Megjegyzések az aktuális szavazáshoz

2011. March 14., téma
Fórum » Az oldalról
Megjegyzések az aktuális szavazáshoz. Bármi hozzáfűznivalótok lenne, akkor itt megtehetitek.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xoki avatar
Én csak néha. Gépkikapcsolás után ameddig nem álmosodok el, vagy még el nem alszok be van kapcsolva (időzítőre kikapcsol) 😆 általában animax vagy a discovery megy a többi tv csatorna egy nagy sz.... de már az animax is az lett 😃
0
0
0
0
no avatar
Én vagyok az első nem, soha 😆! Soha nem nézek TV-t ki nem szarja le a barátok köztöt az éjjel nappal apámf@szával együtt? 😆
0
0
0
0
xoki avatar
Most már nem érvényes a szavazás mert mindkettő megjelent 😃
0
0
0
0
ExtazYexe avatar
Én mind a 2-t várom ...
Amugy meg ez a szavazás azért jött létre hogy az embrek vitatkozzanak hogy melyik a jobb? 😆 😆 😆
0
0
0
0
no avatar
Battlefield forever 😆 !! 😀
0
0
0
0
gtaistvan2000@ avatar
Nekem mind a kettö bejön de a grafika szamit ezért BF4
0
0
0
0
Ryder avatar
Szerintem ebből a szavazásból nagyon hiányzik egy "Egyiket se" opció 😜
0
0
0
0
Bicike avatar
Szerintem meg CoD és BF is multira épít, a single az csak úgy van.

I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do and I've hurt myself by hurting you.
0
0
0
0
ever16 avatar
A codot a singleplayer-ért a bf-et pedig a multiplayer miatt szeretem. 😀 De inkább COD.
0
0
0
0
Serious Hero avatar
Hát mindkettőnek nagy a gépigénye de szerintem viszi majd a gépem 😃
0
0
0
0
kucek avatar
Kíváncsi leszek a Ghost-ra.... De BF4!
0
0
0
0
Razer015 avatar
Még 187 szavazattal vezetünk 😆 BF4 all the way !
0
0
0
0
Luckyowl avatar
Inkább COD 😃 mert 1 fokkal jobb singleplayer-ben
0
0
0
0
Smoodos avatar
Alap, hogy BF4! 😂
CoD annyira nem érdekel!
0
0
0
0
garada avatar
Battlefield 4
Battlefield 4
54% [1229 Szavazat]
COD: Ghosts
COD: Ghosts
46% [1053 Szavazat]
Battlefield párti vagyok akkor is ha a Cod több szavazatot kapna.....
0
0
0
0
no avatar
cod ghost ot várom én 😃
0
0
0
0
Bicike avatar
@Kicsi_Joe

És mégis miért? (Vagányan megindokoltad)

I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do and I've hurt myself by hurting you.
0
0
0
0
garada avatar
MSI R9 270X Hawk 2GB GDDR5 PCIE Kiváncsi leszek ennél a 2 játéknál hogy teljesít majd ez a rekem már erőműnek nevezett VGA-m 😀
0
0
0
0
bombb avatar
Én egyiket se várom. Nem az én stílusom. Még régebben élveztem, de ma már nem.
0
0
0
0
garada avatar
Multiplayer Játékmódok pár újdonsággal fűszerezve
Blitz – Juss el az ellenség portáljához a spawn pointjuknál.
Cranked – Ölj ellenségeket, mielőtt lejár az idő. Minden ölés újraindítja a számlálót.
Domination – Foglaljátok el a zászlót és tartsátok is meg. Minden 2 másodperc után egy pontot kap a zászlót tartó csapat. Amelyik csapat eléri a 200 pontot, az nyer.
Free-for-All – Mindenki mindenki ellen. Aki eléri a 30 ölést, az nyer.
Grind – Szerezd meg a dögcédulákat és add is le őket a kijelölt helyeken, hogy pontot szerezz csapatodnak.
Hunted – Csapat és „free for all” módban is játszható. A nyersanyagok korlátozottak. Harcolj a fegyverszállítmányok uralmáért, hogy győzedelmeskedj.
Infected – A kiiktatott játékosok „fertőzöttek” lesznek. Az utolsó játékos, aki él, mikor lejár az idő, nyer.
Kill Confirmed – Szerezd meg ellenségeid dögcéduláit, hogy pontokat szerezz. Az első csapat, amelyik eléri a 100 pontot, nyer.
Search and Destroy – Körökre osztva kell felváltva egyszer támadni egy célpontot bombával, máskor pedig védeni az objektumokat.
Search and Rescue – Hasonló a Search and Destroy-hoz, ám itt a dögcédulák megszerzésével megakadályozhatjuk az újraéledést vagy épp elősegíthetjük azt.
Team Deathmatch – Két csapat közül az nyer, amelyik először éri el a meghatározott ölésszámot.
0
0
0
0
Bicike avatar
@eagle999hun

Mintha a BF4-et nem hypeolták volna széjjel...akkor a Ghostsot sem.

