Anno iPad en sokat játszottam a Cyber Hunter című játékkal,aztán egyszer abba maradt és valamelyik nap rá akadtam Steam-en, mondom teszek vele egy próbát, hát azóta le se tudom tenni 😃
Nem a grafikában van az ereje hanem a játékmenetben! Eszméletlenül hangulatos! Az elején kis Rang-on még sok a bot,de ahogy halad felfele az ember egyre több a player! 😉
Megvettem steamen ezt az új Early access ben lévő még nagyon kezdetleges ANAREA Battle Royale játékot mondván hogy szeretem ezt a műfajt! De nagyon nem talál meccset... már 10 perce arra várok,eredménytelenül... mivel nem rég dobták fel steamre így valszeg még nagyon új... de 15€... mondom annyit nekem megér... mert a videók alapján jó kis játékot nézek ki belőle a jövőben, de nem talál meccset... 😃 mind1 nem törlöm ez a 15€ nem vág a földhöz majd biztosan később jobb lesz!
Kingdom Come Deliverance
Jelenleg 55 órám van benne és most jutottam túl a Runt harcon. Spoiler!
Elég furcsa harc lett. Megvan az a perk, amivel növelem a kiütések esélyét, de kicsit figyelmetlen voltam. Nem vettem észre, hogy a perk aktiválódott és Runt csak eszméletlen. Lenéztem rá, és láttam, hogy ott a kill opció, de azt hittem, csak haldoklik és az mercy kill. Gondoltam összeszedek tőle holmit, a cut scene előtt, amíg kiszenved. Miután a cuccai nagyját elszedtem, magához tért és félpucéran pusztakézzel folytatta ellenem a harcot 😆
Witcher 3 dlc-ket kezdtem el, hearts of stone-al tegnapelőt végztem, nagyon jó volt. Most pedig a blood and wine-t csinálom, és nagyon bejön ez a disney világ eddig 😀
@gyuri191: mivel dobozos verzióm volt gogon beletoltam 25 órát de utánna megvettem steamen ott most van 47. Nem hosszú a főküldi amúgy, én 25 óra alatt végigvittem plusz mindegyik dlc még 10-10 óra volt😃
@Scorn Face: Nem az én világom ez a repülős téma, csak gondoltam megyek pár kört kipróbálásképpen egy-két ország fölött. Index-es VR support-ra várok jelenleg csak azért vettem meg, úgy élvezetesebb lesz majd szerintem habár egy botkormány is dukálna a teljes élményhez, de annyira azért nem ásom majd bele magam 😃
@Scorn Face: Parlamentbe azért becsapódtam, biztos ami biztos. De javarészt igen nézelődés volt csak nagyjából 100-150m-re a városok felett, fő a biztonság 😆😜
Hónapok óta először volt kedvem játszani ma este. Ezeket játszottam: DRAGON BALL FighterZ, GRID (2019), BAJA: Edge of Control HD
Csak sajnos holnap megint meló, így nemsoká mehetek feküdni.
Ezek vannak feltelepitve, fele legal masik fele tort.
Igazabol nem viszem tulzasba a jatekokat, ma is csak megneztem, hogy fut-e a forma 1. A Phantasy Star Online 2-t meg még el se inditottam 😃
Wolfenstein 2 The New Colossus
State of Decay még mindig. 12 órám volt 2 karakterben és az elmúlt 1 órában tépték szét mind a kettőt... :'(
Kicsit felbaxott. :/
@LordSzalko: Én egy linket nem tudok betenni erre az oldalra nem hogy egy giff et 😃 ... régen nem volt vele baj aztán csináltak valamit azóta se kép se youtube link semmit nem ismer fel :/
Outlast
Nem a grafikában van az ereje hanem a játékmenetben! Eszméletlenül hangulatos! Az elején kis Rang-on még sok a bot,de ahogy halad felfele az ember egyre több a player! 😉
Railway Empire
SteamWorld Dig
A Plague Tale: Innocence
The Vanishing of Ethan Carter
Westeland 3
Dark Fracture: Prologue
Spoiler!
Jelenleg 55 órám van benne és most jutottam túl a Runt harcon.
Spoiler!
De megérdemelte.
Microsoft Flight Simulator
Battlefield V Multiplayer
Remnant: From the Ashes
Horizon: Zero Dawn
INMOST
Risk of Rain 2
Samurai Jack: Battle Through Time
Fall Guys
Risk of Rain 2
Microsoft Flight Simulator
Fall Guys
Deep Rock Galactic
A légi forgalomirányító részleg, kéri a pontos tartózkodási helyét. 😃
Igen a VR támogatás az majd még inkább megdobja az élményfaktort.
Skyrim (Switch)
Csak sajnos holnap megint meló, így nemsoká mehetek feküdni.
Igazabol nem viszem tulzasba a jatekokat, ma is csak megneztem, hogy fut-e a forma 1. A Phantasy Star Online 2-t meg még el se inditottam 😃
State of Decay még mindig. 12 órám volt 2 karakterben és az elmúlt 1 órában tépték szét mind a kettőt... :'(
Kicsit felbaxott. :/
Borderlands 3
Fall Guys
Invisible, Inc.
Encased
NFS 2015
Ha képet töltesz fel akkor meg Imgur-on BBCode-ot kell másolni.
Blightbound
Arizona Sunshine
Star wars jedi fallen order
7 Days to Die
Statisfactory