Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
+ Akkor még alaplapot is kéne cserélni ? 😲 Nincs ennyi pénz a világon 😢
Értem. Ha te lennél az én helyemben mit vennél ? Táp ? VGA ? CPU ? + HD7790 is limites lenne ?
Az biztos hogy én döntök de az már nem biztos hogy jól is döntök mivel még nem vagyok jártas-e téren. 7850-et vennék ha tudnám hogy jó lenne-e mellé a mostani proci mivel jelenleg nincs pénzem még új procira is.
Kifejtenéd ezt nekem bővebben mert nem teljesen értem 😃
Azt mondod hogy vegyem a jobbat és szereljem be vagy épp az hogy addig ne ameddig nincs proci ? 😃
Egyenlőre örülök ha vga-t és tápot tudok venni 😃
Szóval azt mondod hogy optimálisabb lenne egy HD7790 ?
adam973:Full HD-n?
Az lenne a kérdésem hogy egy HD 7850 hogy passzolna a meglévő procimmal (AMD Athlon II X4 635) ?
Elvinné vagy limites lenne ?
Alapból egy HD7790 a terv egy Chieftec 500W (CTG-500-80P)-al csak ha elbírná a proci a 7850-et akkor lehet arra ruháznék be.
szilvi96: egy Gigabyte gtx 660ti 200e-ért? Ha az 20e akart lenni akkor nagyon is, ha tényleg 200e akkor ott valami nagyon nagy gond van mivel újonnan 70e körül vannak a 660ti-k...
radeon kártyákban nem gondolgoztál?
Aki ért hozzá az válaszoljon és ne röhögjetek ki mert nem értek hozzá.
Ha mondjuk a gtx650ti mellé raknék egy gtx 660-sat akkor mondjuk olyan lenne mint 1 680-as?
vagy lehúznák egymást?
Vagy inkább érdemesebb lenne eladni a gtx 650ti- és venni 660-sat? Vagy amire futja ? Smiley
x4 el full hd ba tudom rendesen kihajtani a vidikártyám😀!
Nálad szerintem limites lenne nagyon:S
szerk: GTX 460?? Ez enyhén szólva nincs egy árban a másik hárommal. Jó 5-10 ezerrel drágább. Annál már tényleg nem mind1 milyen tápod van és a két magos proci mellett limit is lenne bár felbontásfüggő. Milyen felbontásban játszol?