Engem a grafika izgat a legkevésbé, bár egyik játékot se várom.

I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do and I've hurt myself by hurting you
0
0
0
0
eagle999hun avatar
Nagyjából tudjuk hogy milyen lesz a BF4(legalábbis a betából pár dolog kiderül).Ezt a Ghosts-ot nagyon hype-olják kíváncsi leszk majd a végeredményre.
0
0
0
0
no avatar
Nekem mindkettő jöhet 😃
0
0
0
0
Kelori avatar
BF4, de amúgy igazán egyik sem érdekel 😃 WoT-ozok inkább meg TERA. De BF4-et fogom megvenni ghost-ot meg valszeg leszedem single miatt.
0
0
0
0
Bicike avatar
Sokak azt mondják, hogy a BF azért jobb, mert abban lehet csapatban játszani rendesen...lehet a bajt, hogy játszol már egy koszovóival mikrofon, meg ismerettség nélkül?
Meg ezek a durva indoklások, hogy a BF/CoD azért jó, mert jó. A fogó azért jó, mert jó. BF grafika...nem egy gagyi látvány, de most nem azért vesz az ember játékot, hogy a grafikát nézze. Meg CoD single-ben, BF multiban jó...aha, alapból mindkét játék a multira épít, a single az csak úgy van.
0
0
0
0
adam19044 avatar
A béta alapján a Battlefield 4 elég szar... Alig van különbség a 4 és a 3 között.. A Ghostrol elég keveset tudok, de mégis érzem, hogy ez most egy újabb robbanás lesz, mivel a Modern Warfare készítői fejlesztik a ghost-ot is, nem pedig a fos Treyach
0
0
0
0
griff55 avatar
egyik sem igazán... inkább the evil within
0
0
0
0
KeXxX avatar
Protein: mindkettőt egyformán várom.
0
0
0
0
gerinova avatar
+1 a BF4-nek!
De a COD is listas nalam! 😀
0
0
0
0
Tpetya avatar
Half Life 3 vagy EP3....
na én ezt várom már mióta 😀
bár ha csak azt nézük első komoly gépem akkor mindent várok mert eddig csak Cs 1.6 és HL sorozat játszott 😀

de a voksomot a BF 4 kapta 😀
0
0
0
0
no avatar
Ne kinozzatok ilyenekkel 😆 h valasszak istenem
0
0
0
0
no avatar
cod ghost 😃 remélem akkor jön ki mikor megjön az uj pc 😃 6magos amd
0
0
0
0
susguy avatar
KeXxX:
Hogy tudod mindkettőt jobban várni mint a másikat?
0
0
0
0
ebarnabas6444 avatar
várom a cod-ot rá adom a voksom
0
0
0
0
KeXxX avatar
Miért nincs olyan hogy mindkettőt?
0
0
0
0
zsivko avatar
ZombiDinnyeKutya: Én is ugyan ezt akarom látni.
0
0
0
0
Bicike avatar
Egyiket se várom annyira, persze a CoD-ra tettem a voksom, BF játékkal nem játszottam még.
0
0
0
0
susguy avatar
én tarzan. engem érdekelni gomb
0
0
0
0
ZombiDinnyeKutya avatar
engem érdekelni egy egyiket se gomb 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Én egyiket se várom nyálcsorgatás közepette, viszont végigjátszást úgyis fogok csinálni mindkettőből, mert a nép azt kívánja meg. 😆
0
0
0
0
Lac581 avatar
Háát a BF4 bétája nem igazán nyűgözött le engem..igaz,hogy csak egy béta de tükrözi majd az eredeti BF4 et..ráadásul még a BF3 sem volt rám nagy hatással...úgy,hogy várom az új Cod ot 😃
0
0
0
0
sentinel123 avatar
Hát én a béta miatt a Cod oldalára hajlok jobban 😃 De remélem kellemeset fogok csalódni.De ettől függetlenül 90% hogy Codot veszem meg mert az jobban fog futni biztos BF4 meg lehet 10 fps-t se fog menni
0
0
0
0
Kyrito avatar
én mind 2 várom 😃 igaz h a gépemen nem biztos h futni fog valamiek 😃 de mahd ha lesz kesem rakom össze az újat és azon má elvileg szépen kéne majd futni 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
a kutyának minden egyes pixelét külön HD textúrába tárolják 😆
0
0
0
0
susguy avatar
Biztos nagyon sok hal lesz CoD-ban. Meg a Kutya minden szőrszála külön file lesz.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció