Én nem igazán húzok egyik márka felé sem! Nálam mindig is az ár/érték arány volt a befolyásoló tényező a különféle alkatrészek vásárlásakor, és hát abban az AMD ezidáig jobbat tudott mutatni!
Hat, remelem, hogy teztelik majd de ha megsem, es ha meg tenyleg olyan pekhhez is leszek, hgoy nem jo a masik ket mag, es 1 se jo belole, akkor maradok 2-vel..... 😜
Nagyon ritkán igen,de lehet 3 magositani is,ha véletlen nem működne a 4. mag,de lehet előre leteszteltet venni,amely biztosan működik 4 magon,de Kmisi tudja,hogy hol lehet,kérdezd meg tőle!
háát szerintem eléggé jól irta le almos hogy 7xx chipset kell ez amit irtál nforce630a vegyél Msi sAM3 760GM-E51 (sAM3) vagy Asus sAM3 M4A78LT-M LE ugyan annyiba kerül mint amit te irtál....
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem, hogy melyiket eri meg jobban?😀?
AMD Athlon II X3 445 Box:
Core Triple
Socket AM3
Frecventa procesor (GHz) 3.1
FSB (MHz) 2000
Sztetek milyeh procit vegyek olyan 15-20e + az én Intel Pentium 4 524 3077Ghz emet beleadva, figyelembe véve az ár/teljesítmény arányát és hogy a mai játékok is lazán fussanak vele???
Én ezt találtam 20 alatt kicsivel: Intel Pentium Dual-Core E6500 2x 2,93GHz Boxed
már ezis kicsit elavult,de a tiedhez képest sokkal jobb,és sokkal jobban futnának a játékok,ill. azért ezzel egy darabig még ellehetsz 😀
Sztetek milyeh procit vegyek olyan 15-20e + az én Intel Pentium 4 524 3077Ghz emet beleadva, figyelembe véve az ár/teljesítmény arányát és hogy a mai játékok is lazán fussanak vele???
Intel Pentium Dual Core E5400 jöhetne szóba
De a mai játékokhoz már ezis gyenge!
igaz, de még nem tartunk ott, mint fejlesztésben, mint pénzileg nagyon kevés rétegnek van ez kitalálva mármint az i7 9xx vagy csak egy core2Q9650 et veszed példának, ami 90eFT és nagyon ritka aki azt írja hogy van 300-400k-m adjatok tippeket! nekem X4945-m van és teljesen kihajtja a vga-mat mert én ár/értékre megyek de abban igazad van hogy 2-3 év múlva ez a proci már nem sokat fog érni.
ja csak a 6 magot még jóideig kevés játék fogja kihasználni és lehet hogy 3-4 év múlva mikor már sokjáték meg program használja ki akkorra már annyira lesz erős mint most egy 2 magos intel core 2 du E3xxx széria az i3 mas szériához viszonyítva!
Feki1991 írta:
Nem a processzor a fő FPS növelő komponens a gépben hanem a VGA! pölö sokkalta, de sokkalta jobban jársz ha egy 9600GT-t lecserélsz egy GTX460ra minthogy egy Phenom II X2-őt egy i7-re.
S maga a gép gyorsaságát megintcsak nem a proci számlájára írnám hanem a tárolóegységére! Szal megintcsak jobban jársz azzal ha egy egyszerű HDD-t lecserélsz egy WD VelociRaptorra esetleg egy SSD-re (ami sokkalta jobb mint egy Raptor) minthogy a lassúság végett lecserélenéd a Phenom II X2-őt egy i7re!
De Intel core i3 esetén TAlán Igaz az általad megcáfolt dolog főleg laptopnál.
jobb az intel, de az amd meg olcsóbb szóval akinek lesz pénze az intelt vesz akinek meg pont annyi lesz hogy ár/értékben verhetetlen gépet akar venni akkor amd-t vesz
ja tökre igaz pl amd nél 26k ért veszel négymagosat(X4 630) vagy egy X2555BE-t amit lehet 4 magositani na most mivan az intelnél ennyiért e6700 vagy már 30k ért e7500 és ahogy ahllotam nem is gyorsabbak legalábbb is egy 4 magosított phenomnál biztos nem, és ha 1156-ba akarsz akkor az alaplap is sokkal drágább az 1366-ról nem is beszélve...szóval az intel ha csak nem valami nagyon komoly munkákat akarsz csinálni akkor nem nagyon éri meg....SŐT!
Feki1991 írta:
Nem a processzor a fő FPS növelő komponens a gépben hanem a VGA! pölö sokkalta, de sokkalta jobban jársz ha egy 9600GT-t lecserélsz egy GTX460ra minthogy egy Phenom II X2-őt egy i7-re.
S maga a gép gyorsaságát megintcsak nem a proci számlájára írnám hanem a tárolóegységére! Szal megintcsak jobban jársz azzal ha egy egyszerű HDD-t lecserélsz egy WD VelociRaptorra esetleg egy SSD-re (ami sokkalta jobb mint egy Raptor) minthogy a lassúság végett lecserélenéd a Phenom II X2-őt egy i7re!
én azt nem mondtam, h miért nem nyersz vele sok FPS-t😜 csak arra utaltam h felesleges drága intel-t venni, ha a különbözeten jobbat kapsz vmeik másik alkatrészből.😀
hát hogyha árak nélkül nézzük a processzorokat, az Intel a jobb, ha az árakat is, akkor már.... 😀 és aki mondjkuk nem akar rekordokat dönteni 3dMark-ban 😃 annak elég egy Phenom II x4 965 BE amit ha kedve van felhúz egy kicsit, és máris elég ha "csak" játszani akarsz a gépeden
hát szerintem most a világ legjobb processzorait az intel csinálja gondoljunk csak az i5 vagy az i7-es processzoraira ezek szerintem verik az amd-t
Ugy hogy intel 4ever
AMD powaaaaaaaaaaaa 😃 mondjuk az a vicces h amennyire szeretem prociban az AMD-t, VGA-ban Nvidia párti vagyok 😃
Én meg pont fordítva. Intelt használok Ati-val😃
Akkor ugy lessz, de azert elosszor majd is kerdezem, hogy le van-e tesztelve?😃?
Chipset
AMD 760G / AMD SB710
Chipset
NVIDIA GeForce 7025 / nForce 630a
Ez jo lenne?
es ha a proci nem alkalmas a negymagositasra, akkor nem fogom ***ni a procit?😃?
Az lenne a kerdesem, hogy melyiket eri meg jobban?😀?
AMD Athlon II X3 445 Box:
Core Triple
Socket AM3
FSB (MHz) 2000
AMD Phenom II X2 550 Box:
Core 2 Duo
Socket AM3
FSB (MHz) 2000
AMD powaaaaaaaaaaaa 😃 mondjuk az a vicces h amennyire szeretem prociban az AMD-t, VGA-ban Nvidia párti vagyok 😃
Ezzel Én is így vagyok. 😀
vegyél intelből 4 magosat.. ha jó emlékszek 2.4 GHZ 4magos intel olyan 24 000ft körül mozog.. Én Intelt ajánlok.
Na ezze nem értek egyet! A legocslóbb c2q az ez :NTEL Core2 Quad Q8200 2.33GHz 775 BOX 41ezer! És olcsó helyen!
Tévedsz..mert a C2Q Q6600 a legkisebb quad cpu..
Lizard: E8400-at ajánlanám!
Es melyik jobb jateka?😃?
AMD vagy Intel?
Az lenne a kerdesem hozzatok, hogy melyik huarto negymagosa jobb inkabb jatekra?
Kerke szepen modellt is😀
Szevasztok!
Én ezt találtam 20 alatt kicsivel: Intel Pentium Dual-Core E6500 2x 2,93GHz Boxed
már ezis kicsit elavult,de a tiedhez képest sokkal jobb,és sokkal jobban futnának a játékok,ill. azért ezzel egy darabig még ellehetsz 😀
Szevasztok!
Intel Pentium Dual Core E5400 jöhetne szóba
De a mai játékokhoz már ezis gyenge!
De Intel core i3 esetén TAlán Igaz az általad megcáfolt dolog főleg laptopnál.
Ugy hogy intel 4ever