Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
szecskkaa avatar
Szia mindenki
Olyan kérésem lenne hogy mondjatok már játékokat amik a gépemen minimumon vagy jobban elfutnak.😃 Mind1 hogy milyen csak tudjak válogatni. 😀
előre is köszi annak aki veszi a fáradtságot! 😃
0
0
0
0
drake1713 avatar
akk kipróbálom a maffia 2 tetszett
kösz a segítséget
0
0
0
0
drake1713 avatar
mind a 3 egybeazért durva lenne 😆
ezekhez hasonlót gondoltam
a saboteur milyen játék ?
0
0
0
0
ceni98 avatar
witcher2: hát a witcher 1 😆
assassin's creedeset többet tok pl.:The saboteur , pop tfs
a fableset nem tok mondani de ha mondjuk olyan kéne h mind3 game egybe azt sztem nem igazán tud senki😆
0
0
0
0
drake1713 avatar
sziasztok a witcher 2, fable3 assasin's creed-hez hasonló játékot keresek
a választ előre is köszi
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Furmann96: Még csak a Lich King-et szedem aztán majd amíg azzal játszok leszedem a Cataclysmot is és igen magyar szerver lesz majd (ha működik egyáltalán a játék 😆😉 és még atom kezdő vagyok (majd egyik spanom holnap kiképez 😆😉

Ceni98: Köszi most el leszek ezekkel 😆 😀
0
0
0
0
ceni98 avatar
😃 jó gamet én a fable 1l totlam sokat a gothicot nem toltam 😃
ha kell valamilyen game scak szólj megpróbálok segíteni😃
0
0
0
0
Furmann96 avatar
melyik wow? Magyar szerver?
0
0
0
0
Bioritmus avatar
ceni98: Köszi 😃
A gotich 2-t és a fable 1-et fogom kipróbálni 😃 (amint lejött a wow 😆 😆😉
0
0
0
0
ceni98 avatar
boirutmus: fable 1 risen two worlds 1 gothic 2 (3 naon shitűl optimizált) és az oblivion😃
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Nekem is kellene 😆
Megnéztem azokat amiket Synda írt...mindegyiknél az a nyomorult videókártya :S 😞
0
0
0
0
kl_akos avatar
Olyan game ami megy is a gepemen ?
0
0
0
0
Toma97 avatar
előtte nézd meg a gépét mer a gothic 4 szerintem nem megy el rajta
0
0
0
0
kl_akos avatar
Valami Gothic 3-hoz hasonlo jatekot tud vlki ???
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Valaki tudna nekem olyasmi játékot mondani mint az Assasins's Creed? 😀
A lényeg hogy menjen a gépemen 😆 😆 😀
0
0
0
0
Gerdzso avatar
WackoSheep

Crysis
The Hunter(bár ez vadászos játék, online mmo)
LOST VIA DOMUS
meg majd a Far Cry 3...
de ha úgynézzük akkor a MOH Pacific Assault is 😀

maxiking

ez a sacred vagy mi olyasmi mint a Diablo? vagy mihez hasonlít? mert nem ismerem 😀
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Mad Hatter: gépigény?

azért itt van pár tipp:

FPS: STALKER, BF1942, BF2, Operation Flashpoint Red River, Dragon Rising
TPS: Tomb Raider vmelyik része, World of Tanks(online)
FPS+TPS: Hidden and Dangerous 2 (COOP-ba mégjobb)
Stratégia: World War 3 Black Gold, Earth 2150, C&C Generals
RPG: Witcher 1-2, Oblivion, Fallout 3, Mass Effect
0
0
0
0
Mad Hatter avatar
Nekem is kéne valami játék ami leköt mert tele van a gépem és mind d9g unalom ... :S
Valaki valami ötlet ?
(Fps, Tps, Stratégia, rpg)
0
0
0
0
maxiking avatar
ajánljatok nekem egy sacred féle mászkálós játékot amiben lehet varázsolni meg ilyenek😀
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Autos jatekokat szeretnek,szerintem az arcade,szimulator es a koborlos a legjobb szerintem meg a jo fajta rallys jatekokat is szeretem.2003 es 2007 kozt gondolkozzatok pls.A gepem 512 MB ram,1 magos 2.4 GHz proci,NVIDIA GeForce FX 5200 128 MB-os videokari es 12 GB szabadhely.

A valaszokat elore is koszonom

Cabelas offroad adventure 3
Test Drive 6
0
0
0
0
StYl3 avatar
sCUBA írta:
StYl3 írta:
sCUBA írta:
nekem valami pörgős Multiplayer kéne ami nem cod és legalább játszák sokan... és rohanjon el egy 8600GT 256mb-on nagyon megköszönném!

Counter Strike 1.6
Counter STrike Source
Quake III
Need For Speed World
F.E.A.R

Fúú tényleg el is felejtettem az NFS World öt . köszi szépen : P

nincs mit. örülök hogy segíthettem 😀
0
0
0
0
sCUBA avatar
StYl3 írta:
sCUBA írta:
nekem valami pörgős Multiplayer kéne ami nem cod és legalább játszák sokan... és rohanjon el egy 8600GT 256mb-on nagyon megköszönném!

Counter Strike 1.6
Counter STrike Source
Quake III
Need For Speed World
F.E.A.R

Fúú tényleg el is felejtettem az NFS World öt . köszi szépen : P
0
0
0
0
StYl3 avatar
sCUBA írta:

Counter Strike 1.6
Counter STrike Source
Quake III
Need For Speed World
F.E.A.R
0
0
0
0
sCUBA avatar
0
0
0
0
kl_akos avatar
Autos jatekokat szeretnek,szerintem az arcade,szimulator es a koborlos a legjobb szerintem meg a jo fajta rallys jatekokat is szeretem.2003 es 2007 kozt gondolkozzatok pls.A gepem 512 MB ram,1 magos 2.4 GHz proci,NVIDIA GeForce FX 5200 128 MB-os videokari es 12 GB szabadhely.

A valaszokat elore is koszonom
0
0
0
0
Drog Basss avatar
Gta Sanandreas ás a Hl 2 Ep 2.
0
0
0
0
A-Villas-Boas avatar
Wayne Rooney írta:
Processzor: 2.39 Celeron MHz
Memória: 768 MB
Videókártya:Radeon 9200 Se Family 640mb OpenGl nincs jó játékot.😆

NFS Underground 2..nekem nagyon bejön... részletességet meg mindent fel kell nyomni,úgy iszonyat jó szerintem 😃
0
0
0
0
Gerdzso avatar
ja vagy a QUAKE 1-2-3... COLIN 1-2...
0
0
0
0
Sanchez avatar
Próbáld meg a Drivert, nekem ez a régi gépemen futott.Nagyon kicsi a gépigénye.
200MHz proci, 32MB Ram, 200MB szabad hely.Ehhez a gépigényhez képest, egész jó kis játék. [LINK]
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Wayne Rooney: mi volt a legjobb játék ami elfutott rajta? 😃
0
0
0
0
Wayne Rooney avatar
Processzor: 2.39 Celeron MHz
Memória: 768 MB
Videókártya:Radeon 9200 Se Family 640mb OpenGl nincs jó játékot.😆
0
0
0
0
Gerdzso avatar
kI akos:
H&D 2
Test Drive 6
Operation Flashpoint
MOHAA
COD1
METAL FATIQUE
Earth 2150
Postal
0
0
0
0
Drog Basss avatar
Ha mindegy mien:

Empire earth 1
Gta 3
Nfs Underground 1 talán a 2-is

Most enyi jutot eszembe.😞
0
0
0
0
kl_akos avatar
Tudnatok ilyen gepre jatekot irni :
Processzor: 800 MHz
Memória: 256 MB
Videókártya: Intel(R) 82810E

A válszokat elore is koszonom
0
0
0
0
Drog Basss avatar
Igen,könnyű hozzájutni nem ugy mint régebben.😃
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Drog Basss írta:
Egyszer régebben meg volt nekem is de elveszett a DVD.Sajna.
nekem sincs már meg rég, bár manapság ez nem okoz gondot, max 1-2 óra alatt hozzájut az ember újra😃
0
0
0
0
Drog Basss avatar
Egyszer régebben meg volt nekem is de elveszett a DVD.Sajna.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
tasiadam: a Faces of War-t és a Red Orchestra-t mire írtad? 😃 mert a csak részben tankosak... és a FoW az strat játék, bár lehet irányítani a katonát... 😃
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Drog Basss írta:
Nem ismeri és jó lesz böven elmene😃
annyit tok mondani, hogy nekem Celeron D 2.55GHz, 512 v 1 giga)már nemtom akkor mennyi volt) ram, 9550es radeon maxon ment szépen, és remekül nézett ki, egyébként meg nagyon jó kis játék
0
0
0
0
Drog Basss avatar
Nem ismeri és jó lesz böven elmene😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
a T34 vs tiger az unalmas mert mész mész meg válts sebességet meg álj meg.... forogd a 4-6os gombal meg ilyenek... én meguntam egy nap alatt. Am Faces of war, red orchestra
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Gerdzso írta:
1. HIDDEN AND DANGEROUS 2 + kieg ja ez amúgy qrva jó játék kicsit régebbi de atom jó 😜

2. T72 Balkans on Fire, T34 vs Tiger 😃 de talán a World of Tanks is ide sorolható 😃

jaa.. eléggé rátapadtam erre a cucra... dehát ez van 😃 közbe előjönnek a régi emlékek... és így én is sok játékot kipróbálok 😃
akkor már én is megosztom hogy milyen címek ötlöttek fejelbe ezeknek a kategóriáknak a kitalálásakor 1.Raven Aquad- Operation Hidden Dahger
2.M1 tank platoon 1-2, és Panzer Commander
Drog Basss írta:
Szerintem Rooney gépei biztos az álmaiban létezik.😂Amugy kellene egy jó autós jaték 64 vid.OpenGl nelkül,512 ram,XP
nem nekem hanem az úncsimnak,holnap lesz a szülinapja és meg akarom lepni.Megörül az autos,kamionos játékokért.😀
procija nemtom milyen, de nézd meg, gépigénye szerint a FlatOut 2 elmenne neki, ha nem ismeri, akkor tuti választás, 1ik legjobb autós zúzós játék PCn
0
0
0
0
Drog Basss avatar
Szerintem Rooney gépei biztos az álmaiban létezik.😂Amugy kellene egy jó autós jaték 64 vid.OpenGl nelkül,512 ram,XP
nem nekem hanem az úncsimnak,holnap lesz a szülinapja és meg akarom lepni.Megörül az autos,kamionos játékokért.😀
0
0
0
0
Gerdzso avatar
1. HIDDEN AND DANGEROUS 2 + kieg ja ez amúgy qrva jó játék kicsit régebbi de atom jó 😜

2. T72 Balkans on Fire, T34 vs Tiger 😃 de talán a World of Tanks is ide sorolható 😃

jaa.. eléggé rátapadtam erre a cucra... dehát ez van 😃 közbe előjönnek a régi emlékek... és így én is sok játékot kipróbálok 😃
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Gerdzso írta:
looserking írta:
Gerdzso írta:
losserking: Resident Evil 4, Stalker, Need For Speed Underground 2, Medal of Honor pacific assault, Fear, Killing Floor, Metal Fatique, Earth 2150, Opearation Flashpoint Goty Edition, Hidden and Dangerous 2, Dungeon Keeper 2, Prince of Persia(valamelyik régi része), Quake 2, Quake 3, Duke Nukem 3d, Return to Castle Wolfeinstein,

nem tudom milyen játékokat szeretsz... szal próbáltam mindenfélét írni... de azért nézd meg a gépigényüket... mert egy két darabnak kicsit nagyobb a gépigénye.. de a 90% biztos menni fog 😀

köszke ameikeket ismerem ezek közül mindet akasztottam a többit megnézem mifél gém 😆

nincs mit 😀
milyen gameajánló felelős lettél mostanában itt, na adok vmi nehéz feladatot
1.kérnék vmi gémet, ami FPS és RTS is egyszerre
2.jó volna valami tankszimulátor is
0
0
0
0
Gerdzso avatar
looserking írta:
Gerdzso írta:
losserking: Resident Evil 4, Stalker, Need For Speed Underground 2, Medal of Honor pacific assault, Fear, Killing Floor, Metal Fatique, Earth 2150, Opearation Flashpoint Goty Edition, Hidden and Dangerous 2, Dungeon Keeper 2, Prince of Persia(valamelyik régi része), Quake 2, Quake 3, Duke Nukem 3d, Return to Castle Wolfeinstein,

nem tudom milyen játékokat szeretsz... szal próbáltam mindenfélét írni... de azért nézd meg a gépigényüket... mert egy két darabnak kicsit nagyobb a gépigénye.. de a 90% biztos menni fog 😀

köszke ameikeket ismerem ezek közül mindet akasztottam a többit megnézem mifél gém 😆

nincs mit 😀
0
0
0
0
Gerdzso avatar
na most nézem... ilyen vidikarim volt régen... szal COD1-2 OPERATION FLASHPOINT GOTY, MOHAA, NOLF 2, szerintem ezek mennének.. bár nekem FX volt nem sima 😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
kéne abba a gépbe kicsit több ram, aztán mehet rajta 1 csomó gém, pl CoD4,FEAR,MoHPA, s a többi SM 2.0 gém
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció