Tuning műhely
Ide minden jöhet ami a PC tuningolásával kapcsolatos.
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A régi gépemben amd sempron 3000+ dobog ami 1.81 ghz müködik! Kicsit felakarnám húzni.De meg halasztani nem akarom mert holnap jönnek érte!De elötte még kicsit meg akarom futtatni!
Mennyire húzzam fel?
Miért van az hogy az AtiTool -al húzom a videókártyát a kivánt frekvenciára és rákattintok a Set clock -ra és húzva van a kártya de ha kikapcsolom vagy ujraindítom a gépet akkor visszaáll az eredeti frekvenciára mintha nem is húztam volna.
az lenne a kérdésem számotokra hogy van egy intel celeron 2.4 1 magos procim nVidia 7600GT videokártyám 512mb és 1024mb DDr ramom mit kellltegyek hogy menjen rajta a cod 5 és a gta 4 persze alapkonfiguráción és tuningal mert nem akarok sokat ráldozni
köszönöm a válaszotokat előre is
750
Mem. Bus
256
Mem. órajel
2000
Egy HD4670-es...
A CCC a memória órajelét csak 1000 Mhz-nek tartja...
Ezeket az adatokat egy oldalon néztem...
sziasztok!
Van egy intel e2160 dual core 2x1800MHz es procim de 1827 re húzva és úgy megy max 40 °c ha játszok. szerintetek meddig húzhatom még??
Olvasd el a 133-as hozzászólást!😉
Van egy intel e2160 dual core 2x1800MHz es procim de 1827 re húzva és úgy megy max 40 °c ha játszok. szerintetek meddig húzhatom még??
A videó karim:Sapphire Radeon HD 3870 Gddr4 512MB
Na a tipp a processzor foglalat környékén, egy ilyen 1-2mm-er ellenállást kell kipiszkálni, lehetőség szerint olyat, ami funkciónálisan is befojásol! Lehetőleg, úgy, hogy a Nyákban vizuálisan kárt ne okozzon! Nekem Via KT400-as és Nforce2-es Socket A-s AMD alaplapoknál bejött!!!
írd már le azokat az ötleteket pls 😜😃
Nem fogom megadni, mert más pénzével és gépével nem játszok!!!! Még ha könyörögsz akkor sem!!!
THX a választ.
most költöttem el az összes pénzem a vgara 😃 és nemrég vettem az alaplapot. csak akkor nem lestem meg, h x16os e mert azt se tudtam, h létezik x4 😆 😃
Általában 1db 16x-es van, de már láttam 2db-ot is egy alaplapon, valamint 8x, 6x, 4x, 2x és 1x vannak változó számban és arányban
most az alaplapomnak milyen vga foglalata van? pcie .x4 vagy x16?? mindenhol mást látok.... de a foglalat szine lila.. akkor ezekszerint x4 :S. valahogy nemlehetne felhúzni x16 ra? 😃 vagy ha nem akkor mivel tehetem tönkre az alaplapomat úgy, h kicseréljék? (mert még van rajta garancia)
Szia!
Neked mind AGP-s Mind PCI-e vga csatolód van, ez utóbbi valóban csak 4x-es. Nem Lehet 16x-ossá tenni! Nem javaslok semmi mahinát (bár tudok párat, de necces) 10-12e forintért már kapható sok alaplap ami már jó, szerintem eez lenne a járható út!