Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hát sztem annyi pénzért vagy akár csak a környékén nem találsz jobbat
Akkor nem trafalok melle vele, kiraly ! 😆 THX, csak nem vtam biztos benne, ugy ereztem, h kellene 1-2 velemeny is elotte, mielott megveszem ! 😆 😉
Ja csak éppen semmi értelme, játékokban szinte nincs is különbség az i5 2500k és az i7 2600k között, azért meg hogy villogj, a tesztekben nincs értelme. Inkább jobb vga, mivel az i5 is minden VGA-hoz elég.
Te egyszerűen mester vagy 😃 😉
Ám én mind tudatlan,én is azt mondom I5 2500K 😀
Akkor nem trafalok melle vele, kiraly ! 😆 THX, csak nem vtam biztos benne, ugy ereztem, h kellene 1-2 velemeny is elotte, mielott megveszem ! 😆 😉
Ja csak éppen semmi értelme, játékokban szinte nincs is különbség az i5 2500k és az i7 2600k között, azért meg hogy villogj, a tesztekben nincs értelme. Inkább jobb vga, mivel az i5 is minden VGA-hoz elég.
En tudom milyen procit vennek, csak azt nem, h esetleg van-e intelesben ennel jobb estleg, hasonlo aron persze. 😆 ^^ 😉
i7 2600K-ra valtanam hamarosan a q9550-esemet. Szerintetek akad jobb a 2600K-nal Intel prociknal, hasonlo aron ? Annyi uj tipus, meg verzio jon be manapsag, nem vok benne biztos, h a jelenlegi legujabbat, a legjobbat valasztanam a penzemert. 😊
Sziasztok.
Gép vétel előtt állok, és gondolkodóba estem processzor ügyben (mondjuk nem csak abban, de ezt máshol 😀 )
Valójában 2 kiszemeltem van:
Intel Core i5 2500K AMD Phenom x6 1100T
Egy elég erős, időtálló gépezetet szeretnék megalkotni, játékra is sűrűn be lenne fogva.
50 000 Ft-nál többen nem szeretnék rá költeni.
Válaszotokat előre is köszönöm. (jöhetnek előnyök, hátrányok, stb...)
Phenom II x6 1100T 6 mag az 6 mag és egy jó darabig nem kell procit cserélni. +2 mag számítási teljesítménye többet ér mint a fejletebb technológia.
Sziasztok.
Gép vétel előtt állok, és gondolkodóba estem processzor ügyben (mondjuk nem csak abban, de ezt máshol 😀 )
Egy elég erős, időtálló gépezetet szeretnék megalkotni, játékra is sűrűn be lenne fogva.
Én a gépedhez írtam, de eddig 3:1 az intel javára.
Sziasztok.
AMD Phenom x6 1100T
Sziasztok.
AMD Phenom x6 1100T
Sziasztok.
Intel Core i5 2500K😉😃
NMiért olyan drágák a kisseb orajelen járó AMD procik?
példának okáért aZ Athlon II x3 445(3,1Ghz),440(3GHz),435(2,9GHz) ezek nek az ára 18-20ezer ft közöt mozog holott az ezeknél jobb Athlon II x3 450(3,2Ghz)-es pedig 16-17ezer Ft-ért elvihető.
Ezeket a régebbi, alacsonyabb órajelűeket sorra vonják ki a piacról, ezért nem frissülnek az áraik. Amikor elkezdik kiüríteni a raktárakból az ilyen régebbi dolgokat, általában akkor szokott lemenni az áruk, de van ahol alapból csökkentik, amikor már kifutó termék.
példának okáért aZ Athlon II x3 445(3,1Ghz),440(3GHz),435(2,9GHz) ezek nek az ára 18-20ezer ft közöt mozog holott az ezeknél jobb Athlon II x3 450(3,2Ghz)-es pedig 16-17ezer Ft-ért elvihető.
amugy nem ertem miert annyira draga ott az a proci, talan az van naluk a legjobban tularazva. 955 az viszinylag normalis aru
extreme digitalnal sem kocsogkodnek, ott is cserelik korrekten, az is jo bolt, csak kicsit dragabb.
igazad van drága megnéztem és egy AMD Phenom II x4 965 44900ft
Lenne még egy kérdésem, hogy merre érdemes megvenni a dolgokat? Egy helyen, mondjuk az aqua-nál vagy éppen abból a boltból ahol olcsóbb. Másik, hogy miután megvannak otthon érdemes összerakni vagy boltba? Ez lesz az első, hogy asztali gépet szeretnék csinálni.
Azt szeretném kérdezni hogy az Intel említést tett róla hogy szeretne kedveskedni a tuningosoknak is és készít egy szorzózár mentes procit.
Melyik proci lesz ez?
Van már pár ilyen. Egy K van a számozás után, pl i7 875K, i5 2500K, i7 2600K. Ja meg az Extreme procik is szorzózármentesek.
Melyik proci lesz ez?
Melyiket éri meg jobban megvenni játékhoz egy AMD Phenom II x4 955 vagy intel i3 2100?
Változó eredményeket mutatnak a tesztek:
Kisebb felbontáson jobban teljesít a core i3,amint lehet látni az alábbi grafikonokon.
És az is megfigyelhető,hogy az fps játékoknál gyengébb a phenom.
Én a phenom-ot ajánlom.
Melyiket éri meg jobban megvenni játékhoz egy AMD Phenom II x4 955 vagy intel i3 2100?
AMD Phenom II x4 955
egyszer láttam egy AMD Athlon II x2 270-et de most sehol nem találom nem tudjátok hol lehet venni é menyiért?
Inkább vegyél te is Phenom II x4-et ( 955 BE 25e FT), olcsó, megbízható, gyors.
Hát akkor marad a Phenom II x4 955.. 😃
almos: Szerintem ezt így azért még ne jelentsd ki, meglátjuk mi kell a Metro Last Light alá 😃
am ezen a táblázaton vannak a cache memóriák... na ezekböl sem spórolják ki 😃
van benne bőven,de nem használjuk ki még ezt a pár megát sem...
htá te lehet 😃 én a 2-t nemtudom h kihasználom-e 😃
am ezen a táblázaton vannak a cache memóriák... na ezekböl sem spórolják ki 😃
van benne bőven,de nem használjuk ki még ezt a pár megát sem...
http://www.***/hir/oktoberre_halasztottak_a_bulldozer_cpu_k_rajtjat/17173
Ipon
Hohó 😃 majd meglátjuk igaz-e vagy sem , de ha igen akkor előbb utóbb hamarabb látunk Ivy-t 😆
http://www.***/hir/oktoberre_halasztottak_a_bulldozer_cpu_k_rajtjat/17173
Ipon
😂
[LINK]
Melyik processzort érdemesebb megvenni? melyik a jobb? játékra...
AMD Phenom II A8 X4 3850 A-SERIES QC FM1 ( 2900Mhz 4MB 100W ) BOX NEW
34 080 Ft
Intel Core i3-2120 (3300Mhz 3MBL3 Cache 5GT/s 65W skt1155) BOX
34 810 Ft
Intel Core2 Quad Q8300 (2500Mhz, 4MBL2 Cache, 1333Mhz FSB, 45nm, 95W, skt775) BOX
34 810 Ft
AMD Phenom II X4 965 Black Edition (3400Mhz, 8704KB Cache, 45nm, 125W, AM3) BOX
33 050 Ft
Egy az hogy hol 34 000Ft a Phenom II 965? 955 25 000Ft.
Ipon
[quote][b]peti964 írta:[/b]
Melyik processzort érdemesebb megvenni? melyik a jobb? játékra...
AMD Phenom II A8 X4 3850 A-SERIES QC FM1 ( 2900Mhz 4MB 100W ) BOX NEW
34 080 Ft
Intel Core i3-2120 (3300Mhz 3MBL3 Cache 5GT/s 65W skt1155) BOX
34 810 Ft
Intel Core2 Quad Q8300 (2500Mhz, 4MBL2 Cache, 1333Mhz FSB, 45nm, 95W, skt775) BOX
34 810 Ft
AMD Phenom II X4 965 Black Edition (3400Mhz, 8704KB Cache, 45nm, 125W, AM3) BOX
33 050 Ft[/quote]
ha azt veszed figyelembe h új lap nélkül akarod majd fejleszteni a géped akkor i3 (egy 840esnek hozza az erejét) ha azt hogy csak most vagy max 1 csere (32 ezer egy 1055ös 6 magos) akkor a hpenomot.
én ha jövőre gondolok akkor i3[/quote
Én a Core 2 Quad Q8300-asra tenném a voksom,nekem is ilyen van😃 A tuningot jól bírja és sztem leveri az x4-eseket...De ez az ÉN véleményem😀