Windows 10

Szerző: Liptik, 2014. August 24., téma
Fórum » Szoftver
Itt mindent a Windwos 10-ről.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
assassinangel avatar
Bud-Fckn-Spencer

sikerült megoldanod ?
0
0
0
0
Funes avatar
Háhh, ezt nem hiszem el gyerekek ugyanaz a hiba jött elő nálam is mint zoli73-nál..kékhalál...
Netezés közben, csak Facebook meg Youtube ment és egy videó kellősközepén, gondolt egyet és szia epilepszia..
DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL...

Ahogy utánanéztem rengetegen kaptak efféle és ehhez hasonló szép üzeneteket.. kb bármi okozhatja ezt szoftver probléma, driver, memória( mondjuk ez kizárva ) vagy maga a win hülyült meg stb..
2 hónapig semmi baj nem volt a rendszerrel, aztán miután elkezdett biztonsági frissítéseket meg javításokat felrakosgatni magától, azóta ez van kezdődve a lejátszó problémával most meg ez is..
Ha még pár hibába belebotlok gondolkodás nélkül visszafogom rakni a win 7-et !
Windows 7 alatt szinte soha semm ilyen probléma nem volt ! Oké, hogy a rendszerem már nem mai darab, de akkor se kéne ilyen hibákat dobjon... Ez kb XP szint az dobált még anno kékhalálokat !
0
0
0
0
sudosu avatar
halo6:
Az N változatnak akármit is varázsolsz, nem lesz benne multimédia támogatás. Fel kellene raknod egy normál változatot.
0
0
0
0
no avatar
Hello!
Tudja valaki mi a teendő akkor ha eredeti win 10 pro N kiadással rendelkezem és a játékoknak kell a medis feature pack, amit nem akar érzékelni a gép? Minden létező verzióját telepítettem már a játékok mégse találják azokat a DLL fájlokat amiket kéne.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Az új platformomon már nekem is Win 10 van és kutya baja nincs.Igaz már a régi platformra is feltettem ,de az utolsó hetekben a fejlesztés előtt.(Kb 2-3 hétig ment azzal gond nélkül.)És mivel a régin is működött szépen anélkül hogy lett volna hozzá gyári alaplapi Win 10-es driver, így az újnál nem volt kérdés hogy 10 legyen. Igaz az ingyenes frissítés miatt először 7-et tettem fel, de drivert arra csak a nagyon fontosakat tettem fel.A többit amint a median creatinon tool-al frissítettem 10-re. 6. hó 15.e óta megy.
0
0
0
0
assassinangel avatar
"magától túlvezérelni a dolgokat" itt találtad el a szöget !mint később és későn kiderült,hogy ez történt és nm tudom miért ! amikor új lett a konfig arra se ment fel a win10 !és Én nagyon szerettem is volna ezt írtam is még október - november körül.főleg a játékok és egyebek miatt.most se a win11-re haragszom/jó egy kicsit/ hanem ami történt !szóval .,új lett a konfig már a első telepítésnél nem ment fel a windows csak hiba üzenet arra se találtak semmit ,hogy mi az a hiba .feltették a win7et és még aznap haldokolni látszott az új gép.voltak hiba kódok a eszköz kezelőben amit sehogy se lehetett kiszedni orvosolni.haza hoztam a gépet és másnap vissza mert minden össze omlott a net nem működött a drivereket nem fogadta el.
vissza a boltba és ezeket anno ki is írtam ide.aztán uj win7 ram stb..mindent le ellenőriztek / a tapot nem/ mivel be lehetett kapcsolni a gépet/gondolom...haza hoztam újra.aztán furán viselkedett a kép
/ a driverket úgy ahogy a shopban feltették /
mondtam addig ki nem megyek míg nem mükszik ! /szoval játszani akartam s időnként volt hogy percre pontossan 40kb percenként ki kapcsolt vagy nagyobb harcok közben mikor a játékban akció volt és hallottam ,hogy a VGA is morog aztán egy hosszú fütty és vagy kék halállal vagy simán de kikapcsolt a gép.nem egyszer recoverivel kellett vissza hoznom.!akkor már a shopban is elegük lett és házhoz jöttek és a tápot kicserélve minden hiba nélkül megy és a hiba kód is eltűnt a eszköz kezelőben.

csuz-linak meg igaza van ! s azért írtam ide előszór ,hogy tanácsot kérjek ,másodszor a problémám..harmadszor,ha nem én vagyok az egyedüli akkor talán együtt meg oldhatjuk vagy más is tanulhat belőle !

nagyon szeretném a win10et !de már félek !boldog is lennék ,ha működne de valakinek ezt is be kellett kapnia .sajnos most ez én voltam. 😀
0
0
0
0
csuz-li avatar
AMDMonsteR: Nyugi másnál is jól teljesít, (többek közt nálam is) csak a fórumokra nem azért szoktak írni az emberek, hogy elmondják, hogy minden jó, hanem azért, mert belefutottak valami hibába és jobb esetben keresik a megoldást rosszabb esetben csak szeretnék kikiabálni fájdalmukat.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Akkor kezdjem úgy érezni magam, hogy azon csekély létszámú emberek közé tartozom, akik meg vannak elégedve vele?
Saját PC-men nagyjából tavaly december óta Windows 10 van, és azóta én csak teljesítménynövekedést tapasztaltam. Sosem értettem, hogy mi a bajuk az embereknek ezzel az op rendszerrel, mert én semmi olyat nem tapasztaltam, amivel nekem bárki szidta.
Talán én vagyok a kivételes 1 vagy mi? Nem hiszem.
Ismerőseimnek, vagy akárkinek szoktam gépeket összerakni, és mindig Win 10 Pro 64bit az op rendszer. Senkinek semmi baja vele. Gyors, és stabil. Eddig akármilyen konfigot raktam össze, akárkinek, soha senkinek nem volt panasza a Win 10-zel.
Szerintem jó, egész letisztult, stabil és gyors. Nem fagy, nem omlik össze, és játékok és egyéb programok alatt is több mint jól teljesít. Ha mindennek van fönt drivere, akkor nem próbálja meg magától túlvezérelni a dolgokat, nem szól bele abba, ahol semmi dolga. Sőt még azt is megkockáztatom, hogy az Edge is jó. Amint lesz arra is ***, meg több kiegészítő, át fogok rá váltani.
És mindezt úgy írom most, hogy amúgy Apple gépen dolgozok, és Apple-t használok mindennaposan.
0
0
0
0
assassinangel avatar
Szia Bronson !

én nem írtam hogy tönkre tette az új Konfigot vagy,ha ez a sugallata akkor bocsi !az történt ,hogy másodszor is automatikusan telepítette magát a win10 amikor meg egy servizes eljött hozzám és ő telepítette akkor meg vissza jott a win7 nem a win10 / ugyan az a szervizes jött el aki új gépet csinált nekem/(azóta új ramok is és táp is van benne.)
automatikus telepítése után
a végén se a wi7 nem jött vissza csak hiba kódok....! le fagytam mint az áltat !tiszta ideg voltam !semilyen módon nem kapcsolt be !se bootot nem látott se telepíteni nem engedett wint egyetlen vinyóra sem lehetett telepíteni .sokadik próbára de csak egy formatált ssd winyora sikerült úgy hogy szinte semmi nem volt a gépre kötve.aztán volt lemezkép vissza állításom egy meghajtón azt úgy tettem vissza ,hogy volt egy recoveri discem és miután feltettem az új win7-et akkor ugyan olyan néven és beállításokkal tettem mint ami a előző win7 volt.utána betettem a recoveri discet és a javításnál rámentem a kép vissza állításra így vissza jött MÉG A BEÁLLÍTÁSAIM IS A WIN -ben ,van mentve külön users mentésem azt is vissza tettem.amiért berágtam az a agressive win10 miatt van !a pc shop meg mondta ,hogy lépjem meg ezt veszteni valóm nincs !.
0
0
0
0
gibdj avatar
Pryszkinz

Mivel bántott meg? Legalább írd le, mert sajnos így a hozzászólásod számunkra értéktelen.
0
0
0
0
Bronson avatar
Én már egy csomó gépre feltettem és az insider program óta személyesen is használom napi szinten... eddig semmi probléma, viszont a te boltodban már a második géped megy tönkre hardveresen az oprendszer miatt... azért ez egy kicsit elgondolkodtató, nem...? 😊 nem azt mondom hogy átvernek, de hogy két konfigod is gallyra menjen a win10 miatt... én konkrétan erre semmilyen egybeesést nem látok, ott más lesz a probléma. Az hogy az oprendszer kinyírjon egy gépet, arra én még egyetlen precedenst sem láttam.
0
0
0
0
assassinangel avatar
ma hívtam a Pc servicet ,hogy várják a hívást Ők ki állnak mellettem . és napi szinten 2-4 ember megy,hogy a win10 problémát okozott nekik.
kíváncsi leszek mit fog tenni a Microsoft !
0
0
0
0
BOMB avatar
majd mindenképpen írd le!
0
0
0
0
assassinangel avatar
bakker !

éjjel 1-kor hívtak mert ugye náluk 12-órás eltolódás van.holnap hívják a service-t is s ,hogy technikailag mi történt és ,hogy mi igaz vagy mi nem ... engem kérdeztek mindenféle hardver,meg softver ...nem mentem vitába .Mondtam vettem egy fullos gépet a win10 pofátlanul agresszívan update-olt aztán a computerem jól tönkrement... a service-t hívják bátran velük lehet szórakozni ... du án meg vagy 45percig cheteltek velem küldtem csomó dokumentumot emailben is ! kíváncsi leszek mi lesz belőle 😀
0
0
0
0
BOMB avatar
assassinangel teljesen igazad 😀
már túl mennek minden határon
a normálisság a 0 szinten van
0
0
0
0
assassinangel avatar
ma csak javítottam a tegnapi írásom !😀
meg van !😀 egy levél kellett a Pc szervizből ! meg is kaptam !😀
ami kellet !egy csomó dokumentumot kellett pluszban még beadnom !De tudom,hogy úgy is bele kötnek és próbálnak hárítani de akkor is !nehogy már minden meglegyen engedve !az én gépem én döntöm el mikor akarok installálni új op rendszert !
0
0
0
0
InfernoDante avatar
Tegnap ugyanezt írtad, akkor nem ma lesz a nagy nap? 😜
0
0
0
0
assassinangel avatar
eljutottam odáig ,hogy perre mentem én is a win10el ! számlákkal PC shop ahol két hétig csak bajlódtak és még szerviz után kétszer is vissza mentem .egy szép levéllel
(a hét évi hűséggel PROBLÉMA MENTES !csak vásároltam és ők voltak a állandó be szerelöim is !így minden garanciám Ők !)
ki is egészítették a igényem !szurkoljatok !majd megírom mi lesz !
már levélben győzködnek peren kívüli egyességre !holnap lesz a nagy nap ,hogy mi lesz a végkimenetel !😀
Magyar honban nem hiszem ,hogy ily könnyű lenne !

-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-

emlékeztek ,hogy mennyi bajom volt és írtam is ide ki !mérgemben léptem ezt meg !még a Win7-ről is van számlám amit a üzletben feltettek 😀úgyhogy még az is segített,bár én azt hittem anno hogy tört és az a baj,de a shopban garantálták,hogy ők olyat nem tettek fel nekem ,mert ,hogy velük is vitáztam!
0
0
0
0
no avatar
Az egyik játékot sikerült megoldanom. Másik számítógépen kerestem meg a dll fájlokat és másoltam be a játék könyvtárába. Netről letöltött verziók nem voltak jók.
Közbe másik játéknál is előfordult ez. Call of duty black ops 3) Ott a hiányzó dll ablakok után most már azt írja ki telepítsem a Media Feature Pack-ot. Már telepítettem minden elérhető verzióját mégse jó. Régebben win 8.1 Pro N-nél már ezt eljátszottam és ott elég volt csak felrakni a microsoft által kiadott media csomagot és minden jó volt. Hülye win 10 nem telepíti fel. Rossz a frissítés?? Azt írja ki fel van telepítve
0
0
0
0
cseszka avatar
Próbáld meg kitörölni a letöltött dll fájlokat amiket bemásoltál,és egyesével másold vissza.Elöször azt amit kelöször kér a futtatásnál,ameikre kidobja a hibát,abbol tölts le másik verziot,ill az is lehet,hibásan települt a játk,ha nem oldodik meg,akkor próbáld meg ujra rakni.
0
0
0
0
no avatar
DX és visual c-t is felraktam a játékkal együtt. Netről letöltött dll fájlok bemásolása után 0xc00007b hibaüzenetet dob ki.
0
0
0
0
cseszka avatar
Telepitsd fel a DX-et,meg a visual C+,ha továbbra is hiányoznak a dll fájlok,akkor a böngészöbe beirod a nevüket külön-külön,és letöltöd öket,majd bemásolod a játék fö könyvtárába.Már nálam is jelentkeztek ilyen gondok,de igy sikerült megoldani.Ill ugyan azt a dll fájlt másik játékok is szokták használni,ha van feltelepitve másik játék,nézd meg ott van e a mappájában a hiányzo dll fájl...
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Régebben már fent volt a gépemen a GTA V és ment is gyönyörűen, de most felraktam a win 10-et (aktiválva van) és mikor újra felraktam a játékot indításnál DLL hibákat
A problémát a win 10 pro N okozza tudtommal és fel is telepítettem az N kiadásokhoz tartozó Media Feature Pack csomagot,de még mindig nem megy a játék. (A játékkal együtt telepítettem minden egyéb programot amit telepíteni akart.)Mi a teendő ilyenkor?? Továbbra is a 3 hiányzó DLL kell neki.
0
0
0
0
enslaved avatar
Szóval úgy járjak el, ahogyan először javasoltad.
0
0
0
0
InfernoDante avatar
Nem, töröld le és rakd fel újra hátha jobb lesz.
0
0
0
0
enslaved avatar
Az nem baj, hogy fenn van a legújabb driver is az nvidia oldaláról?
0
0
0
0
InfernoDante avatar
Akkor első körben szedd le a VGA driverét ezzel a programmal, majd az nvidia oldaláról töltsd le a legfrissebbet. ([url]http://www.nvidia.com/content/DriverDownload-March2009/confirmation.php?url=/Windows/368.39/368.39-desktop-win10-64bit-international-whql.exe&lang=us&type=GeForce)[/url]
[url]http://www.guru3d.com/files-get/display-driver-uninstaller-download,20.html[/url]
Csomagold ki, indítsd el, kérni fogja hogy indítsd csökkentett módban menj rá az igenre, újraindul csökkentett módba, letiltja a windowst hogy automatikusan frissítse a VGA driverét (ami jó), mehetsz az uninstallra, újraindítod, felrakod az újat és kész.
0
0
0
0
InfernoDante avatar
1 hónapig vissza lehet állítani a Windows 7-et úgy hogy megmarad minden. De gondolom kicsit túllépted a 30 napot.
Driverekből hagytad amit a Win rakott fel?
0
0
0
0
enslaved avatar
reszler112233: Tiszta telepítés volt, előtte törölve lett a 7, szóval nem ez lehet a gond. A windows is jogtiszta, nem tudom, mi lehet a gond. Ha visszatelepítem a 7 - et, akkor meg a mentéseim java része veszik el majd.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
enslaved: Ha csak átfrissítve volt és nem tiszta telepítés, akkor az okozhat ilyen gondot.Én rápróbálnék egy tiszta telepítést és úgy megnézni hogy szarakodik-e a Win 10.
0
0
0
0
JOC22O avatar
Sziasztok nekem az a problémám hogy két darab kékhalált kaptam ezekkel a szövegekkel !
1 page-fault-in-nonpaged-area
2 BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO
Nem értem hogy ezek mit jelentenek és ezek csak bekapcsoláskor jelentkeznek ! amikor bejön a gép akkor meg semmi játék alatt se csak mikor bekapcsolom !
0
0
0
0
enslaved avatar
Sziasztok! Kérem, ha valaki tudja a választ, írjon. Elég komoly gépem van, eddig a windows 7 volt fenn, nem is volt vele gondom játékoknál. Most, hogy a 10- re váltottam, több játék is van, ami eddig tökéletesen futott, most meg szaggat, beesik az fps, lefagy néhány pillanatra, ilyenek. Ez pillanatnyilag 4-5 játékot érint, de ki tudja, hány lehet még. Van erre valami megoldás, vagy vissza a 7? Előre is köszönöm.
0
0
0
0
djsiegfried avatar
manyikati: köszi szépen a tippet. Áthelyeztem, de telepítés után azt írja, hogy ez a ''mappa és a benne lévő alkalmazások'' és másik számítógéphez tartozik. Ha újra használni akarom ezt a mappát akkor először le kell törölnöm ezeket az alkalmazásokat. o_O
0
0
0
0
Manyik75 avatar
djsiegfried
Helyezd át őket másik meghajtóra ha van másik meghajtód.
Gépház-->Rendszer-->Alkalmazások és szolgáltatások és ott az áthelyez fül.
0
0
0
0
djsiegfried avatar
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek meg lehet oldani WIN10 újratelepítés után azt, hogy ne kelljen újra leszedni az alkalmazásokat az áruházból? Van pár nagy játék leszedve már (60GB) a store-ból és nem szeretném megint napokig járatni a gép a gyenge netem miatt...
Azt tudom, hogy a Steam-nél elég rámutatni a steam library mappába és meg is van oldava a dolog....
0
0
0
0
visor261 avatar
A Task View funkciót lehet úgy használni(babrálni vele valamit) hogy interaktív ablakok maradjanak? Mert ha rákattintok az 1ikre akkor visszavált alap nézetre behozva elöl amire kattintottam. :/
0
0
0
0
Nexuska avatar
Felfrissítettem a nagy gépemet, és bár ugyanúgy 12~mp alatt bent vagyok a böngészőben, a bootloás mérő 40mp-ket mutat betöltési időnek. Plusz azokat a rohadt csempéket vagy miket nem tudom kiiktatni, letörölni sem, pl Xbox-os alkalmazás nem kell, PS-m van. Eme felesleges vackokat mivel lehet legyilkolni? Amit tudtam, irtottam, de piszok sok szemetet termel. Másnál is szőrözik ilyenekkel, vagy enyém a "megtiszteltetés"? Hozzá szoktam még telefonon is, hogy valami nem kell, legyalulom a jóságos fenébe... hát ez a rendszer kifog rajtam.
0
0
0
0
Krissz avatar
Én mondtam! 😉
(nálam is volt már hasonló helyzet)
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Én ma összepakoltam a régi gépet. Egyből Win 10 telepítő, és amint netet kapott már be is aktiválta magát.
0
0
0
0
xymano avatar
Jatta!!!
köszönöm a segítséget
0
0
0
0
Krissz avatar
Következő alkalommal elég felraknod a serialodnak megfelelő Windows 10 verziót (Home vagy Pro vagy Enterprise) aztán ha fennvan automatikusan fogja aktiválni magát a neten, digitális jogosultságodal, kiolvassa azt, s kész is.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Tudomásom szerint ha nem bolygatod a géped alkatrészeit akkor ugyan arra a gépre kód nélkül fel lehet tenni a 10-et és ha netet kap önmagát aktiválja.
0
0
0
0
xymano avatar
hello
az lenne a kérdésem, hogy van nekem egy legálisan letöltött win7 em amit frissítettem win10 re. A kérdésem az lenne, hogy a serailt valahol megtudom nézni? Ha legközelebb telepítek akkor ne keljen aktiválással\frissítéssel szórakoznom, hanem egyből wint10 menjen el.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Ha összerakom már teszem is akkor a 10-et rá.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Üdvözletem.

Most hogy az új gépezet megy, eljutottam odáig hogy a régi alkatrészekből összedobok egy gépet amolyan tartaléknak, vagy netán eladásra.
Nos az lenne a kérdésem hogy mivel az alaplaphoz már van kötve win 10, egyből tehetem fel a 10-es rendszert rá és ha netet kap akkor eredetinek fogja venni? Vagy először 7 és azt frissítsem 10-re?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció