Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ajánljatok nekem egy játékot, ami jó, mind1 milyen stílusu, csak stratégiai ne legyen.😜 már halálra unom magam.
Bulletstorm, Codok, Mass Effect 1-2 GTA IV, Crysis, Need For Speedek, Dirt.
Jah, ismerem. Nem nagyon jött be. Úgy látszik, senki nem tud több ilyenfajta jó játékot, és valószínűleg nem is létezik. 😞
Van egy X3-reunion nevű játék. az talán elnyeri teszésedet
Hello !
Én olyan játékot keresek aminek olyan a stílusa mint a Star Wars Battlefron 1-2 nek.
A választ előre is thx
Üdv. Nekem valami űr stratégia/Szimulátor kéne.
Lehető legjobb grafikával, mert szeretek a csatákban/hajókban gyönyörködni.
A Nexus - The Jupiter Incident, Homeworld 1-2, Freelancer, És Star Wars empire at war játékok nagyon tetszettek.
Nem nagyon találtam Google-n ezekhez hasonlót(jó grafikával), ezért kérem a segítségetek.
Az eve online is jónak tűnik, de nem nagyon szeretem a fizetős játékokat, tört szeró féleséget meg nem is találtam, úgyhogy ezt inkább passzolom.(ha esetleg még is van tört szeró, akkor küldhetnétek 1 pm-et az instrukciókkal 😀)
Lehető legjobb grafikával, mert szeretek a csatákban/hajókban gyönyörködni.
A Nexus - The Jupiter Incident, Homeworld 1-2, Freelancer, És Star Wars empire at war játékok nagyon tetszettek.
Nem nagyon találtam Google-n ezekhez hasonlót(jó grafikával), ezért kérem a segítségetek.
Az eve online is jónak tűnik, de nem nagyon szeretem a fizetős játékokat, tört szeró féleséget meg nem is találtam, úgyhogy ezt inkább passzolom.(ha esetleg még is van tört szeró, akkor küldhetnétek 1 pm-et az instrukciókkal 😀)
Sziasztok.. tudtok hasonló játékot mint a The Lord of The Rings Battle for Middle Earth?? nekem nagyon tetszett.. 3-szor végig játszottam régebben 😃
Hát ott van a 2 része es a masidik re kiegeszítőja wrath of the wicth king
Már azokat is végig játszottam.. de azt ide nem írtam le.. 😀
Sziasztok.. tudtok hasonló játékot mint a The Lord of The Rings Battle for Middle Earth?? nekem nagyon tetszett.. 3-szor végig játszottam régebben 😃
Hát ott van a 2 része es a masidik re kiegeszítőja wrath of the wicth king
Tekken 3,
metal gear solid
Resident evil,
gran turismo,
omega boost,
Bloody roar,
x-files
abe oddysee
+ adok egy zenét is 😀
Superlompos: Resident Evil 1 😀 és a többi része 😃 vaagy Test Drive régi részei
A Test Drive-ot mindenképp megszerzem. 😃 A Resident Evil-t már próbáltam, de nem jött be. 😜
Köszi a tippeket! 😉
Várom a további ötleteket ps1-es játékok terén, ha valaki jártas benne! 😜
sc2-n kívűl... valaki tud 1-2? pm-ben valaki írna? 😀 köszi! 😎
Hidden and Dangerous 2
Resident Evil 5
Operation FLashpoint Red River
Fear 3
http://www.co-optimus.com/system/4/pc.html itt a lista...
Ajánlatok?
The Last Remnant már megvolt.
Köszi előre is.
Nos, ugye pár hónappal korábban a Bioware bejelentette hogy 20.000.000 populáció alatt országokban, köztük: MO-n.
A Mass Effect 3 nem kap feliratot (magyar-feliratot).
Lehet-e már tudni, van-e vmi változás ez ügyben?
nekem valami jó kis fps játék kéne ami nem régebbi mint 2008 szép grafikája van párat ha tudnátok sorolni
jöhet pár rpg is
FEAR 2,Call of Duty 4-5-6 Black Ops,ajánlhatom a Condemned Crimial Origins-et is 😀
jöhet pár rpg is
FoLey-v:
Indy Car
Nascar(valamelyik régebbi része)
STCC 2, STCC
GTR 1
TOCA RACE DRIVER 1-2
Jah az Indy Car megvan eredetiben😀
TOCA RACE DRIVER 2 megvan eredetiben😀
többi megvoltak csak másoltban,de sztem International Rally Championship game mekkora volt 😆
Hidden and Dangerous 2
Medal of Honor Alied Assault
Fear
Rise of Nations
Earth 2160
Insane
GTR 1-2
Intel Core 2 Duo T5250 (1.5ghz)
Intel mobility x3100 256mb
2gb DDR2 ram
160gb HDD
előre is nagyon köszi 😃
itt van a CRIMECRAFT:
amúgy a hivatalos oldalon ezt írják:
Register Now and
Play for FREE
😀 szóval ingyenes 😀
Ez sandbox ?
amúgy a hivatalos oldalon ezt írják:
Register Now and
Play for FREE
😀 szóval ingyenes 😀
Indy Car
Nascar(valamelyik régebbi része)
STCC 2, STCC
GTR 1
TOCA RACE DRIVER 1-2
tud valaki racing gamet amibe sokan megyünk és kicsi az igénye ? Pl f1 98-02
Burnout Paradise City 😃
Az gépigényes közel 3Ghz proci😃 neki olyan 500-700 mhz körüli verseny game kell neki😀
Akk kerdezd Neo_111-et neki is ilyasmi procia van bar nem rajong a verseny gamekert de talan tud mondani valamit 😉
Burnout Paradise City 😃
Az gépigényes közel 3Ghz proci😃 neki olyan 500-700 mhz körüli verseny game kell neki😀
Burnout Paradise City 😃