Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Olyan kérésem lenne hogy mondjatok már játékokat amik a gépemen minimumon vagy jobban elfutnak.😃 Mind1 hogy milyen csak tudjak válogatni. 😀
előre is köszi annak aki veszi a fáradtságot! 😃
kösz a segítséget
ezekhez hasonlót gondoltam
a saboteur milyen játék ?
assassin's creedeset többet tok pl.:The saboteur , pop tfs
a fableset nem tok mondani de ha mondjuk olyan kéne h mind3 game egybe azt sztem nem igazán tud senki😆
a választ előre is köszi
Ceni98: Köszi most el leszek ezekkel 😆 😀
ha kell valamilyen game scak szólj megpróbálok segíteni😃
A gotich 2-t és a fable 1-et fogom kipróbálni 😃 (amint lejött a wow 😆 😆😉
Megnéztem azokat amiket Synda írt...mindegyiknél az a nyomorult videókártya :S 😞
A lényeg hogy menjen a gépemen 😆 😆 😀
Crysis
The Hunter(bár ez vadászos játék, online mmo)
LOST VIA DOMUS
meg majd a Far Cry 3...
de ha úgynézzük akkor a MOH Pacific Assault is 😀
maxiking
ez a sacred vagy mi olyasmi mint a Diablo? vagy mihez hasonlít? mert nem ismerem 😀
azért itt van pár tipp:
FPS: STALKER, BF1942, BF2, Operation Flashpoint Red River, Dragon Rising
TPS: Tomb Raider vmelyik része, World of Tanks(online)
FPS+TPS: Hidden and Dangerous 2 (COOP-ba mégjobb)
Stratégia: World War 3 Black Gold, Earth 2150, C&C Generals
RPG: Witcher 1-2, Oblivion, Fallout 3, Mass Effect
Valaki valami ötlet ?
(Fps, Tps, Stratégia, rpg)
A valaszokat elore is koszonom
Cabelas offroad adventure 3
Test Drive 6
nekem valami pörgős Multiplayer kéne ami nem cod és legalább játszák sokan... és rohanjon el egy 8600GT 256mb-on nagyon megköszönném!
Counter Strike 1.6
Counter STrike Source
Quake III
Need For Speed World
F.E.A.R
Fúú tényleg el is felejtettem az NFS World öt . köszi szépen : P
nincs mit. örülök hogy segíthettem 😀
nekem valami pörgős Multiplayer kéne ami nem cod és legalább játszák sokan... és rohanjon el egy 8600GT 256mb-on nagyon megköszönném!
Counter Strike 1.6
Counter STrike Source
Quake III
Need For Speed World
F.E.A.R
Fúú tényleg el is felejtettem az NFS World öt . köszi szépen : P
Counter Strike 1.6
Counter STrike Source
Quake III
Need For Speed World
F.E.A.R
A valaszokat elore is koszonom
Processzor: 2.39 Celeron MHz
Memória: 768 MB
Videókártya:Radeon 9200 Se Family 640mb OpenGl nincs jó játékot.😆
NFS Underground 2..nekem nagyon bejön... részletességet meg mindent fel kell nyomni,úgy iszonyat jó szerintem 😃
200MHz proci, 32MB Ram, 200MB szabad hely.Ehhez a gépigényhez képest, egész jó kis játék. [LINK]
Memória: 768 MB
Videókártya:Radeon 9200 Se Family 640mb OpenGl nincs jó játékot.😆
H&D 2
Test Drive 6
Operation Flashpoint
MOHAA
COD1
METAL FATIQUE
Earth 2150
Postal
Empire earth 1
Gta 3
Nfs Underground 1 talán a 2-is
Most enyi jutot eszembe.😞
Processzor: 800 MHz
Memória: 256 MB
Videókártya: Intel(R) 82810E
A válszokat elore is koszonom
Egyszer régebben meg volt nekem is de elveszett a DVD.Sajna.
Nem ismeri és jó lesz böven elmene😃
1. HIDDEN AND DANGEROUS 2 + kieg ja ez amúgy qrva jó játék kicsit régebbi de atom jó 😜
2. T72 Balkans on Fire, T34 vs Tiger 😃 de talán a World of Tanks is ide sorolható 😃
jaa.. eléggé rátapadtam erre a cucra... dehát ez van 😃 közbe előjönnek a régi emlékek... és így én is sok játékot kipróbálok 😃
2.M1 tank platoon 1-2, és Panzer Commander
Szerintem Rooney gépei biztos az álmaiban létezik.😂Amugy kellene egy jó autós jaték 64 vid.OpenGl nelkül,512 ram,XP
nem nekem hanem az úncsimnak,holnap lesz a szülinapja és meg akarom lepni.Megörül az autos,kamionos játékokért.😀
nem nekem hanem az úncsimnak,holnap lesz a szülinapja és meg akarom lepni.Megörül az autos,kamionos játékokért.😀
2. T72 Balkans on Fire, T34 vs Tiger 😃 de talán a World of Tanks is ide sorolható 😃
jaa.. eléggé rátapadtam erre a cucra... dehát ez van 😃 közbe előjönnek a régi emlékek... és így én is sok játékot kipróbálok 😃
losserking: Resident Evil 4, Stalker, Need For Speed Underground 2, Medal of Honor pacific assault, Fear, Killing Floor, Metal Fatique, Earth 2150, Opearation Flashpoint Goty Edition, Hidden and Dangerous 2, Dungeon Keeper 2, Prince of Persia(valamelyik régi része), Quake 2, Quake 3, Duke Nukem 3d, Return to Castle Wolfeinstein,
nem tudom milyen játékokat szeretsz... szal próbáltam mindenfélét írni... de azért nézd meg a gépigényüket... mert egy két darabnak kicsit nagyobb a gépigénye.. de a 90% biztos menni fog 😀
köszke ameikeket ismerem ezek közül mindet akasztottam a többit megnézem mifél gém 😆
nincs mit 😀
1.kérnék vmi gémet, ami FPS és RTS is egyszerre
2.jó volna valami tankszimulátor is
losserking: Resident Evil 4, Stalker, Need For Speed Underground 2, Medal of Honor pacific assault, Fear, Killing Floor, Metal Fatique, Earth 2150, Opearation Flashpoint Goty Edition, Hidden and Dangerous 2, Dungeon Keeper 2, Prince of Persia(valamelyik régi része), Quake 2, Quake 3, Duke Nukem 3d, Return to Castle Wolfeinstein,
nem tudom milyen játékokat szeretsz... szal próbáltam mindenfélét írni... de azért nézd meg a gépigényüket... mert egy két darabnak kicsit nagyobb a gépigénye.. de a 90% biztos menni fog 😀
köszke ameikeket ismerem ezek közül mindet akasztottam a többit megnézem mifél gém 😆
nincs mit 😀