Én csak néha. Gépkikapcsolás után ameddig nem álmosodok el, vagy még el nem alszok be van kapcsolva (időzítőre kikapcsol) 😆 általában animax vagy a discovery megy a többi tv csatorna egy nagy sz.... de már az animax is az lett 😃
Battlefield 4
Battlefield 4
54% [1229 Szavazat]
COD: Ghosts
46% [1053 Szavazat]
Battlefield párti vagyok akkor is ha a Cod több szavazatot kapna.....
Multiplayer Játékmódok pár újdonsággal fűszerezve
Blitz – Juss el az ellenség portáljához a spawn pointjuknál.
Cranked – Ölj ellenségeket, mielőtt lejár az idő. Minden ölés újraindítja a számlálót.
Domination – Foglaljátok el a zászlót és tartsátok is meg. Minden 2 másodperc után egy pontot kap a zászlót tartó csapat. Amelyik csapat eléri a 200 pontot, az nyer.
Free-for-All – Mindenki mindenki ellen. Aki eléri a 30 ölést, az nyer.
Grind – Szerezd meg a dögcédulákat és add is le őket a kijelölt helyeken, hogy pontot szerezz csapatodnak.
Hunted – Csapat és „free for all” módban is játszható. A nyersanyagok korlátozottak. Harcolj a fegyverszállítmányok uralmáért, hogy győzedelmeskedj.
Infected – A kiiktatott játékosok „fertőzöttek” lesznek. Az utolsó játékos, aki él, mikor lejár az idő, nyer.
Kill Confirmed – Szerezd meg ellenségeid dögcéduláit, hogy pontokat szerezz. Az első csapat, amelyik eléri a 100 pontot, nyer.
Search and Destroy – Körökre osztva kell felváltva egyszer támadni egy célpontot bombával, máskor pedig védeni az objektumokat.
Search and Rescue – Hasonló a Search and Destroy-hoz, ám itt a dögcédulák megszerzésével megakadályozhatjuk az újraéledést vagy épp elősegíthetjük azt.
Team Deathmatch – Két csapat közül az nyer, amelyik először éri el a meghatározott ölésszámot.
Sokak azt mondják, hogy a BF azért jobb, mert abban lehet csapatban játszani rendesen...lehet a bajt, hogy játszol már egy koszovóival mikrofon, meg ismerettség nélkül?
Meg ezek a durva indoklások, hogy a BF/CoD azért jó, mert jó. A fogó azért jó, mert jó. BF grafika...nem egy gagyi látvány, de most nem azért vesz az ember játékot, hogy a grafikát nézze. Meg CoD single-ben, BF multiban jó...aha, alapból mindkét játék a multira épít, a single az csak úgy van.
A béta alapján a Battlefield 4 elég szar... Alig van különbség a 4 és a 3 között.. A Ghostrol elég keveset tudok, de mégis érzem, hogy ez most egy újabb robbanás lesz, mivel a Modern Warfare készítői fejlesztik a ghost-ot is, nem pedig a fos Treyach
Half Life 3 vagy EP3....
na én ezt várom már mióta 😀
bár ha csak azt nézük első komoly gépem akkor mindent várok mert eddig csak Cs 1.6 és HL sorozat játszott 😀
Háát a BF4 bétája nem igazán nyűgözött le engem..igaz,hogy csak egy béta de tükrözi majd az eredeti BF4 et..ráadásul még a BF3 sem volt rám nagy hatással...úgy,hogy várom az új Cod ot 😃
Hát én a béta miatt a Cod oldalára hajlok jobban 😃 De remélem kellemeset fogok csalódni.De ettől függetlenül 90% hogy Codot veszem meg mert az jobban fog futni biztos BF4 meg lehet 10 fps-t se fog menni
én mind 2 várom 😃 igaz h a gépemen nem biztos h futni fog valamiek 😃 de mahd ha lesz kesem rakom össze az újat és azon má elvileg szépen kéne majd futni 😃
Amugy meg ez a szavazás azért jött létre hogy az embrek vitatkozzanak hogy melyik a jobb? 😆 😆 😆
I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do and I've hurt myself by hurting you.
CoD annyira nem érdekel!
Battlefield 4
54% [1229 Szavazat]
46% [1053 Szavazat]
Battlefield párti vagyok akkor is ha a Cod több szavazatot kapna.....
És mégis miért? (Vagányan megindokoltad)
I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do and I've hurt myself by hurting you.
Blitz – Juss el az ellenség portáljához a spawn pointjuknál.
Cranked – Ölj ellenségeket, mielőtt lejár az idő. Minden ölés újraindítja a számlálót.
Domination – Foglaljátok el a zászlót és tartsátok is meg. Minden 2 másodperc után egy pontot kap a zászlót tartó csapat. Amelyik csapat eléri a 200 pontot, az nyer.
Free-for-All – Mindenki mindenki ellen. Aki eléri a 30 ölést, az nyer.
Grind – Szerezd meg a dögcédulákat és add is le őket a kijelölt helyeken, hogy pontot szerezz csapatodnak.
Hunted – Csapat és „free for all” módban is játszható. A nyersanyagok korlátozottak. Harcolj a fegyverszállítmányok uralmáért, hogy győzedelmeskedj.
Infected – A kiiktatott játékosok „fertőzöttek” lesznek. Az utolsó játékos, aki él, mikor lejár az idő, nyer.
Kill Confirmed – Szerezd meg ellenségeid dögcéduláit, hogy pontokat szerezz. Az első csapat, amelyik eléri a 100 pontot, nyer.
Search and Destroy – Körökre osztva kell felváltva egyszer támadni egy célpontot bombával, máskor pedig védeni az objektumokat.
Search and Rescue – Hasonló a Search and Destroy-hoz, ám itt a dögcédulák megszerzésével megakadályozhatjuk az újraéledést vagy épp elősegíthetjük azt.
Team Deathmatch – Két csapat közül az nyer, amelyik először éri el a meghatározott ölésszámot.
Mintha a BF4-et nem hypeolták volna széjjel...akkor a Ghostsot sem.
Engem a grafika izgat a legkevésbé, bár egyik játékot se várom.
I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do and I've hurt myself by hurting you
Meg ezek a durva indoklások, hogy a BF/CoD azért jó, mert jó. A fogó azért jó, mert jó. BF grafika...nem egy gagyi látvány, de most nem azért vesz az ember játékot, hogy a grafikát nézze. Meg CoD single-ben, BF multiban jó...aha, alapból mindkét játék a multira épít, a single az csak úgy van.
De a COD is listas nalam! 😀
na én ezt várom már mióta 😀
bár ha csak azt nézük első komoly gépem akkor mindent várok mert eddig csak Cs 1.6 és HL sorozat játszott 😀
de a voksomot a BF 4 kapta 😀
Hogy tudod mindkettőt jobban várni mint a másikat?