Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
jasko avatar
nekem kéne játék ami nem szörnyes lehetőleg jó grafikával és menjen a gépemen.
lehet fps,rpg
0
0
0
0
ReSeth avatar
A Turok nekem nemannyira tetszett.. De nemrossz
0
0
0
0
Gerdzso avatar
😃 ja télleg a SWAT 4 se az... a Fallout 2 tényleg nem FPs... meg kicsit furán nézne ki 1920x1080-as monitoron az a max 640X480-as felbontáú játék 😃 de a többi lényegében tényleg korrekt... bár elméletileg a SAS és a LEGENDARY eléggé kritikán aluli 😃 viszont a Bioshock tetszik.. de a 2 már nem... meg az új része se nagyon... :S

köszi szépen! 😀 ezek próbálom ki: Homefront, Brink, Turok, Singularity... a többivel már játszottam 😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Gerdzso írta:
köszi mindkettőtöknek!

bár a Stalker, Fallout nem éppen megyek és lövök játék, mint ahogy a Far Cry2 sem... meg a játékok nagyrészével játszottam, de van 1-2 új cím is közte 😀
a SWAT 4 sem épp megyek oszt lövök játék, a Fallout 2 meg még csak nem is FPS, klasszikus körökre osztott RPG, de egyébként a lista kb korrekt, normális címeket kapásból én se tudnék hozzátenni
0
0
0
0
Gerdzso avatar
köszi mindkettőtöknek!

bár a Stalker, Fallout nem éppen megyek és lövök játék, mint ahogy a Far Cry2 sem... meg a játékok nagyrészével játszottam, de van 1-2 új cím is közte 😀
0
0
0
0
Toma97 avatar
Bioshock 2 ?Játszottál már rajta?
0
0
0
0
Gerdzso avatar
na most nekem is kéne valami....
...valaki valami Metro 2033, Duke Nukem Forever, Medal of Honor, Crysis féle megyek és csak lövök, max a cuccokat, lőszert, fegyvert gyűjtöm és keresem meg a pályán...gépigény mind1, a kora 2003+ os legyen...
0
0
0
0
Szilvexter avatar
Kösz kösz szépen mind a kettőtöknek.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Szilvexter: végülis talán idesorolható még az Amnesia és a Penumbra részei, bár ezek horror játékok és belsőnézetesek... de az Abe télleg jó játék! 😜
0
0
0
0
madchief avatar
Szilvexter írta:
xelox14: Az előtted levők több százat felsoroltak és biztos vagyok benne hogy mindegyik játszható.

Nekem valami olyasmit mondjatok mint a Fahrenheit, legyen kaland jó történet, ne legyen túl fantáziálva szörnyekkel meg minden, de attól függetlenül lehetnek benne emberfeletti dolgok.

A szerepjátékokat valaki próbálta? Ha igen az milyen?

Abe's Odysee
Abe's Exodus
Grim Fandango
0
0
0
0
Szilvexter avatar
xelox14: Az előtted levők több százat felsoroltak és biztos vagyok benne hogy mindegyik játszható.

Nekem valami olyasmit mondjatok mint a Fahrenheit, legyen kaland jó történet, ne legyen túl fantáziálva szörnyekkel meg minden, de attól függetlenül lehetnek benne emberfeletti dolgok.

A szerepjátékokat valaki próbálta? Ha igen az milyen?
0
0
0
0
no avatar
Valaki? mond nekem játékokat amivel lehetne tolni?😃 kocsis nem kell adatok: Amd 2magos 4600 2,4ghz 2giga ram ati radeon 4550 512 mb.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
nincsmit, máskor is 😀
0
0
0
0
kl_akos avatar
Koszi Gerdzo sokat segitettel
0
0
0
0
Gerdzso avatar
losserking: Resident Evil 4, Stalker, Need For Speed Underground 2, Medal of Honor pacific assault, Fear, Killing Floor, Metal Fatique, Earth 2150, Opearation Flashpoint Goty Edition, Hidden and Dangerous 2, Dungeon Keeper 2, Prince of Persia(valamelyik régi része), Quake 2, Quake 3, Duke Nukem 3d, Return to Castle Wolfeinstein,

nem tudom milyen játékokat szeretsz... szal próbáltam mindenfélét írni... de azért nézd meg a gépigényüket... mert egy két darabnak kicsit nagyobb a gépigénye.. de a 90% biztos menni fog 😀
0
0
0
0
Gerdzso avatar
FPS es RTS jatekokat szeretnek aki tud irjon pls

FPS: COD, MOH, BF, FEAR, STALKER, OPERATION FLASHPOINT, ARMA 1, CRYSIS, GHOST RECON, RAINBOW SIX részek, Killing Floor, Borderlands, Red Orchestra Ostfront 41-45

FPS amihez net is kell: Warrock, Soldier Front, Combat arms, Operation 7, Crossfire, AVA, Parabellum... 😀

RTS: COH, C&C, HEROES IV, DISCIPLES 2, Hearts of Iron 2(napokra, sőt hetekre is leköt... és nagyon jó érzés magyarországgal lerohanni az amcsikat 😃😉, Faces of War, Soldiers Heroes of World War 2, Earth 2150,2160

sajnos én mást már nem tok mondani mint ezeket... mert igazán más már nincs is... legalábbis ami értékelhető ebben a témában és futna a gépeden... de talán más még tud mondani valamit...
0
0
0
0
kl_akos avatar
0
0
0
0
anycika73 avatar
bfrenk: Szeretném megköszönni amiket ajánlottál ezt a Gears Of War-t le se tudom tenni annyira hogy már tesómmal kooperált módban megyünk 😃 mindjárt kivisszük és nyomjuk a 2.-dik részét is 😃 még 1x-er nagyon szépen köszönöm 😃 😃
0
0
0
0
kl_akos avatar
bfrenk írta:
kl_akos írta:

Battlefield Bad Company 2
ha megveszed eredetiben, elvagy vele egy ideig 😉

Szerintem nezd meg a gepem mert nekem a BFBC2 nm megy valami olyat ha tudsz akk ird ide Doom nem jon be a horror se nagyon
0
0
0
0
bfrenk avatar
kl_akos írta:

Battlefield Bad Company 2
ha megveszed eredetiben, elvagy vele egy ideig 😉
0
0
0
0
kl_akos avatar
0
0
0
0
FBalint avatar
Köszi, a Mass Effect 2-t és a Dead Space 2-t kipróbálom. 😀
0
0
0
0
enkutz avatar
FBalint :
-Mass Effect 2
-Batman Arkham Asylum
-Half Life 2:Episode Two
-Singularity
-Dead Space 2
-Bioshock
-Bioshock 2
-Assassin's Creed 2
-F.E.A.R 2
-F.E.A.R 3
-The Witcher 2: Assassins of Kings

Válogass 😀
0
0
0
0
kl_akos avatar
1 probat meger ha a Just Causet letorolom akk jo lesz
0
0
0
0
FBalint avatar
Háj!
Egy izgalmas, jó történetű játékkal szeretnék játszani, 10-15 órányi játékidővel, MMO-kat és RPG-ket most nem "igénylek" (😃😉, szép grafikája, könnyű irányíthatósága legyen és fusson el egy hd5830-on. 😀

Ha valaki talál ilyet, annak adok egy köszönetet meg egy pirospontot, és szólok a hálámnak hogy üldözze őt! 😀
0
0
0
0
kl_akos avatar
Synda írta:
kl_akos írta:
kakasu írta:
the sims 3 moha (2010)😃

A sims 3 jo de ugy ha ki van egeszitve ugy meg sokat foglal mar az alapjatek is isoval 10 GB a moha meg nm megy csak a tuning gepen az meg meg nincs sehol de azert koszi

Sims 3 összes kieggel 12Gb 😉

En az isokat is raszamoltam es minden iso 1-5 GB
0
0
0
0
kl_akos avatar
kakasu írta:
the sims 3 moha (2010)😃

A sims 3 jo de ugy ha ki van egeszitve ugy meg sokat foglal mar az alapjatek is isoval 10 GB a moha meg nm megy csak a tuning gepen az meg meg nincs sehol de azert koszi
0
0
0
0
almos avatar
Alice Madness Returns,Dead Space 2,Red Faction Armageddon
0
0
0
0
Toma97 avatar
Olyan játékot ami leköt és TPS mondjatok
0
0
0
0
neuroflex avatar
the sims 3 moha (2010)😃
0
0
0
0
kl_akos avatar
Gerdzso írta:
A Harry Potter jatekokat kihagytad de nem baj tobb 3rd Person.Keresnek egy olyan kategoriat amit nm sokat jatszottam es tetszik is.Majd irok ha talalok valamit

😃 ja télleg, bár lehet azért mert valahogy nekem sose jött be ez a Harry Potter dolog, 😃 ... rendben jó keresgélést 😀 ha találsz valamit akkor majd mondok valamit a stílusban, ha tudok, és ha akarod 😃

Talan FPS Cod-hoz hasonlo jatekra gondolok meg RTS mint az Aoe,Warcraft,C&C meg az ilyenenk
0
0
0
0
Gerdzso avatar
hacknslash: Borderlands, Hellgate London
0
0
0
0
spree avatar
RPG-ket, hack'n'slash akció RPG-ket mondana valaki? Dragon Age,KOTOR,Diablo,Torchlight ezeken kivül. Köszi.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
A Harry Potter jatekokat kihagytad de nem baj tobb 3rd Person.Keresnek egy olyan kategoriat amit nm sokat jatszottam es tetszik is.Majd irok ha talalok valamit

😃 ja télleg, bár lehet azért mert valahogy nekem sose jött be ez a Harry Potter dolog, 😃 ... rendben jó keresgélést 😀 ha találsz valamit akkor majd mondok valamit a stílusban, ha tudok, és ha akarod 😃
0
0
0
0
kl_akos avatar
Gerdzso írta:
kl_akos: akkor köbö olyan a géped mint az én laptomon...
A gép neve: Laptop
Processzor: Intel(R) Celeron(R) M CPU
Videókártya: ati radeon xpress 200m
DirectX-verzió: DirectX 9
Op. rendszer: Windows XP
Merevlemez: 60 GB
Egyebek: 512 MB Memória

... na akkor TPS játék, háát erre a gépre nem nagyon vannak... de itt van pár:

Freedom Fighters*
Tomb Raider*
BloodRayne
Prince of Persia
MDK2*
Hitman*
24(mint a film)
Spider Man
Sniper Elite*
Total Overdose(sandbox)
Kill Switch
Cold Zero(bár ez kicsit más szemszögü játék)
Cold Fear*
The Punisher
Pirsoner of War
El Matador*
ShellShock: Nam 67
Gorky Zero: Beyond Honor*(magyar szinkronnal volt meg anno 😃😉
25 to Life
BadBoys(ha jóltudom van második része is a játéknak)
Miami Vice
KittiHawk

na én ezzekkel a játékokkal játszottam... báár úgy 4-5 lehet nem fog elfutni a gépeden... viszont 1 vagy 2 pedig ha jólemlékszem olyan sz*r volt hogy csak na
😃 ahova *-ot tettem azok szerintem nagyon jók 😀

0
0
0
0
Gerdzso avatar
😃 oksa, jó játékot!
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Aha, a f1 2010,. És a Just Cause 2 érdekel, játszottam mind2-vel, de akkor leszedem őket. Ja a metro2033-at is leszedem.
Prototype, FIFIA11, JC2, F12010, Metro2033, Assasin's Creed: Brotherhood ezeket szedem le.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
carmagedonn tdr 2000*
killing floor*
dirt
f1 2010
operation flashpoint red river
metro 2033
nfs
hidden and dangerous 2
scarface
true crime new york city
test drive unlimited
max payne 2*
postal 2*
the godfather 2
mafia 2
just cause 2
stalker részei
borderlands
fear
amnesia
resident evil 4
alone in the dark(az új)
Turning Point Fall Of Liberty
Insane*
Evolution Gt
Hitman 2*
Tomb Raider részei
Doom 3
Quake 4
SBK X
Arma 2
Delta Force Black Hawk Down
Zombie Driver*

főleg lövöldözős játékok, de van közte pár horror, autós és sandbox játék is 😀 ezek amolyan jó játékok, bár ha csak gyors hülyülésre vágysz akkor a *-osakat nézd, viszont ezek hosszabb időre is jók 😀
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
A gépigény mind1, és szórakoztató legyen, mint a GTA IV, de ne az legyen mert az 13GB.

RPG az ne legyen.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
quadgame94: milyen stílus? fps? autós? rpg? gépigény?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Helló! Nekem is kéne pár gém, jövőhéten meg lesz a gépem, és pár napig nem lesz net szal még most letudnám szedni.

Valami unalom űző kéne!
0
0
0
0
ken7 avatar
a Fifa online 2 nem is tudtam eddig nagyon kösz! 😃
0
0
0
0
Gerdzso avatar
MMO-t? milyet? 😀
MMORPG?
Cabal
9Dragoons
Knight-Online World
Sword 2
Perfect World

MMOFPS?

Warrock
Soldier Front
Operation 7
Combat Arms
Americas Army 3(van szintlépes... de nem számít)
World of Tanks

Mmosport?

Fifa online 2
Football Superstars
Need for Speed World
Heat
0
0
0
0
ken7 avatar
MMO-t ! ami el is fut ..😕
0
0
0
0
Gerdzso avatar
A 24 ki van adva PC-re mert en nm tudok rola ha igen kuldjel egy linket a gepigenyhez

ja téllleg az csak ps-en van... én emuval játszottam rajta :s bocsi.. de a többi van PC-re 😀
0
0
0
0
kl_akos avatar
Gerdzso írta:
Bioritmus... háát nem tudom... talán a 2. rész a legjobb, viszon t a Blood Money is jó rész!

kl_akos: nincsmit 😀 amúgy ezt elfelejtettem leírni: Stranglehold ez is igen jó! 😜

A 24 ki van adva PC-re mert en nm tudok rola 😜 ha igen kuldjel egy linket a gepigenyhez 😀
0
0
0
0
Toma97 avatar
Nekem egy Tps devil may cry féle de ne az.
Valamit mondjatok ami jobb annál
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Egyszerű a megoldás: Leszedem az összeset aztán ami tetszik azt meghagyom ami meg nem azt meg letörlöm 😆
Csak a hülye fejemmel ez az előbb nem jutott eszembe 😆
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció