Sziasztok ! Feltettem az Incredible Adventures Of Van helsing Kaos verzióját , és ezt írja ki : The program was unable to start correctly (0xc0000142) Click ok to close the application . Mi a teendő. ?
Hali most lett egy HP L1925-ös monitorom a monitorban van DVI/VGA csatlakozás is,de az alaplapin meg csak VGA(APU),ha monitoron DVI-be csatlakozom alaplapira csak vga lenne változtatás?
Másik kérdés,hogy 60 és 75hz között van különbség 60hz is jó lesz?
Olyan kérdésem lenne, hogy jelenleg van egy Phenom ii x4 965 processzorom egy HD 7870 2GB-os kártya társaságában. Tervezem, hogy lecserélném a processzoromat egy i5 3470/3570/4570/4670 processzorok közül valamelyikre. És a kérdésem az lenne, hogy a processzor cserével a teljesítmény mennyivel lenne jobb?
Köszi! 😀
7k-ért jutnék hozzá, fél évet használt, gyári hűtővel volt 3,2-re húzva. Szóval nem tudom megéri-e. Főként Photoshop, és Visual Studio programozásra kellene. (Na meg persze a játékok 😃😉
Na melóztam du,mos értem haza,holnap megnézem a jumper-t,még jó h nem csavaroztam össze,csak mindent vissza dugdostam a hejére,igy könnyeb szétszedni.😃Ami viszont jó,h bedobtam a hdd-t a gépembe,ott induládnál mindjárt ki irta h "az egyik lemezenn ellenörizni kell a disc konsistenciát" v valami hasonlót,az lefutott,bejött a win,látta a laptop hdd-t is,kikapcs visza a hdd-t a laposba,és bejött a win rajt,ugyhogy nem is kell ujra rakni.Egy gondal kevesebb...😆
Bronson: Egyáltalán nem. A DVI-nek nagyobb a sávszélessége, mint a HDMI-nek (1.3-ig), bár 1080p60-on teljesen mindegy, mert arra a HDMI 1.0 és a Single Link DVI is képes, és miután mindegyik ugyan olyan digitális jelet továbbít, különbség nem nagyon lehet... Ott valami beállításhiba lesz. Mondjuk az sem mindegy, hogy milyen hosszú a kábel.
Ez sajnos elég kellemetlen...ahogy most utánaolvastam a bios reset sajnos nem fog segíteni mert egy külön chipen van a jelszó... 😕 nincs a deszkán egy ilyen jumper? CLEAR_PW.? elvileg zöld színű kéne hogy legyen...
Hali.Kellene egy kis segitség.Van nálam egy lapos,ami nem kapcsolt be.Mielött meghalt volna,azt mondták,h ment a gép egy darabig,majd kikapcsolt.
Utánna megint ment egy darabig (pár perc) megint kikapcsolt.Végül el se indult.Szétszedtem,és a proci ventije megvolt halva,teszteltem de nem
dolgozik.Bontottan vettem "ujat",amit beraktam,és a gép pöccre röffen,dolgozik mint a kisangyal.A gond az,h teljesen meghalt a win a hirtelen
leállásoktól,ok ujrarakom.viszont a bios passt kér,amit nem tudok,se a tulaja.Az elemet kivettem kb 2napig nemvolt a hejénn,igy elvileg resetelni
kellet volna magát,de nem,ez megjegyezte h kell a pass.?Ebben tudtok valamit segiteni h tudnám kilöni,mert nemtudom beállitani a boot sorrendet se,
addig meg nem bootol lemezröl.Model HP COMPAQ 6735S
Helló. Miért van az, hogy egy fullhd-s tv-n szebb/jobb/élesebb a gta v grafikája mint a monitoromon, ami szintén fullhd-s? Amikor a monitort használom, akkor egy hdmi-dvi kábellel van csatlakoztatva az xbox, amikor tv-n játszom, akkor egy hdmi kábellel. Ez lehet a probléma?
van egy olyan problémám Diablo3-mal, hogy a minap be akartam lépni a játékba(már elég régen nem léptem be)
és nem enged be, hibernálták a profilomat azt írják, de vissza akarom szerezni beírtam a mail cimemet és a nevemet, utána kér egy kódot amit sms ben küldenek de nem jön semmi, ilyenkor mi a helyzet ?
Valakinek van valami ötlete ?
sszemtelen: Exkavátorban lévő processzor 230%-kal erősebb ha alapórajelen van és a videokártya is közel kétszer erősebb. Fogyasztásban gondolom nem kérdéses melyik a jobb. Memóriában egyenlők😃
Laptopon van pl 2db usb 3.0 port az asztalid alaplapjával ellentétben.
delveccio: 2013 09-hez kérded akkor igen windows alatt sokkal gyorsabb lehet. Játékoknál ez már nem biztos.
Szerintetek a "HP Pavilion 17-e050sh E6A88EA" nevű laptop mennyire közelíti meg az Exkavátor nevű gépem teljesítményét? Lehet fura kérdés, de jó lenne ha valaki érdemi választ adna, jó lenne munkára ez a laptop? Képszerkesztés, és Visual Studio programozásra kellene főleg, de ha fut rajt pár játék, az sem probléma.. Szerintetek? 😀 😃
Roy-Mustang
ugye ezt nem gondoltad komolyan.Mert ha még egy új készülék lenne,akkor oké,de így hogy az elmúlt 5 évben egyszer sem csinálta,csak most pár napja....így elég nagy baromságnak tűnik a kijelentésed.
Sziasztok lenne egy kérdésem! csak kíváncsiságból nem tudja valaki hogy mire jó ha van egy jumper a videókártyámon ?? Saphhire Radeon HD 2600 XT agp-s 256mb-os!!! Előre is köszi 😀
Valószínű annyi lehet a biosnak. Ha bekapcsolod a gépet és se kép se hang akkor újra kell írni de ahhoz speciális eeprom író kell.
Ő pl szerintem olcsón megcsinálja ha pesti vagy XIII kerületben csinálja de szerintem a posta is jó neki. https://www.facebook.com/profile.php?id=1227754028
Írj neki egy üzenetet, hogy milyen alaplapod van és mi történt. Ha kérdezi ki ajánlott írd, hogy a bacsis tuning fanclubból ajánlott valaki.
Nem érdemes win alól biost frissíteni
Biost updatelni akartam, azt írták nekem h win alól 1 progival is lehet de azzal nem sikerült
asus a7a133 alaplapom van.
Próbálkoztam az előzőt visszarakni (még mindíg win alól) de az se ment, majd részletesen rákerestem és megtudtam hogy floppyról bootolt dos alól lehet (kellett volna) rá is raktam floppyra a kellő cuccokat de amikor újra indítottam volna a gépet már nem csinált semmit se.
Szasztok.
Kérdésem lenne egy hozzáértőhöz./vagy többhöz/
Az mitől van hogy a monitorom fogja magát és kikapcsol,amikor a pct nem használom kb 1 óráig?ugye be van állítva hogy a képernyő kikapcsoljon x idő után,ha nem használja az ember a pct. Ennél a lehetőségnél egy sima egérmozgással a képernyőt újra él.Viszont nálam mostanában a monitor bekapcsoló gombjával kell hogy életre hívjam, ami nem is világit ebben az "alvó" állapotban.Magyarán teljesen kikapcsol a monitor.
Használat közben ezt a jelenséget még nem tapasztaltam.
Monitor: BENQ E2200HD kb 5 éves
nagy valószinüséggel ez egy videokártya hiba lesz vagy pedig ram 😀
szerk:
ha megkérdezhetem meik programmal lehet ojat csinálni hogy játék közben kiirja a videokártya kihasználtságát hőfokát meg ugyanez a cpu-nál is
Az a problémám ,hogy a 4GB ramomból ,csak 1,96-ot tudok felhasználni.
Az is a problémám ,hogy amikor bekapcsolom a gépet akkor néha nem ad képet a monitor ,pedig kéne (próbáltam rá dugni más monitort de úgy se ad néha képet)
Az is még a problémám ,hogy amikor youtuben nézegettem videót (1,96gb rammal) akkor újra indúlt magától a gép és amikor újra indúlt nem adott képet megint csak a monitor.
Ezek a problémák mitől lehetnek? Hogyan lehet ezeket kiküszöbölni?
A gépem adatai:
AMD Athlon X4 740 (3,2GHZ)
ALAPLAP: Asrock FM2A55M-DGS
VGA: Gigabyte GTS 450 1GB GDDR5 PCI-E GV-N450-1GI
RAM: Kingston 2*2GB 1330MHZ
OP RENDSZER: WIN 7 ULTIMATE 64 BIT
U.i:
Megnéztem a BIOSBAN ,hogy észleli-e mind 2 ramot és igen, észleli+ a CPU-Z is észleli
+már besem tudom kapcsolni a gépet hiszen ezzel az üzenettel találkozom 😞
Cooley: Köszönöm a gyors választ!
Sokan írták hogy 314.22 után senkinek nem jó csak a baj van vele (nekem ez van) ezért félek váltani...
De viszont az igaz hogy elméletileg több FPS-t nyernék újabb játékokban? (Payday2;F12013;BF4 ilyesmi...) Válaszodat előre is köszönöm!
FarkasHarcos1000: Én pendrájvról szoktam. [LINK] Ezzel a progival csak benyitod a képfájlt, és a progi megcsinálja a bootolható meghajtót belőle.
MrDaRkAnGeLGaMeR: 670-essel tökéletes, de eddig is az volt, viszont a 400-as szériánál sokan panaszkodnak a driverre, szóval ez még mindig nem alkalmas azokra a kártyákra.
327.23
A legújabb driver-rel kapcsolatosan kérhetnék egy kis információt tapasztalatot??
Ha nem dob kék halált nem hülyül meg a VGA akkor oké de ha tényleg írnátok egy kis véleményt azt megköszönném! Smiley
Van a subwoofer, azon vannak a bemenetek, amik a képen is láthatóak, más bemenet nincs. De ahogy írtam, ez nem egy mai darab, a legelső gépemhez volt, kb. 8 éve. 😃 Am kéne vennem egy újat, mert kitudja meddig húzza még. http://www.interstore.hu/termek/Genius-repro-SW-G2.1-1250-36W-gaming-p4603961.html - erről mi a véleményetek?
Másik kérdés,hogy 60 és 75hz között van különbség 60hz is jó lesz?
Youtube videók legalábbis ezt sejtetik, Cry 3 1920x1080 minden maxon, x4 965 csak 85% terhelést kap, mellé csatolt 7870 99% terhelésen pörög.😜
Olyan kérdésem lenne, hogy jelenleg van egy Phenom ii x4 965 processzorom egy HD 7870 2GB-os kártya társaságában. Tervezem, hogy lecserélném a processzoromat egy i5 3470/3570/4570/4670 processzorok közül valamelyikre. És a kérdésem az lenne, hogy a processzor cserével a teljesítmény mennyivel lenne jobb?
7k-ért jutnék hozzá, fél évet használt, gyári hűtővel volt 3,2-re húzva. Szóval nem tudom megéri-e. Főként Photoshop, és Visual Studio programozásra kellene. (Na meg persze a játékok 😃😉
Utánna megint ment egy darabig (pár perc) megint kikapcsolt.Végül el se indult.Szétszedtem,és a proci ventije megvolt halva,teszteltem de nem
dolgozik.Bontottan vettem "ujat",amit beraktam,és a gép pöccre röffen,dolgozik mint a kisangyal.A gond az,h teljesen meghalt a win a hirtelen
leállásoktól,ok ujrarakom.viszont a bios passt kér,amit nem tudok,se a tulaja.Az elemet kivettem kb 2napig nemvolt a hejénn,igy elvileg resetelni
kellet volna magát,de nem,ez megjegyezte h kell a pass.?Ebben tudtok valamit segiteni h tudnám kilöni,mert nemtudom beállitani a boot sorrendet se,
addig meg nem bootol lemezröl.Model HP COMPAQ 6735S
és nem enged be, hibernálták a profilomat azt írják, de vissza akarom szerezni beírtam a mail cimemet és a nevemet, utána kér egy kódot amit sms ben küldenek de nem jön semmi, ilyenkor mi a helyzet ?
Valakinek van valami ötlete ?
Laptopon van pl 2db usb 3.0 port az asztalid alaplapjával ellentétben.
delveccio: 2013 09-hez kérded akkor igen windows alatt sokkal gyorsabb lehet. Játékoknál ez már nem biztos.
Egy SSD sokat dobna a gépemen?? Konfigomhoz mérve. Köszi a válaszokat!😀
ugye ezt nem gondoltad komolyan.Mert ha még egy új készülék lenne,akkor oké,de így hogy az elmúlt 5 évben egyszer sem csinálta,csak most pár napja....így elég nagy baromságnak tűnik a kijelentésed.
