Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Már az árakat várom, remélem nem lesznek nagyon drágák. 😉
Ha lehet hinni a pletykáknak, akkor a legolcsóbb X8 modell is 250$ körül lesz, ami annyit jelent, hogy egy magyar kiskerben kezdetben 85eFt körül kapjuk majd meg.
Hát ezek nagyon jó eredmények!
3DMark11-be veri még a 2600k-t is a Bulldozer. 😃
Már az árakat várom, remélem nem lesznek nagyon drágák. 😉
AMD forever! 😉
hi
van egy amd 1090t x6 black edition procim eddig gyári hűtővel de a nagy melegbe nagyon be adta magát a hűtő 1 kis ló túró játékot elindítok és 50 ig elmegy a proci hőmérséklet a hűtő meg már maxon pörög.
tudtok ajánlani 10k hufig valami jó hűtőt ami jó lenne. lehet fölötte is de sokat ne makarok anyira költeni rá.
Gépem adatai
előre is köszi a segítséget
Corsair A70
MÁS!
[LINK]
Mostmár nagyon nem tudom, hogy megvegyem-e a 2500K-t jövő hónapban...csak jönne már ki a Zambezi...
hi
van egy amd 1090t x6 black edition procim eddig gyári hűtővel de a nagy melegbe nagyon be adta magát a hűtő 1 kis ló túró játékot elindítok és 50 ig elmegy a proci hőmérséklet a hűtő meg már maxon pörög.
tudtok ajánlani 10k hufig valami jó hűtőt ami jó lenne. lehet fölötte is de sokat ne makarok anyira költeni rá.
Gépem adatai
Cooler Master Hyper TX3
nem kerül sokba és elég jó hűtő😃
Gépem adatai
Core i3 330M 2,13Ghz-s 2 mag 4 szál
írd 2-nek mert egy 920ast sem fogsz 8 magosnak írni
ha igen akkor 4 magosnak.
ha nem akkor irj ra 3 magot...
Sziasztok lenne egy kérdésem van egy ilyen MSI K9N6PGM2 alaplapom Állítólag a 4magos phenomok (AMD)még passzolnak bele.
De ezt a procit :AMD Phenom II X6 1055T 2.8GHz AM3 beletudom rakni??
igen csak egy Bios frissítés kell hozzá.
CPU támogatás lista: [LINK]
szerintetek a core i3-at 2 vagy 4 magosnbak irjam be. Mivel ha 2 magosnak írom be akkor hazudok mert egy Phenom II x4-el ér fel de ha 4 magosnak írom be akkor is hazudok mert fizikailag 2 mag nem 4.
Akkor most mi legyen?
De ezt a procit :AMD Phenom II X6 1055T 2.8GHz AM3 beletudom rakni??
sziasztok, játékra melyiket lenne jobb (persze az ár nagyon fontos nekem)
Intel i5 2500k vagy i7 2600k? szivem szerint 2500k-t venném a 20forintos különbség miatt...
Nagy különbség van a 2 között, játék téren?
Köszi előre is!
Igazából csak annyi, amennyit a +100MHz meg +2MB L3 cache képes produkálni. Közel sincs akkora különbség, hogy megérje a +20eFt-ot.
Intel i5 2500k vagy i7 2600k? szivem szerint 2500k-t venném a 20forintos különbség miatt...
Nagy különbség van a 2 között, játék téren?
Köszi előre is!
Már most is kihasználja pár játék, pl Crysis 2 Metro 2033, Mafia 2 meg még van egy pár. Viszont inkább ezt a kártyát ajánlanám: [url]http://***/webshop/product/_msi_n480gtx_twin_frozr_ii_1536mb_gddr5_pcie/174121[/url] ipon
Jobb mind a HD 6970? 😀
Közel azonos teljesítményűek, viszont sokkal olcsóbb. 😀
Kb.mennyibe kerül? 😀 Mert nekem nem tölti be az oldalt 😀
54eFt, a *** helyére írd, hogy ipon .hu
annyival olcsóbb. Ám köszi,megnéztem 😀 Tetszik a kari 😉
Már most is kihasználja pár játék, pl Crysis 2 Metro 2033, Mafia 2 meg még van egy pár. Viszont inkább ezt a kártyát ajánlanám: [url]http://***/webshop/product/_msi_n480gtx_twin_frozr_ii_1536mb_gddr5_pcie/174121[/url] ipon
Jobb mind a HD 6970? 😀
54eFt, a *** helyére írd, hogy ipon .hu
Jobb mind a HD 6970? 😀
Jobb mind a HD 6970? 😀
Jobb mind a HD 6970? 😀
Remélem, hogy még legalább 2 évig jó lesz, de ezt így nem lehet megmondani😕
Értem 😀 Remélem igen,mert hosszútávra tervezek,de nem akarok Intelt venni,mert még Motrot is kell 😀
HD6950-et vegyél!
Ja és spórolhatsz is kicsit, Phenom II X4 955 25000Ft, és akkor vehetsz jobb VGA-t, mert az fontosabb gémekben
Értelek 😀 De az a 6 mag nem jobb? 😀 Ám milyen VGA-t ajánlasz ha X4-et vennék?
Nem jobb, játékoklban nem jobb, hiszen nem használja ki egy gém sem. Hát több pénzed maradna, mennyi pénzed lenne az egész gépre?
Megvan már minden csak VGA és CPU kell.....De azt írtam pár évig kellene...És pár év múlva lehet kihasználják a 6 magot,nem.. 😀 Nem kötöszködni akarok,te vagy a szaki nem én 😃 Ám 100k-t szánnák VGA+CPU-ra,talán csöppel többet,de nem hiszem 😀
AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box 24.940,- Ft
Sapphire HD6970 2GB GDDR5 11187-00-40R 78.690,- Ft
103.630,-
Nincs hűtőm.
Ja, CPU hűtőd van?
Nincs hűtőm.
Értem 😀 Remélem igen,mert hosszútávra tervezek,de nem akarok Intelt venni,mert még Motrot is kell 😀
HD6950-et vegyél!
Ja és spórolhatsz is kicsit, Phenom II X4 955 25000Ft, és akkor vehetsz jobb VGA-t, mert az fontosabb gémekben
Nem jobb, játékoklban nem jobb, hiszen nem használja ki egy gém sem. Hát több pénzed maradna, mennyi pénzed lenne az egész gépre?
Megvan már minden csak VGA és CPU kell.....De azt írtam pár évig kellene...És pár év múlva lehet kihasználják a 6 magot,nem.. 😀 Nem kötöszködni akarok,te vagy a szaki nem én 😃 Ám 100k-t szánnák VGA+CPU-ra,talán csöppel többet,de nem hiszem 😀
AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box 24.940,- Ft
Sapphire HD6970 2GB GDDR5 11187-00-40R 78.690,- Ft
103.630,-
Ja, CPU hűtőd van?
HD6950-et vegyél!
HD6950-et vegyél!
Inkább egy i5-2500K-t vegyél meg egy MSI GTX480 Twin Frozr II-t, most nagyon jó árban van. Persze i5-tel kicsit drágább lesz a dolog, de megéri egy ilyen kaliberű videokártya mellett.
HD6950-et vegyél!
HD6950-et vegyél!
Jobb videokártyákra 2 évnél nagyon többet nem érdemes remélni, közben ha kijön valami új brutál motor akkor meg talán hamarabb is.
Most jönnek az új 28nm-es kártyák, ha elég durvára fognak sikerülni akkor az nem olyan jó hír azoknak akik mostanában vettek kártyát.
Mi az hogy most? Az nVidia-nál nem ön a "Kepler" 2011-ben, és a HD7000 sorozat is kérdéses még.
Most jönnek az új 28nm-es kártyák, ha elég durvára fognak sikerülni akkor az nem olyan jó hír azoknak akik mostanában vettek kártyát.
HD6950-et vegyél!
Értem 😀 Remélem igen,mert hosszútávra tervezek,de nem akarok Intelt venni,mert még Motort is kell 😀
Egy CPU AM3 AMD Phenom™ II X6 1075T+HD 6950 vagy GTX 560 elég lesz még pár évig gamelni? 😃
Fejleszteni akarom a gépemet. i5 2500K-ról i7 2600K-ra
Ez még nem biztos!
Még nem biztos, hogy váltok.
Na, inkább nem is írom le a véleményem, jó dolgukban az emberek már nem tudják mit csináljanak.
?
Nyersz 11%-ot benchmarkokban 40% felárért... Illetve ha van HT-t támogató alkalmazásod ott i s nyerhetsz nhány másodpercet.
Ha játszol inkább videokártyára költs, az fog FPS-t hozni mivel a 2500K kihajt mindent.
Amúgy lassú a rendszer ? Akadoznak a játékok, vagy miért akarsz váltani?
szerk: Megnéztem a géped. Ha a programok lassan töltenek be illetve nem tudsz 20at megnyitni egymás után szinte azonnal akkor SSD-t vegyél a gépbe.
Ha játékban kevés az FPS a 6970 miatt akkor meg kéne mégegyet venni CF-be.
Bár a Metro 2033-on kívül nem nagyon hiszem, hogy sok játék van amit fullHD-ben nem tudsz kimaxolni 60 FPS körül.
Ez még nem biztos!
Na, inkább nem is írom le a véleményem, jó dolgukban az emberek már nem tudják mit csináljanak.
?
Hát az hogy én itt sz@pok mer ma sem jött meg a pénzem (60 000Ft) Te meg itt akarsz i5-ről i7-re váltani...amikor semmi értelme nem lenne. Persze, mindenki arra költ amire akar, csak most egy kicsit ideges vagyok a pénz miatt.
Ez még nem biztos!
?
www.xpc.hu
Ott beváltják a 3 évnél fiatalabb cucokat.
és szerinted milyen áron?
Majd felhívom őket telefonon meg kérdem .
Ez még nem biztos!
Ez még nem biztos!
www.xpc.hu
és szerinted milyen áron?
Ez még nem biztos!
Tudom, hogy nem ide tartozik, de egy i5 2500K (amit május elején vettem) nem volt tuningolva (talán 1 hónapot, ha használtam winyó hiba miatt ), még több, mint 2 és fél év garival mennyit érhet?
Ugye egy 955BE nem bírna el egy 6950 CF -et ?
Elbírja csak éppen nem ad le akkora teljesítményt mitha lenne benne egy core i5 2500K vagy core i7
Eredetileg 2500k-t akartam, csak mivel 1155-ös a foglalat így...
Ez az 1155-ös foglalat mikor jött ki?
És még egy kérdés: Milyen foglalatok ezek az FCLGA1366-ok? Néztem procikat, eléggé sok i7-nek ez a foglalata...
1. Most (2011) januárban debütált az 1155-ös foglalat.
2. Socket 1366-os foglalat az amire te gondolsz. Ebbe a foglalatba csak i7-esek jók, de jobban megéri venni egy 2500K-t.
Sziasztok!
Valaki tudna nekem tanácsot adni, hogy milyen processzort vegyek most ami hosszú évekig állja a sarat?
Valamilyen Intel i5 v. i7-ben gondolkozok aminek 1156-os foglalata van. Az ár bármilyen lehet.
Gépem: https://gepigeny.hu/usercomp.php?comp=33724
Mivel 1156-os lapod van,ezért neked tényleg nem érné meg váltani SB-re. Ha nem számit a lé,akkor i7 860/870/875K, az elég lesz 2-3 évig 😀
Akk visszanézek az előző hozzászólásokhoz, ott találtam 1 Hexa-t asszem az jó lesz 😜
Köszi mindent! 😃
LC Power LC600H-12 600W
Ez megtenné amit kellene? 😃
Jah még valami! Az a 4 giga ram elég lesz? 😲
NEm, LC Power tápot nem szabad venni,vegyél FSP Hexa 500W-ot! 13ezer körül van
Köszi! 😀