Milyen fej/fülhallgatót/headset-et vegyek?

Szerző: molfer98, 2012. March 10., téma
Fórum » Periféria
Sziasztok én most akarok venni egy fülhallgatót. Ez lenne az: Skullcandy JIB. Vélemények?? :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Abelsu avatar
szeretnék venni fejhalatót,ki is néztem eggyet. a razer kraken pro t. telefonhoz,xboxhoz mikrofonként hsználnám mert azthiszem lehet hozzá kapni átalakítót. na me persze pcn játékra... mi a véleményetek eeről a fejhalgatórol? 😀 (az előző skullcandy fülhagatóm valószínüleg elszakadt bellülről 😞 )
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
cod4ultra:
Fülhallgatóból: Soundmagic E30.
Fejhallgatóból: Maxell Retro DJ, vagy valamelyik Superlux.
[LINK]
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
http://szamitastechnika.vatera.hu/fejhallgato_mikrofon/a_jazz_ak18_gamer_fejhallgato_mikrofonnal_uj_1779873803.html

ilyett honnan tudnék szerezni 10ezer alatt?
0
0
0
0
cod4ultra avatar
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani olyasmi fej/fülhallgatót/headsetet nem mi a pontos megnevezése, amin nincs mikrofon, mert az nem kell rá, csak az a lényeg, hogy kényelmes legyen a fülnek/fejnek! Ez lenne a legfontosabb.
Ár.: max 10k
0
0
0
0
Coach avatar
Troll56: Az én szép kis online webshopom azt mondja nékem,hogy én csesztem el elektronikus hibával..
0
0
0
0
marci19970425 avatar
Hali nézegettem füleseket és azt szeretném kérdezni hogy ez mennyire éri meg : [LINK]
ez ugye csomag és néztem hogy maga a füles 34000 Ft az egér meg 15000.Jó füles meg minden ?
0
0
0
0
Coach avatar
Troll56:Nekem is ilyen van csak 1 probléma lett vele ,hogy az egyik fele nem mükődik.Semmi hangot nem add ki a jobb fele és alig 4 hónapos.
0
0
0
0
troll56 avatar
boxxerhun

akkor valamelyik nap megveszem 😀
0
0
0
0
boxxerhun avatar
troll65: Nekem HS-G500V-m van a hangszórója jó de a mikrofon nekem halk bár szerintem hangkártya probléma 😀 amúgy ajánlom pláne a vibrálós szarja miatt nagyon betolja a mély hangokat ha felhúzod rajta a vibrációt 😃 kényelmes is szóval szerintem Genius 😀
0
0
0
0
troll56 avatar
Sziasztok!

szerintetek melyik fülhallgató jobb vagy érné meg jobban?

- Genius HS-G500V (4600 Ft )
- ACME HS-503B (4500 Ft )
0
0
0
0
boxxerhun avatar
Hali segítségetek szeretném kérni 😀 1 Gamer Headset et akarok venni 7-8k ért
Jó mikrofonja legyen jó hangzása meg a háttér zajokat valamenyire szűrje
Köszi előre is a helpet 😃

Én 1 Ozone Rage-t néztem ki feketében ha valakinek van akkor tapasztalatokat is kérek 😀
0
0
0
0
Sweetwater avatar
Hát azt nem tudom de én is Sony-ban gondolkodok!
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Mennyiért?
Bár ha vezetéknélküli akkor inkább Sony.
0
0
0
0
Sweetwater avatar
Sziasztok.Ajánlanátok vezeték nélküli fejhallgatót.Lehetőleg márkás legyen.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Akkor ajánlom a Shure SRH 440-et. 25-be kerül, de nincs jobb hangú fejes ettől ebben az árban. A szakik is meg tudják erősíteni.
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Igazad van , egy minőségit fogok venni , most inkább gyűjtögetek , mert nem annyira fontos , hogy pl. buliba kellene... csak hobbiból kell. Aztán veszek egy normálisat , ha összegyűlt a pénz.
0
0
0
0
niteforce avatar
Szerintem érdemes kicsit többet kiadni, de akkor egy minőségi, hosszú évekig használható cuccot venni. Láttam, hallottam azt a maxellt, de nem ájultam el tőle. Meg szerintem elég gagyi hogy maxell, én nem venném meg.
Én spóroltam karácsony előtt egy Pioneer HDJ500-ra, és nem bántam meg, tényleg egy jó fejhallgató, szerintem megéri egy jobbat venni.
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Ja , ha a kiabálást és a tv-t elnyomja az nekem jó , de a hangzás is legyen jó minőségű...
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
El kell nyomni a környezeti zajt? Arra a maxell is bőven elég lenne, hogy normál hangerőn ne halld, ha valaki kiabál melletted. Én legalábbis nem hallottam.
Egyszer kipróbáltam a soundmagicemet egy koncerten a hangfalak mellett. Bedugva alig lehetett hallani a koncertet. Ha elindítottam egy zenét onnantól csak annyit vettem észre, hogy a mellkasomban érzem a zenét.
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Hát most egy hama fejhallgatóm van , közel maxon használom , mert elég tompán szól...
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Mixelni milyen hangerőn szoktál?
0
0
0
0
niteforce avatar
Inkább Gemini DJX 07

15 ezer ft.
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Köszönöm a választ. 😀
Valószínűleg a Pioneer-t fogom választani.
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Rendben , akkor mixeléshez valami normálisat tudtok ajánlani?
(Olyan 10-15k körüli árig vagy olcsóbból is , ha van jó)
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
theavanger: Nem rossz fejes lenne, ha 20-25K-ba kerülne.
norbertsoldier: Ebben az árban nincs jobb.
0
0
0
0
niteforce avatar
mixeléshez valami komolyabb cucc kéne, ez nem fogja túlüvölteni a külső zajokat.
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Kinéztem magamnak ezt a Maxell Retro DJ fejhallgatót. Mixeléshez , játékra használnám hobbi szinten.
Valakinek van vele tapasztalata/véleménye?
Előre is köszönöm.https://img534.imageshack.us/img534/4599/max3m.jpg
0
0
0
0
theavanger avatar
Helló.
Valaki tudna véleményt mondani erről a fejhallgatóról:Marshall Major FX ?
egy kis OFF,de nagyon fontos nekem:
Tudom hogy nem ide tartozik de egyszerűen nem kaptam választ sehol erre a kérdésre.
Valaki tudna vélemény mondani erről a 2 alaplapról?
Asrock B75M R2.0 alaplap :16500FT
Asus P8B75-M alaplap : 18300FT
Melyik lenne a jobb választás,egy Intel Pentium G860 processzorhoz,meg egy Kingmax 4GB DDR3 1333MHz memóriához?
0
0
0
0
no avatar
ha tudsz egy kicsit spórolni akkor vegyél ozone spark-ot
Nagyon jó a mikrofonja, és a hangszóró sem utolsó
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
sziasztok! tudnátok ajánlani 1 headset-et (amin van mikrofon 😆 ) 3k-ig? P C X -ből?
1 kikötés lenne hogy jó legyen a mikrofonja,nem szeretem az ilyen sípoló recsegő xarokat... 😆 😆
most Speedlink THEBE fülesem van és ennek megfelelő a mikrofonja..ehez hasonló legyen a mikrofonja 😃 nézegetem én is és a A4-Tech AHS-283 jön be ....de kíváncsi vagyok hogy ti mit ajánlotok
nekem nem számít annyira a hangszóró😃 inkább a mikrofon! 😃
0
0
0
0
funk648 avatar
Sziasztok!

Egy headsetet akarok venni 5k körül. Eddig egy HP H2500-at néztem ki, viszont itt egyik képen sem láttam rajta a mikrofont. Szerintetek?
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
Üdv!

Valakinek van ilyen fülhallgatója: Sony MDR-EX50LP ??
Leszeretném váltani a gyárit, amit kaptam egy ZTE GRAND X IN telefonhoz. Legnagyobb bajom a gyárival maga a fülhallgató feje, alig marad meg az ember fülében + mivel nem gumis ezért csúszós is..😕 Valami ilyesmire gondoltam, amit fentebb megemlítettem, csak gondoltam rákérdezek, hogy kinek mi a véleményre róla esetleg tapasztalata. Köszönöm.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ez elég jó sony az áráért. Nem csoda a rengeteg max pontos értékelés.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Szabcsi írta:
gyenesmartin írta:
Szabcsi írta:
Üdv!

Jelenleg egy alap SONY fülessel büszkélkedem,ami enyhén is szólva,elég harmatos.(SONY Xperia U telefon)Rászántam magam,gondoltam veszek egy jó kis fülest,de annyira nem értek hozzá.
Ha valaki tudna segíteni,annak örünék.
Annyi kikötésem van,hogy ne agybadugós legyen,mert az kiesik a fülemből.Meg a lehető legolcsóbb,persze nem kell olyan durva hangzású,csak ne recsegjen,ropogjon!
Köszönöm előre is! :-)
Szia!
Ez elég olcsó? [LINK]

Már csak az a kérdés,hogy ez jó füles-e... :-)
A gyáritól sokkal jobb. Vagy agybadugósaknál még kipróbálhatod a maxell metallics-et is.
0
0
0
0
Szabcsi avatar
gyenesmartin írta:
Szabcsi írta:
Üdv!

Jelenleg egy alap SONY fülessel büszkélkedem,ami enyhén is szólva,elég harmatos.(SONY Xperia U telefon)Rászántam magam,gondoltam veszek egy jó kis fülest,de annyira nem értek hozzá.
Annyi kikötésem van,hogy ne agybadugós legyen,mert az kiesik a fülemből.Meg a lehető legolcsóbb,persze nem kell olyan durva hangzású,csak ne recsegjen,ropogjon!
Szia!
Ez elég olcsó? [LINK]

Már csak az a kérdés,hogy ez jó füles-e... :-)
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Szabcsi írta:
Üdv!

Szia!
Ez elég olcsó? [LINK]
0
0
0
0
PoPet avatar
Mikrofont és\vagy headset-et keresek, főleg videórögzítéshez használnám.
Kb 3000 Ft-ig.
0
0
0
0
Szabcsi avatar
Üdv!

0
0
0
0
GAMER2 avatar
sizz írta:
Dubstepre és keményebb rapre melyik fejhallgatót éri meg megvenni?
Kipróbáltam egy Beats-t és tetszett, csak tényleg nagyon drága és látom is hogy szidják és mondják, hogy vannak sokkal jobbak olcsóbban.

Másik topicba válaszoltam 😃
0
0
0
0
sizzpreme avatar
Dubstepre és keményebb rapre melyik fejhallgatót éri meg megvenni?
Kipróbáltam egy Beats-t és tetszett, csak tényleg nagyon drága és látom is hogy szidják és mondják, hogy vannak sokkal jobbak olcsóbban.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Megaisten írta:
Hát ez se lehet rossz.https://kepfeltoltes.hu/130330/48386_bgenius_hs_g700v_headset_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Látom sokan kérdeztetek felőle, hogy jó e.......nos, én tegnap kaptam meg a futártól és eddig csak jó tapasztalataim voltak vele 😀 A hangzása szép, csak a kiváló kis MAGYAR progijában el kell találni a frekvrenciákat 😉 Én a Dance beállítást kicsit módosítottam, így filmre, játékra, zenére is tökéletesen szól 😀
A mikrofonja olyan jó, ha suttogok benne, még akkor is kristálytisztán hallanak.......Még amit megemlítenék az a 7.1, ez ugye virtuálisan van kialakítva, de annak ellenére ez is meglehetősen el lett találva. A legjobb benne a mély kiemelést szolgáló vibra motor, ami olyan érzetet ad mintha szó szerint egy mélynyomóba lenne a fejem 😃 Tehát akinek bármi kérdése, gondja akad az szóljon, mert szívesen segítek! Ajánlom azoknak, akik szeretik a mély hangzást, és általánosan használják, mivel akár filmre, játékra zenére is tökéletes "szerintem" 😊
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
sziasztok tudtok ajánlani egy Headset-et?(mikrofonos fejhallgató) max 5k ig. az a lényeg hogy tiszta legyen a mikrofonja 😃 leginkább :videó felvevésre,skypra használnám😃
0
0
0
0
madchief avatar
Sennheiser CX Street II-ről mi a véleményetek? 7k-ért megéri?
0
0
0
0
no avatar
gyenesmartin írta:
orodreath írta:
Igen elég borsos ára van 😆 255k kb azt hiszem. 😆
Ha szerinted ez sok akkor nézd meg a világ legjobb fejhallgatóját. Audeze LCD3.

audeze drágább de sztem nagyon ocsmány egy fejhallgató!! bocsi 😃
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
orodreath írta:
Igen elég borsos ára van 😆 255k kb azt hiszem. 😆
Ha szerinted ez sok akkor nézd meg a világ legjobb fejhallgatóját. Audeze LCD3.
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Nekem is untig elég a Philips SHP2500-as füles! És nincs is olyan eget verő ára neki és jól is szól! 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Sennheiser lehet hogy jól szól, de marha ronda szerintem 😀
Ha jót akarok akkor Pioneer HDJ2000 meg technics RP-DH 1200 😀
De most nekem is jó a HDJ500
0
0
0
0