2012 ha "eljő" a világvége
írd le h mi a véleményed 2012-ről, és h szerinted h lesz vége a világnak:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ki nem ****** le? most őszintén aki ilyenekre gondol az eleve hülye szerintem há nem mind1? meghalsz akkor meg halsz nem vagy Isten nem tudsz mit tenni elenne örülj hogy most élsz ! tőlem meg akár most ebben a percben is lehet világ vége legalább nem kell várakozni 😃 de most komolyan ilyeneket hülyeség gondolkodni én azt mondom mindenkinek éljetek és ennyi aztán majd 2012 benn jót fogunk röhögni itt a fórumon 😀 na Béke/ 2 sör 😜
Tessék enyit fog változni a föld képe:[img]http://vrstudio.buffalo.edu/~depape/warming/worldMap.jpg[/img] a képet a nasa készitette!
Addig van még 20 év, a technika pedig elég gyorsan fejlődik.
Az utolsó jégkorszakkor emelkedet 2,5 m-t a víz magassága, és akkor sokkal nagyobb volt a jég mint most!
amúgy meg minek kell ezen a világvégén filózni?ha bekövetkezik, hát bekövetkezik. ez van. Te tudsz ellene tenni valami? mert ha nem kár vele foglalkozni. a Világvége előtt el kell menni a paphoz és kész.😃
Végülis mostha a maják 2012re josolták a világvégét sztem azt is csak beszivva mondhatták.
Azért ilyen gyorsan MÁR NE DÖGÖLJÜNK MEG AZ ISTEN SZERELMÉÉRT!!!
3év mulva leszek 17 :S
Még szeretnék érettségizni
😆 érettségire még lesz időd... mivel még van 3 év 😆 de sztem is kamu az egész énmég szeretnék dolgozni meg megöregedni... 😃
Azért ilyen gyorsan MÁR NE DÖGÖLJÜNK MEG AZ ISTEN SZERELMÉÉRT!!!
3év mulva leszek 17 :S
Még szeretnék érettségizni
Még szeretnék gépezni... :S NE HALJUNK MÁ MEG
Szerk.: A drága minisztereinkkel való ellenszenvedet ne itt mutasd ki!
roberto888
vagy jön egy fekete juk ozt beszipuz
ha 2012 ben nem is lessz vége akkor majd 2029-ben lessz vége mert az a bizonyos meteor akkorra ér ide!😕
De már a nasa fejleszti a meteorelhárító projectet. Addigra készen lesznek mert már most is sikerült nekik kimozditani meteort a pályájáról!
igen a maják jóslata volt ez mert 1szer már megjósoltak vmit és az percre pontosan meg is történt!!!! (akkor csak van benne vmi) 😕
Ugyanmár maják honnan tudják ezt? ami meg ugy történt ahogy jósolták az lehet h csak véletlen.... kamu az egész
Azért lehet benne valami. Nostradamus úgy jósolta ha a 21 század elején jön a katasztrófa. 2012 pedig még elégé az eleje a századnak!
igen a maják jóslata volt ez mert 1szer már megjósoltak vmit és az percre pontosan meg is történt!!!! (akkor csak van benne vmi) 😕
Ugyanmár maják honnan tudják ezt? ami meg ugy történt ahogy jósolták az lehet h csak véletlen.... kamu az egész
most tényleg meghalunk 2012-ben? hát ez még viccnek is rossz, egész véletlenül nem akkor lenne a foci EB/VB? mondjuk nem annyira érdekel a foci, de márcsak emiatt se haljunk meg😃
2010-ben lesz vb 😆 de eb az akkor lesz 😃
De miért pont 2012??????? MIndenki ezt az évet mondja .Biztos a Jehovák ennek a badarságnak az okaii azok mondanak ilyeneket 😠
A jehovák sok mindent mondtak má pl :1975 ben lesz a világ vége :Ð
De mégis itt vagyunk .
2012-t a maják találták ki nem a jehovák!