PARAdicsom187: PAL/NTSC módot lehet vele váltani. Köszönd Baltoafarkasnak.
Ő pl szerintem olcsón megcsinálja ha pesti vagy XIII kerületben csinálja de szerintem a posta is jó neki. https://www.facebook.com/profile.php?id=1227754028
Írj neki egy üzenetet, hogy milyen alaplapod van és mi történt. Ha kérdezi ki ajánlott írd, hogy a bacsis tuning fanclubból ajánlott valaki.
Nem érdemes win alól biost frissíteni
Biost updatelni akartam, azt írták nekem h win alól 1 progival is lehet de azzal nem sikerült
asus a7a133 alaplapom van.
Próbálkoztam az előzőt visszarakni (még mindíg win alól) de az se ment, majd részletesen rákerestem és megtudtam hogy floppyról bootolt dos alól lehet (kellett volna) rá is raktam floppyra a kellő cuccokat de amikor újra indítottam volna a gépet már nem csinált semmit se.
Mit tegyek?
Lehet a monitorod lekapcsol energiatakarékosság miatt, mivel nem kap semmilyen jelet a géptől.
Kérdésem lenne egy hozzáértőhöz./vagy többhöz/
Az mitől van hogy a monitorom fogja magát és kikapcsol,amikor a pct nem használom kb 1 óráig?ugye be van állítva hogy a képernyő kikapcsoljon x idő után,ha nem használja az ember a pct. Ennél a lehetőségnél egy sima egérmozgással a képernyőt újra él.Viszont nálam mostanában a monitor bekapcsoló gombjával kell hogy életre hívjam, ami nem is világit ebben az "alvó" állapotban.Magyarán teljesen kikapcsol a monitor.
Használat közben ezt a jelenséget még nem tapasztaltam.
Monitor: BENQ E2200HD kb 5 éves
MSI AFterburner 😀
szerk:
ha megkérdezhetem meik programmal lehet ojat csinálni hogy játék közben kiirja a videokártya kihasználtságát hőfokát meg ugyanez a cpu-nál is
Az is a problémám ,hogy amikor bekapcsolom a gépet akkor néha nem ad képet a monitor ,pedig kéne (próbáltam rá dugni más monitort de úgy se ad néha képet)
Az is még a problémám ,hogy amikor youtuben nézegettem videót (1,96gb rammal) akkor újra indúlt magától a gép és amikor újra indúlt nem adott képet megint csak a monitor.
Ezek a problémák mitől lehetnek? Hogyan lehet ezeket kiküszöbölni?
A gépem adatai:
AMD Athlon X4 740 (3,2GHZ)
ALAPLAP: Asrock FM2A55M-DGS
VGA: Gigabyte GTS 450 1GB GDDR5 PCI-E GV-N450-1GI
RAM: Kingston 2*2GB 1330MHZ
OP RENDSZER: WIN 7 ULTIMATE 64 BIT
U.i:
Megnéztem a BIOSBAN ,hogy észleli-e mind 2 ramot és igen, észleli+ a CPU-Z is észleli
+már besem tudom kapcsolni a gépet hiszen ezzel az üzenettel találkozom 😞
hogy tudom legegyszerűbben leellenőrizni hogy van-e gond a memóriákkal vagy a winyómmal?
Bocsi hogy megkérdezem lehet alap dolog (biztos) de mit jelent az a TDR?
Sokan írták hogy 314.22 után senkinek nem jó csak a baj van vele (nekem ez van) ezért félek váltani...
De viszont az igaz hogy elméletileg több FPS-t nyernék újabb játékokban? (Payday2;F12013;BF4 ilyesmi...) Válaszodat előre is köszönöm!
Kérlek mondjatok róla véleményt még mielött megveném.
MrDaRkAnGeLGaMeR: 670-essel tökéletes, de eddig is az volt, viszont a 400-as szériánál sokan panaszkodnak a driverre, szóval ez még mindig nem alkalmas azokra a kártyákra.
A legújabb driver-rel kapcsolatosan kérhetnék egy kis információt tapasztalatot??
Ha nem dob kék halált nem hülyül meg a VGA akkor oké de ha tényleg írnátok egy kis véleményt azt megköszönném! Smiley
Köszönöm
-Sound Blaster X-Fi XtremeGamer (SB0730)
-Creative X-fi XtremeGamer
-Eladó ASUS Xonar DS (OPA2134)