. Rengeteg szín, eszköz, miegyéb áll rendelkezésedre, nem gond a radírozás, nincs maszatolás. Úgy tudok vele dolgozni mint a hagyományos eszközökkel, de ki tudom használni a digitális szerkesztés minden előnyét.
Hát én pl rajzolgatni akarok... de tudtommal az autótervezők is hasonlókkal dolgoznak persze az övéké a legprofibb cucc 😃 vagy küldenek egy levelet amibe vmi szerződés van amit alá kell írni akkor nem kell kinyomtatni aláírni és beszkennelni hanem elég ha azzal odaírod a neved a gépen és már mehet is tovább...
Groovebird: Megnéztem a táblát, amit küldtél. Tényleg jó az ára és elég jónak néz ki. van vmi tapasztalatod ezzel kapcsolatban?
Milyen szoftverre gondolsz? nekem a photoshop cs4 van meg, vmi ilyesmire gondolsz vagy mire?
Nekem Genius Mousepen i608 van, nagyon kedvező az ára, 1024 szintű nyomásérzékelős a cerkája. De amugy ha digitális rajztábla vásárlását fontolgatod, nem árt tudod, hogy egy jó rajzolószoftver nélkül nem sokat ér...
Akinek van digitalizáló táblája, az írjon legyen szíves!!! Elég annyi hogy milyen márka és jó vagy nem! Csak minél több információt szeretnék begyűjteni! 😀
ujjzalan írta:
lehet... am most néztem pár vidit és ezekről az olcsóbbakról és olyan volt hogy nem vetítette ki a táblára a képet... szal úgy kell rajzolj hogy a monitort nézed?? de az úgy nem jó... vagy csak meg kell szokni?
Hát igen , rá kell érezni a használatára . És ami ki is jelzi a művedet a kezed alatt az már drága buli 😞
lehet... am most néztem pár vidit és ezekről az olcsóbbakról és olyan volt hogy nem vetítette ki a táblára a képet... szal úgy kell rajzolj hogy a monitort nézed?? de az úgy nem jó... vagy csak meg kell szokni?
ujjzalan írta:
Figyelem emberek leszaladok az éjjelnappaliba ha valami kell valakinek szóljon még van 2perce!! majd fizetek én és majd a pénzt átadja személyesen amikor odaadom a cuccot!! egy digitalizáló tábla egy félkonfig még vmi? 😆😂
Aludj rá egyet , amúgy nem lenne rossz dolog ez a non-stop pc market 😆
Jan88 írta:
tibor560sec írta:
[LINK]
új termékek😆
Ezek naom baró cuccok! Tesómnak pont ilyen van: http://digitalizalo-tabla.arukereso.hu/wacom/bamboo-pen-touch-p40389368/
Király cucc!😆
😃 én csak tanácsokat várok amit köszönök szépen tőled, meg amúgy se most 23:33 kor fogok lerohanni az éjjelnappali számtech boltba mert kell egy ilyen!! (tök poén lenne ha lenne ilyen bolt 😆 )
ujjzalan írta:
Aki mer az nyer, vagy **ot nagyot bukik 😆 hát nem tudom... igazad van és használtba se látok jót 8e nél olcsóbban. hát még megvárjuk hátha ír még vki vmit
A döntés téged illet , tényleg nem akarlak befolyásolni.
Aki mer az nyer, vagy **ot nagyot bukik 😆 hát nem tudom... igazad van és használtba se látok jót 8e nél olcsóbban. hát még megvárjuk hátha ír még vki vmit
Ezeknek nagyon nagy a meghibásodási indexe - akitől vennéd használt árba úgyis csak szóban fog garanciát adni arra amit elad neked és amint látod nem drága bolti ára van .
Ez csak tanács , minden műszaki cikk úgy a legjobb, ha te veszed meg ahol garanciát is adnak mellé !
Ám aki mer az nyer , próba szerencse 😀
ujjzalan írta:
ohh kösz a gyors választ holnap mindet megnézem 😃 ha valaki még megosztaná a tapasztalatát vagy egyéb gondolatait szívesen várom.
Ezek arra jók hogy... rákötöd a gépre és megjelenik rajta, olyan mint egy lcd monitor csak egyszerűbb, van hozzá egy toll és azzal rajzolgathatsz rá. Itt egy vidi: http://www.youtube.com/watch?v=oE2APo_EORQ&feature=related
ohh kösz a gyors választ holnap mindet megnézem 😃 ha valaki még megosztaná a tapasztalatát vagy egyéb gondolatait szívesen várom.
Ezek arra jók hogy... rákötöd a gépre és megjelenik rajta, olyan mint egy lcd monitor csak egyszerűbb, van hozzá egy toll és azzal rajzolgathatsz rá. Itt egy vidi: http://www.youtube.com/watch?v=oE2APo_EORQ&feature=related
Sziasztok!
Szeretnék vmi digitalizáló táblát venni olcsón. (az se baj ha használt) Ti milyet ajánlanátok? Csak hétvégenként egy kis Photoshopolgatásra használnám, szóva nem szeretnék egy 50e ft-osat.
Nekem ez van "komolyabb" hangszoro PC-hez, szinten panelben vok, igy ennyi boven eleg, a melynyomoval egyutt kellemes hangzast biztosit, a magas hangok is szepek, tisztak, + jo reg ota szepen mukodik, kb. 5-6 eve vettem a Media Markt-ban, 15 ezer Ft-ert. Philips MMS260, olcso, szep es meg kellemes hangzast is biztosit. Nemtom, h van-e meg belole otthon,de hasonlot biztos most is van Philips-eknel, helyedben megneznem, miket arulnak ! 😉
Ezt a kepet, + oldalt taliztam csak rola hirtelen: [url]http://www.cauti.ro/boxe-pc/preturi--Philips~~MMS260.html[/url]
Sziasztok, én majd mostanában szeretném lecserélni a régi JVC hangládáimat, megszolgálták az árukat, és már veteránok 😀
szeretnék egy jó kis 5.1-es hangfal szettet, 20 ezer körül áldoznék rá, és a Creative Inspire T6100 nagyon tetszik nekem, csak sajna nagyon kevés helyről lehet beszerezni 😞
ha esetleg nem sikerülne szereznem, tudnátok ajánlani 20 ezer körül olyan 5.1-es hangfal szetteket, amik jól szólnak?
panelban lakok, szal nem az kell h szétszedje a házat, hanem hogy tisztán és szépen szóljon 😀 köszi előre a tippeket 😀
A menőcsávók erre esküsznek😃
De van 400ért is, szerintem a megfizethető kategóriában gondolták azt a "legjobb" kifejezést. Annyi pénzért biztos jó mondjuk😀
[url]http://www.argep.hu/main.asp?suche=ath-m50&x=38&y=7[/url]
Szakértők szerint ez a legjobb a piacon, a legprofibb fejhallgatók között is! Szerintetek? 😊
Heló!Nme volt más téma ezért ide írtam ,remélem nem baj
azt szeretném kérdezni hogy egy jó médiabox mennyibe kerül?és az mit tud?
Nem baj, ha itt kérdezed, de akkor a másik topikban ne kérdezd meg egymás után háromszor!
azt szeretném kérdezni hogy egy jó médiabox mennyibe kerül?és az mit tud?
okk kösz szépen nagyon, most egyenlőre ennyi, majd holnap jövök az új kérdéseimmel 😃 de most megyek aludni
ok kösz már értem! 😃 még egy kérdés: ez kompatibilis az XP-vel? a másik rész meg mindjárt kifejtem bővebben 😆
Kompatibilis, a rajzos gépemen én is Xp-t használok. Huh..most megfogtál😀 Ezt nem néztem még. Adtak mellé vagy 4-5 segédszoftvert, lehet hogy van köztük, mindjárt megnézem😃 Nem, szerintem ez nincs hozzá. De gondolom ha hivatalos Genius segédprogram, akkor le is lehet tölteni külön is.
Áhh meg van! ezt a videót kerestem szal vmi olyasmi mint amivel itt az elején ír a csávó http://www.youtube.com/watch?v=BQFOn9ZeueI
Köszönöm, fölírtam 😃 de a photoshop is jó hozzá nem? ezzel a Corel Painter 11-gyel inkább mintha festményeket lehetne csinálni 😃
Nem, számtalan eszköz van benne, grafitceruzától a vízfestéken át a szivacsig minden. Lehet vele ugyanúgy rajzolni mint egy sima ceruzával. Itt jön jól a toll nyomásérzékelője. Pl grafitnál minél jobban rányomod annál erősebben fog.
Konkrétan milyen gyakorlati hasznát veheti az ember egy ilyen digitális rajztáblának?
Groovebird: Megnéztem a táblát, amit küldtél. Tényleg jó az ára és elég jónak néz ki. van vmi tapasztalatod ezzel kapcsolatban?
Milyen szoftverre gondolsz? nekem a photoshop cs4 van meg, vmi ilyesmire gondolsz vagy mire?
20 ezerből veszel egy raklap papírt és egy doboz ceruzát 😜
Kösz a hasznos információt!! és ha elfogy? ezzel meg (ha rendesen használom) még sokáig megleszünk.
Akinek van digitalizáló táblája, az írjon legyen szíves!!! Elég annyi hogy milyen márka és jó vagy nem! Csak minél több információt szeretnék begyűjteni! 😀
hmm... na akkor még eggyel több indok hogy még többször gondoljam át...
Aludj rá egyet , Én is azt teszem ! Jó ét 😆
Hát igen , rá kell érezni a használatára . És ami ki is jelzi a művedet a kezed alatt az már drága buli 😞
http://digitalizalo-tabla.arukereso.hu/genius/g-pen-f350-p33084483/
EZ elég jónak tűnik...bár elég kicsi...
Nem rossz , de igen eléggé cseppecske
EZ elég jónak tűnik...bár elég kicsi...
Figyelem emberek leszaladok az éjjelnappaliba ha valami kell valakinek szóljon még van 2perce!! majd fizetek én és majd a pénzt átadja személyesen amikor odaadom a cuccot!! egy digitalizáló tábla egy félkonfig még vmi? 😆😂
Aludj rá egyet , amúgy nem lenne rossz dolog ez a non-stop pc market 😆
[LINK]
új termékek😆
Ezek naom baró cuccok! Tesómnak pont ilyen van:
http://digitalizalo-tabla.arukereso.hu/wacom/bamboo-pen-touch-p40389368/
Király cucc!😆
Komoly cucc 😀
A döntés téged illet , tényleg nem akarlak befolyásolni.
Ez csak tanács , minden műszaki cikk úgy a legjobb, ha te veszed meg ahol garanciát is adnak mellé !
Ám aki mer az nyer , próba szerencse 😀
Használtba ilyet szerintem nem vegyél 😉
tyűha😃 ezek mirejók?😃
Csak hétvégére photo shophoz 😃
új termékek😆
Szeretnék vmi digitalizáló táblát venni olcsón. (az se baj ha használt) Ti milyet ajánlanátok? Csak hétvégenként egy kis Photoshopolgatásra használnám, szóva nem szeretnék egy 50e ft-osat.
Nekem oan billem meg egerem volt és elég sokáig bírta! 😃
Tudtok ajánlani nekem 15-20K körül kormányt? Milyet vegyek?
Lehet találni Logitech DFGT-t 20K körül, ha nem akkor formula force EX!
jha és csak logitechet vegyél ebben a kategóriában!
Logitech-cuccok is valoban jok ! 😉
Tudtok ajánlani nekem 15-20K körül kormányt? Milyet vegyek?
Lehet találni Logitech DFGT-t 20K körül, ha nem akkor formula force EX!
jha és csak logitechet vegyél ebben a kategóriában!
Ezt a kepet, + oldalt taliztam csak rola hirtelen: [url]http://www.cauti.ro/boxe-pc/preturi--Philips~~MMS260.html[/url]
szeretnék egy jó kis 5.1-es hangfal szettet, 20 ezer körül áldoznék rá, és a Creative Inspire T6100 nagyon tetszik nekem, csak sajna nagyon kevés helyről lehet beszerezni 😞
ha esetleg nem sikerülne szereznem, tudnátok ajánlani 20 ezer körül olyan 5.1-es hangfal szetteket, amik jól szólnak?
panelban lakok, szal nem az kell h szétszedje a házat, hanem hogy tisztán és szépen szóljon 😀 köszi előre a tippeket 😀