2012 ha "eljő" a világvége

Szerző: Ferrari, 2009. June 11., téma
Fórum » Társalgó
írd le h mi a véleményed 2012-ről, és h szerinted h lesz vége a világnak:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
super88 avatar
Szerintem meg LE VAN ****** hogy mikor lesz !! oszt ha jön a meteor vagy az atom vagy a napnak megyünk vagy az jég?
Ki nem ****** le? most őszintén aki ilyenekre gondol az eleve hülye szerintem há nem mind1? meghalsz akkor meg halsz nem vagy Isten nem tudsz mit tenni elenne örülj hogy most élsz ! tőlem meg akár most ebben a percben is lehet világ vége legalább nem kell várakozni 😃 de most komolyan ilyeneket hülyeség gondolkodni én azt mondom mindenkinek éljetek és ennyi aztán majd 2012 benn jót fogunk röhögni itt a fórumon 😀 na Béke/ 2 sör 😜
0
0
0
0
thug85 avatar
De ha már kihalsz, akkor ki nem sz**ja le, hogy mikor van vége a világnak!
0
0
0
0
Ferrari avatar
Attól még nem lesz vége a világnak h ha az emberek kihalnak😃
0
0
0
0
thug85 avatar
Mit értetek világvége alatt? Az emberiség, a Föld, vagy az univerzum pusztulását? Az emberiség pusztulását okozhatja meteorbecsapódás, világjárvány, globális felmelegedés, vagy éppen atomháború stb... A Föld pusztulását is több dolog előidézheti és az univerzum is a végzetébe tágul! Annyi minden okozhatja az emberiség pusztulását, hogy azt el sem bírjuk képzelni. Azt, hogy ez mikor fog bekövetkezni, a jó ég nem tudja. De, hogy ti ezen vitatkoztok, ez súlyos baromság!
0
0
0
0
Ferrari avatar
Az akkor is hülyeség h 100 m-t fog emelkedni. Ahoz akk 100km átmérőjünek kéne legalább lennie a jégtakarónak!
Tessék enyit fog változni a föld képe:[img]http://vrstudio.buffalo.edu/~depape/warming/worldMap.jpg[/img] a képet a nasa készitette!
0
0
0
0
dave500 avatar
Ez tök egyszerű:Akkor lesz világvége, ha összeütközünk a nappal, ami úgy kb 300 milliárd év... na parázzatok hátha megéritek😆
0
0
0
0
damaged avatar
Figyelj ferrari ezt én csak tv ben halottam ez nem az én véleményem hanem 14 diplomás embereké és sztem te nem vagy okosab azoknál bár te tudod nem akarlak megsérteni én is csak láttam erről enyit 😆
0
0
0
0
MBenjo avatar
Nem, kb. 1 éve nem Spore-oztam már. :Ð:Ð:Ð
0
0
0
0
Ryder avatar
űrállomásokon fogunk lakni? nem Sporeozol kicsit túl sokat?
0
0
0
0
MBenjo avatar
Amire ideérne az a bizonyos meteor (2029 asszem) addigra a sok okos emberke a NASA-nál kifejleszt mindenféle meteorelhárító-rendszert, meg kolonizáljuk a Marsot és odaköltözünk, űrállomásokon fogunk lakni, stb.

Addig van még 20 év, a technika pedig elég gyorsan fejlődik.
0
0
0
0
Rottweiler avatar
ne haragudjatok de én csak röhögni tudok egyes embereken akik ide írnak😆 én véleményem szerint a világvégét nem éljük meg😀 és ezt már annyiszor hallottam, hogy xxxx évben eljő a világvége meg mittomén, 2000-re is mondták, tavalyra is mondták, aztán sehol semmi.... ti még mindig bedőltök nekik?
0
0
0
0
Ferrari avatar
Olvastam itt a komik közt h ha elolvadnak a sarkok, akkor 100m-t emelkedik a víz. Ez nagy hülyeség mert csak 20-50 cm közt fog emelkedni, ami eloszlik az egész óceánon.
Az utolsó jégkorszakkor emelkedet 2,5 m-t a víz magassága, és akkor sokkal nagyobb volt a jég mint most!
0
0
0
0
Ryder avatar
berci96: 2012-ig még van 3 év. 2 év alatt, ha minden jól megy, ha nagy termetű vagy csak 1 év, képes lehetsz a gyerek csinálásra. aztán 2012-ig meg is születik és lesz kb 9-10 hónapod nevelni.

amúgy meg minek kell ezen a világvégén filózni?ha bekövetkezik, hát bekövetkezik. ez van. Te tudsz ellene tenni valami? mert ha nem kár vele foglalkozni. a Világvége előtt el kell menni a paphoz és kész.😃
0
0
0
0
berci96 avatar
én meg gyereket akarok nevelni oszt még csak 13 vok
0
0
0
0
roberto888 avatar
És gondolom a szerkesztés gombot is szeretnéd használni!
0
0
0
0
rocka avatar
Mindifak írta:
Végülis mostha a maják 2012re josolták a világvégét sztem azt is csak beszivva mondhatták.
Azért ilyen gyorsan MÁR NE DÖGÖLJÜNK MEG AZ ISTEN SZERELMÉÉRT!!!
3év mulva leszek 17 :S
Még szeretnék érettségizni

😆 érettségire még lesz időd... mivel még van 3 év 😆 de sztem is kamu az egész énmég szeretnék dolgozni meg megöregedni... 😃
0
0
0
0
no avatar
Végülis mostha a maják 2012re josolták a világvégét sztem azt is csak beszivva mondhatták.
Azért ilyen gyorsan MÁR NE DÖGÖLJÜNK MEG AZ ISTEN SZERELMÉÉRT!!!
3év mulva leszek 17 :S
Még szeretnék érettségizni
Még szeretnék gépezni... :S NE HALJUNK MÁ MEG

Szerk.: A drága minisztereinkkel való ellenszenvedet ne itt mutasd ki!
roberto888
0
0
0
0
kisborda avatar
ja-ja meg aza meteor 2029-ben vagy mikor az szép lesz ha túl éljük
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hát ja pontos időpontot nem lehet mondani de szerintem 20-100 év és már eléggé sanyarú lessz a hejzetünk
0
0
0
0
kisborda avatar
sztem igy nem lehet megmondani mikor lesz a világ vége ha majd eljön úgyis megtudjuk
0
0
0
0
homerun avatar
húsz de van szerk. gomb is
0
0
0
0
damaged avatar
azt senki nem tudhatja 😉
0
0
0
0
homerun avatar
bármennyiben fogadok h nem éljük meg
0
0
0
0
damaged avatar
a jég olvadását 14 évre becsülték😕 de kitudja mi lesz belöle a földkéreg akár holnap is elpattanhat 😕 osama bármikor játszhat atombombákkal 😕 ezt nem tudhatjuk elöre :Ð
0
0
0
0
homerun avatar
de ugysem lesz vége! legalábbis nem a mi életünkben
0
0
0
0
damaged avatar
Figyu fiuk ha néznétek a discoveryt akkor tudnátok hogy a világvége a nyakunkon van 😀 van két földkéregréteg a tenger alatt ha az elpattan a föld idöjárása teljesen öszezavarodik de ha ez nem következne be ne feletkezzünk meg az északi sarkról sem olvad a jég és ha mind elolvad akkor az egész világ 100m es viz alá kerül 😆 na meg persze ott van még OSAMA BIN LADEN is :Ð sok sikert az élethez 😜
0
0
0
0
kisborda avatar
én azt láttam tv-ben h vagy 6-7000 fényévnyéri van egy csillag azt ha az felrobban mert lehet h felakar akkor a sugárja vagy mije lehet h eléri a földet
vagy jön egy fekete juk ozt beszipuz
0
0
0
0
Ferrari avatar
De addigra lehet h fognak tudni olyat is eltéríteni. Az még 20 év.
0
0
0
0
no avatar
ja, lehet de nem ekkorát amekkora ez lessz!😕
0
0
0
0
Ferrari avatar
már mozditottak le meteort a pályájáról!
0
0
0
0
no avatar
de éppen az még 20 év múlva lessz és sztem adigra kitalálnak vmit amivel el lehet téríteni már tegnap is volt a discovery-n hogy már próbálgatják azt a technikát hogy egy turbinát erősítenek majd a meteorra és az majd ellöki a pájájáról csak ezt időben el kell kezdeni!
0
0
0
0
Ferrari avatar
rolcsi0326 írta:
ha 2012 ben nem is lessz vége akkor majd 2029-ben lessz vége mert az a bizonyos meteor akkorra ér ide!😕

De már a nasa fejleszti a meteorelhárító projectet. Addigra készen lesznek mert már most is sikerült nekik kimozditani meteort a pályájáról!
0
0
0
0
rocka avatar
Na meteor már hihetőbb😃 de engem nemérdekel ugyse tok ellene semmit tenni és ugyis bekövetkezik ha beakar 😃
0
0
0
0
Ferrari avatar
freeride182 írta:
rolcsi0326 írta:
igen a maják jóslata volt ez mert 1szer már megjósoltak vmit és az percre pontosan meg is történt!!!! (akkor csak van benne vmi) 😕

Ugyanmár maják honnan tudják ezt? ami meg ugy történt ahogy jósolták az lehet h csak véletlen.... kamu az egész

Azért lehet benne valami. Nostradamus úgy jósolta ha a 21 század elején jön a katasztrófa. 2012 pedig még elégé az eleje a századnak!
0
0
0
0
no avatar
ha 2012 ben nem is lessz vége akkor majd 2029-ben lessz vége mert az a bizonyos meteor akkorra ér ide!😕
0
0
0
0
rocka avatar
rolcsi0326 írta:
igen a maják jóslata volt ez mert 1szer már megjósoltak vmit és az percre pontosan meg is történt!!!! (akkor csak van benne vmi) 😕

Ugyanmár maják honnan tudják ezt? ami meg ugy történt ahogy jósolták az lehet h csak véletlen.... kamu az egész
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
rocka avatar
Ryder írta:
most tényleg meghalunk 2012-ben? hát ez még viccnek is rossz, egész véletlenül nem akkor lenne a foci EB/VB? mondjuk nem annyira érdekel a foci, de márcsak emiatt se haljunk meg😃

2010-ben lesz vb 😆 de eb az akkor lesz 😃
0
0
0
0
Ferrari avatar
xxx3 írta:
De miért pont 2012??????? MIndenki ezt az évet mondja .Biztos a Jehovák ennek a badarságnak az okaii azok mondanak ilyeneket 😠

A jehovák sok mindent mondtak má pl :1975 ben lesz a világ vége :Ð

De mégis itt vagyunk .

2012-t a maják találták ki nem a jehovák!
0
0
0
0
Ryder avatar
most tényleg meghalunk 2012-ben? hát ez még viccnek is rossz, egész véletlenül nem akkor lenne a foci EB/VB? mondjuk nem annyira érdekel a foci, de márcsak emiatt se haljunk meg😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció