na akkor ki szavaz a gigára és ki az lc re😃😃
és a giga táp kb mekkora konfigot bírna el? mert majd még szeretném fejlesztgetni a gépet. Pl venni valami jó vgat meg procit meg ramot meg lapot
MaliDual írta:
ja ok akkor szerintem a giga lesz😃 mert még ezen gondolkoztam [url]http://www.lc-power.de/index.php?id=180&L=1[/url] azt mondják nem olyan rossz táp ez se
ja ok akkor szerintem a giga lesz😃 mert még ezen gondolkoztam [url]http://www.lc-power.de/index.php?id=180&L=1[/url] azt mondják nem olyan rossz táp ez se
MaliDual írta:
hát olyan 10 körül gondoltam.úgy olyan 500w körül. Meg majd lesz gépfejlesztés is azért gondoltam. Meg a mostani Codegen 400w-os is rosszalkodik már😃
Gigabyte Superb 460 én ezt ajánlom .jut is marad is.
és az belemenne a mostani lapomba mert 20 pines csati van rajta
MaliDual írta:
hát olyan 10 körül gondoltam.úgy olyan 500w körül. Meg majd lesz gépfejlesztés is azért gondoltam. Meg a mostani Codegen 400w-os is rosszalkodik már😃
Gigabyte Superb 460 én ezt ajánlom .jut is marad is.
corsair chieftec FSP gigabyte cooler master thermalthake seasonic kb ezek meg még néhányat biztos kifelejtettem szóval ezek amik kiváló minőséget képviselik ez alá tilos adni mert csak hulladékot kapsz!
FSP, Thermaltake, Chieftec, Enermax, Corsair stb. nagyon sok jó táp van! Attól függ mennyit akarsz rákölteni és mekkora teljesítményű kell, akarsz e OC-olni, egyebek...
indian85 írta:
Bocsi, ez kicsit off, de táppal kapcsolatos:
A tápom ventje sokszor csak egy kis kézi piszkálásra indul be, olyankor egy csavarhúzóval lököm meg a ventilapátot. Mi lehet a baja?
A por nagy valószínüséggel. Csere a ventire a lehető legjobb megoldás.
A tápom ventje sokszor csak egy kis kézi piszkálásra indul be, olyankor egy csavarhúzóval lököm meg a ventilapátot. Mi lehet a baja?
Nekem is van egy MX440 em 😃 Ha DarthRoni ma rak fel 3D Mark eredményt egy GTX el akkor holnap én is 😆 és ezért is kellene az új táp meg hát jönne a 4 magos proci is.
A codegen tápomra saját magam szereltem a tűzijáték generátort. Nekem bejött, de apáméknak meg a biztosítékos doboznak már nem annyira. 😆
Csak sajna rövid ideig működött a generátor. 😞
Havernak olyan tápja van és ő jókat mondott róla.80+ os meg mitom én milyen védelmek vannak benne 😃 (Xilenece táp) Na de majd bemegyek a boltban és megnézem mik vannak a polcon és majd választok valamit 😃 Am a mostani ever power tápomban is tuti van beépített tüzijáték azért akarom lecserélni 😆
csak mert néztem h 600W-os 8k, az összes értelmesebb márkánál meg 20-tól indul..... dee lehet h még én is jobbat raknék össze a kerti fészerben ha lenne miből😃
Újrahasznosított alumínium szerű ismeretlen eredetű anyagból. Gondolom én. 😃 Amúgy nyilván az az oka, hogy nincs ráírva valami menő márka, nincs semmi extrája és kb. annyit ér, mint egy codegen táp.😜
Tőled pont erre a válaszra vártam! 😃 Amúgy csak azért vagyok bizonytalan a dologban, mert igazából most semmi szükségem 750W-ra, viszont később, ha 2 kártyás megoldás akarok, akkor pedig jól fog jönni, főleg egy ilyen professzionális darab. 😀 Igazából a Thermaltake legjobb tápja.
Én most készülök venni egy Thermaltake Toughpower Grand 750W-os tápot, most 30-ért megkapnám. Szerintetek hülye vagyok, hogy eddig még nem csaptam le rá vagy továbbra se tegyem? 😜
toopa írta: Feki:Bocs, de Osynho-val értek egyet. Ha neked lenne igazad, akkor az én tápom nem lett volna képes 540W-ot felvenni, márpedig extrém terhelés mellett már sikerült annyit mérnem.
Ha a te gondolatmeneted lenne igaz, akkor az én 600W-os tápom 85% hatásfok esetén max. 510W leadására lenne képes, 80% esetén meg már csak 480W lenne a maximum.
Míg Osynho gondolatmenete szerint ha összesen 600W-ot adna le a tápom, akkor 85% hatásfok mellett 705W-ot venne fel a konnektorból. Tehát amikor 540W-ot mértem, még mindig elég messze voltam a maximumtól.
Aha, már vágom, rendesen utána néztem ennek a hatásfok dolognak s igazatok van! Köszönöm hogy a helyes irányba tereltétek a helytelen gondolat menetemet a hatsáfokról. 😉
Hát nem túl ismertek! Inkább ilyet vegyél gigabyte tápok fsp tápk chieftec tápok cooler master tápok corsair tápok ezeket nagyon bátran ajánlom kiváló tápok 1-1 ig
Én még mindig nem kaptam választ a kérdésemre😆 A Xilence tápok jók?? Mert holnap akarok tápot venni 10-13 ezer közötti árban, és kinéztem egy Xilence 550 eset 10K ért. Jó márka? vagy maradjak a chieftec nél 😃
Ha jó árban vannak akkor lehet veszek egyet. PHn olvastam róla, mondjuk ott csak a táblázatok voltak, amik alapján azt írták hogy nem rossz.😆
Amúgy mit jelent az, hogy egy táp moduláris?
Kmisi99 írta:
A tesztek szart nem mondanak! Leggtöbbször csak jó néz ki meg szép meg esetleg belülről meglesik aztán mondják hogy lehetne jobb! Műszeres mérést kell nézni! Bár a gigibyte csak nem lehet szar!
a teszt alatt ezt értettem 😉 és sose tudhatod, hogy mikor mit csinálnak, lehet szar lett, lehet nem
A tesztek szart nem mondanak! Leggtöbbször csak jó néz ki meg szép meg esetleg belülről meglesik aztán mondják hogy lehetne jobb! Műszeres mérést kell nézni! Bár a gigibyte csak nem lehet szar!
Mi a véleményetek az új Gigabyte PoweRock tápegységekről, amik a jövőhéten fognak megjelenni nálunk? Szerintetek megéri megvenni a 400ast vagy az 500ast?
azt tudom csak úgy érdeklődtem! Ja és most monta haverom hogy elsszált az egy éves alaplapja ami valószínűleg az alig egy éves HKC tápja miatt történt!
és a giga táp kb mekkora konfigot bírna el? mert majd még szeretném fejlesztgetni a gépet. Pl venni valami jó vgat meg procit meg ramot meg lapot
LC Power az egy szutyok táp! Sose vedd meg!
és az belemenne a mostani lapomba mert 20 pines csati van rajta
milyen márkájú tápot ajánlanátok?
corsair chieftec FSP gigabyte cooler master thermalthake seasonic kb ezek meg még néhányat biztos kifelejtettem szóval ezek amik kiváló minőséget képviselik ez alá tilos adni mert csak hulladékot kapsz!
Csak sajna rövid ideig működött a generátor. 😞
Cooley: szerintem egy Cooler Master Silent Pro 600W-os tápegység is elég két VGA-nak kivéve ha GTX 470,480 párost állítanál össze 😃
Feki:Bocs, de Osynho-val értek egyet. Ha neked lenne igazad, akkor az én tápom nem lett volna képes 540W-ot felvenni, márpedig extrém terhelés mellett már sikerült annyit mérnem.
Ha a te gondolatmeneted lenne igaz, akkor az én 600W-os tápom 85% hatásfok esetén max. 510W leadására lenne képes, 80% esetén meg már csak 480W lenne a maximum.
Míg Osynho gondolatmenete szerint ha összesen 600W-ot adna le a tápom, akkor 85% hatásfok mellett 705W-ot venne fel a konnektorból. Tehát amikor 540W-ot mértem, még mindig elég messze voltam a maximumtól.
Aha, már vágom, rendesen utána néztem ennek a hatásfok dolognak s igazatok van! Köszönöm hogy a helyes irányba tereltétek a helytelen gondolat menetemet a hatsáfokról. 😉
Amúgy mit jelent az, hogy egy táp moduláris?
a teszt alatt ezt értettem 😉 és sose tudhatod, hogy mikor mit csinálnak, lehet szar lett, lehet nem